Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma meni je ova priča smješna.To mogu samo napaćeni papci pričati.Oni da puštaju BorcuMaliMemo je napisao/la:E kad bude derbi Sarajevo - Zeljo i kad ih uzmemeo na Kosevu, neka se sjete ovog posta, pa da ih ismijavamo.19TM87 je napisao/la:
evo jedna slika sa jednog drugog foruma, samo cu reci ko nam zlo mislio o ... visio...jos nesto ima mjesec dana jedno rekao sam da ce psihijatrija i CUM imati posla ako zeljo osvoji titulu![]()
![]()
![]()
btw: zacrnio sam ime foruma jer sam vec opomenut za reklamiranje drugih
kako ce se pitari usutit kad im tricu uvalimo na kosevu ....tm-ovac iz mase je napisao/la:jao sramote sta pisu ovi pitari...ccc...kak ih nije stid...znaci sve bi uradili sam da zeljo ne bude prvak..zalosno...al nema od tog nista...seha nema puno plazmi pa mora pazit na go...a i nijaza malo aktiviramo ak on to vec nije sve zavrsio i eto nama duple krune 10 god zaredom...![]()
ŽELJO DO TITULE!
Hvala jarane puno!
pa hoces nijaza da ti dovedemo da potvrdi, ti nakon svake "istok ce biti pusten" trazis potvrdu, jhoces napismeno.nedaTM87 je napisao/la:evo i 2. koji danas to govori mozeli jos neko potvrditi il stavit neki dokaz da znamo il su to jos uvijek samo one "mahalske" price ?Bosnier je napisao/la:Istok ce biti Pusten u prodaju
Jao supackog golaBosnier je napisao/la:To aranevendetta87 je napisao/la:Hvala jarane puno!
Hvala puno. Danas sam se zadesio pred kraj treninga i jedino znam da su ovi igrači koji su sinoć igrali, završili trening ranije. Uključujući i Šimića i Višću. Za Peraka nisam siguran.
pa bolje je to jer bi onda bilo peglanje po FSBIH mada smo mogli onako sa 0-3 uzet al nema vezeSpleeN_TM je napisao/la:NB na TVSA![]()
"... na insistiranje strucnog staba Željezničara se utakmica nastavila..."
Ma ja mislim da bismo ih dobili 0-4 da se samo nastavila utakmica, jer su se oni bili totalno pogubili nakon pogodtka, ali nije vise bitno kako, vazno je da smo u finalu cista obrazaGrbavica moj zivot je napisao/la:pa bolje je to jer bi onda bilo peglanje po FSBIH mada smo mogli onako sa 0-3 uzet al nema vezeSpleeN_TM je napisao/la:NB na TVSA![]()
"... na insistiranje strucnog staba Željezničara se utakmica nastavila..."
Na tom grafikonu najavili su suncano vrijeme za petak, a na ovom sajtu kisuSeyo_TM je napisao/la:
Ocekujem da ce neko na trecem sajtu naci da snijeg pada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.