NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ja se nadam da ce nam se igraci oduziti sto smo gledali ovu tragikomediju od utakmica u LzO i za kraj sezone pocastiti jednom uvjerljivom pobjedom, barem 2-3 razlike, jer je tolika razlika u kvaliteti izmedju ove dvije momcadi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Mladi talentirani golman Sirokog Petar Zovko ide na probu u Sampdoriju
HRHB
HRHB
Stipe Juric,Ivan Milicevic,Martin Zlomislic,Toni Nikic ce potpisat ugovore sljedeci tjedan.
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Lijepo[emoji106]penke je napisao/la:Stipe Juric,Ivan Milicevic,Martin Zlomislic,Toni Nikic ce potpisat ugovore sljedeci tjedan.
EKONNP
Sto se Jurica nije testiralo u ovoj LZO kao i ostale?
Maric?penke je napisao/la:Stipe Juric,Ivan Milicevic,Martin Zlomislic,Toni Nikic ce potpisat ugovore sljedeci tjedan.
..
Ovaj trojac sto je igrao u LzO morao je imati nekakav ugovor, zar ne? Juric je bio u Njemackoj pocetkom godine pa moguce da zbog toga nije ni igrao za prvi tim, odnosno nije potpisao kad i ova trojica? Ako grijesim ispravite me
HRHB
HRHB
Juricu su zamjerali sto je otiso u Njemacku bez icije dozvole,nije ni upitao nikog iz kluba. Al uspili su se dogovoriti neki dan i trebalo bi doc do potpisa,ipak je Stipe klasa iznad svih juniora
Samo jedno ime
HRHB
HRHB
Gledaj "makazice"
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Marić još i to je to
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Sta mislite kakvu bi kaznu mogli dobiti sutra? Nadam se da nece biti puno utakmica bez gledatelja, ja ne znam kako bih to podnio da ne mogu gledati Siroki
. Nek ovih 30000 za kup savez ostavi sebi, nama 2 utakmice bez gledatelja i eto 
HRHB
HRHB
Tako nekako,15-20 tisuca kazne i 2 bez gledatelja ce ti biti.Android je napisao/la:Sta mislite kakvu bi kaznu mogli dobiti sutra? Nadam se da nece biti puno utakmica bez gledatelja, ja ne znam kako bih to podnio da ne mogu gledati Siroki. Nek ovih 30000 za kup savez ostavi sebi, nama 2 utakmice bez gledatelja i eto
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Ma jok[emoji1]Evolve je napisao/la:Jel se to odnosi i na euro utakmice??
EKONNP
Fudbaleri Širokog Brijega svoj posljednji ovosezonski meč u Premijer ligi BiH neće igrati na svom stadionu.
Zbog ispada navijača u revanš meču finala Kupa BiH protiv Sarajeva, Nogometni savez odlučio je da suspenduje stadion Pecara, a poznato je gdje će Široki Brijeg ugostiti ekipu Čelika.
Susret ova dva tima na rasporedu je u subotu 27. maja, a kako saznaju ****, meč će biti odigran u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom.
U opticaju za odigravanje ovog meča bio je i stadion u Posušju, ali su čelnici Širokog Brijega odlučili da je bolje da meč bude odigran u Mostaru.
(A.P./****)
Zasto ne Mokri Dolac Upravo
Zbog ispada navijača u revanš meču finala Kupa BiH protiv Sarajeva, Nogometni savez odlučio je da suspenduje stadion Pecara, a poznato je gdje će Široki Brijeg ugostiti ekipu Čelika.
Susret ova dva tima na rasporedu je u subotu 27. maja, a kako saznaju ****, meč će biti odigran u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom.
U opticaju za odigravanje ovog meča bio je i stadion u Posušju, ali su čelnici Širokog Brijega odlučili da je bolje da meč bude odigran u Mostaru.
(A.P./****)
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Nista,svi u MostarPERO1234 je napisao/la:Fudbaleri Širokog Brijega svoj posljednji ovosezonski meč u Premijer ligi BiH neće igrati na svom stadionu.
(A.P./****)
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Na temi Čelika pišu da će se igrati u Mostaru ???!!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Sta ti taj smajli radi na kraju, je ili nije, nemoj me zaj.skripar96 je napisao/la:Ma jok[emoji1]Evolve je napisao/la:Jel se to odnosi i na euro utakmice??
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Hahahah to da te drzim jos malo na vatriEvolve je napisao/la:Sta ti taj smajli radi na kraju, je ili nije, nemoj me zaj. [emoji38]skripar96 je napisao/la:Ma jok[emoji1]Evolve je napisao/la:Jel se to odnosi i na euro utakmice??
Nema savez nadleznost nad utakmicama el,samo UEFA,tako da Pecara ceka 3.pretkolo i da nam dodju Milan il Everton[emoji1]
EKONNP