FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Lewa je klasa, profesionalac i ozbiljan karakter.. mislim da ima jos jednu sezonu baš dobru, i drugu onako.. i puno je novca dati za igrača u tim godinama. Da dolazi za 30 OK, 50 je puno.
nije leva spic za barcelone nikad bio, nije ni sad u poznim godinama, za ovu xavijevu igru mora to biti brzi i tehnicki jaci napadac koji se dosta krece i ucestvuje i u pas igri, zato aubamejang koji je dosta brzi se snalazi dobro za sad, leva je veliki napada ali ne taj tip napadac koji bi legao barci, i da je mladji, a pogotovo u ovim godinama i da je dzaba ne treba nam
haland tu ima bolje predispozicije, al i on je upitan
Vidjecemo aubu do kraja sezone kako ce gurati, ako ovako, nastavi onda nema potrebe srljati za spicem,bolje onda krilo nelo traziti ako ode demba, onaj iz lidsa rafinja ako bude 25 miliona nije los izbor, mbape naravno najbolji moguci izbor, nek barem nesto pokusaju s njim, ako nema od tog nista onda se skoncetrisati na jacanje odbrane ovog ljeta iskljicivo
haland tu ima bolje predispozicije, al i on je upitan
Vidjecemo aubu do kraja sezone kako ce gurati, ako ovako, nastavi onda nema potrebe srljati za spicem,bolje onda krilo nelo traziti ako ode demba, onaj iz lidsa rafinja ako bude 25 miliona nije los izbor, mbape naravno najbolji moguci izbor, nek barem nesto pokusaju s njim, ako nema od tog nista onda se skoncetrisati na jacanje odbrane ovog ljeta iskljicivo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kessié i Christensen su potvrđeni od strane Laporte, jedan je potpisao ugovor dok sa Christensenom imaju usmeni dogovor.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kad prihvatitet Aubu kao centarfora iduce godine i prestanete spominjete kojekakve Lewandowske i Haalnda bit ce vam lakse podnjeti to sto slijedi na ljeto.

@igrajlopte 🐦
Pa u ovom momentu, sa godnama koje ima Lewa uz cijenu koliko kosta 10 od 10 puta bi zadrzao Aubu i ne vidima da je to nesto puno losija opcija - a s druge strane Haland zbog godina i klase koju vec posjeduje zasluzuje da se izdvoje ozbiljni novci za njeg i ako barca ima te novce bilo bi dobro da ih usmjere u njeg.
P.S ovom nisam zelio reci da smatram da je Auba bolji igrac od Lewe - jer naravno da nije.
yebo majku kupim kartu za cadiz, pise igrace se subota/nedelja, kad dolazi obavijest pomjereno za ponedeljak u 21h, a ja se taj dan vracam. Haman pa i refund policy ne postoji u tom slucaju
kakvi kerovi u pm
kakvi kerovi u pm
naprijed rejal
- Felixians4
- Kontakt:
UZVRATNA utakmica četvrtfinala Lige prvakinja između Barcelone i Real Madrida ući će u povijest kao najgledanija utakmica ženskog nogometa ikad. Barcelona je objavila da je prodala svih 99.000 ulaznica za ovaj El Clasico u kojem Barcelona brani 3:1 iz prve utakmice u Madridu.
Barcelonina ekipa u lovu je na četverostruku krunu ove sezone. Djevojke su u siječnju sa 7:0 pregazile Atletico u španjolskom superkupu, a ranije ovog mjeseca osigurale su naslov prvakinja Španjolske. U Ligi prvaka brane naslov, a favoritkinje su i za titulu u kupu.
Barcelona ima nevjerojatnu sezonu. U 36 utakmica u svim natjecanjima ove sezone ima nestvaran omjer 36-0-0, a najbolja igračica je osvajačica Zlatne lopte Alexia Putellas, koja je zabila 24 gola. U Ligi prvakinja su u skupini primile samo jedan gol u šest utakmica, a u Madridu su čak i gubile na poluvremenu 1:0 prije nego što su okrenule protiv Reala.
Barcelonina ekipa u lovu je na četverostruku krunu ove sezone. Djevojke su u siječnju sa 7:0 pregazile Atletico u španjolskom superkupu, a ranije ovog mjeseca osigurale su naslov prvakinja Španjolske. U Ligi prvaka brane naslov, a favoritkinje su i za titulu u kupu.
Barcelona ima nevjerojatnu sezonu. U 36 utakmica u svim natjecanjima ove sezone ima nestvaran omjer 36-0-0, a najbolja igračica je osvajačica Zlatne lopte Alexia Putellas, koja je zabila 24 gola. U Ligi prvakinja su u skupini primile samo jedan gol u šest utakmica, a u Madridu su čak i gubile na poluvremenu 1:0 prije nego što su okrenule protiv Reala.
Upravo krenuh da nešto napišem o ovome.Felixians4 je napisao/la: ↑30 mar 2022, 17:31UZVRATNA utakmica četvrtfinala Lige prvakinja između Barcelone i Real Madrida ući će u povijest kao najgledanija utakmica ženskog nogometa ikad. Barcelona je objavila da je prodala svih 99.000 ulaznica za ovaj El Clasico u kojem Barcelona brani 3:1 iz prve utakmice u Madridu.

Ko nema pametnijeg posla može pogledati utakmicu free na Daznovom yt kanalu. Počinje za tačno sat vremena.
Edit: Na kraju pola raje nije došlo.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pukla petarda 

Jel to djaba bio ulaz,ili je vrijeme da i curke pocnu dobijati lovu kao i muski 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dabogda da su troškove pokrile.

Divna večer u Barceloni. Navodno je bilo 91.553 gledalaca.

Super atmosfera skoro cijelu utakmicu i drago mi je zbog ženskog tima, zaslužile su ovo.
Sveukupno strašno dobra reklama za klub.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Imam osjećaj kako će Puyol preuzeti neku funkciju na ljeto.
Funkciju izvršnog direktora je preuzeo Laporta do ljeta.
Funkciju izvršnog direktora je preuzeo Laporta do ljeta.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ubiše žene hljeb u ovim nesretnicamaBarcelona Femení slavila je u svih devet susreta protiv Real Madrida otkako ova tima igraju mečeve međusobno (od 2019. godine). Trijumfom večeras izabranice Jonathana Giraldeza plasirale su se u polufinale Lige šampiona, gde će igrati protiv boljeg iz dvomeča Wolfsburga i Arsenala (1:1 u prvoj utakmici).
Sve pobede Barçe Femení nad Real Madridom:
- Barça - Real 9:1 (Primera 19/20)
- Real - Barça 0:6 (Primera 19/20)
- Real - Barça 0:4 (Primera 20/21)
- Barça - Real 4:1 (Primera 20/21)
- Real - Barça 1:3 (Primera 21/22)
- Barça - Real 1:0 (Superkup Španije)
- Barça - Real 5:0 (Primera 21/22)
- Real - Barça 1:3 (četvrtfinale Lige šampiona 21/22)
- Barça - Real 5:2 (cetvrtfinale Lige šampiona 21/22)
- ukupna gol razlika: 40-6.

Pa dobro skroz ok da su po toj cijeni prodale 60ak hiljada ulaznica,nije da pratim zenski fudbal ali koliko sam upratio ove bas gaze spanjolskom,ne znam jesu li i u evropi najjace?
@let-neki bi rekli da im i muske kolege ne prolaze bolje
koliko znam ta zenska sekcija je i osnovana 2019?
@let-neki bi rekli da im i muske kolege ne prolaze bolje

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jesu. Nasamarale Chelsea u finalu LP 4-0.
Ocekivan je ovo rezultat. Real je ipak tek osnovao ekipu prije 2-3 godine, treba vremena da se dodje na neki nivo.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Aktivirana je Rudiger priča.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nadam se da je izmisljotina, ta panjina nam ne treba, imamo vec umtitija, garciu i lengleta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.