Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

tarabuka
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la tarabuka » 20 apr 2016, 23:26

ja mislim da se tu vise radi o rotaciji nego povrijedi.spaleti je morao nesto promjeniti sad u finisu sezone,jer je roma,pogotovo vezni red dosta pao u zadnje vrijeme.ali dobro vidjet cemo sljedecu utakmicu

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 20 apr 2016, 23:37

tarabuka je napisao/la:ja mislim da se tu vise radi o rotaciji nego povrijedi.spaleti je morao nesto promjeniti sad u finisu sezone,jer je roma,pogotovo vezni red dosta pao u zadnje vrijeme.ali dobro vidjet cemo sljedecu utakmicu

Tu se radi o povredi, a to sto ti mislis krivo, nije Spaletijev problem. Da imas ista u glavi sto je vezano sa fudbalom, shvatio bi da je Roma bez Pjanica ekipa za nabijanje gol razlike. Sa Pjanicem, Roma se pretvara u respektabilnu ekipu. To uostalom pokazuje i statistika posljednje tri sezone koja pokazuje da je Roma sa Pjanicem pobijedila u 87% meceva, bez Pjanica izgubila skoro 80%. A sad laj na zvijezde, jer sta god da bude u sljedecoj utakmici, Pjanic vec vise nije Romin igrac.

I serem ti se u usta provokatorska, tek toliko da imas opet razlog da kukas moderatoru.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 21 apr 2016, 00:08

provokator sve je to istina,sta si napisao,ali je istina i to da je garcia znao cesto rotirati pjanica protiv jacih ekipa,pogotovo u ligi prvaka.npr protiv barce lani,protiv bayerna pred lani,a bilo je takvih utakmica i u serie a.kazem sve ce biti jasnije za 5 dana protiv napolija

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 apr 2016, 00:26

tarabuka je napisao/la:provokator sve je to istina,sta si napisao,ali je istina i to da je garcia znao cesto rotirati pjanica protiv jacih ekipa,pogotovo u ligi prvaka.npr protiv barce lani,protiv bayerna pred lani,a bilo je takvih utakmica i u serie a.kazem sve ce biti jasnije za 5 dana protiv napolija
Jesi li kad bio na Starom mostu u Mostaru?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 apr 2016, 00:30

provokatorII je napisao/la:
tarabuka je napisao/la:ja mislim da se tu vise radi o rotaciji nego povrijedi.spaleti je morao nesto promjeniti sad u finisu sezone,jer je roma,pogotovo vezni red dosta pao u zadnje vrijeme.ali dobro vidjet cemo sljedecu utakmicu

Tu se radi o povredi, a to sto ti mislis krivo, nije Spaletijev problem. Da imas ista u glavi sto je vezano sa fudbalom, shvatio bi da je Roma bez Pjanica ekipa za nabijanje gol razlike. Sa Pjanicem, Roma se pretvara u respektabilnu ekipu. To uostalom pokazuje i statistika posljednje tri sezone koja pokazuje da je Roma sa Pjanicem pobijedila u 87% meceva, bez Pjanica izgubila skoro 80%. A sad laj na zvijezde, jer sta god da bude u sljedecoj utakmici, Pjanic vec vise nije Romin igrac.

I serem ti se u usta provokatorska, tek toliko da imas opet razlog da kukas moderatoru.
Negoo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rios

Post Postao/la Rios » 25 apr 2016, 14:58

tarabuka je napisao/la:.kazem sve ce biti jasnije za 5 dana protiv napolija
Jel jasnije ista? :mrgreen: :rol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 26 apr 2016, 20:33

jucer se opet lijepo vidjelo zasto je radja najvrijedniji eksponat rome

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 apr 2016, 21:49

tarabuka je napisao/la:jucer se opet lijepo vidjelo zasto je radja najvrijedniji eksponat rome
Da, isto bi se moglo reci i za utakmicu protiv Torina
Bez Miralema je Roma skup komaraca koji nisu u stanju iznijeti loptu i organizirati normalan napad. Naingolan je dobar radnik i mesar a Pjanic umjetnik. Ovi igraci ne mogu stati u istu recenicu.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 apr 2016, 22:20

Mada sam često kritikovao Pjanu zbog nedostatka neke njegove lične inicijative ,u potpunosti se slažem da sa Rađom ne može u istu ravan,Rađa ti je tip igrača"sruši bukvu--on to sruši...i glupo je poređenje njih dvojice,ovaj klasični fizikaner dok je Pjana inženjer..a zna se da najbolje rezultate postižu kada rade zajedno,u timu..

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 27 apr 2016, 09:08

Znate koja je razlika izmedju pjanica i najgolana. Oba su vrhunska igraca koja mogu igrati u svakoj ekipi na svijetu osim barcelone tj pjanic moze igrati u barceloni doj najgolan tu ne moze ni prsmrditi jer nije majstor dok se najgolan se ubio za ekipe kakve voli murinho mesarske. Ali mi smo napacen narod kojem je bolje tudje **** nego nase zlato pa vas razumijem kad velicate najgolana a sve sto mire uradi pokusavate da umanjite.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 27 apr 2016, 11:03

Znate koja je razlika izmedju pjanica i najgolana. Oba su vrhunska igraca koja mogu igrati u svakoj ekipi na svijetu osim barcelone tj pjanic moze igrati u barceloni doj najgolan tu ne moze ni prsmrditi jer nije majstor dok se najgolan se ubio za ekipe kakve voli murinho mesarske. Ali mi smo napacen narod kojem je bolje tudje **** nego nase zlato pa vas razumijem kad velicate najgolana a sve sto mire uradi pokusavate da umanjite.

zasto onda ne igra za neki jaci klub,u jacoj ligi??pjanic bolji,ali na kraju ce opet radja biti taj,koji ce promjeniti sredinu i na kome ce roma zaraditi 45 mil.bacite malo pogled na statistiku,radja je u ovoj sezoni zabio vise golova iz igre(5,pjanic 4) i skreirao vise sansi iz igre.da bi zaigrao za barcelonu,real,bayern,to moras prvo zasluziti.rakitic je u posljednoj sezoni u sevilji zabio 16 golova,od tih 16,6 njih je zabio protiv najvecih rivala barce(2),reala(3) i atletica.da se nije dokazao protiv najvecih,tih 16 golova mu nista nebi znacilo i vjerovatno bi danas igrao za liverpool,totenham,psg,arsenal.a ne u barceloni.gdje je pjanic bio protiv napolija,juventusa(1 gol iz slobodnjaka),intera,barcelone,bayerna,reala??npr protiv reala nista nije pokazao, nit je oduzimao lopte ,niti je razigravao svoje suigrace,kako kaze nas narod niti je smrdio,niti je mirisao,igrac manje na terenu.slicno je bilo i protiv napolija,protiv intera.juventusa,barce lani,bayerna lani,.,.radja je po meni bolji i kompletniji igrac,puno vise je pokazao u ovoj sezoni,pogotovo protiv najvecih rivala.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2016, 11:41

Eno, opet ovaj prica kako Naingolan ima vise golova iz igre i kreiranih sansi iako ga se dosad sto puta demantovalo, al' to ni dalje ne odustaje :lol: valjda se vodi onom "hiljadu puta ispricana laz postaje istina", pa ti mozda nekad i upali. :mrgreen:

ne vrijedi ni ulaziti u bilo kakve diskusije, stvarno ne vrijedi.

pjanic i naingolan su dva razlicita igraca sa totalno razlicitim zadatcima na terenu i obojica su vrhunski fudbaleri, tu staje sva prica. al' kad si se vec uhvatio tih golova, asistencija, kreiranih sansi i slicnih nebuloza, tu je pjanic bar petoduplo bolji (dok je radja bolji u nekim drugim segmentima).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 27 apr 2016, 11:48

engleski mediji danas pisu,da je radjin transfer u chelsi gotova stvar.cijena 36 fix + 4 bonusi.radja je pametan,njemu je roma i serie a dosla samo kao jedna stepenica do najacih klubova.dosao,odigrao 2 vrhunske sezone,zasluzio transfer u jedan od najvecih klubova i to je to.nadam se da,ce i pjanic ici njegovim stopama.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 27 apr 2016, 11:54

rope11 radja 5 golova iz igre,pjanic 4.pjanic je za 5 sezona u serie a,zabio tacno 14 golova iz igre,znaci 2-3 po sezoni.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 apr 2016, 12:15

:(
tarabuka je napisao/la:rope11 radja 5 golova iz igre,pjanic 4.pjanic je za 5 sezona u serie a,zabio tacno 14 golova iz igre,znaci 2-3 po sezoni.
Da nema Miralema Roma bi se borila za EL umjesto za LP i to je uzrok da ga se pokusava na svaki moguci nacin zadrzati u Rimu. Golovi iz igre ili iz prekida nisu jedini uvjet na koji se jedan igrac valorizira. Vlasnici Rome su svjesni da novog Miralema nema trenutno na trzistu i da bi njegova prodaja bila fatalna za ambicije kluba. Prodat ce ga samo za neku suludu cifru. Naingolan je nadoknadiv i potpuno druga vrsta igraca. Miralem je unikat i ne slazem se sa njihovim usporedbama koje ti ovdje plasiras. Ali ajde nije ni vazno. Svi imamo pravo na vlastito misljenje iako bagatelisanje naseg najboljeg igraca od ozbiljnog broja forumasa pocesto trga zivce. Nadam se da cete jednom sami postati svjesni toga. Juce su ga Englezi svrstali u prvih 11 apstraktne reprezentacije Juoslavije. Ali sta oni znaju mi znamo vise od njih.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 apr 2016, 12:33

Ne znam sto imate potrebu porediti svakog naseg igraca s nekim drugim, pogotovo Pjanica s Radjom. Da nema Pjanica, Radja bi smijesno izgledao na terenu, i obrnuto.
2 razlicita tipa igraca koji se odlicno nadopunjavaju na terenu.
Nad tobom sunce najljepše sja

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 27 apr 2016, 13:31

na sta je spao sport.sport, da im je ovaj kamenjarac glavni animator za nabijanje klikove

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 apr 2016, 15:55

slika

Dakle jedino gdje Radja ima prednost su ustvari golovi iz igre. Iako mi nije jasno od kad se to golovi dijele na one iz igre i one iz prekida, i jos bitnije, od kad su to iz igre BITNIJI od ovih drugih?

Daleko od toga da je Radja los igrac, ovo sam postavio cisto da se vidi koliko onaj gore laze.
Celik!3,2,2.

Rios

Post Postao/la Rios » 27 apr 2016, 16:18

Tacdaun :rol: :rol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 27 apr 2016, 16:47

Rios je napisao/la: Tacdaun :rol: :rol:
Prešišao ga cak i u ovim defanzivnim statistikama :rol:

Spaleti je Naingolana gurnuo malo naprijed u odnosu na Pjanica i Keitu s obzirom da je Belgijanac realno kao organizator igre dosta slabiji u odnosu na Pjanica,sporije razmišlja,pas igra dizelaška bez nekih pasova prema naprijed i dugih lopti koji mogu napraviti probleme protivnickoj odbrani,.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], KonjicBOY i 10 gostiju.