FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

anonymousHD
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la anonymousHD » 27 apr 2011, 22:57

Čestitam na pobedi, a i na prolazu u finale. Zasluženo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 apr 2011, 22:58

ma ovaj messi je nevjerovatan ..fakat frajer a i barsa dominiraju...real realno hehehe u ovom trenutku presmjesan rival barsiii.jbg bilo je vrijeme kada ce pepe zasluzeno dobiti crveni..mada je i ono saketanje adebajora za crveni kao i gazenje pedra od strane marsela a vala i onaj prodor vilje kad ga las lomi namjerno po nogama bar zuti ehehhe... ugl bez ramosa i pepa u revansu ,,plus nou kamp i kratka trava ehhehe i kad dodas da real mora napast mislim da im ove godine mozete i 6 uvaliti minimum... sto se tice pepea iso frajer da slomi nogu ba ..samo budala i potpuna mazga moze reci da ono nije crvenii!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 apr 2011, 22:59

nidjo_barca je napisao/la:Slavite,slavite,prelijepa noc

Kako je samo Mascherano kralj napucao Pepea,bravo nek si divljaku objasnio neke stvari.
Evo, lik otvoreno kaže nek si ga napucao, i zašto to Masch nije zaslužio crveni a ovaj jeste?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

damirFCB
Kontakt:

Post Postao/la damirFCB » 27 apr 2011, 23:00

Izgleda da ce ovo ipak biti odlicna sezona... bilo mi je zao kada smo izgubili u finalu Kupa Kralja al jbg ovo je osveta...

Sto se tice igraca Puyol je odigrao ko bog, stvarno nam je falio u drugom dijelu sezone... Mascherano takodjer odlican na stoperu, Dani i Pique standardno odlicni... Keita solidan, Busquets odlican, Xavi po meni najbolje odigrao odmah iza Messija, Villa vrlo dobar, Pedro tanak dosta, i Ibi Afellay jedan dobar potez na tekmi ali zlata vrijedan :D

Sto se tice revansa bit ce tesko ali ce proci Barca, ipak je ovo prevelika prednost da je Real stigne... a nece im bit Pepea i Ramosa... ali svejedno vjerujem da ce Mourinho bacit sve karte u napad pa da ce igrati vise napadaca nego defanzivaca sto nije bio slucaj dosad u ovim El Clasicima s Mourinhom... i nadam se da ce Iniesta oporavit, ipak je Keita samo zamjena za njega ;)
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I

<3 FC Barcelona <3

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 27 apr 2011, 23:00

Toxicity je napisao/la:

Kako je samo Mascherano kralj napucao Pepea,bravo nek si divljaku objasnio neke stvari.
Evo, lik otvoreno kaže nek si ga napucao, i zašto to Masch nije zaslužio crveni a ovaj jeste?
Zasto nas pitas,nismo mi sudili utakmicu
Sudija je mislio da je to ispravna odluka
MVP - Messi-Villa-Pedro

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 27 apr 2011, 23:00

Samo da se zahvalim Jorge Horacio Messiu i Celiji Maria Cuccittini, što su na ovaj svijet donijeli fudbalskog velemajstora:

slika

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 apr 2011, 23:01

samosarajvo je napisao/la:STARK vam je doni pobjedu veceras...ostalo bi 0:0 ili bi ga zabili jer smo bolje krenuli drugo poluvrjeme...
KO GOD KAZE DA JE ONO BIO CRVENI ON POJMA NEMA...mozda jest crveni u svom sesnestercu kad nesto onako uradis ali...
Vjerovatno bi bio opravdan crveni da mu je uspio djonom slomiti nogu? Pa brate...?! ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 apr 2011, 23:01

Ma tako se igra fudbal. Objasnili im neke stvari i cao. A da vidimo sad takticara kako ce "postaviti" igru na Nou Campu. Ne znam ko ima obraza reci nesto za Real. Pa ljudi 7 odbrambenih NA SVOM TERENU. Ocaj. Sve u svemu svaka cast ubjedljivo najbolja ekipa svijeta je ova Barcelona.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 apr 2011, 23:02

losmi je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:

Zasto nas pitas,nismo mi sudili utakmicu
Sudija je mislio da je to ispravna odluka

PA kralju moj pitam te zato što govorite kako je onaj crveni zaslužen, ne pitam bezveze.. očito ne postoje isti kriteriji, kontaš?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 apr 2011, 23:02

samosarajvo je napisao/la:STARK vam je doni pobjedu veceras...ostalo bi 0:0 ili bi ga zabili jer smo bolje krenuli drugo poluvrjeme...
KO GOD KAZE DA JE ONO BIO CRVENI ON POJMA NEMA...mozda jest crveni u svom sesnestercu kad nesto onako uradis ali...
Maegeri bez lopte Lisandru - Pepe trebo crveni. Skakanje u stomak dzonom - Pepe trebo dobit crveni. Dva dzona prosle tekme na Messijev zglob - Pepe trebo dobit crveni. Nocas dzon - Pepe dobio crveni. Necu te pitat trebal ovaj ludak igrat fudbal....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 apr 2011, 23:03

Toxicity je napisao/la:

Naravno,neka je divljaka napucao,steta sto nije u glavu,al nema veze.

Nije dobio crveni zato sto igra u Barci.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 27 apr 2011, 23:03

PA kralju moj pitam te zato što govorite kako je onaj crveni zaslužen, ne pitam bezveze.. očito ne postoje isti kriteriji, kontaš?[/quote]

-Mozda si u pravu
AL mene licno zabole qrac za kriterijume dok Barca pobedjuje.
PS:Po meni je Pepe prestrogo iskljucen,mada sam zahvalan Starku zbog te odluke ;)
MVP - Messi-Villa-Pedro

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 apr 2011, 23:04

Poklopi mene Ibrahim al neka je volim sto sam se zajebo,al ono igra 5 min i ja kontam ma daj jel usao taj igrac ono loptu nije nikako dotakao od ulaska,u prvi konakt sa loptom covjek iskoristi kiks Marcela i hladno se useta i odigra loptu za Lea,Marcelo se malo okliznuo ali to ne umanjuje nikako zasluge Affelaya

Inace me Masch sve vise i vise iznenadjuje jbt pa covjek patuljak i igra stopera i jos bas dobro skace,pun pogodatak se on ispostavlja iz utakmice u utakmicu,znao sam da ce Puyol poceti na lijevom beku to sam rekao cim se Max povrijedio,jel taj covjek sve zivo igra i gdje god da ga stavis znas da nema problema

Odigrali smo puno bolje nego u kupu kralja,nekako dosta smirenije valjda sto se igraju dvije utakmice pa ti i 0-0 rezultat nije los za revans a ako jos i zabijes dobro i jeste i tako i bi,po meni je crveni cist ko suza jel je isao dzonom direktno na nogu igracu i vrlo lagano onakav start moze doprinjeti vecoj ozlijedi ali sreca nije....mozda sam ocekivao od Mourinha da ce uvesti Kaku,Higuaina ili tako nesto da ce pokusati napasti ako nista kad je gol primio ili tako nesto,al eto ocito su znali da nakon kartona utakmica ide u jednom smjeru pa je bilo mozda bolje i ne pokusavati nista al eto isto im opet dodje,primili su dvicu a nisu pokusali ni zabiti

Na kraju sve cestitke igracima,i naravno Pepu,u revansu jaci za Iniestu rezultat imamo,mada mislim da opet treba izvesti najacih 11 i odigrati novu utakmicu kao da je ovdje zavrseno 0-0 i igrati svoju igru...Mancester spremi se,ponos Katalonije stize na megdan 8-)

I naravno Leo objasnio,komentar suvisan 8-)

Na temu netreba ulaziti jedno tri dana,nek se malo ispuca ko treba,a na terenu su dobili svoje pucanje,zivite i uzivajte,jedan komentar mjera :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 apr 2011, 23:05

[youtube][/youtube]

slavite ljudi dragi...slavite...

i zahvalite se Bogu sto nam podari messija....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2011, 23:05

UPS je napisao/la:
Vjerovatno bi bio opravdan crveni da mu je uspio djonom slomiti nogu? Pa brate...?! ;)
pa brate koliko si puta dosad vidio djon na fudblaski utakmicama :? pa najmanje jedno milion puta ;)

pa zamisli da sad sudije razmisljaju da za svaki djon protivnickom igracu mozes slomiti nogu,pa onda bi se samo crveni dijelili ;)

uglavnom cestitke,Messiu svaka cast al nasa obrana ga je "pustila" :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 27 apr 2011, 23:06

momci samo se iskljucite na ove provokacije i postove o sudjenju...to je murinjo uveo u danasnji fudbal, pa brate mili nije nasa liga (BH) nego CL :)

samo lagano komentari o nasoj standardnoj taktici i ljepoti nase igre :) 29 % : 71 % jel dosta :)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 27 apr 2011, 23:06

Eto vam kup, ionako je vas. :mrgreen: :mrgreen: Ukrasite ga sto ljepse mozete...
BARCELONAAA! :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 apr 2011, 23:08

Mislim braco katalonci sta sam Vam rekao, ipak su ovi moji predosjecaji dobri stvarno, a navijaci Reala poput moga brata neka se uzdaju jos u hobotnicu Iker :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mes Que Un Club

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 apr 2011, 23:09

Kada parkirate autobus ispred vlastitog kaznenog prostora, morate racunati i na to da bi jedan od prozora mogao ostati otvoren, to je dovoljno malom carobnjaku iz Argentine da prodje i utrpa vam 2 (dva) komada !!!

VISCA BARCA , VISCA CATALUNIA E VISCA MESSI !!!

Grande Messi ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 27 apr 2011, 23:09

Ovo je bilo rastavljanje na proste faktore...

Real je kanturina od ekipe...

P.S. Mourinhou je mjesto u cirkusu...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 27 apr 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.