Neke su zvijezde sto pjevaju. Zove se maja i clan je zirija vise ne znam ni sam.Penaltiky je napisao/la:Tell me moreSarajlijica1946 je napisao/la:Oj sise na pinku sta je ovo.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Chat
kuknjavaBesic je napisao/la:udjem na temu vidim da su tuzlaci dominantna figura ,zadovoljim se i izađem
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
						puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Oboje. Ti nas nazvao debilima, a ona maksimalno negodovala.Kawhi je napisao/la:Ko se buni?kobe24 je napisao/la:I onda se bune kad mi kazemo da su varnice izmedju njih dvoje preocite...

Mahsuz selam za Beshu!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
prebacio, funjara nekaSarajlijica1946 je napisao/la:Neke su zvijezde sto pjevaju. Zove se maja i clan je zirija vise ne znam ni sam.Penaltiky je napisao/la:Tell me moreSarajlijica1946 je napisao/la:Oj sise na pinku sta je ovo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ja se šalio. Čak sam se izvinuo Feđi za to. I ona se samo šali.kobe24 je napisao/la:Oboje. Ti nas nazvao debilima, a ona maksimalno negodovala.Kawhi je napisao/la:Ko se buni?kobe24 je napisao/la:I onda se bune kad mi kazemo da su varnice izmedju njih dvoje preocite...
Mahsuz selam za Beshu!

Fali mu prefiks u jednoj riječi.Sarmelino je napisao/la:kuknjavaBesic je napisao/la:udjem na temu vidim da su tuzlaci dominantna figura ,zadovoljim se i izađem
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
						- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja nista bolje nisam vidio jos. 

Ma nijeKawhi je napisao/la: Opet sve.

Kobe pa malo smo se šalili

Joooj ona žbljoha što je na farmi bila, plavuša? Kakva odvratna persona brate dragiSarajlijica1946 je napisao/la:Neke su zvijezde sto pjevaju. Zove se maja i clan je zirija vise ne znam ni sam.

Reci curi da moraš imati život i pored nje, malo makarBesic je napisao/la:udjem na temu vidim da su tuzlaci dominantna figura ,zadovoljim se i izađem

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jeste ba.Aerials je napisao/la:Ma nijeKawhi je napisao/la: Opet sve.
Kobe pa malo smo se šalili

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
						- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta da ti kazem, meni se dasvi.   

Moramo i mi ruzni naci nekog da se druzimo.

Moramo i mi ruzni naci nekog da se druzimo.

- legenda reala
- Kontakt:
Dobro je bolan, popusti malo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Selam.legenda reala je napisao/la:Dobro je bolan, popusti malo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imate li se u prijateljima na fb-u, ili negdje drugo? Mislim, znate li se ono za pravo? 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
						- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta jedes za sehur efendija.kobe24 je napisao/la:Imate li se u prijateljima na fb-u, ili negdje drugo? Mislim, znate li se ono za pravo?

- legenda reala
- Kontakt:
Alejkumu selam brate High, kako si, šta ima kod tebeHigh je napisao/la:Selam.legenda reala je napisao/la:Dobro je bolan, popusti malo
pa ne bi se na forumu dopisivali da imajukobe24 je napisao/la:Imate li se u prijateljima na fb-u, ili negdje drugo? Mislim, znate li se ono za pravo?

nju samo Beško ima u prijateljima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemam pojma, nije mi mati rekla sta je planirala.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta jedes za sehur efendija.kobe24 je napisao/la:Imate li se u prijateljima na fb-u, ili negdje drugo? Mislim, znate li se ono za pravo?

@legendo, bilo bi mi drago da se i tako znaju, jer mi ovo mirise na lijepu ljubavnu pricu.

Never go full donnieKawhi je napisao/la:Jesmo li vam toliko zanimljivi?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nemam curu Aerials i ko već pita još,just friends smo

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.