FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tokom sezone 2022/23 kapacitet Camp Noua će biti redukovan na 50%.
U sezoni 23/24 ćemo nastupati na Olimpijskom stadionu u Montjuïcu. Klub će morati potrošiti oko 20 miliona. Toliko će koštati postavljanje nove trave i drenaže na Montjuïcu, te neophodno renoviranje VIP lože, svlačionica i rasvjete kako bi Montjuïc ispunio sve UEFINE kriterije.
U sezoni 23/24 ćemo nastupati na Olimpijskom stadionu u Montjuïcu. Klub će morati potrošiti oko 20 miliona. Toliko će koštati postavljanje nove trave i drenaže na Montjuïcu, te neophodno renoviranje VIP lože, svlačionica i rasvjete kako bi Montjuïc ispunio sve UEFINE kriterije.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Felixians4
- Kontakt:
Depay strijelac za Nizozemsku.
García je u prvom poluvremenu sam kompletirao čak 70 tačnih pasova više nego prvih jedanaest Albanije (64 pasa).
García je u prvom poluvremenu sam kompletirao čak 70 tačnih pasova više nego prvih jedanaest Albanije (64 pasa).
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Enrique babuka pozvao Arnaua Tenasa u A tim reprezentacije.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- NisamInSajder
- Kontakt:
🗣 Matteo Moretto (Sky Sport) confirms: “Agreement reached between Barcelona and Raphinha.
“It will be a 5-year contract. Barça have closed the salary terms with the Brazilian winger.”
Barcelona transfer updates from Gabriel Sans, regarding departures:
@Coutinho's contract with Barça ends in 2023. His salary of about €24M per year makes it difficult for any team to buy him, but the Brazilian is expected to lower his wages and leave permanently in the summer. Aston Villa and Arsenal are interested.
Some clubs from the Premier League & Serie A are interested in @Memphis Depay. Tottenham is a top candidate right now and they really want to sign him. Memphis is happy in Barcelona but he will explore the situation.
Exclusive from Toni Juanmarti:
"@Robert Lewandowski is a real option for Barcelona. Many people at the club value his signing even though he is not very young.
"@Mohamed Salah is also an option but I think it will be easier to sign Lewandowski."
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sad gledam Sergio Gómez nekadašnji omladinac briljira ove sezone u Anderlechtu. Igra na poziciji lijevog beka, u 41 nastupu postigao 6 golova i upisao 14 asistencija.
Za U21 reprezentaciju u kvalifikacijama za EP u 6 nastupa postigao 5 golova i upisao 5 asistencija.
Za U21 reprezentaciju u kvalifikacijama za EP u 6 nastupa postigao 5 golova i upisao 5 asistencija.
Valja navijat za ispadanje Leedsa.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kad ne možeš da se nametneš u Leipzigu koji je raj za mlade igrače, onda znaš da je do tebe.
Hvalu mu što je tražio previše para, pa je Barca zaradila fine novce na njegovoj prodaji.
Hvalu mu što je tražio previše para, pa je Barca zaradila fine novce na njegovoj prodaji.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
GerrardSmatram da je postavljanje Xavija za trenera bio vrhunski potez Barcelone, s obzirom da su izabrali nekoga ko ima klupski DNK i ko odlično poznaje stil igre.
Xavi je i sam godinama bio vrhunski fudbaler, tako da jako dobro zna šta navijači žele i očekuju. Nakon nešto težeg i izazovnijeg perioda, sada su tamo gdje su željeli biti.
Ostvarili su veliku pobjedu protiv Real Madrida. Meni kao velikom fanu Barcelone je veoma drago vidjeti ih opet u punoj snazi.

75 miliona zaRafinju je puno ako Leeds ostane.
Lewa na 2+1 neki ugovor bi valjao.
Manje on ima povreda kroz cijelu karijeru nego Halland za ovo malo karijere.
Lewa na 2+1 neki ugovor bi valjao.
Manje on ima povreda kroz cijelu karijeru nego Halland za ovo malo karijere.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ma nema šanse da platimo 75 miliona, neka realna cifra do koje bi možda ali samo možda išli je nekih 40 miliona. Dosta toga u vezi ovog transfera će zavisiti da li Dembélé ili Adama ostaju.
Zadnjih dana se sve više piše o Lewi i njegovom dolasku. On je izgleda tek treća opcija ispred njega su Haaland i Salah. Redsi će za Salaha tražiti minimalno 70 - 80 miliona a Barça je prema natpisima medija spremna izdvojiti 50 miliona za Lewandowskog.
Kakvi bolan izvori, to je završena, priča on da je htio velike novce produžio bi sa Parizom davno, on je odabrao davno, a novine i twitteri će pisati gluposti kao i obično.
Benzema je eto budala što priča da će Mbappe u Real, onako bezveze se gotive

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Žao mi je što se ne dovodimo u vezu sa ovim Čuamenijem iz Monaka, po meni idealna zamjena za Busketsa.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Lewa na 2 godine , sigurnih 100 golova.odlican bi bio deal.
Prilicno sam siguran da ce Auba biti glavni centarfor i slijedece godine, sto je i zasluzio. Bolje cekati neku novu zvijezdu da se pojavi, nego na silu dovoditi nekoga. Haland nije za Barcelone i greska ogromna bi bila dovoditi ga. Prevelik upitnik iznad njega stoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.