FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Choks
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Choks » 20 jun 2015, 13:31

A gdje je Behram , gledao sam mu par video klipova odlično je igrao u našim mladjim kategorijama . Krilo , odličan šut , pregled igre a i brz je . Spominjalo se da će potpisat kada i Žerić
.
Oporavlja se od povrede. Nije igrao zadnjih 5-6 utakmica u prvenstvu zbog te povrede.

Hvala care :) @champions1921 , takodje :)
Zadnja izmjena: Choks, dana/u 20 jun 2015, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Brkica

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 20 jun 2015, 13:32

Ja bih iskreno volio da niko ne ode, a da se dodje do para na neki drugi nacin. Najbolje bi bilo da sto duze igramo u Evropi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 13:34

Koliko je godina Govedarici? Ako je mlad jedini od ovih spominjanih kojeg bi volio vidjeti kod nas. Gledao sam ga par puta, dobar, prodoran, odgovoran u defanzivi. Legao bi nam i moglo bi se reci da bi bio pojacanje, u pravom smislu te rijeci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 20 jun 2015, 13:36

Već sad smo jači nego prošle sezone. Vjerujem, nakon evrope, u skladu s odlascima pokušat će se dovesti još neko od ovih kojima će propasti transfer vani.
Bilbiju ne bih volio vidjeti kod nas. Ali da se ne foliramo, Bilbija je dobar igrač. E sad o ljudskim kvalitetima bi se dalo pričati. Nek' mu je sa srećom negdje drugo.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 20 jun 2015, 13:36

Neandertalac je napisao/la:Koliko je godina Govedarici? Ako je mlad jedini od ovih spominjanih kojeg bi volio vidjeti kod nas. Gledao sam ga par puta, dobar, prodoran, odgovoran u defanzivi. Legao bi nam i moglo bi se reci da bi bio pojacanje, u pravom smislu te rijeci.

21

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 13:42

DR.HOUSE je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koliko je godina Govedarici? Ako je mlad jedini od ovih spominjanih kojeg bi volio vidjeti kod nas. Gledao sam ga par puta, dobar, prodoran, odgovoran u defanzivi. Legao bi nam i moglo bi se reci da bi bio pojacanje, u pravom smislu te rijeci.

21
Neka ga dovedu, pronto. Uklapa se i u politiku kluba, bas bi nam legao.
Sigurno bolja investicija od Stokica, Djurica i ostalih precjenjenih igraca.

UPRAVA NAPOLJE!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 20 jun 2015, 13:45

Neandertalac je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:

21

ja bi volio vise nego i kog od tih ,ali ne vjerujem da ce ga dovesti

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 13:50

DR.HOUSE je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la: 21

ja bi volio vise nego i kog od tih ,ali ne vjerujem da ce ga dovesti
Ko zna ;)

UPRAVA NAPOLJE!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 20 jun 2015, 13:52

Svi spominju da ako nam ode Bajić ostali smo samo na Beganović i Kokotu, a niko ne spominje Lorda Turkovića koji će se oporaviti i biti tu, možda i u prvoj.. :lol: :P :lol:

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 20 jun 2015, 13:57

Nedo nije neka igračina i igrač prevage, ali se puno sere na njega... Kada god je imao priliku da igra bio je najborbeniji, glavom klizeće hah...
Nije efikasan, nije za prvu postavu, ali treba poštovati momka, neke dižemo bezveze, a Nedu velikog Željovca ponižavamo...
nije to bolest rijetka...

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 20 jun 2015, 13:58

ne znam zasto svi govore ako prodjemo prvo pretkolo a ja mislim da cemo90 % proci to prvo a 50%drugo svi nesto kontaju da cemo se obrukati da cemo ispasti brzo treba vjerovati pozitivno i pozitivno ce se desiti.sve ce biti ok a zna li se kada dobijao gen.sponzora prije europe ili pred start premijer lige bih??
51%--------49%

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 20 jun 2015, 13:59

Za Govedaricu je problem naknada za treniranje.. Nadam se da ce biti pametni i platiti tu cifru, da prije nas ne plate neki drugi.. A cifra je veoma mala...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jun 2015, 13:59

Ja bih volio da nakon europe niko ne ode !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 jun 2015, 13:59

DR.HOUSE je napisao/la:

21

Baš tako :thumbup:

Eno NFSBiH se posra u usta onim klošarima što su nas prozivali za namještanje i nadali se da će nas poslati u drugu ligu, a i da jest istina očigledno je da ne shvataju riječ "osumnjičen". Sada malo vidjeti kako ćemo sa ovim medijima koji kaljaju ime kluba za rad nekih vlastitih interesa, neka klikove i bodove ubiru na manjim klubovima i ostave se najvećeg i najtrofejnijeg u državi.

U vrhu napada imamo Bajića i Beganovića te više no dobrog igrača u liku Zorana koji je u stanju donijeti prevagu, ukrasti sam Bog zna koliko minuta kada je to potrebno (sjetite se Širokog), iskoristiti svaku priliku koja mu se pruži da loptu pospremi u mrežu. Ma ja bi Zoku stavio kao destruktivca, taj ne gubi duel :D

Nedo je jedna velika legenda i veliki Željovac i to je bezbroj puta pokazao, na terenu gine bukvalno a i kad nije na terenu dokazuje koliko je kod njega izražena ljubav prema Želji (Zvijezda :rol: :rol: ). Ali je i budala malo je reći, eno ga druži se sa prvom ekipom manijaka :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jun 2015, 14:03

kad nam je otislo ovih 7 igraca svi smo zakukali i onda je uprava odradila par poteza i zacepila nam usta koliko toliko. Sto se tice odlazaka mislim da su otisli igraci koji se nisu naigrali, a koji su imali dobra primanja, a dovedeni slicnog kalibra koji imaju manja primanja, plus sto su nam prikljucena 4 juniora AKO IKO ZNA NA KOLIKO SU POTPISALI. Nemojmo zaboraviti ni enisa sadikovica ja ocekujem ove sezone od njega puno vise jer ima momak kvalitetu, a i nije produzio bez razloga. Ako ode ANtolovic tu samo vecu ubaciti, a za Baju se moze dovesti neka zamjena ili se gurnuti Beganovic. Sve u svemu imamo ekipu da se pobijemo dobro i ove sezone s moje strane gledista jer im ja dajem jos ovu sezonu za tu pricu oko vracanja dugova i onda ocekujem slijedece ako Bog da sezone 2016/2017 pravu ofanzivu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 jun 2015, 14:04

U vezi Govedarice se može dogovoriti lahko. Samo volju treba pokazati. Dao bi Savija i na rate

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2015, 14:05

Minjore je napisao/la:Za Govedaricu je problem naknada za treniranje.. Nadam se da ce biti pametni i platiti tu cifru, da prije nas ne plate neki drugi.. A cifra je veoma mala...
Nije mala za se uslove je i velika racunaju da je mladi reprezentativac i odsteta za treniranje u mladjim kategorijama izadje to pofino para mozesdovesti igraca koji je slobodan i placati ga godinu za te pare.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 14:14

pile87 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Za Govedaricu je problem naknada za treniranje.. Nadam se da ce biti pametni i platiti tu cifru, da prije nas ne plate neki drugi.. A cifra je veoma mala...
Nije mala za se uslove je i velika racunaju da je mladi reprezentativac i odsteta za treniranje u mladjim kategorijama izadje to pofino para mozesdovesti igraca koji je slobodan i placati ga godinu za te pare.
Ovakvog za te pare nema. Bio je Ordagic ali prosao voz. On je osim sto je pojacanje i investicija.
Dobijali su i neki losiji od njega na ruke, pa to i nije neki problem.

UPRAVA NAPOLJE!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 20 jun 2015, 14:21

E jest Ordagic investicija u pm...

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 jun 2015, 14:23

logme je napisao/la:Već sad smo jači nego prošle sezone. Vjerujem, nakon evrope, u skladu s odlascima pokušat će se dovesti još neko od ovih kojima će propasti transfer vani.
Bilbiju ne bih volio vidjeti kod nas. Ali da se ne foliramo, Bilbija je dobar igrač. E sad o ljudskim kvalitetima bi se dalo pričati. Nek' mu je sa srećom negdje drugo.
jaci , daj boze , pa otjero si 7 boljih doveo si fejk igrace sem . blagojevicaa koji je jedini sa odinog spiska :roll:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, WeekendOffender i 54 gosta.