Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
hoce li bit igdje snimak utakmice na netu? posto znam da necu moci gledati nocas.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Evo ja npr cesto gledam na telefonu tekme i to nije nikakvo mudro slovo..gledam na potpuno istim stream-ovima kao i vi na racunarima..samo ukljucim rotaciju ekrana, povecavam sliku dok je ne prilagodim ekranu i to je to..mirzatele je napisao/la:ako neko zna sta trebam uradit da gledam na mobitelu (xperia S )utakmicu moze mi u pp poslat,bio bih mu zahvalan
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
robery20 je napisao/la:Hoce li mi iko drustvo pravit na forumu vcrs..nadam se da ih ima sto su ostali u kuci???
Tu smo kod mene je vec dosla ekipa slavicemo kod mene u stanu docekati novu godinu i Mirzu gledati na tv
Al Jazeera sport +3 prenosi ko ima cs
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pa gdje sam ja tu majka mu staraYucca je napisao/la:robery20 je napisao/la:Hoce li mi iko drustvo pravit na forumu vcrs..nadam se da ih ima sto su ostali u kuci???
Tu smo kod mene je vec dosla ekipa slavicemo kod mene u stanu docekati novu godinu i Mirzu gledati na tv![]()
![]()
nema boljeg doceka
![]()
![]()
Al Jazeera sport +3 prenosi ko ima cs![]()
![]()
![]()
robery20 je napisao/la:pa gdje sam ja tu majka mu staraYucca je napisao/la:robery20 je napisao/la:Hoce li mi iko drustvo pravit na forumu vcrs..nadam se da ih ima sto su ostali u kuci???
Tu smo kod mene je vec dosla ekipa slavicemo kod mene u stanu docekati novu godinu i Mirzu gledati na tv![]()
![]()
nema boljeg doceka
![]()
![]()
Al Jazeera sport +3 prenosi ko ima cs![]()
![]()
![]()
,volio bi i ja s vama iako vas ne znam
nek je SVIMA sa srecom...
Bujrum druze
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako kritikujem mirzinu igru ne znači da ne bih volio da daje 30 koševa po utakmici i da igra all star gameLenBias je napisao/la:abraham ima obraza pojaviti se na ovoj temi
Meni je drago da mu ide nabolje, ali ovo nabolje ide iz razloga što on daje 150 % sebe u taj boljitak i ima 200 % želju da se dokaže i iz svega toga se vidi NAPREDAK u igri; dakle on se popravlja i ima želju da bude još bolji, pošto je uvidio da ne pije vodu samo šutati trice i da ga nisu zbog toga doveli, jer tricaša ima napretekmulumbu1921 je napisao/la:dobar si deckoabraham je napisao/la:Igrača poput Mirze ima na pretek u NBA, i ne mora značiti da svatko tko dospije do NBA ima izvrstan igrački kvalitet.
On može još više doprinjeti svojoj karijeri u nekim večim evropskim klubovima od Caje, i da igra Euroligu i da bude među boljima. To je njegov nivo, dalje ne može, mada neki vide od njega Dražena ili Novitckog.
Ja nocas ostajem kucirobery20 je napisao/la:Hoce li mi iko drustvo pravit na forumu vcrs..nadam se da ih ima sto su ostali u kuci???
ko fol neces napraviti maglu i izaci vanka,hehe,nema veze nece se cura ljutitinerkolfc je napisao/la:Ja nocas ostajem kucirobery20 je napisao/la:Hoce li mi iko drustvo pravit na forumu vcrs..nadam se da ih ima sto su ostali u kuci???Cura otisla kuci ovu NG tako da sam skocentrisan samo na Mirzu
VOLIM BAYERN
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo ovi iz Apple nemaju flash, teže naći stream za iPhone, iPad... Večeras uz MirzuPapastathopoulos je napisao/la:Evo ja npr cesto gledam na telefonu tekme i to nije nikakvo mudro slovo..gledam na potpuno istim stream-ovima kao i vi na racunarima..samo ukljucim rotaciju ekrana, povecavam sliku dok je ne prilagodim ekranu i to je to..mirzatele je napisao/la:ako neko zna sta trebam uradit da gledam na mobitelu (xperia S )utakmicu moze mi u pp poslat,bio bih mu zahvalan
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nerkolfc je napisao/la:Ja nocas ostajem kucirobery20 je napisao/la:Hoce li mi iko drustvo pravit na forumu vcrs..nadam se da ih ima sto su ostali u kuci???Cura otisla kuci ovu NG tako da sam skocentrisan samo na Mirzu
Ja bolestan, znaci tu sam uz vas raja !
raja prikljcujem se u drugo poluvremenu. do tada samo lagano
Sent from my Samsung Galaxy S4 GT-I9505 using Tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy S4 GT-I9505 using Tapatalk.
Samo da se javim
Bit cu tu nocas aBd..
Braco tu sam...na vrijeme linkove molim 
- sigurnoable
- Kontakt:
Tu tu tu....Pripremljena soba hdmi kartica pripremljena plazma i grupica ljudi 
i ja sam tu samo provajdirajte linkove dok se nisam nappio totalno
idemo mirzoniiiiiiiiiiiiiiiii
u overrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
idemo mirzoniiiiiiiiiiiiiiiii
u overrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Semper Fidelis
JA i gospodja uz tekmu par koktelaa (USA zap obala) i onda poslije na proslavu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
zna li se hoce li igrat Kirilenko,i prva petorka???
Cut ce se. Sretna nova narode
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sretna Nova I od mene!_dreamer_ je napisao/la:Cut ce se. Sretna nova narode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.