Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Serie A
Prema najnovijim saznanjima, toliko dugo čekani zakon o stadionima, naći će se u Italijanskom parlamentu kroz mjesec dana, te se očekuje njegovo usvajanje, drugim riječima, čim parlament izglasa ovo, možemo krenuti u izgradnju našeg sopstvenog stadiona

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Re: Najboljih 11 Serie A
E jbt abate djaba mu sto trci kad u citavoj utakmici uputi jedan il nijedan kvalitetan centarsut. J... sam sve galijaniu kad sam cuo da su odbili 12 mil za njega.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 27606.html" onclick="window.open(this.href);return false;
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Znao sam da ce to neko da okaci 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- francobaresi
- Kontakt:
To samo ovdje na ovoj temi ima . Imamo službene tabele i virtualne , Seria A je ispred svih po tom pitanju .L'Avvocato je napisao/la:Znao sam da ce to neko da okaci

Ne može ekipa imati više bodova nego što ima ako konstantno gubi bodove od ekipa tipa Chievo , Atalanta , Pescara.
Znači ako je Milanu , Juventusu ili bilo kome drugom suđen penal u 30 min. utakmice to odmah znači da su dobili 3 boda , bez obzira ako su dali još 2-3 gola poslije tog penala . Zašto se ne zapitate nekad i ne razmislite o tome da bi te ekipe dobile tu utakmicu i bez penala ? Dajte molim vas , ponašate se k'o djeca a poprilično sam siguran da većina ovdje ima 20 i više godina .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
meni je glupo kod ove tabele sto npr Palermu neda penal kod 0-0 i onda Juve pobijedi 2-0 i kazu to se ne broji jer bi bilo 2-1,,a jbg drugo je kad neko vodi 1-0 pa drugi pobijede 2-1,,onda npr Inter vodi protiv Atalante 3-1 i sudija zbog onog penala kojeg nije bilo otvori utakmicu i ljudi preokrenuse,,tu oni racunaju -1 poen Interu a u stvari je skoro -3 jbg,,,jer onim ubijes jednu ekipu psihicki,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- muha milanez
- Kontakt:
A ko bi drugi okacio, sve nesto Roma zasluzila LP, Roma ostecena a jadni Chievo ih hladno uzme u Rimu. Dosadan si sa tim pricama fakat, vec duze vrijeme posmatram al' sto je previse, previse je..Denno je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 27606.html
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Davno sam rekao da Roma nije zasluzila,ja vise volim da ne idemo mi i da ne dobijemo 7-icu opet od koga,Fiorentina i Montella trebaju da idu !!
embrace the chaos
Da nije sudija pitanje je bil i peti bili. Presmijesna ekipa koja ima srecu da ima jednog od najboljih trenera u calciu koji izvlaci max iz polovnjaka u veznom redu i odbrani i naravno sudije koje su ih ove sezone nenormalno pogurali htjeli to neki priznat il ne. Jedino je napad vrijedan pomena iako se i Saraf totalno pogubio od dolaska Balonje.
Sad ce se neko nac pametan i nesto za Inter napisat iako ovdje nema rijeci o Interu.
Sad ce se neko nac pametan i nesto za Inter napisat iako ovdje nema rijeci o Interu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
ovo je neka realna tabela, fiorentina je zasluzila ligu prvaka, milan, roma i lazio ELDenno je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 27606.html
Angelo Mangiante, noviar Sky Sport-a: Mazzarri je novi trener Rome. Službena objava stiže nakon zadnjeg kola Serie A, Roma - Napoli. Sa Mazzarrijem u Romu će doći i jedan dio medicinskog osoblja iz Napolija

nema potpisa
Ove virtualne tabele su mi zakon 
Ne znam vise kako im se da ovo stavljati i komentarisati.....Milan presmjesna ekipa ovi zasluzili da idu vamo oni nisu,sviro im penal vako nako..svi su zasluzili da idu u Lp samo Milan nije,e pa Milan ode a vi se pusite hejteri!
Kupio Silvio sve sudije,nema se za pojacanja ali ima se za sudija jbg sta ces,sad sjedis i places i gledas Giganta A.C.Milan u Ligi prvaka
Ovde se najvise prati Milan izgleda,sta god kako god po Milanu se pljuje te vako nako te gore dole,popustite Milan vise ljudi ba,**** ga penal vise,eto nije Milan igrao igrale su sudije kraj price o tome hvala lijepo dovidjenja i prijatno.

Ne znam vise kako im se da ovo stavljati i komentarisati.....Milan presmjesna ekipa ovi zasluzili da idu vamo oni nisu,sviro im penal vako nako..svi su zasluzili da idu u Lp samo Milan nije,e pa Milan ode a vi se pusite hejteri!

Kupio Silvio sve sudije,nema se za pojacanja ali ima se za sudija jbg sta ces,sad sjedis i places i gledas Giganta A.C.Milan u Ligi prvaka

Ovde se najvise prati Milan izgleda,sta god kako god po Milanu se pljuje te vako nako te gore dole,popustite Milan vise ljudi ba,**** ga penal vise,eto nije Milan igrao igrale su sudije kraj price o tome hvala lijepo dovidjenja i prijatno.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
-

ovako zamisljam JTSa nakon sto je vidio da se neko zapravo nasmijao na anti-roma post

sad bih objavio onu sliku sa Berlusconijem što objavi neki Milanista, al' ne znam gdje naći tu sliku 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipe
- Kontakt:
ja je objavio al nmg je nacJTS je napisao/la:sad bih objavio onu sliku sa Berlusconijem što objavi neki Milanista, al' ne znam gdje naći tu sliku

Ono Berlusconi u odjelu i naocalama a iza njega razne boje svjetlucaju i pise 'HATERS GONNA HATE'

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
mozda mislite na ovu gdje objasnjava sta igraci nazia imaju medju nogama

- IlPrincipe
- Kontakt:
eh ta taDenno je napisao/la:Deal with it ! To pise

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.