FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 02 avg 2011, 17:37

hebo nanija nije on za Bayern

treba igrac koji m oze trcati 90 minuta a ne u 70 traziti pomoc u lokalnoj ambulanti
Thomas Müller - Fußballgott

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 02 avg 2011, 17:59

Omerbavarac je napisao/la:Ako je bilo imalo sumnje oko spekulacija za nove igrace danas je i to otklonjeno. :D

Nani je ponovo opcija u Bavarskoj. 8-)
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... ani-swoop/" onclick="window.open(this.href);return false;

Cak sam i procitao da imamo namjeru angazovati Kuzmanovica, ali to je vjerovatno jos jedna u nizu supljih spekulacija.
Moje misljenje je da ce se ispostaviti ovo samo kao dizanje njihove cijene (Nani na prvom mjestu - jer se njegov odlazak iz Manchestera ocekuje). Ne vjerujem da se u upravi Bayerna razmislja o dovodjenju jos jednog igraca.
Nani mi je nekako mrzak, ali to ne umanjuje njegov kvalitet. Dobar dribler, iako previse skrt, ne zna kad je dosta. A kakva je uopste potreba dovodjenja Nanija :!: :?: To je vec dobro pitanje. Imamo Robbena i Riberya koji skoro polovinu sezone ostaju van terena zbog povrede. Muller ne moze stici na sve strane da pokriva, a pitanje je koliko Kroos moze, hoce li dostici formu koju je imao u Leverkusenu :?: Koliko god da me je Usami imresionirao, on je jos uvijek velika nepoznanica i ne mozemo se na njega osloniti, u pravom smislu te rijeci, da zamijeni nekoga od ove dvojice. Alaba i Pranjic nisu krila, oni to mogu biti samo u slucaju krajnje nuzda (koja je cesta pojava u posljednje vrijeme :arrow: povrede Riberya i Robbena).
Kada se sve sabere, misljenja sam da ne bi bila guzva da se dovede Nani (iako daleko od toga da je on moja zelja) ili neko drugi, pa onda Alabu ponovo na posudbu (ili prodati Pranjica ili Tyma) :ugeek:
Ali, opet ponavljam, siguran sam da od ovoga nema nista. Dakle, samo dizanje cijene ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 avg 2011, 21:44

rase.king je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Fina utakmica i je li do mene,ili i vi niste vidjeli Gustava vise od 2 puta ? :lol:
:D
Nije do tebe, ali mislim da je do Schweinsteigera, koji se (nadam se) vraca staroj formi. Malo ga je (ili malo vise) zasjenio ;)
Ja ovo nisam smio napisat',reko' da ga ne ureknem :D
Stvarno je bio dobar sinoc,sijevale su njegove lopte na sve strane :)
rase.king je napisao/la:Dobar dribler, iako previse skrt, ne zna kad je dosta. A kakva je uopste potreba dovodjenja Nanija :!: :?:

Nikakva po meni :D
Nani je jedan dobar igrac i mislim da on ne bi bio zadovoljan klupom,a prvih 11 mu u Bayernu niko ne moze garantovat,samo da ovaj nas skrtonja ozdravi :D

Kad nam Robbery ozdravi,najvise ce mi biti zao Kroosa.Njemu samo treba stalno mjesto u prvih 11 i on ce biti k'o bombona :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 avg 2011, 00:50

robben je več danas t.j. sad več jučer normalno trenirao i bit će spreman za gladbach...za riberyja još nije sigurno iako se i franck nada da će biti spreman
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 03 avg 2011, 01:28

Gomez je ucinio poklon Schweinsteigeru za rodjendan, dopustivsi mu da izvede drugi jedenaesterac na utakmici u Braunschweigu.
94,1 % svih pasova zavrsili su kod saigraca, sto u prosloj sezoni nije uspjelo ni u jednoj utakmici :!:
Neuer je zadovoljan svojom odbranom (Bayernovom odbranom :geek: ), a Heynckesu se dopalo kako se Rafinha prikljucuje napadu. Pored toga Heynckes je bio zadovoljan kako su Muller i Rafinha desno, te Lahm i Alaba lijevo zamijenili povrijedjene Robbena i Riberya, te istakao kako ekipa treba biti u mogucnosti da zamijeni nosioce igre (u ovom slucaju Robberya).
:arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 6b7241d889
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za Thomasa Mullera, koji je u svojoj 12. utakmici u DFB Pokalu postigao svoj osmi pogodak, je Heynckes imao samo rijeci hvale.
:arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 6b7241d889

slika

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 03 avg 2011, 13:03

slika
Nas cilj je doci do finala u Minhenu.
Ovo je izjavio B. Schweinsteiger u razgovoru za goal.com.
:arrow: http://www.goal.com/de/news/3643/exklus ... C3%BCnchen
Mozemo li do finala :?: U petak u 12h je izvlacenje za play-off. Kakve su nase sanse :?: Ali hajmo biti realni ;)
Od svih mogucih protivnika u play-offu smo jaci, to je sigurno. Grupna faza ne bi trebala predstavljati neki problem, a u 1/8 finala mozemo ispasti samo ako smo toliki baksuzi da dobijemo Barcelonu (ali s obzirom da cemo i mi, a i oni zavrsiti prvi u grupi, to se nece desiti :ugeek: ). 1/4 finala je ono sto mi realno moramo i mozemo ostvariti. Sve dalje ce zavisiti od protivnika i zdravstvenog biltena Bayerna. Do tada bi odbrana trebala biti dobro uigrana, tako da mozemo i dalje. Moje misljenje je da je bitnija sigurna odbrana, od zdravih Robbena i Riberya. Do sada oni nisu mogli dati golova koliko je odbrana uspjela primiti. Kad se sve sabere, to finale i nije nerealno, ali uz zdrave igrace i uigranu odbranu (i mozda malo srece u izvlacenjima parova ;) ) :!:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 avg 2011, 14:46

rase.king je napisao/la: a u 1/8 finala mozemo ispasti samo ako smo toliki baksuzi da dobijemo Barcelonu
.

pa ne znam kako onda ocekivati da osvojimo titulu LP pa cak i da dodjemo do finala velike su sanse da se nadje i barca u finalu jer objektivno oni su najbolja momcad na svijetu ubjedljivo u zadnjim 6 godina jedino da nas potpomogne faktor srece kao prije dvije godine treba biti objektivan mi imamo kavlitetnu momcad ali ne za osvajanje ja bi bio najsretniji da osvojimo ali veliko je pitanje nama bi trebalo jos dva tri vrhunska pojacanja , i onda da mozemo rame uz rame sa barcom medjutim situacija je takva kakva jeste mi smo iza barce nazalost.ja bi bio najsretniji da sovojimo trofej na svom terenu ali , daj Boze samo da nas potpomogne sreca i to je sve .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 avg 2011, 16:26

GAL je napisao/la:
rase.king je napisao/la: a u 1/8 finala mozemo ispasti samo ako smo toliki baksuzi da dobijemo Barcelonu
.

pa ne znam kako onda ocekivati da osvojimo titulu LP pa cak i da dodjemo do finala velike su sanse da se nadje i barca u finalu jer objektivno oni su najbolja momcad na svijetu ubjedljivo u zadnjim 6 godina jedino da nas potpomogne faktor srece kao prije dvije godine treba biti objektivan mi imamo kavlitetnu momcad ali ne za osvajanje ja bi bio najsretniji da osvojimo ali veliko je pitanje nama bi trebalo jos dva tri vrhunska pojacanja , i onda da mozemo rame uz rame sa barcom medjutim situacija je takva kakva jeste mi smo iza barce nazalost.ja bi bio najsretniji da sovojimo trofej na svom terenu ali , daj Boze samo da nas potpomogne sreca i to je sve .
moj GAL u životu je 90 % stvari psiha, znači ako igrači budu vjerovali , sve je moguče...ako bi vjerovali i imali sigurnost ko prošle sezone ništa nije moguče...a upravo naše največe oružje je heynckes koji treba usadit ekipi sigurnost, a dobro je počeo, sačekajmo sad par utakmica ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 03 avg 2011, 18:05

Bayern i Juve ponovo "ratuju". Ko će ugrabiti Alexa ?

Dali ce biti kao i sa Vidalom, mi, Juventini se nadamo :)

Juventus će morati da nadmaši Bayern Munchen ukoliko želi u svojim redovima da vidi defanzivca Chelseaja Alexa. Dva kluba su već "ratovala" oko Vidala.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 avg 2011, 18:17

BigBen je napisao/la:Bayern i Juve ponovo "ratuju". Ko će ugrabiti Alexa ?

Juventus će morati da nadmaši Bayern Munchen ukoliko želi u svojim redovima da vidi defanzivca Chelseaja Alexa. Dva kluba su već "ratovala" oko Vidala.
Ma jock to, ja vjerujem da je Bayern na tom polju zavrsio pricu, te sumljam da cemo vidjeti vise transfera od njih (nije da ne bih volio), tako da ce vjerovatno u predstojecoj sezoni tandem da cine Boa i Strudla :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 avg 2011, 19:58

Nema me sto godina pa reko da sta pametno napisem :P
Ma nije to bas da je bio rat za Vidala.I dalje sam misljenja da su u nasoj upravi htjeli ga ga dovedu obuk'o bi on crveni dres i to je zavrsena prica.Neg' sta bi za Nanija, ja bi licno volio da dodje.Msm da bi covjek explodiro kod nas.Sjajan igrac, brzina, sut, polivalentan.U Utd-u je po meni uvijek bio pod pritiskom jos dok je CR igr'o a i kad je ovaj otis'o Nani je imao tu ulogu da ga mijenja, sto moze malo ko na svijetu.Uglavnom volio bi da dodje, btw koja bi onda ofanziva bila 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 avg 2011, 20:07

guber90 je napisao/la:

Ma jock to, ja vjerujem da je Bayern na tom polju zavrsio pricu, te sumljam da cemo vidjeti vise transfera od njih (nije da ne bih volio), tako da ce vjerovatno u predstojecoj sezoni tandem da cine Boa i Strudla :D.
@guber imas pravopisnu gresku :) "sumnjam" je pravilno ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 avg 2011, 22:07

raja ovo za nanija jeli fakat ozbiljno ili je suplja imajuci u vidu da su iz nase drage uprave nedavno saopcili da nema vise kupovine ovog ljeta.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 avg 2011, 00:18

ovo oko nanija je skakljivo skroz,mozda su ove povrede roberija spotakle nasu upravu o dovodjenju Nanija kao sigurno kvalitetne zamjene za ovu dvojicu,jer kako je krenulo uvijek ce jedan da fali u prvoj postavi to je njihov baksuzluk,,iskreno bi volio da dodje mada takav luksuz kod nas nije cest...."u carsiji sta se prica ili je bilo, ili ce biti" :D :lol:
VOLIM BAYERN

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 04 avg 2011, 01:49

GAL je napisao/la:raja ovo za nanija jeli fakat ozbiljno ili je suplja imajuci u vidu da su iz nase drage uprave nedavno saopcili da nema vise kupovine ovog ljeta.
Vec sam rekao da mislim da je to dizanje cijene (njegov odlazak iz ManU se ocekuje, pitanje je gdje :?: ), ali, kao sto je @isakovich rekao, nije nemoguce da uprava razmislja o zamjeni za Robberya. :ugeek:
Nema tu ratovanja. Bayern ga sigurno nece dovesti. Istina je da je bio opcija, ali dolaskom Boatenga to vise nije. Jos jedno dizanje cijene, jer ce najvjerovatnije stici u Juve.
guber90 je napisao/la:ja vjerujem da je Bayern na tom polju zavrsio pricu, te sumljam da cemo vidjeti vise transfera od njih (nije da ne bih volio)
Slazem se :!: ;)
Ne bih se pozalio da dodju Nani i Alex, ali najiskrenije sumnjam da u tim pricama ima istine. :geek:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 avg 2011, 09:23

Bilal je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

@guber imas pravopisnu gresku :) "sumnjam" je pravilno ;)
Primljeno k' znanju :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 04 avg 2011, 09:54

I da je tacno ovo za Nanija, ja bih pre tih 30 miliona ulozio u Hazarda. Ili bih doveo Shaquiri-ja i stopera.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 11:24

A Nani ce sigurno da prihvati da ide u Nemacku i da greje klupu staklenom Robbenu i prevari od igraca Riberyju :?: :lol: :lol: :lol:
Dobri ste, jos kad bi to tako islo, gde bi vam bio kraj. BM je doveo Cityjev reject, neproverenog Japanca, te Rafinhu i Neuera (jedini ovde koji je WC), a hteli biste Nanija za klupu. ;)

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 04 avg 2011, 16:25

Namjerno ne reagujem na ovaj post gore :!:
Da vidimo sta se danas sve desavalo 8-)
Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez, Thomas Müller, Manuel Neuer, Toni Kroos, Holger Badstuber i Jerome Boateng su osmorica Bavaraca od ukupno 22 pozvana igaraca u selekciju Njemacke za mec protiv Brazila. Utakmica se igra u Stuttgartu sljedece srijede.
Rainer Adrion pozvao je Diega Contenta za mec protiv Kipra u utorak (9. august) u Karlsruheu, cime pocinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za igrace do 21 godine. Ovo moze konacno biti njegov debi za mladu reprezentaciju Njemacke.
:arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... a83a866e7c
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moguci protivnici Bayerna u play-offu za CL su: FC Twente Enschede, Odense BK, FC Zurich, Rubin Kazan i Udinese Calcio. Vise o mogucim protivnicima Bayerna na :arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... a83a866e7c
Robben i Ribery su danas nakon jedne sedmice trenirali sa ekipom. Neuer i Gomez vjeruju da ce obojica biti spremni do nedjeljnog okrsaja sa Gladbachom, jer, kako kazu, nije se radilo o tezim povredama.
:arrow: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... a83a866e7c

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 avg 2011, 16:52

MaGiCa je napisao/la:A Nani ce sigurno da prihvati da ide u Nemacku i da greje klupu staklenom Robbenu i prevari od igraca Riberyju :?: :lol: :lol: :lol:
Dobri ste, jos kad bi to tako islo, gde bi vam bio kraj. BM je doveo Cityjev reject, neproverenog Japanca, te Rafinhu i Neuera (jedini ovde koji je WC), a hteli biste Nanija za klupu. ;)
Taj "stakleni" i "prevara" su nesto sto u Seriji A mogu samo sanjati, a Boga mi i u ostatku svijeta 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []