NK Zvijezda Gradačac

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la hilmo » 26 okt 2013, 16:13

Drzite se momci... :D :D :D :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 okt 2013, 16:16

Na kraju dobro prodje ovaj Borac, samo 1:0

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 okt 2013, 16:22

apsolutno zasluzena pobjeda zvijezde, veoma dobra igra za nase prilike
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 okt 2013, 16:22

U srijedu pobijedit Travnik i mirno do kraja

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 okt 2013, 16:58

cestitke svim iskrenim navijacima i simpatizerima na ovoj po meni velikoj pobjedi.igraci su odlicno odigrali adam i susic su bili roviti ali su dali zadnji atom snage na terenu.čtrener denis me je prijatno iznenadio sa vodenjem ekipe.rotirao je igrace non stop je pored klupe i daje upute za igrace.nadam se da se klub malo stabilizovao i da ce se ako kasne plate izmiriti u sto kracem roku jer su momci na terenu danas pokazali da zasluzuju svaku marku svoje plate.
sada u srijedu je nova utakmica i opet na domacem terenu protiv travnika.ocekujem nasu pobjedu jer kada se ovakav borac pobijedio travnik mora pasti..zvijezda mi je danas bas uljepsala dan,
cujem da smo mozda po prvi put otkad nas prenose na tv odigrali dobru utakmicu.po komentarima mnogih zvijezda je dosta solidno izgledala i zasluzila pobjedu.

hvala gospodaru svjetova :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 okt 2013, 17:01

Armageddon2012 je napisao/la:
Juče čujem da igrači hoće da bojkotuju utakmicu protiv Borca
Apsolutna podrska vasim igracima!

i da istraju do kraja. 8-)
izgleda da su vasi ipak u bojkotu :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 okt 2013, 17:17

astra1922 je napisao/la:cestitke svim iskrenim navijacima i simpatizerima na ovoj po meni velikoj pobjedi.igraci su odlicno odigrali adam i susic su bili roviti ali su dali zadnji atom snage na terenu.čtrener denis me je prijatno iznenadio sa vodenjem ekipe.rotirao je igrace non stop je pored klupe i daje upute za igrace.nadam se da se klub malo stabilizovao i da ce se ako kasne plate izmiriti u sto kracem roku jer su momci na terenu danas pokazali da zasluzuju svaku marku svoje plate.
sada u srijedu je nova utakmica i opet na domacem terenu protiv travnika.ocekujem nasu pobjedu jer kada se ovakav borac pobijedio travnik mora pasti..zvijezda mi je danas bas uljepsala dan,
cujem da smo mozda po prvi put otkad nas prenose na tv odigrali dobru utakmicu.po komentarima mnogih zvijezda je dosta solidno izgledala i zasluzila pobjedu.

hvala gospodaru svjetova :D
I mene je Denis bas iznenadio, bas je poput nekog iskusnog trenera vodio ekipu, ja mu se izvinjavam za sve sto sam lose reko o njemu, mozda sta i bude od njega, a sto je najbitnije vidi se da je sloznost koju je Doro stvorio idalje prisutna medju igracima, bas se vidi onako da su svi prijateljski nastrojeni, prava grupica ko da se znaju 100g...... Borac prvi put suto na gol u 42min....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 okt 2013, 18:00

ordaga nakon onolike pauze pokazao sta znaci nasoj ekipi.akobogda samo da nase igrace povrede zaobidu.bogdanovic takoder djeluje jako sigurno kao nekad jakovljevic na beku.kuduz odigrao bez greske na svojoj poziciji dok je na sisicevoj strani malo furalo ali je zato susic bio zacetnik mnogih nasih napada.sve u svemu jako dobro izdanje sad mii komsija kaze gledo na tv kaze zvijezda pravao dobro izgledala na terenu :) .
zanimljiva bi transformacija kada denis izvadi pehilja ,buba na spica smigi desno a music lijevo.steta sto do kraja nismo jos jedan zabili ali i ovako je super

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 okt 2013, 18:41

Po prvi put odkako igra u PL.Zvijezdu sam odlučio gledati na tv.Da mi je neko plaćao da drugo poluvrijeme gledam dole na stadionu ne bih.Jednostavno,utakmica je tako lijepo izgledala da i najveći derbiji iz zemalja okruzenja ne ponude vise.Jednostavno,fantastično,za ne prepoznat ;) :)

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 26 okt 2013, 18:46

Tkanton je napisao/la:Gle čuda Pehilj i Maksumić igraju, gdje je onaj sto kaze da pije sa njima kafu i da su mu rekli da su napustili Zvijezdu

Koliko ovo ozbiljnije izgleda na sredini sa Ordagićem, nekako i Trejić opuštenij

Kakvog ovog Azerbejdzanca komentator spominje
prvo nisam reko da sam sa igracima pio kahvu i da su mi tad rekli da su napustili Zvijezdu vec da sam nacuo al ne znam dal je istina da su njih trojica napustila. a azerbejdzanaca sto se tice toga ako ista bude od toga to ce sadasnja garnjitura uprave pokupit pare i nestat a onda sta nam bog da sa tim "investitorima". danas dobro dodje ova pobjeda igraci su se borili nema se sta prigovorit ali ima ono nesto u klubu sto se ne moze nikako zaboravit...
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 okt 2013, 18:55

vatreni je napisao/la:Po prvi put odkako igra u PL.Zvijezdu sam odlučio gledati na tv.Da mi je neko plaćao da drugo poluvrijeme gledam dole na stadionu ne bih.Jednostavno,utakmica je tako lijepo izgledala da i najveći derbiji iz zemalja okruzenja ne ponude vise.Jednostavno,fantastično,za ne prepoznat ;) :)
;) :D :)

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 okt 2013, 18:56

Iako sam prije utakmice bio zadovoljan i sa jednim bodom momci su me prijatno iznenadili i po mom misljenju odigrali najbolju utakmicu u ovoj sezoni.Nebi nikog posebno izdvajo jer su po meni svi bili na nivou.Raduje me povratak Ordagica koji bi u buducnosti trebao da bude vodja ove ekipe.Cestitke svakako i novom sefu Taletovicu na prvoj pobjedi i da se taj niz nastavi vec protiv Travnika jer sa tom pobjedom se ulazi u miran nastavak prvenstva.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 26 okt 2013, 19:00

mirzard je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Gle čuda Pehilj i Maksumić igraju, gdje je onaj sto kaze da pije sa njima kafu i da su mu rekli da su napustili Zvijezdu

Koliko ovo ozbiljnije izgleda na sredini sa Ordagićem, nekako i Trejić opuštenij

Kakvog ovog Azerbejdzanca komentator spominje
prvo nisam reko da sam sa igracima pio kahvu i da su mi tad rekli da su napustili Zvijezdu vec da sam nacuo al ne znam dal je istina da su njih trojica napustila. a azerbejdzanaca sto se tice toga ako ista bude od toga to ce sadasnja garnjitura uprave pokupit pare i nestat a onda sta nam bog da sa tim "investitorima". danas dobro dodje ova pobjeda igraci su se borili nema se sta prigovorit ali ima ono nesto u klubu sto se ne moze nikako zaboravit...
slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 okt 2013, 19:02

nije mirza rd to rekao on je rekao da je cuo a onda je jedan padobranac dosao i kleo se da su njih trojica napustila zvijezdu .oni mu rekli posto sa njima pije kahvu.da mu yebem kahvin miris.inace se sad vjerovatno obrisao sa foruma

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 okt 2013, 19:11

Cestitke Denisu i igracima na zasluzenoj pobjedi.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 26 okt 2013, 19:32

astra1922 je napisao/la:nije mirza rd to rekao on je rekao da je cuo a onda je jedan padobranac dosao i kleo se da su njih trojica napustila zvijezdu .oni mu rekli posto sa njima pije kahvu.da mu yebem kahvin miris.inace se sad vjerovatno obrisao sa foruma
Ono gore nije ni namijenjeno mirzi već onom sarajliji što je pio kafu sa njima po Sarajevu. Bilo mi mrsko tražiti pa sam gornji post citirao.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 okt 2013, 19:49

serim je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nije mirza rd to rekao on je rekao da je cuo a onda je jedan padobranac dosao i kleo se da su njih trojica napustila zvijezdu .oni mu rekli posto sa njima pije kahvu.da mu yebem kahvin miris.inace se sad vjerovatno obrisao sa foruma
Ono gore nije ni namijenjeno mirzi već onom sarajliji što je pio kafu sa njima po Sarajevu. Bilo mi mrsko tražiti pa sam gornji post citirao.
Nisam ni ja reko da je Mirza, vec da je neko ko sa njima pije kafu to rekao, e sad jedino ako Mirza ima vise profila pa nije znao sa kojeg to piso hehehe

A i Pandza i Nikolić su bili na tribinama, jel zna neko sta je sa njima ili ih je odmaro za srijedu

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 26 okt 2013, 19:59

Tkanton je napisao/la:
serim je napisao/la:
Nisam ni ja reko da je Mirza, vec da je neko ko sa njima pije kafu to rekao, e sad jedino ako Mirza ima vise profila pa nije znao sa kojeg to piso hehehe

A i Pandza i Nikolić su bili na tribinama, jel zna neko sta je sa njima ili ih je odmaro za srijedu
meni uopste nije fol imati vise profila ovdje pa sa svakog gluposti pisat nisam vidio kad je taj piso iz sarajeva pa sam mislio da na mene mislis al et ne bitno nije meni bilo upuceno i cao. Pandza navodno ima problema sa kicmom i Nikolic vuce neku povredu al ne znam sta je u pitanju
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 okt 2013, 20:34

Pandza prima terapije zbog bolova u ledjima a nikolic odradjuje tri zuta kartona! Ovo je za ljubitelje Zvijezde i to je istina ! Za dusmane : Pandza napustio Zvijezdu jer mu plata kasni 6 dana a Nikolic tuzio Zvijezdu i dobit ce na ima obestecenja 200 000 KM ! Svi zadovoljni ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 okt 2013, 21:32

Slatka: Nikola Stijaković produzio ugovor sa Zvijezdom! Iako ima ponudu iz FK Sarajevo pristao je na produzenje ugovora na jos jednu godinu! Izgleda da bi uskoro mogao obuci dres mlade reprezentacije sto je za svaku pohvalu !
Da izvine oni koji ne vole Zvijezdu ni meni nije jasno zasto produzi ugovor a nema plata, nema love i rasulo u klubu :roll: !
Zvijezda je od opstine dobila pet stanova za potrebe kluba tako da jos jedna olaksavajuca okolnost za klub !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.