Jesmo spominjali, ali se nismo mnogo zadržavali. I nisam baš najjači sad s vremenom, možel večeras ikako?Aerials je napisao/la:![]()
imaš li kad da ti pošaljem jedan zadatak oko diferencijabilnosti funkcija više promjenljivih, jeste li radili to?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Ma može jašta, javi kad budeš mogao 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pošalji mi sad zadatak, pa ću se pozabavit sa njim kad završim ovo što sad radim.Aerials je napisao/la:Ma može jašta, javi kad budeš mogao
Haha, ma nije bas da sam se sad probudio. Oko 2 sam bio budan, pogledao malog Gegica iz Bajerna i reko onda da poselamim dzamat. Kakav si ti, je li tesko postiti?Unofficialpage je napisao/la:Bolje akšamhajrullahkobe24 je napisao/la:Sabahajrullah dobri narode! Tacno me stid kad skontam da sam pola dana prespavao...![]()
@Legenda zasluzuje vise postovanja i molicu vas da imate to na umu. Hvala!
@Dantes, jesu li Milos i Balsa Koprivica braca, tj. jesu li obojica Slavisini sinovi?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba vremena da se navikne na ovo kasnije ustajanje, ja navikao oko 9 da se ustajem. Nije teško, dan prođe baš brzo, radim skoro cijeli dan, sinoć jedva na iftar stigao. A ja inače i ne volim puno jesti, dođe mi kao i "obični" dan. Kako kod tebe?kobe24 je napisao/la:Haha, ma nije bas da sam se sad probudio. Oko 2 sam bio budan, pogledao malog Gegica iz Bajerna i reko onda da poselamim dzamat. Kakav si ti, je li tesko postiti?Unofficialpage je napisao/la:Bolje akšamhajrullahkobe24 je napisao/la:Sabahajrullah dobri narode! Tacno me stid kad skontam da sam pola dana prespavao...![]()
@Legenda zasluzuje vise postovanja i molicu vas da imate to na umu. Hvala!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kuho sam tu s nekim Cigom i kad sam vidio da bih mogo fasovat, povucem se na sigurnu teritoriju.Penaltiky je napisao/la:Imal nešto Tuzlanskije od lopte za basket na Slatini?
@uno, ma i meni je super, samo da temperature ne pocnu rasti. Jedina obaveza mi je ucenje, mada imam pofino da ucim i moracu se vec od sutra ranije buditi i uciti bar 10h dnevno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Uvijek čoporativno dolazekobe24 je napisao/la:Kuho sam tu s nekim Cigom i kad sam vidio da bih mogo fasovat, povucem se na sigurnu teritoriju.Penaltiky je napisao/la:Imal nešto Tuzlanskije od lopte za basket na Slatini?Bukvalno moras igrati po njihovim pravilima. Njih je bilo najmanje deset i poceli mi svi dobacivat. Kontam u sebi, povuci se ti ljudino dok nisi fasovo.
@uno, ma i meni je super, samo da temperature ne pocnu rasti. Jedina obaveza mi je ucenje, mada imam pofino da ucim i moracu se vec od sutra ranije buditi i uciti bar 10h dnevno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mene bi vjerovatno tamo na basket odveo.kobe24 je napisao/la:Kuho sam tu s nekim Cigom i kad sam vidio da bih mogo fasovat, povucem se na sigurnu teritoriju.Penaltiky je napisao/la:Imal nešto Tuzlanskije od lopte za basket na Slatini?Njih je bilo najmanje deset i svi mi poceli dobacivat. Bukvalno moras igrati po njihovim pravilima. Kontam u sebi, povuci se ti ljudino dok nisi fasovo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće, barem dugotrajno. Od srijede opet kiša, pljuskovi... Neka budu oko 30 temp., taman.kobe24 je napisao/la:@uno, ma i meni je super, samo da temperature ne pocnu rasti. Jedina obaveza mi je ucenje, mada imam pofino da ucim i moracu se vec od sutra ranije buditi i uciti bar 10h dnevno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kawhi je napisao/la: Mene bi vjerovatno tamo na basket odveo.
Ne bi jer sam van forme. Mogao bih jedino čoškariti.kobe24 je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Mene bi vjerovatno tamo na basket odveo.Ma jok, tu cesto bude dosta raje, ali ima puno boljih terena u Tuzli. Na Telexu je najbolje (stavljao sam ovdje skoro sliku tog terena) i na Banji zbog prirode (mada sam i tu guzvao s nekim seljacima
). Cesto se nadje onih koji pametuju a veze o zivotu nemaju, ali garantujem da tebi ne bi dlaka s glave falila.
Ma Slatina je broj jedan košarkaški teren po skillu i nekoj historiji. Ima i Jupiter i Telex i Banja itd....kobe24 je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Mene bi vjerovatno tamo na basket odveo.Ma jok, tu cesto bude dosta raje, ali ima puno boljih terena u Tuzli. Na Telexu je najbolje (stavljao sam ovdje skoro sliku tog terena) i na Banji zbog prirode (mada sam i tu guzvao s nekim seljacima
). Cesto se nadje onih koji pametuju a veze o zivotu nemaju, ali garantujem da tebi ne bi dlaka s glave falila.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Neću da pričam o Kawhiu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Neću da pričam o Kawhiu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nešto sam se nadala da ovu nećeš nikad postaviti 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Zašto?Aerials je napisao/la:Nešto sam se nadala da ovu nećeš nikad postaviti