Svaka cast. Ubio si ga argumentima. Bolje da izbrise svoj post.Sabinho je napisao/la:Kakve nebuloze.rope11 je napisao/la:Kojim to vrhunskim veznjacima, majke ti? Pjanic svake sekunde moze uskociti uz Vidala koji je jedini pravi pravcati wc veznjak, ostatak je ispuhali 35-godisnji Alonso, Thiago i krmak Gotze koji je jedino napredovao u kilazi otkako je presao u Bajern.
Tu je jos jedino Martinez koji vecinom igra nesto defanzivnije tako da ni on nije prijetnja Miralemu.
Procitao sam neki dan da je Radjin transfer propao i da 99% postaje u Romi jer se ni njemu ne ide sto bi znacilo da je onda Pjanic taj koji ce biti prodan. Da li ce to biti Bayern ili neko drugi, ne znam, ali sigurno moze svakog trena upasti u 99% svjetskih ekipa jer je definitivno sazrio za veliki klub.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Nadam se da će Pjanić u Bayern , potpuno bi se uklopio u njihov sistem.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ako govorimo o konkurenciji u Bayernu (po trenutnom igračkom kadru) mislim da to nije ništa što bi Miralema trebalo kočiti da pređe u Bayern, ako on nema samopouzdanja i ne vjeruje da može igrati u toj konkurenciji onda treba da ostane u Romi do kraja karijere i da bude legenda.
Ja naravno mislim suprotno, vjerujem da i on želi da ode u klub gdje će moći osvajati trofeje i gdje će se isprofilisati kao jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji, a novi Bayern sa Ancelottijem je sigurno dobra destinacija za takvo nešto.
Eh sada, što se tiče same konkurencije, moje mišljenje da mu Gotze nije konkurencija jer je Gotze čista desetka i nema veze sa Pjanićevom pozicijom. Vidal i Martinez su slični tipovi igrača sa tim što je Vidal bolji igrač u ofanzivi al' moje mišljenje je da nema taj ofanzivni kvalitet kao Mire, on je nešto slično kao Radja, njegova bolja verzija.
Dakle ukoliko uzmemo da će Ancelotti igrati 4-2-3-1, Mire bi trebao igrati na jednoj poziciji od ta dva igrača ispred odbrane. Za jednu poziciju su kao što rekoh konkurencija Vidal i Martinez (jer će Ancelotti Martineza sigurno vratiti na prirodnu poziciju i neće mu izmišljati mjesta kao što je radio Pep) i neko od njih dvojice je mislim siguran u prvih 11 a Pjanićeva izravna konkurencija po mom mišljenju bi bili Alonso i Thiago.
Gledajući njih dvojicu treba reći da je Alonso jedan od najboljih veznjaka svih vremena ali i on je ušao duboko u godine i iako ga Ancelotti cijeni i poštuje kao igrača (što je očito još iz perioda kada je igrao za Real a Carlo mu bio trener) mislim da on iduće sezone nije u užoj konkurenciji za prvih 11 jer ga je Carlo još dok je trenirao Real pustio u Bayern što na neki način nagovještava da ga ne smatra više tako dobrom opcijom bar ne za početnu postavu. A i sigurno je da i Alonso više nije na onom nivou na kojem je bio nekada.
Što se tiče Thiaga on je tu negdje sličan igrač sa Miretom al' je vrlo često povrijeđen a i nikada se nije dokazao u Bayernu.
Moje mišljenje, ukoliko je ovo sve istina, je da Ancelotti ne bi tek tako insistirao da dovede Pjanića da bi ga on sad držao na klupi, Pjanić bi sigurno dobio šansu i na njemu bi bilo da se dokaže da zaslužuje igrati i biti bitan igrač u jednom Bayernu.
Još ako bi Carlo forsirao 4-3-3, mislim da bi tu Pjanić 70% bio siguran starter a vjerovatno bi dobio priliku za igru u svakoj utakmici.
Al' sve je to rekla kazala, prvo treba da ode u Bayern pa da bi sve ovo dobilo na težini a onda i da se vidi u kakvom bi rosteru Bayern započeo sezonu jer će sigurno na ljeto biti i prodaje i kupovine u Minhenu tako da je u suštini nezahvalno prognozirati danas šta bi moglo biti za 3,4 mjeseca.
Ja naravno mislim suprotno, vjerujem da i on želi da ode u klub gdje će moći osvajati trofeje i gdje će se isprofilisati kao jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji, a novi Bayern sa Ancelottijem je sigurno dobra destinacija za takvo nešto.
Eh sada, što se tiče same konkurencije, moje mišljenje da mu Gotze nije konkurencija jer je Gotze čista desetka i nema veze sa Pjanićevom pozicijom. Vidal i Martinez su slični tipovi igrača sa tim što je Vidal bolji igrač u ofanzivi al' moje mišljenje je da nema taj ofanzivni kvalitet kao Mire, on je nešto slično kao Radja, njegova bolja verzija.
Dakle ukoliko uzmemo da će Ancelotti igrati 4-2-3-1, Mire bi trebao igrati na jednoj poziciji od ta dva igrača ispred odbrane. Za jednu poziciju su kao što rekoh konkurencija Vidal i Martinez (jer će Ancelotti Martineza sigurno vratiti na prirodnu poziciju i neće mu izmišljati mjesta kao što je radio Pep) i neko od njih dvojice je mislim siguran u prvih 11 a Pjanićeva izravna konkurencija po mom mišljenju bi bili Alonso i Thiago.
Gledajući njih dvojicu treba reći da je Alonso jedan od najboljih veznjaka svih vremena ali i on je ušao duboko u godine i iako ga Ancelotti cijeni i poštuje kao igrača (što je očito još iz perioda kada je igrao za Real a Carlo mu bio trener) mislim da on iduće sezone nije u užoj konkurenciji za prvih 11 jer ga je Carlo još dok je trenirao Real pustio u Bayern što na neki način nagovještava da ga ne smatra više tako dobrom opcijom bar ne za početnu postavu. A i sigurno je da i Alonso više nije na onom nivou na kojem je bio nekada.
Što se tiče Thiaga on je tu negdje sličan igrač sa Miretom al' je vrlo često povrijeđen a i nikada se nije dokazao u Bayernu.
Moje mišljenje, ukoliko je ovo sve istina, je da Ancelotti ne bi tek tako insistirao da dovede Pjanića da bi ga on sad držao na klupi, Pjanić bi sigurno dobio šansu i na njemu bi bilo da se dokaže da zaslužuje igrati i biti bitan igrač u jednom Bayernu.
Još ako bi Carlo forsirao 4-3-3, mislim da bi tu Pjanić 70% bio siguran starter a vjerovatno bi dobio priliku za igru u svakoj utakmici.
Al' sve je to rekla kazala, prvo treba da ode u Bayern pa da bi sve ovo dobilo na težini a onda i da se vidi u kakvom bi rosteru Bayern započeo sezonu jer će sigurno na ljeto biti i prodaje i kupovine u Minhenu tako da je u suštini nezahvalno prognozirati danas šta bi moglo biti za 3,4 mjeseca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne možeš očekivati od likova kao što je @Sabinho da napišu normalan i smislen post.Pivopija je napisao/la:Svaka cast. Ubio si ga argumentima. Bolje da izbrise svoj post.Sabinho je napisao/la:Kakve nebuloze.rope11 je napisao/la:Kojim to vrhunskim veznjacima, majke ti? Pjanic svake sekunde moze uskociti uz Vidala koji je jedini pravi pravcati wc veznjak, ostatak je ispuhali 35-godisnji Alonso, Thiago i krmak Gotze koji je jedino napredovao u kilazi otkako je presao u Bajern.
Tu je jos jedino Martinez koji vecinom igra nesto defanzivnije tako da ni on nije prijetnja Miralemu.
Procitao sam neki dan da je Radjin transfer propao i da 99% postaje u Romi jer se ni njemu ne ide sto bi znacilo da je onda Pjanic taj koji ce biti prodan. Da li ce to biti Bayern ili neko drugi, ne znam, ali sigurno moze svakog trena upasti u 99% svjetskih ekipa jer je definitivno sazrio za veliki klub.
Na kraju, sve se svodi na pasus koji je napisao @Faraon, s kojim sam u potpunosti saglasan.
Ipak se nadam da će kod njega prevladati ambicija i glad za uspjehom i trofejima, te da ćemo Miralema gledati u dresu Bayerna ili nekog drugog velikana već sljedeće sezone.Raonffa je napisao/la:Ako govorimo o konkurenciji u Bayernu (po trenutnom igračkom kadru) mislim da to nije ništa što bi Miralema trebalo kočiti da pređe u Bayern, ako on nema samopouzdanja i ne vjeruje da može igrati u toj konkurenciji onda treba da ostane u Romi do kraja karijere i da bude legenda.
- JohnCleese
- Kontakt:
Hocel' ovog momka zaista iko osim novinara i raznoraznih euro -portala u rangu sport centra ?
Roma kapak ili eventualni prelazak u "silni Ćelizi"
Niko nece bacit milione da dobiju samo jednog od najboljih izvodjaca slobodnih udaraca
Roma kapak ili eventualni prelazak u "silni Ćelizi"
Niko nece bacit milione da dobiju samo jednog od najboljih izvodjaca slobodnih udaraca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Post u kojem se spominju wc veznjaci i u kojem je na vrhu Pjanic a Modric nije ni spomenut je smislen samo u ocima nekolicine likova na ovoj temi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izgleda da je gotovo, naingollan u chelzi !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mislim da je bila rasprava o wc veznjacima u Bayernu i Miretovoj konkurenciji tamo.Sabinho je napisao/la:Post u kojem se spominju wc veznjaci i u kojem je na vrhu Pjanic a Modric nije ni spomenut je smislen samo u ocima nekolicine likova na ovoj temi.
Pročitaj post od @Saurmana pa onda opet od Ropea i biće ti jasnije
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Onda se izvinjavam mladom gospodinu te @clausu.Raonffa je napisao/la:Mislim da je bila rasprava o wc veznjacima u Bayernu i Miretovoj konkurenciji tamo.Sabinho je napisao/la:Post u kojem se spominju wc veznjaci i u kojem je na vrhu Pjanic a Modric nije ni spomenut je smislen samo u ocima nekolicine likova na ovoj temi.
Pročitaj post od @Saurmana pa onda opet od Ropea i biće ti jasnije
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Yes i ti si mi neki fudbalski znalac vidi se iz aviona, jazuk sto fatas zjale po Alipasinom umjesto da vodis u najmanju ruku reprezentaciju Spanije. Pjnic igra kako se od njega trazi, Roma kao ekipa igra taj stil, tzv sitni vez, to je igrao i Bayern...u stvari toje Guardiolin izum i prihvacen je masovno. Na srecu polako se fudbalski svijet hladi jer je taj system poceo sve vise da trpi neuspjehe tako da u finalu kupa sampiona imamo dvije ekipe koje igraju totalno drugacije. Modric ni prdnuti ne bi mogao u Romi, milion posto bi pokazao manje od Radje jer nije igrac za taj system. Ipak cudi me samo da neko ko vraca pozadi, prvom do sebe...i slicne baljezgarije ima duplo bolju ofanzvnu statistiku od onoga ko eto juri naprijed, daje pasove, aman jarabi...yebo vas Modric vise, zar mora uvijek Modric biti nekakva mjera kada se prica o PJANICU. Ako Pjanic bude pametan pa ode u Bayern (ako ga stvarno zele) ima da zablista punim sjajem i bude u utrci za zlatnu loptu.Alipasino je napisao/la:Pjanicu uzmi koji privatni cas kod Modrica imas para samo nek ti pokaze kako stat na loptu okrenut se krenut naprjed i onda dat dobar pas nista vise to je jedno 2 sata posla i bices glavni u Bajernu.Samo da krenes naprjed umjesto nazad i da je ne dodajes prvom do sebe nego malo i dalje razgledaj malo.Eto sekunda ti fali sredi to kolko god kostalo vratice ti se duplo.
Bude u utrci za zlatnu loptuHatuna je napisao/la:Yes i ti si mi neki fudbalski znalac vidi se iz aviona, jazuk sto fatas zjale po Alipasinom umjesto da vodis u najmanju ruku reprezentaciju Spanije. Pjnic igra kako se od njega trazi, Roma kao ekipa igra taj stil, tzv sitni vez, to je igrao i Bayern...u stvari toje Guardiolin izum i prihvacen je masovno. Na srecu polako se fudbalski svijet hladi jer je taj system poceo sve vise da trpi neuspjehe tako da u finalu kupa sampiona imamo dvije ekipe koje igraju totalno drugacije. Modric ni prdnuti ne bi mogao u Romi, milion posto bi pokazao manje od Radje jer nije igrac za taj system. Ipak cudi me samo da neko ko vraca pozadi, prvom do sebe...i slicne baljezgarije ima duplo bolju ofanzvnu statistiku od onoga ko eto juri naprijed, daje pasove, aman jarabi...yebo vas Modric vise, zar mora uvijek Modric biti nekakva mjera kada se prica o PJANICU. Ako Pjanic bude pametan pa ode u Bayern (ako ga stvarno zele) ima da zablista punim sjajem i bude u utrci za zlatnu loptu.Alipasino je napisao/la:Pjanicu uzmi koji privatni cas kod Modrica imas para samo nek ti pokaze kako stat na loptu okrenut se krenut naprjed i onda dat dobar pas nista vise to je jedno 2 sata posla i bices glavni u Bajernu.Samo da krenes naprjed umjesto nazad i da je ne dodajes prvom do sebe nego malo i dalje razgledaj malo.Eto sekunda ti fali sredi to kolko god kostalo vratice ti se duplo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Perfektan asist iz slobodnjaka, kakav dodir s loptom ima nas kralj! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Doktorski 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ali nije iz igre... 
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Jesi ti gledao utakmicu lige prvaka sad u srijedu? Ako se iti malo razumijes u fudbal, sve ti je bilo jasno.Sheyi je napisao/la:Uh kakvu bi tek onda statistiku imao, kad već sad ima duplo bolju od Modrića.Alipasino je napisao/la:Pjanicu uzmi koji privatni cas kod Modrica imas para samo nek ti pokaze kako stat na loptu okrenut se krenut naprjed i onda dat dobar pas nista vise to je jedno 2 sata posla i bices glavni u Bajernu.Samo da krenes naprjed umjesto nazad i da je ne dodajes prvom do sebe nego malo i dalje razgledaj malo.Eto sekunda ti fali sredi to kolko god kostalo vratice ti se duplo.![]()
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Jesam gledao, stvarno je sramota da je onaj City došao u polufinale, ne pamtim kad sam gledao lošiju i nezainteresovaniju ekipu u polufinalu. Mislim da bi ih i Roma bez problema uzela. Skidam kapu Blancu, valjalo je izgubiti s PSG-om protiv onakvog Cityja.Evander je napisao/la:Jesi ti gledao utakmicu lige prvaka sad u srijedu? Ako se iti malo razumijes u fudbal, sve ti je bilo jasno.Sheyi je napisao/la:Uh kakvu bi tek onda statistiku imao, kad već sad ima duplo bolju od Modrića.Alipasino je napisao/la:Pjanicu uzmi koji privatni cas kod Modrica imas para samo nek ti pokaze kako stat na loptu okrenut se krenut naprjed i onda dat dobar pas nista vise to je jedno 2 sata posla i bices glavni u Bajernu.Samo da krenes naprjed umjesto nazad i da je ne dodajes prvom do sebe nego malo i dalje razgledaj malo.Eto sekunda ti fali sredi to kolko god kostalo vratice ti se duplo.![]()
9 golova i 10 asist kao cm, bravo momicno.
Kada dodamo i lp, ispada 11/11.
Kada dodamo i lp, ispada 11/11.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
Evil Genius II
od kralja za princa 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, enobarca, Google [Bot], Pact1921, PeppermintSA, rimljanin90 i 35 gostiju.