Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dajte ba ljudi, ko da su Rusi Spanija. Dobijamo mi ovo akoBogda. Kad bi se otprilike trebalo hrliti prema Mejdanu, da se nadje fino mjesto i udje na vrijeme? 
sat i po, dva, inace ces biti u problemu
iz licnog iskustva ti govorim :kafa:
iz licnog iskustva ti govorim :kafa:
Idi u Omegu na kafu i ručak i čekaj. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sretno momcima večeras, siguran sam da će nas obradovati novom pobjedom. 
Ma kad je zadnja utakmica bila, ja se i ne sjecam kad sam isao. Jaran mi jucer govori da je 15min tekme propustio kad je Danska dolazila (rukomet), a danas ce bit jos gore. Ako opet otvore samo jedna vrata, nece se uc za mjesec...Chinaglia je napisao/la:sat i po, dva, inace ces biti u problemu
iz licnog iskustva ti govorim
Ma blizu sam ja tu, nema potrebe za Omegom, pored pita iz tusanjske pekare.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najbolje ti je da odmah odeš, 100% nećeš zakasnit.Federer17 je napisao/la:Ma kad je zadnja utakmica bila, ja se i ne sjecam kad sam isao. Jaran mi jucer govori da je 15min tekme propustio kad je Danska dolazila (rukomet), a danas ce bit jos gore. Ako opet otvore samo jedna vrata, nece se uc za mjesec...Chinaglia je napisao/la:sat i po, dva, inace ces biti u problemu
iz licnog iskustva ti govorim
Ma blizu sam ja tu, nema potrebe za Omegom, pored pita iz tusanjske pekare.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
mirsad993 je napisao/la:Sta je ovo nigdje euforije nista, kao da se i ne igra kljucni mec kvalifikacija veceras![]()
![]()
Mislim da tek večeras trebamo pokupiti kartu za ključni meč
Ma bojim se da necu negdje bit i ne vidjet pola stvari, bice guzva nevidjena. Valja gledat Dzumija i Basketa, nisam nijedan mec odgledao dosad na ovim celendzerima.Unofficialpage je napisao/la: Najbolje ti je da odmah odeš, 100% nećeš zakasnit.
Zeeeeemljo tiiiisucljetnaaaa, na vjernost ti se kuuuuuneeeem!
-
whitesnake
- Kontakt:
Ima li više ulaznica ? Jel rasprodato ? Može li se kupit na platou ispred Mejdana ?Federer17 je napisao/la:Dajte ba ljudi, ko da su Rusi Spanija. Dobijamo mi ovo akoBogda. Kad bi se otprilike trebalo hrliti prema Mejdanu, da se nadje fino mjesto i udje na vrijeme?
-
whitesnake
- Kontakt:
Ako ćemo realno, rusi su uz slovence najjača ekipa u kvalifikacijama.remA1 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Ima li je i kolika je sansa ako izgubimo od Rusa a dobijemo u Svedskoj da se nadjemo na EB?
Minimalna. Mi ako ne može dobiti ovakvu Rusiju u Mejdanu onda i ne zaslužujemo da se plasiramo na Eurobasket.
-
whitesnake
- Kontakt:
Mađare odma otpiši, pošto će izgubit od V. Britanije.bodi123 je napisao/la:Sad bas gledam ove tabele, ako sam dobro prokuzio nama je potrebno da u 3 grupe drugoplasirani i treceplasirani izmedju sebe podjele po 1 pobjedu, a da izgube obje od prvoplasirane ekipe, i onda bi se mi nasli u najbolje 4 treceplasirane.remA1 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Ima li je i kolika je sansa ako izgubimo od Rusa a dobijemo u Svedskoj da se nadjemo na EB?
Minimalna. Mi ako ne može dobiti ovakvu Rusiju u Mejdanu onda i ne zaslužujemo da se plasiramo na Eurobasket.
Tako da sutra su nam nuzno potrebne pobjede Bugarske protiv Ukrajine, Bjelorusije protiv Estonije, i pobjeda Makedonije protiv Velike Britanije kada budu igrali, uz uslov da Slovenija, Poljska i Madjarska odrade svoj dio posla i ne izgube od navedenih selekcija do kraja. Tesko da ce se sve poklopit nazalost..
-
whitesnake
- Kontakt:
+1totasef1 je napisao/la:Budimo realni trebali smo ili od Rusa izgubiti sa 10-15 razlike ili Svedjane dobiti kuci sa dvocifrenom razlikom i sad bi nam bilo kakve pobjede do kraja donijele plasman na EP . A nas Rusi uniste i dobijamo losu Svedsku sa 2 razlike... Cime smo zasluzili da idemo
koš razlika -26, ako izgube adios...
Idemo veceras
ocekujem pobjedu....
Jos malo pa se krece. Poslije utakmice idemo pit sa Gegicem, ako jos neko hoce neka javi. Bit ce i Tomson i Ceca i Hanka Paldum.
Idemo po pobjedu
Idemo po pobjedu
Nad tobom sunce najljepše sja
- Medikament
- Kontakt:
drzi se teme
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Koliko god da su napaceni oni sto su psovali Sarajevo na utakmici i okrivili Sarajevo jer nema ulaznica toliko ste i vi sa tim komentarima.
Kad kreces @pinoglavi, kad planiras biti ispred Mejdana? 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Cim vidim guzvu, u blizini samkobe24 je napisao/la:Kad kreces @pinoglavi, kad planiras biti ispred Mejdana?
Jel znate hoce li se moc saltati sa tribina? Ja kako se sjecam uvijek se moglo preko onih gore prolaza iznad kosa
E jbg, ja nisam daleko, al ipak ne vidim ima li guzve ispred. Najgore mi je sto moram sacekati neke rodjake i jarane, kod mene su njihove ulaznice, a izludicu ako budu kasnili.pinoglavi je napisao/la:Cim vidim guzvu, u blizini samkobe24 je napisao/la:Kad kreces @pinoglavi, kad planiras biti ispred Mejdana?
Jel znate hoce li se moc saltati sa tribina? Ja kako se sjecam uvijek se moglo preko onih gore prolaza iznad kosa
Nesto ne vjerujem da ce moci, jer nisu tu nasi redari, tj. vjerovatno ce biti neko obezbjedjenje. Ja iskreno ne bih volio da je to moguce, jer postoji mogucnost da ovi sa teleskopa zauzmu zapadnu tribinu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nista valja jaranu sam bit