FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
IMAMO MI MIRZI BRUKA JEDNA..da je ovaj samo u pitanju mi bi do sad grupnu fazu LP igrali..SLOBODU je kido ko je kad imao prilike i htjeo..a mnogi su se osladili za ove silne godine...zato i dan danas nemozemo da se probudimo iz nocne more i skontamo da to sto na nama k.u.r.a.c ostre podgrmeci,rodoci,gracanice nije nikakav ruzan san nego kulminacija gore navedenih radnji..PLEME IM SE ZATRLO
...a na pricu ovog momka i bivseg igraca Slobode veliki mirza ce sutra ujutro uz prvu kafu lagano da se poceska po j.a.j.c.i.m.a i slatko nasmije...znate kako je takvom liku stalo do SLOBODE..praooo

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SiggySinatra
- Kontakt:
Haj se kladimo da ako mi navijaci nesto ne poduzmemo da ce se Sloboda ugasit mozda cak i sledece sezone a da ce Tuzla dobit novog premijer ligasa za par god a to je Proleter.. sve pare se ulazu u proleter, znaci sve pare pokradene iz Slobode idu u Proleter Sica, Meske sve je to mafija koja je pokrala Slobodu, haj svi to znaju al mi nije jasno zasto svi ako vec znaju sute ko kakvi debili, mislim mi dozvoljavamo da od nas prave debile..
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel moguce da se tako unistava Sloboda? Sistematski! Jel moguce da nista necemo da poduzmemo? Tuzla gleda i suti dok se kolje Sloboda!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovo sto je Zona reko je sve tacno ni rijec nije slago, Mirza Hadzic dok je bio direktor omladinskog pogona uzimo je brdo para od roditelja da bi njihova djeca igrala zajedno sa pojedinim trenerima.
Ovo govorim jer sam ja proso cijelu skolu fudbala FK Slobode.
Isto tako znam da prosle sezone je Hadzic doveo Milutinovica i Čuklea u Slobodu, uzeo od njihovih menadjera pare.
Mirza nije nikakav strucnak, on je kao neki trener golmana a za njega je Mirsad Dedic izmislio tu poziciju i kao igrac i kao trener, a eto Deda ne moze bit tu zbog doticnog "strucnjaka"

Ovo govorim jer sam ja proso cijelu skolu fudbala FK Slobode.
Isto tako znam da prosle sezone je Hadzic doveo Milutinovica i Čuklea u Slobodu, uzeo od njihovih menadjera pare.
Mirza nije nikakav strucnak, on je kao neki trener golmana a za njega je Mirsad Dedic izmislio tu poziciju i kao igrac i kao trener, a eto Deda ne moze bit tu zbog doticnog "strucnjaka"
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vrijeme je da se iznese prljav ves i lopovluci koji su u Slobodi bili. Ima li Meske snage da se sa tim obracuna il je on isti kao i svi ostali? Izgleda da je nas klub leglo lopovluka, prije, a i sada!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Novi sam na forumu, pa da se i ja stupasimSiggySinatra je napisao/la:Haj se kladimo da ako mi navijaci nesto ne poduzmemo da ce se Sloboda ugasit mozda cak i sledece sezone a da ce Tuzla dobit novog premijer ligasa za par god a to je Proleter.. sve pare se ulazu u proleter, znaci sve pare pokradene iz Slobode idu u Proleter Sica, Meske sve je to mafija koja je pokrala Slobodu, haj svi to znaju al mi nije jasno zasto svi ako vec znaju sute ko kakvi debili, mislim mi dozvoljavamo da od nas prave debile..
Potpisujem! Proleter ima dobru organizaciju.Igrači su plaćeniji od Slobodinih.Ugasili su NK Tuzlu (ofk,zmaj...). Nemaju dugova.Vrlo vjerovatno da će preimenovati naziv, ili šta ti već znam.Sloboda, naš klub nema budućnosti (moje mišljenje).Svega tu ima.Tužbi protiv FK Slobode po sudovima ima nebrojeno mnogo i to od bivših "igrača" i "trenera", na ime izvještačenih ugovora i cifri koje su se dijelile sa rukovodećim ljudima u klubu ! Npr.Na ugovoru piše 10.000,00 KM mjesečno, a igrač pristao i dogovorio (usmeno) za neku sumu od 1.000,00 KM-2.000,00 KM mjesečno da igra.Poslije tuži za preostali dio od 8.000,00 KM x broj mjeseci pod ugovorom, a koji se svakako nije mogao priuštiti, tj.ispoštovati! Husejnović prodat za 10x veću sumu nego što je prikazana.gdje odoše pare, koliko dobi Sloboda? Ovo je samo vrh brijega, hajmo prema dole, strašne su to stvari!!! Čitam, mnogi kritikuju Imamovića, pustite ba vi njega po strani,on je samo jedan zubčanik u lancu od 1000 zubčanika u odnosu na ostale.Činjenica je da se ponašao nezainteresovano (zbog stranačkih struktura u klubu), međutim imaju mnogo veći krivci od njega. Koliko god bi uplatio para ova mraka bi pokrala !!! Tu me u suprotno ni bog ne može ubijediti! Evo ,kao šlag na tortu, prije par mjeseci krenu i ova prljava predizborna kampanja, onaj se kloc slika u našoj majici.Na račun našeg imena ubiru poene.Ko mu to dozvoli? Ko mu dade majicu da se slika? Ni Imamović, niti on, niti bilo ko, osim nas, nije zaslužio nositi našu majicu. Što se mene tiče, dabogda svi izgubili, jer smo i mi mnogo, mnogo izgubili, "radom" i "neradom" mnogih "radnika i "neradnika" Je.em ti više i nas i naše ponašanje, kao i p.čke od igrača koji su šutjeli čitavo vrijeme na sve ove radnje. Zona-kapa do poda !!!
Pozdrav svim fukarama od vjerne fukare sa stajanja
Freedom
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da se sve svodi na gasenje FK Sloboda. Sto se tice Imamovica, njegova krivica nije zato sto nije radio u Slobodi, nego sto je gledao sta se desava, znao i imao informacije i nista nije poduzeo. Da je poduzeo nesto na vrijeme ne bi bili u ovakvom stanju. On je taj koji je moga dici glas i cak dobiti podrsku svih nas koji volimo Slobodu. Mogao je Jasmin Imamovic reci javno:"Stanite u pi.zdu materinu, dosta je lopovluka u Slobodi?" Svi bi ga podrzali. Uradio je sasvim suprotno.raci je napisao/la:Novi sam na forumu, pa da se i ja stupasimSiggySinatra je napisao/la:Haj se kladimo da ako mi navijaci nesto ne poduzmemo da ce se Sloboda ugasit mozda cak i sledece sezone a da ce Tuzla dobit novog premijer ligasa za par god a to je Proleter.. sve pare se ulazu u proleter, znaci sve pare pokradene iz Slobode idu u Proleter Sica, Meske sve je to mafija koja je pokrala Slobodu, haj svi to znaju al mi nije jasno zasto svi ako vec znaju sute ko kakvi debili, mislim mi dozvoljavamo da od nas prave debile..
Potpisujem! Proleter ima dobru organizaciju.Igrači su plaćeniji od Slobodinih.Ugasili su NK Tuzlu (ofk,zmaj...). Nemaju dugova.Vrlo vjerovatno da će preimenovati naziv, ili šta ti već znam.Sloboda, naš klub nema budućnosti (moje mišljenje).Svega tu ima.Tužbi protiv FK Slobode po sudovima ima nebrojeno mnogo i to od bivših "igrača" i "trenera", na ime izvještačenih ugovora i cifri koje su se dijelile sa rukovodećim ljudima u klubu ! Npr.Na ugovoru piše 10.000,00 KM mjesečno, a igrač pristao i dogovorio (usmeno) za neku sumu od 1.000,00 KM-2.000,00 KM mjesečno da igra.Poslije tuži za preostali dio od 8.000,00 KM x broj mjeseci pod ugovorom, a koji se svakako nije mogao priuštiti, tj.ispoštovati! Husejnović prodat za 10x veću sumu nego što je prikazana.gdje odoše pare, koliko dobi Sloboda? Ovo je samo vrh brijega, hajmo prema dole, strašne su to stvari!!! Čitam, mnogi kritikuju Imamovića, pustite ba vi njega po strani,on je samo jedan zubčanik u lancu od 1000 zubčanika u odnosu na ostale.Činjenica je da se ponašao nezainteresovano (zbog stranačkih struktura u klubu), međutim imaju mnogo veći krivci od njega. Koliko god bi uplatio para ova mraka bi pokrala !!! Tu me u suprotno ni bog ne može ubijediti! Evo ,kao šlag na tortu, prije par mjeseci krenu i ova prljava predizborna kampanja, onaj se kloc slika u našoj majici.Na račun našeg imena ubiru poene.Ko mu to dozvoli? Ko mu dade majicu da se slika? Ni Imamović, niti on, niti bilo ko, osim nas, nije zaslužio nositi našu majicu. Što se mene tiče, dabogda svi izgubili, jer smo i mi mnogo, mnogo izgubili, "radom" i "neradom" mnogih "radnika i "neradnika" Je.em ti više i nas i naše ponašanje, kao i p.čke od igrača koji su šutjeli čitavo vrijeme na sve ove radnje. Zona-kapa do poda !!!
Pozdrav svim fukarama od vjerne fukare sa stajanja
Sto se tice prljavog vesa, da vidimo ima li jos sa il ne smiju da progovore pojedinci. Ko god misli dobro Slobodi progovorice.
KK Slobodu smo dozvolili da ugase, ako dozvolimo da ugase i FK Slobodu onda se popisam na ovaj grad. Onda se i pitam zasto sam se borio u ratu. Ono sto nam drugi ne ugasise, gase ovi sada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ponovo “burno” na Tušnju : Denis Karić od jutros na prinudnom godišnjem odmoru
Autor: boljatuzla.ba
Prema saznanjima do kojih je došao naš portal sportski direktor fudbalskog kluba Sloboda Denis Karić je na putu da podnese ostavku. Nakon ne baš sjajnog starta Slobode u ligi Federacije pitanje je bilo samo na kome će se “slomiti” kola. Kako smo saznali Karić je prevenstveno ne zadovoljan sistemom rada u klubu i to ga je nagnalo da razmišlja o napuštanju ovog radnog mjesta.
Da bi provjerili ovu informaciji pozvali smo i samog Karića on nam je samo kratko odgovorio : “Na prinudnom sam godišnjem odmoru, na sopstveni zahtjev, a vi to protumačite kako želite”.
Igrači i stručni štab Slobode inače danas bi trebalo da otputuju u Livno gdje sutra igraju prvenstvenu utakmicu sa Troglavom.
Autor: boljatuzla.ba
Prema saznanjima do kojih je došao naš portal sportski direktor fudbalskog kluba Sloboda Denis Karić je na putu da podnese ostavku. Nakon ne baš sjajnog starta Slobode u ligi Federacije pitanje je bilo samo na kome će se “slomiti” kola. Kako smo saznali Karić je prevenstveno ne zadovoljan sistemom rada u klubu i to ga je nagnalo da razmišlja o napuštanju ovog radnog mjesta.
Da bi provjerili ovu informaciji pozvali smo i samog Karića on nam je samo kratko odgovorio : “Na prinudnom sam godišnjem odmoru, na sopstveni zahtjev, a vi to protumačite kako želite”.
Igrači i stručni štab Slobode inače danas bi trebalo da otputuju u Livno gdje sutra igraju prvenstvenu utakmicu sa Troglavom.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Raspad sistema ? 
- Neutralan88
- Kontakt:
Znaci haman to je to
Ono sto se desi slobodi diti evo desava se i slobodi...
Nema vise sporta u TZ, zalosno
Sent from my iPhone using Tapatalk
sta vam je sa aljukica gdje je on trenutno dali igra i imal sta od njega
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Neutralan88 je napisao/la:Znaci haman to je to![]()
Ima sporta, ali nema starih poznatih i prepoznatljivih tuzlanskih sportskih klubova, a sve zahvaljujući upravama i "menadžerima", kao i pojedinim "igračima"!
Freedom
de molim Vas ljudi hajmo se skupt,hajmo otici dole otjerat ih mamu im ebem,ako ovako nastave unistit ce sve 
- SiggySinatra
- Kontakt:
Nema brate Fukara kao nekad, sad se smiju ljudi na ime Fukare, a trebali bi da se boje, ne kazem sad da smo mi olos koja zivi za probleme nego da bi uradili sve da branimo svetinju ..a izgleda da ne znamo u posljednje vrijeme.. sve nesto igrajte za nas igrajte srcem, heh da mi uradimo nesto kao sto su horde prije nekoliko god popravila bi se situacija momentalno.raci je napisao/la:Neutralan88 je napisao/la:Znaci haman to je to![]()
Ima sporta, ali nema starih poznatih i prepoznatljivih tuzlanskih sportskih klubova, a sve zahvaljujući upravama i "menadžerima", kao i pojedinim "igračima"!
Umjesto sto prijetite i psujete igrace i zelite bolje rezultate bolje da idete na upravu i ljude u slobodi. U tome leze svi problemi , dok ne dodju pravi ljudi i iza njih ne stane kanton i opstina nema bolje sutra. Nadam se da ce i ostali igraci progovoriti pa nek sve izadje na vidjelo da se vidi ko je kriv i kome treba lomiti ledja.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- delpiero20
- Kontakt:
Bice Fukarabadblueboylivno je napisao/la:Dolaze li Fukare sutra kod nas?
Plaho ti baca na Rusiju ova zastava. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
DENIS KARIC je jedan od najregularnijih likova , momak koji uliva povjerenje , veliki navijac i zaljubljenik SLOBODE , ako on ode iz kluba vjerujte crno nam se pise , KARIC je jedina svijetla tacka u klubu bio do sad , odlaskom FUKIJA BARAKOVICA i DENISA KARICA , tesko se nadati boljim danima !!!
p.s. nemojte igrace dirati oni su najmanje krivi , vjerujte !!! momci zele pobjedu svim srcem i oni i ibrakovic , najmanje su krivi za sve ovo , krive su LEGENDE ove sugave i GRAD TUZLA !!!
p.s. nemojte igrace dirati oni su najmanje krivi , vjerujte !!! momci zele pobjedu svim srcem i oni i ibrakovic , najmanje su krivi za sve ovo , krive su LEGENDE ove sugave i GRAD TUZLA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.