Samo mi nije jasno zašto Milanovića nije bilo među 20 igrača? Trener Šarić reče prije utakmice da su svi igrači spremni za utakmice. Zašto ga nije onda bilo?
Ne znam za Milanovica, on se sad vraca komsijama(31/12/2020), pa nije ni bitno.Mancini je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:28Samo mi nije jasno zašto Milanovića nije bilo među 20 igrača? Trener Šarić reče prije utakmice da su svi igrači spremni za utakmice. Zašto ga nije onda bilo?
Treneru Petroviću će biti potrebno nekoliko pojačanja, danas se vidjelo da nedostaje konkurenciji nekoliko istih. A imaće vremena da ih "uklopi" u ekipu. Pauza će biti kraća nego prethodnih sezona kada su igrali federalnu ligu.
Razumijem, ali je preskočio više utakmica.Mokroguz je napisao/la: ↑13 dec 2020, 06:56Ne znam za Milanovica, on se sad vraca komsijama(31/12/2020), pa nije ni bitno.Mancini je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:28Samo mi nije jasno zašto Milanovića nije bilo među 20 igrača? Trener Šarić reče prije utakmice da su svi igrači spremni za utakmice. Zašto ga nije onda bilo?
Treneru Petroviću će biti potrebno nekoliko pojačanja, danas se vidjelo da nedostaje konkurenciji nekoliko istih. A imaće vremena da ih "uklopi" u ekipu. Pauza će biti kraća nego prethodnih sezona kada su igrali federalnu ligu.
To za pojacanja mislim da su svi u klubu vec istog misljenja, pa nam je samo sad sacekati da vidimo ko ce se prikljuciti ekipi. Ne znam na kojim pozicijama bi doveli igrace tako da ne znam koga bi diskutovali ovdje tokom zime.
Osim spomenutog Čurjurića, najvjerovatnije dolaze još trojica igrača u klub.
Zvuci k'o da su nasli sta fali, i da smo na dobrom putu.
Za četiri igrača znam, ali možda bude još koji igrač doveden.
I meni je bio drag igrač.
Cudi me zasto ni jedan nastup nije skupio
KAMETOVIĆ ZA ****: IZIGRAN SAM U OLIMPIKU, VALJDA TREBA TAKO
Aldin Kametović više nije pomoćni trener u Olimpiku i svoju sreću potražit će negdje drugo, a o sarajevskom klubu je vrlo oštro govorio u razgovoru za ****.
"Tačno tako, moj ugovor s klubom je istekao prvim danom 2021. godine. Dobio sam ponudu da nastavim da radim, ali na drugoj poziciji koja mene u ovom trenutku ne zadovoljava. Također, od pojedinaca sam izigran, ali valjda to treba tako. Ja sam svoj dio posla radio časno, pošteno, svima mogu pogledati u oči, a za njih nisam siguran. Također ono što me je iskreno ljudski pogodilo je otkaz mom kolegi koji je samohrani otac bez ikakvog drugog posla i zar ja tu da radim ? Hvala, ali ne, ja sam drugačije odgojen od ostalih koji ne znaju šta je ljudskost, a izgleda da odavno toga nema u ovom klubu", rekao je Kametović
I mene cudi. Ima strasne reflekse. Dodje valjda u losem trenutku kad je Hadzic utemeljen, ali su mogli alternirati ja mislim.
Nemojte. Dosta je bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.