FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 13 nov 2010, 15:16

taracess je napisao/la:kako necet otic na utakmicu... cim zapne pola vas nema.... sad trebate udruzenju dati podrsku, otic na tribinu da pokazete da ste kao navijaci jaki, da se lopovima noge tresu... da vide da vas ima, a vi kao necet da se zivcirate... nigdje veze... uz svoj klub i u dobru i u zlu...

mislim stvarno nije moje da serem, ali ljudi pogledajte samo svoje potpise na ovom forumu i sjetite se da ste do juce bili najjaci, najvjerniji, spica, argentina, ovo, ono ... cccc... a sad ostavili one na tribini na cjedilu... :roll:

PS. ovo nije uouceno HZu, nego ovim furka navijacima, sto nestanu kada treba da su tu... valjda omladina stali...
Tako si citavu prosli godinu dolazio u velikom broju pa sta smo postigli?Nista
Nek ide ko moze,ja ne mogu,drob me moj boli a sta trebam da odem pa da ucinim kakvu glupost i djaba naebem.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 13 nov 2010, 15:17

taracess je napisao/la:kako necet otic na utakmicu... cim zapne pola vas nema.... sad trebate udruzenju dati podrsku, otic na tribinu da pokazete da ste kao navijaci jaki, da se lopovima noge tresu... da vide da vas ima, a vi kao necet da se zivcirate... nigdje veze... uz svoj klub i u dobru i u zlu...

mislim stvarno nije moje da serem, ali ljudi pogledajte samo svoje potpise na ovom forumu i sjetite se da ste do juce bili najjaci, najvjerniji, spica, argentina, ovo, ono ... cccc... a sad ostavili one na tribini na cjedilu... :roll:

PS. ovo nije uouceno HZu, nego ovim furka navijacima, sto nestanu kada treba da su tu... valjda omladina stali...
Ovo je moja prva utakmica da sam propustio u ove dvije sezone( na Kosevu).
NE ZELIM DA BAGRI DAJEM PARE!!

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 13 nov 2010, 15:18

Megamon je napisao/la:

Tako si citavu prosli godinu dolazio u velikom broju pa sta smo postigli?Nista
Nek ide ko moze,ja ne mogu,drob me moj boli a sta trebam da odem pa da ucinim kakvu glupost i djaba naebem.
postigli ste vi svasta nesta... HZ jak ko zemlja... a sad ste i od toga digli ruke... drzite to na nivou, a klub ce se dignuti opet prije ili kasnije... neka zivi nesto dobro, kod nas odmah na prvi problem hoce ljudi da dignu ruke od svega...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 nov 2010, 15:19

i da napomenem da nije lova bila u pitanju.Imam godisnju al' necu da idem iz principa.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 nov 2010, 15:20

Begax takodjer brate necu davat pare lopovima !

Ovo je dno dna !

Baljak i kompanijo **** vas mi vi niste Saraj'vo Saraj'vo smo mi !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 nov 2010, 15:22

Zagor je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Prvo sreca pa ne odoh druga stvar svaka cast svima koji su otisli ja fakat nisam mogao nisam imao snage otic jbg kad si bolesnik od 2001 nisam domace propustio al necu vrijedjate igrace kako god igraju sta ces kad ti neznas i nemozes sta ocekivat al zato nisam bio ostar i protiv MV ,kao trenera to naglasavam ,al od danas stvarno ako niste mogli jednu drinu uzet na AFH ako imas morala odma daj ostavku jer ovo je dno :roll: :x
upravo to, ako imalo voli FKS trebao bi dati ostavku. Za Baljka i co neću ni da pričam.
nakon ovolike borbe i prevrata u klubu, i da sad odstupe i odu , sumnjam , nikakva tu ljubav ne postoji od strane takvih ljudi ..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 15:23

Sto se mene tice dosta sam toga sa svetinjom prosao,nisam odustao nego jednostavno ovih dana sam poludio pa je bilo bolje da se ohladim malo!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 13 nov 2010, 15:24

Nije samo baljak i ostali smradovi krivi za danasnji poraz, vec igraci, misevi, ili kako da ih nazovem......hoce premije, kakve crne premije, ja bih kaznjavao za gubljenje bodova na svom terenu......kako ih nije stid, a strah treba da ih bude.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 nov 2010, 15:25

Neko spominje pare ma kakve pare, jednostavno ono bas nisam mogao jednostavno toliko frustracije i bijesa imam da jednostavno nisam mogao da gledam onu patnju od igre i one face ,druga stvar sto je dosta raje sto zbog zatvaranja fksinfa nije se ni znalo sta da se radi da li bojkot, da li ici, sta kako, i zato je dosta raje ostalo u iskoraku ni tamo ni vamo :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 13 nov 2010, 15:28

Bio sam na tekmi losije ekipe od Drine nije doslo od kako je drzava BiH postala :cry: ,a nismo dobili zasto? :?: :oops: ,to treba pitati Mirzu i Bajka kao i igrace koji jedu virsle :roll: ,a u Senator i kod Bicakcica izlaze.Najveca je provala kad malac nekih 5-6 god.ide tartan stazom i na zagrijavanju daje Jahovicu kiflu :P , a on bjezi od djeteta i odbija :o .Mirzi raje **** mamu i djecu,ali ni on Hordama nije ostao duzan :x .Na kraju tekme igrace zove sjever da priđu a onda pjesma "ebo vas Bajak" i "nemate hljeba,nemate soli **** vas boli Bajak vas vodi" :lol: !Sve u svemu jad i cemer i raspad najveceg kluba u historiji BiH! :cry: :oops:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 15:33

ekii je napisao/la:Bio sam na tekmi losije ekipe od Drine nije doslo od kako je drzava BiH postala :cry: ,a nismo dobili zasto? :?: :oops: ,to treba pitati Mirzu i Bajka kao i igrace koji jedu virsle :roll: ,a u Senator i kod Bicakcica izlaze.Najveca je provala kad malac nekih 5-6 god.ide tartan stazom i na zagrijavanju daje Jahovicu kiflu :P , a on bjezi od djeteta i odbija :o .Mirzi raje **** mamu i djecu,ali ni on Hordama nije ostao duzan :x .Na kraju tekme igrace zove sjever da priđu a onda pjesma "ebo vas Bajak" i "nemate hljeba,nemate soli **** vas boli Bajak vas vodi" :lol: !Sve u svemu jad i cemer i raspad najveceg kluba u historiji BiH! :cry: :oops:
HZ spica kao i uvijek i kad god ne odem na tekmu smao mi bude zao zbog brace a picici nek sad jednu kifle a Varesanovic psuje pa se cudi kad mu neko prijeti e moj jado nisi nista naucio iz proslosti

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 nov 2010, 15:34

Sta je psovao ?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 nov 2010, 15:35

ekii je napisao/la:Bio sam na tekmi losije ekipe od Drine nije doslo od kako je drzava BiH postala :cry: ,a nismo dobili zasto? :?: :oops: ,to treba pitati Mirzu i Bajka kao i igrace koji jedu virsle :roll: ,a u Senator i kod Bicakcica izlaze.Najveca je provala kad malac nekih 5-6 god.ide tartan stazom i na zagrijavanju daje Jahovicu kiflu :P , a on bjezi od djeteta i odbija :o .Mirzi raje **** mamu i djecu,ali ni on Hordama nije ostao duzan :x .Na kraju tekme igrace zove sjever da priđu a onda pjesma "ebo vas Bajak" i "nemate hljeba,nemate soli **** vas boli Bajak vas vodi" :lol: !Sve u svemu jad i cemer i raspad najveceg kluba u historiji BiH! :cry: :oops:
Ovo nije trebalo nastranu sve al mora se nek ljudske granice imat al hajd pretpostavljam da je za to zasluzan istok prije svih, a druga stvar kontam sad koja taktika baljka i co a to je da su malo skrenuli paznju navijaca na igrace sad su oni u centru paznje i na udaru a zna se ko je najveci korov i zlo u klubu :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 13 nov 2010, 15:38

taktika im ocigledno uspijeva....

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 13 nov 2010, 15:39

Eh da krenem "Sve stigne"
Sjeca te se kad ste pjevali robijasima Nema te secera nemate brasna vasa je zenica sva siromasna,Nema te secera nema te soli umrite od gladi k... nas boli ....Mada smo svega imali to je malo vrijedalo eto sad je vas stiglo ni struje vam igraci nemaju a za kifle da ne govorim, ima zato Bajram.Nije da vas provociram.
Kod vas je prvo propisalo JADNA NAM MAJKA KAD KOD NAS PROPISA i kod ostali ekipa.Onda ce biti nemamo sta obuc
pozz za HZ volio bih da se sto prije izvadite iz go....
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 nov 2010, 15:42

Evo dao zalizani otkaz,odlazi nakon Veleza.
Konacno jedna dobra vijest ovih dana :)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 nov 2010, 15:46

ko ce sad doci baljku i co???? da mi je znati
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 15:46

Sretan mu put i njemu i Fazlagicu i svoj toj ekipi nikad i Kosevo vise ni na razglednici ne vidjelo!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 nov 2010, 15:47

Ne trebamo sad odustat ba sta vam je ! ? ? ? ?
Klub ce se kad tad podic mi moramo da odrzimo Hz kao najbolju navijacku skupinu u BiH. Mozda ne najbrojniju,mada smo i tu u vrhu,ali smo najbolji sto se tice organizacije,gosstovanja,navijanja,spice, i svega ostalog . To nek vam bude razlog da dolazite na utakmice.Mogli smo prosle godine,mozemo i sad. Sad ide gostovanje u Mostaru,nek se jos to zavrsi i onda ide pauza,nadam se da ce se strasti malo smirit i da cemo se u Zenici ,16 kolo,pojaviti u sto vecem broju i odnjet sva tri boda !
Znaci na tekme dolazite radi Hordi Zla a stvari ce se popravit vremenom :)

P.S. Nadam se da ce vratit stare cjene karata :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2010, 15:48

Horde su protiv uprave,protiv igraca,protiv trenera,pa na cijoj ste vi zapravo strani ??Stvarno ne mogu da shvatim da su navijaci protiv vlastitih igraca,sta bi oni trebali,da igraju samo iz ljubavi za klub?? I oni imaju potrebe i porodice i mislim da im treba podrska a ne zvizduci!! Izgleda,podrsku hordi ima samo Blekic :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Lokomotifa, Zeko87 i 34 gosta.