Vidi ti si pametan momak. To kolo se odigralo da bi bilo 22 kola i da bi svi klubovi imali isto utakmica da bi mogli prekinuti ligu. Motivi Borca su svima poznati. Da se prekinula liga na 21 kolo ne bi bilo regularno jer ne bi svi imali jednake utakmice i iste protivnike sto je neregularno.Argentina je napisao/la: ↑01 mar 2025, 22:06Haj iskreno. Je li tebi uredu sto se odigralo 1 kolo, Borac dosao na 4to mjesto koje vodi u Evropu, odmah prekinuto prvenstvo, prekinuli kup iz kojeg su ispadali (jer smo ih mi dobili u BL) da bi se gledala tabela prvenstva za izlazak u Evropu?jurisicduska je napisao/la: ↑01 mar 2025, 22:02Ne nije se moglo nastaviti jer klubovi nisu imali para za testiranja svaki dan, za treninge , za utakmice , priuštit karantene i ostalo, prvi vi pa svi drugi. Ponavljam da ste bili prvi vi bi bili prvaci a Sarajevo je na vasu žalost našu radost bilo prvo. Jbga. Nama to niko nije poklonio. Pošteno nakon 22 kola bili najbolji.Argentina je napisao/la: ↑01 mar 2025, 21:59
Zadnja recenica je tacna, s tim da branite Savez i Vicu kad kazete da je sve regularno, jer prvenatvo se nastavilo i moglo se nastaviti i dalje, nego su cekali da Borac bude na 4om mjestu koje vodi u Evropu i onda ga prekinuli.
Nakon stanke se igralo i to 1 kolo samo (moglo se nastaviti) i onda se prekinulo, jer je Borac bio 4ti (preskocio Tuzla City). I odmah ukinuli kup, da se gleda tabela prvenatva za izlaznu Evropu. Neregularno je. I mogu reci, da je bilo ko bio prvi, taj klub bi bio prvak, stimalo se 4to mjesto za Borac, sto znaci, neregularno, a onaj ko je bio prvi u tom trenutku je imao srecu za titulu.
I da, da smo bi bili, prekinuli bi radi Borca i mi bi dobili tittulu. Da je trebalo da se produzi sve dok Borac ne dodje na 4to mjesto produzivalo bi se prvenstvo, pa tek onda prekinuli. Prvenstvo nije bilo ok, stimano jr za Borac i izlazak u Evropu, a ostali su imali srecu/nesrecu sa pozicijom na tabeli.
Sreća/nesreća može se reci ali može se reci i da je neko bio najbolji kad je odigrao svako sa svakim.
Titulu tu bi proslavio svaki klub da ju je osvojio , jer je prošlo H/A sistem i bio si najbolji. Drugo nisi razlog prekida nego 8 klubova koji nisu mogli platit ništa a u državi je proglašeno takvo stanje, morali bi prije svakog treninga plaćat testove, bit u izolacijama kad se neko zarazi etc nemoguce ga je bilo Nastavit apsolutno. Da niste kiksali menecini protiv Veleza vi bi bili prvaci. Jbga to vam pitar nije kriv.
Da odmah odgovorim za ove dzenaze, ja nisam nikom klanjao nikakvu dzenazu , to ne podržavam, nit me zanima, ali u tom nekakvom navijačkom svijetu mi je to normalnije nego psovanje mrtvih ljudi , ili “Vedrane javi se” ili slično, tako da mi je tog licemjerja isto malo preko glave.
Da se nadovežem i na to da kao sto ti ne posmatras sve navijače željezničara kao one sto bombe bacaju ili pucaju ili ulijeću u teren kao npr protiv Sloge i ne treba da posmatras sve tako jer jednostavno nisu svi to tako i vi ne bi trebali od skupine (pri tom manje) ljudi praviti sablon svakog od nas.