.
Oporavlja se od povrede. Nije igrao zadnjih 5-6 utakmica u prvenstvu zbog te povrede.
Hvala care

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
21Neandertalac je napisao/la:Koliko je godina Govedarici? Ako je mlad jedini od ovih spominjanih kojeg bi volio vidjeti kod nas. Gledao sam ga par puta, dobar, prodoran, odgovoran u defanzivi. Legao bi nam i moglo bi se reci da bi bio pojacanje, u pravom smislu te rijeci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neka ga dovedu, pronto. Uklapa se i u politiku kluba, bas bi nam legao.DR.HOUSE je napisao/la:21Neandertalac je napisao/la:Koliko je godina Govedarici? Ako je mlad jedini od ovih spominjanih kojeg bi volio vidjeti kod nas. Gledao sam ga par puta, dobar, prodoran, odgovoran u defanzivi. Legao bi nam i moglo bi se reci da bi bio pojacanje, u pravom smislu te rijeci.
ja bi volio vise nego i kog od tih ,ali ne vjerujem da ce ga dovestiNeandertalac je napisao/la:Neka ga dovedu, pronto. Uklapa se i u politiku kluba, bas bi nam legao.DR.HOUSE je napisao/la:21Neandertalac je napisao/la:Koliko je godina Govedarici? Ako je mlad jedini od ovih spominjanih kojeg bi volio vidjeti kod nas. Gledao sam ga par puta, dobar, prodoran, odgovoran u defanzivi. Legao bi nam i moglo bi se reci da bi bio pojacanje, u pravom smislu te rijeci.
Sigurno bolja investicija od Stokica, Djurica i ostalih precjenjenih igraca.
Ko znaDR.HOUSE je napisao/la:ja bi volio vise nego i kog od tih ,ali ne vjerujem da ce ga dovestiNeandertalac je napisao/la:Neka ga dovedu, pronto. Uklapa se i u politiku kluba, bas bi nam legao.DR.HOUSE je napisao/la: 21
Baš takoNeandertalac je napisao/la:Neka ga dovedu, pronto. Uklapa se i u politiku kluba, bas bi nam legao.DR.HOUSE je napisao/la:21Neandertalac je napisao/la:Koliko je godina Govedarici? Ako je mlad jedini od ovih spominjanih kojeg bi volio vidjeti kod nas. Gledao sam ga par puta, dobar, prodoran, odgovoran u defanzivi. Legao bi nam i moglo bi se reci da bi bio pojacanje, u pravom smislu te rijeci.
Nije mala za se uslove je i velika racunaju da je mladi reprezentativac i odsteta za treniranje u mladjim kategorijama izadje to pofino para mozesdovesti igraca koji je slobodan i placati ga godinu za te pare.Minjore je napisao/la:Za Govedaricu je problem naknada za treniranje.. Nadam se da ce biti pametni i platiti tu cifru, da prije nas ne plate neki drugi.. A cifra je veoma mala...
Ovakvog za te pare nema. Bio je Ordagic ali prosao voz. On je osim sto je pojacanje i investicija.pile87 je napisao/la:Nije mala za se uslove je i velika racunaju da je mladi reprezentativac i odsteta za treniranje u mladjim kategorijama izadje to pofino para mozesdovesti igraca koji je slobodan i placati ga godinu za te pare.Minjore je napisao/la:Za Govedaricu je problem naknada za treniranje.. Nadam se da ce biti pametni i platiti tu cifru, da prije nas ne plate neki drugi.. A cifra je veoma mala...
jaci , daj boze , pa otjero si 7 boljih doveo si fejk igrace sem . blagojevicaa koji je jedini sa odinog spiskalogme je napisao/la:Već sad smo jači nego prošle sezone. Vjerujem, nakon evrope, u skladu s odlascima pokušat će se dovesti još neko od ovih kojima će propasti transfer vani.
Bilbiju ne bih volio vidjeti kod nas. Ali da se ne foliramo, Bilbija je dobar igrač. E sad o ljudskim kvalitetima bi se dalo pričati. Nek' mu je sa srećom negdje drugo.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, WeekendOffender i 54 gosta.