Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 01 mar 2025, 22:14

Argentina je napisao/la:
01 mar 2025, 22:06
jurisicduska je napisao/la:
01 mar 2025, 22:02
Argentina je napisao/la:
01 mar 2025, 21:59

Zadnja recenica je tacna, s tim da branite Savez i Vicu kad kazete da je sve regularno, jer prvenatvo se nastavilo i moglo se nastaviti i dalje, nego su cekali da Borac bude na 4om mjestu koje vodi u Evropu i onda ga prekinuli.

Nakon stanke se igralo i to 1 kolo samo (moglo se nastaviti) i onda se prekinulo, jer je Borac bio 4ti (preskocio Tuzla City). I odmah ukinuli kup, da se gleda tabela prvenatva za izlaznu Evropu. Neregularno je. I mogu reci, da je bilo ko bio prvi, taj klub bi bio prvak, stimalo se 4to mjesto za Borac, sto znaci, neregularno, a onaj ko je bio prvi u tom trenutku je imao srecu za titulu.
Ne nije se moglo nastaviti jer klubovi nisu imali para za testiranja svaki dan, za treninge , za utakmice , priuštit karantene i ostalo, prvi vi pa svi drugi. Ponavljam da ste bili prvi vi bi bili prvaci a Sarajevo je na vasu žalost našu radost bilo prvo. Jbga. Nama to niko nije poklonio. Pošteno nakon 22 kola bili najbolji.
Haj iskreno. Je li tebi uredu sto se odigralo 1 kolo, Borac dosao na 4to mjesto koje vodi u Evropu, odmah prekinuto prvenstvo, prekinuli kup iz kojeg su ispadali (jer smo ih mi dobili u BL) da bi se gledala tabela prvenstva za izlazak u Evropu?

I da, da smo bi bili, prekinuli bi radi Borca i mi bi dobili tittulu. Da je trebalo da se produzi sve dok Borac ne dodje na 4to mjesto produzivalo bi se prvenstvo, pa tek onda prekinuli. Prvenstvo nije bilo ok, stimano jr za Borac i izlazak u Evropu, a ostali su imali srecu/nesrecu sa pozicijom na tabeli.
Vidi ti si pametan momak. To kolo se odigralo da bi bilo 22 kola i da bi svi klubovi imali isto utakmica da bi mogli prekinuti ligu. Motivi Borca su svima poznati. Da se prekinula liga na 21 kolo ne bi bilo regularno jer ne bi svi imali jednake utakmice i iste protivnike sto je neregularno.

Sreća/nesreća može se reci ali može se reci i da je neko bio najbolji kad je odigrao svako sa svakim.

Titulu tu bi proslavio svaki klub da ju je osvojio , jer je prošlo H/A sistem i bio si najbolji. Drugo nisi razlog prekida nego 8 klubova koji nisu mogli platit ništa a u državi je proglašeno takvo stanje, morali bi prije svakog treninga plaćat testove, bit u izolacijama kad se neko zarazi etc nemoguce ga je bilo Nastavit apsolutno. Da niste kiksali menecini protiv Veleza vi bi bili prvaci. Jbga to vam pitar nije kriv.

Da odmah odgovorim za ove dzenaze, ja nisam nikom klanjao nikakvu dzenazu , to ne podržavam, nit me zanima, ali u tom nekakvom navijačkom svijetu mi je to normalnije nego psovanje mrtvih ljudi , ili “Vedrane javi se” ili slično, tako da mi je tog licemjerja isto malo preko glave.

Da se nadovežem i na to da kao sto ti ne posmatras sve navijače željezničara kao one sto bombe bacaju ili pucaju ili ulijeću u teren kao npr protiv Sloge i ne treba da posmatras sve tako jer jednostavno nisu svi to tako i vi ne bi trebali od skupine (pri tom manje) ljudi praviti sablon svakog od nas.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 01 mar 2025, 22:14

Jos ga gigara nije ubacio

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 mar 2025, 22:15

zeljovolimte je napisao/la:
01 mar 2025, 22:07
killafrommanilla je napisao/la:
01 mar 2025, 21:55
zeljovolimte je napisao/la:
01 mar 2025, 21:53

Dali ste gol nakon sto je sudiju lopta pogodila..

Zasto ste slavili? Zato mi vas nije zao 1% jer ovo prezivljavate.
pa to dokazuje koliki si debil balijski i to je to. haj vrati se kako ste prodali leotaru a bili ste najjaci.

samo unazad brojite prodane i jedni i drugi i treci a borba protiv stvarnog utjecaja zrinjskog oduvijek i borca - ko je yebe.

provokacija bice zeljo kuratz sampion nije slavlje. cista zajebancija, slavlje je nesto potpuno drugo.
Vec kad smo kod Leotara. Tu smo sezonu prekucali i otisli za nas na revijalnu utakmicu.
Druga utakmica koja je mogla spasiti Slobodu je bila Velez Gosk.
Do samog kraja je Velez imao prednost i onda munjevitim akcijama istu utakmicu prodao Gosku. Konacan rezultat 1:2 za Gosk.

Ta "provokacija" je preuzeta od pitara. Jer vas pitari navuku i vas i tuzlake. Pa ste nesto kao u koaliciji pa vas puste niz vodu kad im vise ne trebate.

Za jak uticaj Zrinskog je Sarajevo najzasluznije. To su partneri, samo je njih malo Beus pustio niz vodu.
Ne znam sto se raspravljas sa mostarskom dzukelom, taj nas mrzi vjse od Zrinjskog, taj i takvi su slavili titulu Zrinjskog, samo nek' nije Zeljeznicar.

Neka......... :opaopa: sad lezite dole, mozda i ispadnu pijacari :urnebes:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2025, 22:16

Zrinjski,Borac prvi i drugi,Siroki ce uzet kup,Sloga,Posusje,Radnik,moraju ostat,a Zeljo i Sarajevo ce se klati za 3 mjesto,prvo ce da kolju i dalje Sarajevo,dok ovi prva dva ne odmaknu,pa ce onda da kolju Zelju,a Sarajevu da priznavaju sve i svasta,a onda ce glupi balijaneri se svadjat izmedju sebe kako namjestamo,kako Vico gura ove ili one,a mi navijaci oba kluba sa nabijenim rogovima.Ljudi jos jednom vas molim zbijte redove mi nemamo rezervne drzave.
Samo Sarajevo

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 mar 2025, 22:16

ErosViverosViv je napisao/la:
01 mar 2025, 22:14
Ide crveni do 70 minute, a penal ako zatreba do 80. :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 mar 2025, 22:17

Pokradu Veleža - ovi o Sarajevu pišu. Golemo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 01 mar 2025, 22:17

Combattente87 je napisao/la:
01 mar 2025, 22:12
12345678922 je napisao/la:
01 mar 2025, 22:10
Na Borac 1.42 u 52oj minuti utakmice kao na početku utakmice, ne isplati se ni stoja pogurat da dobiješ 42, prije im makar dignu na poluvremenu.
Stavi 200 slobodno ;)
Iskren da ti budem, protiv Veleža kući sam vas skino, pa protiv Širokog na 2:0 sam vas skino, protiv Sloge u Doboju na poluvremenu i u Posušju 2, to je samo od ove sezone.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 01 mar 2025, 22:18

Pendulum je napisao/la:
01 mar 2025, 22:16
ErosViverosViv je napisao/la:
01 mar 2025, 22:14
Ide crveni do 70 minute, a penal ako zatreba do 80. :bih:
Bosanski srbi opet nacionalisticke pjesme. Nek odu na kosovo i zaratuju, sta se ceka
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 01 mar 2025, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 01 mar 2025, 22:18

Al zamisljam face onoj cetvorici od sinoc kad su torbe otvorili :urnebes:
Al ajde, mogu ako nista u Fejicevoj otvorit jos jedan UZM shop

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 01 mar 2025, 22:18

Velež je oštećen ali u svim ligama svijeta se guraju velike ekipe. Zrinjski je velikan i sasvim je normalno da imaju neki poguranac kako im ne bi sezona propala. Velezu će sudije vratiti protiv neke ekipe kojoj ne trebaju bodovi tako to funkcionise. Velez ne moze da prihvati činjenicu da ne moze u istu recenicu sa velikanom sa Bijelog Brijega.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2025, 22:19

rishovski je napisao/la:
01 mar 2025, 21:34
Ti si prvi na strani Zrinjskog vazda bio i zajedno sa škutorima ismijavao Velež i od svake teme cirkus napravio...A sve zbog toga da bi imao jadnu podršku u komentarima...
Zbog tebe i tebi sličnih došlo se do toga da se ismijava paljenje Grbavice a Željo ispade srpski klub...

Nema ti to veze sa mnom. To ima veze sa takvima kao ti. Sad zamisli osobu koja me preko 10 godina prati na svim temama na ovom forumu, i sve to jer sam je ponižavao dok je vrijeđala jednu od najvećih legendi koje smo ikada imali - Safeta Sušića. Kad zamisliš tu osobu, pogledaj u ogledalo i ukazaće ti se. Od recimo pet postova koje ovdje napišeš, četiri su zbog mene.

Ne postoji čovjeku poznata dijagnoza za to od čega ti i slični bolujete. Pazi, DESET GODINA, znači DESET GODINA jednog čovjeka pratiš na svim mogućim temama i repliciraš mu sa nekim smiješnim pokušajima vrijeđanja ili šukanja. Pazi sad ovo, 3650 dana.

Paljenje Grbavice, nazivanje navijača Želje četnicima i sve slične boleščine ponovo rade mozgovi kao tvoj, zatucani, neobrazovani, samim tim i nepismeni.

Čovjek bi očekivao da ćeš za toliko vremena nešto naučiti, sazrijeti, ali ništa, ni milimetar naprijed.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 mar 2025, 22:19

HordasOdMalena je napisao/la:
01 mar 2025, 22:17
Nisi u toku. Razni glupani o Zelji pisu.
Garant Zeljo platio onog Franu Jelica da pokrade Veleza, nema druge :mrgreen:

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 01 mar 2025, 22:19

Cuj ovih Kosovo je srce Srbije ccc :urnebes: :facepalm:
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 mar 2025, 22:20

sve mirise da je ovo tekma dje nece u gol pa nece

al smislit ce gigs vec nesto samo nini samo laga

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 mar 2025, 22:21

jurisicduska je napisao/la:
01 mar 2025, 22:02

Ne nije se moglo nastaviti jer klubovi nisu imali para za testiranja svaki dan, za treninge , za utakmice , priuštit karantene i ostalo, prvi vi pa svi drugi. Ponavljam da ste bili prvi vi bi bili prvaci a Sarajevo je na vasu žalost našu radost bilo prvo. Jbga. Nama to niko nije poklonio. Pošteno nakon 22 kola bili najbolji.
I od ovog ponavljanja mita ti nema nista duskice :wave:

Pa i sami ste dali prijedlog za nastavak, ali ono, opet hinjski tek kad ste vidjeli datume ministra zdravstva RS. Javno ste objavili da ste za nastavak prvenstva tek kada je Seranic na sastanku kriznog staba rekao da ce 01.07 ODLUCITI hoce li se nastavljati prvenstvo ili ne, da bi vi, istog dana, malo poslije, obavijestili javnost da ste za NASTAVAK prvenstva, ali da se isto ZAVRSI najkasnije do 20.07! Znajuci da od prvenstva nece biti nista, pa su se kao i testirali i na sve strane objavljivali to. Jos veci paradoks sto su jedini klub u Evropi koji je organizovao slavlje korona titule u jeku pandemije. Preposteni preposteni FKS :rol:
Klub koji je dostavio plan kako nastaviti PL bio je Zeljo, i to sa cetiri prijedloga, medju kojima csk i prijedlog koji je uskladjem sa odlukama Ministarstva zdravlja RS (nastavak iza 01.07.), ali bez podrske vise od pola lige.
Odjavi se vise sa foruma pacijentu, mene stid tvojih lazi vise :bow:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 01 mar 2025, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 mar 2025, 22:21

let3 je napisao/la:
01 mar 2025, 22:19
Isto kao što razni glupani o Sarajevu pišu. Nekako su uspjeli povezati Sarajevo sa današnjom krađom.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 mar 2025, 22:22

Nema sumnje da Jelića čeka suspenzija, ali pitanje je šta to vrijedi u ovakvim slučajevima, gdje se na očigled zdravog razuma i jasnih nogometnih pravila, vrijeđa inteligencija ljubitelja nogometa u našoj zemlji i direktno kroji prvenstvena tabela.

Već za nekoliko dana sve će biti zaboravljeno i nastavit će se po starom, samo će imena krojača tabele biti druga. Čak su i suspenzije samo paravan, jer izvršioci nemaju ni stida ni obraza, ali sigurno imaju druge beneficije od svojih nalogodavaca.

I dok nas predsjednik NS BiH Vico Zeljković konstantno uvjerava da se broj grešaka prošle i ove sezone drastično smanjio u odnosu na neke davne godine kada nije bilo masovnih medija, jasno je da to nije tako, te da je nivo bezobrazluka i bahatosti bh. sudija pred TV kamerama nešto što se ne viđa čak ni u nerazvijenim afričkim zemljama, poznatim po nevjerovatnim sudijskim manipulacijama.

U svemu prednjače dva kluba, dva politička projekta, koja vješto koriste razjedinjenost bošnjačkog korpusa u svim životnim sferama pa i u nogometu.

I dok je tako, dok politika ne zaštiti interese bošnjačkih klubova, više nisu bitne ni sudije ni kazne, jer je u pitanju nešto već od njih i samog sporta, na čemu se nažalost zasniva sve u ovoj zemlji.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 01 mar 2025, 22:22

tutankamon1905 je napisao/la:
01 mar 2025, 22:18
Al zamisljam face onoj cetvorici od sinoc kad su torbe otvorili :urnebes:
Al ajde, mogu ako nista u Fejicevoj otvorit jos jedan UZM shop
Bolje razmišljaj facu od kolege kakva je, malo vise empatije moraš imat prema udarnicima grupe ljudi daju sebe da bi se ti mogao naslađivat.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 01 mar 2025, 22:23

01 mar 2025, 22:21
let3 je napisao/la:
01 mar 2025, 22:19
Isto kao što razni glupani o Sarajevu pišu. Nekako su uspjeli povezati Sarajevo sa današnjom krađom.
Ne, o Zeljeznicaru se pise, cini ti se da iko Sarajevo spominje. Plavi nikad u zivotu nisu Sarajevo spomenuli, a mi smo opsjednuti :salut:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 mar 2025, 22:24

kanarinac je napisao/la:
01 mar 2025, 22:16
Zrinjski,Borac prvi i drugi,Siroki ce uzet kup,Sloga,Posusje,Radnik,moraju ostat,a Zeljo i Sarajevo ce se klati za 3 mjesto,prvo ce da kolju i dalje Sarajevo,dok ovi prva dva ne odmaknu,pa ce onda da kolju Zelju,a Sarajevu da priznavaju sve i svasta,a onda ce glupi balijaneri se svadjat izmedju sebe kako namjestamo,kako Vico gura ove ili one,a mi navijaci oba kluba sa nabijenim rogovima.Ljudi jos jednom vas molim zbijte redove mi nemamo rezervne drzave.
Sto nismo zbijali redove kada su se za titulu tackali Zeljeznicar i Zrinjski, a pitari se bunili i pravili video priloge o sudjenju Zeljeznicaru :urnebes:

Ili kada su BP harali savezom pa Zeljeznicar oztade bez licence ili kada Ibrakovic i Dino glava zavrsise titulu opet preko ledja Zeljeznicara. Ili kad je ono pitarsko **** Ibro delegirao Bandica da sudi tekmu Radnik - Zeljeznicar.

Tada je bilo smijesno, sada je daj da se ujedinimo :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hamagara i 23 gosta.