Sta ce ba prodati dosla ponuda samo za jednog igraca ostalo sve suplja.I kad bi htjeli ne moze.Alipasino je napisao/la:Ove godine titula kakva evropa.Pa nismo Sloboda ili Celik da se furamo na evropu.Nessto sam nacuo a ako bude kuku nama a to je da se ceka zavrsetak evropskih tekmi i da ce se ovi sto vrjede mogli talnut e to bi bilo vec zesce sranje ali sacekajmo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sigurno cemo biti blizi tituli upravo proporcijalno broju ponavljanja od strane strasnih navijaca kako smo najboli,kako cemo poderati sve,kako se treba cudo desiti da ne budemo prvi.
Nemam nista protiv momka bio mi interesantan jer u onim prijenosima uvijek kazu ponikao u Zelji, pa sam ga zato pratio. Ono je igrac za Slavije a ne za Zelje. Prave cirkus majke mi. Rastjeras pola ekipe i dovedes Hodzurdu. Pa bolji su Cola i Zeljkovic od njega 100%. pretpostavljam da je momak dosao za 1000 KM da igra pa ovi nasi mazu oci, al daj malo rezona. Mi ako ovako nastavimo "skidati pritisak" s igraca brzo cemo u 2004.
Od Colica nije gori, od Zeljkovica jest, od ovih igrača što smo im se zahvalili jedino mi je Zeljkovica zao
Ne tvrdim da si pitica, ali pametujes bas kao da jesi.samogrbavica je napisao/la:Ja hocu da vec jednom naprave ekipu i dovodu igrace dostojne naseg tima i da se borimo za titulu. Pa ako budemo 3. Boze moj nikome nista.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- samogrbavica
- Kontakt:
Sto sam pitar sto pisem da hocu da se svake godine bore za titulu. Logika ti nije bas jaca strana.Blagoje je napisao/la:Ne tvrdim da si pitica, ali pametujes bas kao da jesi.samogrbavica je napisao/la:Ja hocu da vec jednom naprave ekipu i dovodu igrace dostojne naseg tima i da se borimo za titulu. Pa ako budemo 3. Boze moj nikome nista.
Sarajevo dovelo Ronaldinja i Mesija pa nismo konkurenti za titulu. Ma daj jbt na sta ovo lici.
Otjeraju Zeljkovica i kontas dovest ce boljeg oni Hodzurdu panja doveli. Daj momku pare koliko trazi jer je zahvalan igrac, trudio se svaku utakmicu.
Ljepite ovdje famozni Odin spisak nijednog mu igraca nisu doveli. Stokic nije nasao klub ali nece igrat za paradajz.
Ne sumnjam ja u Odovica opet ce od govana pravit pitu ali nije to zasluzio.
Ostavljaju mu tim bez rostera, nema kog ubaciti i onda s dode i napise nismo konkurenti za titulu i molim te to je jos DOBRO! Ma ja, najlakse napisati pitar.pihhh
KHAJ PRICE
i sad bi čovjek koji ne zna, neki gost iz daljine, rekao da se nismo borili za titulu do zadnjeg kola i da je hodžurda zamjena za zeljkovića.
A samo malo druze, zar se ove zadnje dvije godine bez trofeja zeljo nije borrio za titulu? Ako se titula ne najavi na pocetku ne mora znacit da se nece boriti. Aj nadji Amarovu najavu titule na pocetku neke sezone.samogrbavica je napisao/la:Sto sam pitar sto pisem da hocu da se svake godine bore za titulu. Logika ti nije bas jaca strana.Blagoje je napisao/la:Ne tvrdim da si pitica, ali pametujes bas kao da jesi.samogrbavica je napisao/la:Ja hocu da vec jednom naprave ekipu i dovodu igrace dostojne naseg tima i da se borimo za titulu. Pa ako budemo 3. Boze moj nikome nista.
Sarajevo dovelo Ronaldinja i Mesija pa nismo konkurenti za titulu. Ma daj jbt na sta ovo lici.
Otjeraju Zeljkovica i kontas dovest ce boljeg oni Hodzurdu panja doveli. Daj momku pare koliko trazi jer je zahvalan igrac, trudio se svaku utakmicu.
Ljepite ovdje famozni Odin spisak nijednog mu igraca nisu doveli. Stokic nije nasao klub ali nece igrat za paradajz.
Ne sumnjam ja u Odovica opet ce od govana pravit pitu ali nije to zasluzio.
Ostavljaju mu tim bez rostera, nema kog ubaciti i onda s dode i napise nismo konkurenti za titulu i molim te to je jos DOBRO! Ma ja, najlakse napisati pitar.pihhh
I ja mislim da ce nas ove godine konkurenti ozbiljnije shvatiti nego prosle, i da ce nam biti mnogo teze igrati sljedecu sezonu. Nadam se da ce ovo sto je Odovic smislio (a ocigledno ima viziju kako bi trebala izgledati nasa igra sljedece sezone) uroditi plodom i da cemona kraju podici trofej.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
- samogrbavica
- Kontakt:
Ove sezone ispada 6. ekipa, nece biti sranja kao inace.
Hodzurda je u rosteru za stopera a sta je Zeljkovic pokrivao?
Hodzurda je u rosteru za stopera a sta je Zeljkovic pokrivao?
KHAJ PRICE
jer su nam svi puštali ovi sezone, iduće neće pa će biti teže. i jer je zeljković bio četvrti stoper kao što bi sad trebao biti hodžurda.
realno aldine svoje teze možeš prodavati posjetiocima sa druge planete, a sa ove malo teže.
realno aldine svoje teze možeš prodavati posjetiocima sa druge planete, a sa ove malo teže.
- samogrbavica
- Kontakt:
Realno i ti mozes svoje teze prodavat na buvljaku ..Totalno me ne zanima sta ti mislis o ovome sto pisem. Preskoci haveru ...
KHAJ PRICE
Najlakse je zadnju namjeru sakriti galamom sa tastature u stilu:hocu pojacanja,hocu titulu,nista me drugo ne zanima,ako nisu ustanju to obezbjediti neka idu...
- samogrbavica
- Kontakt:
Ne zanima mene titula niti je ona prioritet. Bar se pojacaj da uradis u evropi nesto i da se boris za titulu. A koji ces zavrsiti uopce nije bitno. A ne da jadan Oda opet pravi pitu od gov.ana i moli Boga da dobijemo protivnika s Farskih Otoka i oni su sad hebeni Grcku digli dva puta.
KHAJ PRICE
Shvatam ja i zadnju namjeru i zluradost, ali glupost ne mogu bas nikako. "Neka potrose pare, najave titulu i ako budu treci, nikom nista!"FKZ1921 je napisao/la:Najlakse je zadnju namjeru sakriti galamom sa tastature u stilu:hocu pojacanja,hocu titulu,nista me drugo ne zanima,ako nisu ustanju to obezbjediti neka idu...
Evo ga opet!samogrbavica je napisao/la:Ne zanima mene titula niti je ona prioritet. Bar se pojacaj da uradis u evropi nesto i da se boris za titulu. A koji ces zavrsiti uopce nije bitno. A ne da jadan Oda opet pravi pitu od gov.ana i moli Boga da dobijemo protivnika s Farskih Otoka i oni su sad hebeni Grcku digli dva puta.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- zubanovic89
- Kontakt:
Izvini jerane al nisi normalan. Ne znam kako drugacije da ti ovo kazem.samogrbavica je napisao/la:Ne zanima mene titula niti je ona prioritet. Bar se pojacaj da uradis u evropi nesto i da se boris za titulu. A koji ces zavrsiti uopce nije bitno. A ne da jadan Oda opet pravi pitu od gov.ana i moli Boga da dobijemo protivnika s Farskih Otoka i oni su sad hebeni Grcku digli dva puta.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
zubanovic89 je napisao/la:Izvini jerane al nisi normalan. Ne znam kako drugacije da ti ovo kazem.samogrbavica je napisao/la:Ne zanima mene titula niti je ona prioritet. Bar se pojacaj da uradis u evropi nesto i da se boris za titulu. A koji ces zavrsiti uopce nije bitno. A ne da jadan Oda opet pravi pitu od gov.ana i moli Boga da dobijemo protivnika s Farskih Otoka i oni su sad hebeni Grcku digli dva puta.
Zna li neko kad je utakmica protiv Rijeke?
Brate dragi kako ti nije vise mrsko prat I sebe I nas I sve ostale. Smiri malo bgtsamogrbavica je napisao/la:Ne zanima mene titula niti je ona prioritet. Bar se pojacaj da uradis u evropi nesto i da se boris za titulu. A koji ces zavrsiti uopce nije bitno. A ne da jadan Oda opet pravi pitu od gov.ana i moli Boga da dobijemo protivnika s Farskih Otoka i oni su sad hebeni Grcku digli dva puta.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Yebote zivot kako mu ne dojadi??

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Harinho97, Plavamamba, Zeljoo1921 i 52 gosta.