kad sam vam ja neki dan pricao za, mbapea niste vjerovali mojim insajderskim informacijama iz treće ruke,sad eto o tome pise ugledni francuski list i pouzdan novinar i logicno da ima tu nesto, laporta normalno mudro nista ne potvrdjuje
Ne kazem da ce doci, no ne znam zasto mnogi misle da je to nemoguce,, prvi argument je real i da je snjima dogovorio, sto je sve spekulacija za sada, ne ide to tako,, vjerovatno mbapeov menadzer nije budala, vjerovatno je pregovorao, mozda i nacelno nessto dogovorao, al sve su to poznate taktike dizanja cijene sebi, mozda je i ova prica oko barce menadzerska fora samo da bi real ponudio vise, a mozda i pariz, a mozda i city ili liverpool, hajd ga znaj, ne vjerujem ja da je njemu real jedina opcija, finansijske ponude velike moze ispostovat sigurno 5-6 klubova, svi su oni zanimljivi na svoj nacin, igranje u engleskoj moze biti zanimljivo, moze biti naravno zanimljiv i real, ali moze biti i barcelona koja je lijep grad, koja ima jedan novi projekat u kojem bi mbape bio glavni baja ako bi dosao i to moze faktor prelomni, nacin igre ofanzivni, xavi kao trener... sve su to faktori koji realno mogu privuci mbapea i ne bi me cudilo da mu recimo barca bude najveca zelja
znaci jedino je tu pitanje koliko je barca solventna, a mislim da jeste za jedan takav transfer, s obzirom eto da se radi odlican posao i zavrsavajh dobri a besplatni igraci tipa kesi, kristensen, mazraui, azpilikueta, da ce nam trebati jos samo jedan napadac i ako to bude mbape koji je takodje slobodan, to znaci u tom scenariju da se fening nece potrositi na transfere
e sad normalno valja obezbijediti budzet za plate. S obzirom da ce se prodati coutinjo i jos par igraca, bice sigurno od transfera minimum 70 miliona, ne znam jel sad trebaju doci pare i od grizmana, s obzirom da se potpisuju i sponzorski uvovori novi... kad se to sve prelije u budzet za plate vrlo vjerovatno da se pored plata za ove sto dzaba dolaza i za nove ugovore arauha, gavija, mozda i dembeleta, moze naci i prostora za jednu astrononsku platu za mbapeta, koja se ugovorom moze definisati da raste iz godine u godinu i te stvari, mogu mu se vjerovatno obezbijediti uslovi priblizni kalve bi imao u realu ili negdje drugo
nista tu nije nemoguce, najvise se pita igrac tu i dje ga zelja vuce najvise, pare ogromne ce ponuditi nekoliko klubova tako da nece pare biti presudne, ne vjerujem ja da je real jedina opcija, ne bi me iznenadilo da ode u liverpool, citi barcu ili cak i u parizu da ostane
neka nasa uprava u miri i tajnosti radi na tome, ako ne uspije nikom nista, vidimo eto kakve cifre ima obamejang, ima se s kim igrati i ima opcija, bitna je igra, trener, ekipa kao tim da djeluje, a onda ti i jedan obamejang izgleda ko terminator, a ako nemas to onda ti dzaba i mbape
ne trebamo se optericavati, al nije da nema tu sanse dovesti ga, opusteno cemo pratiti tu sapunicu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!