Volim gluposti raditi.Aerials je napisao/la:Pametnije je da ne budeKawhi je napisao/la: Odlucio sam da bude.![]()
I trebas.![]()
Nego, jesi l' sve naučio ili ćemo da imamo problem?
Pa presao sam sve. Treba mi neko da me ispita.
Moderator/ica: insider
Volim gluposti raditi.Aerials je napisao/la:Pametnije je da ne budeKawhi je napisao/la: Odlucio sam da bude.![]()
I trebas.![]()
Nego, jesi l' sve naučio ili ćemo da imamo problem?
Nemoj poslije da se ljutišKawhi je napisao/la: Volim gluposti raditi.![]()
Pa presao sam sve. Treba mi neko da me ispita.
Necu, ne brini.Aerials je napisao/la:Nemoj poslije da se ljutišKawhi je napisao/la: Volim gluposti raditi.![]()
Pa presao sam sve. Treba mi neko da me ispita.![]()
evo sad ću ja, samo da kosu osušim
ma talašika nekakobe24 je napisao/la:Kakav je to fakultet gdje za 1/30 dana predjes sve za ispit i uz to imas vremena da se sepuris na forumu sa nekakvim bivsim, sadasnjim i buducim djevojkama...![]()
SaburaKawhi je napisao/la: Necu, ne brini.![]()
Samo ti pozuri.
Pa ucim cijeli semestar. Zadnja dva dana samo procitao sve sto smo radili dosad da se podsjetim. Imam za 10 dana ispit iz predmeta koji nisam redovno ucio i to planiram ostaviti za drugog roka. Nista gore nego uciti samo za ispite.kobe24 je napisao/la:Kakav je to fakultet gdje za 1/30 dana predjes sve za ispit i uz to imas vremena da se sepuris na forumu sa nekakvim bivsim, sadasnjim i buducim djevojkama...![]()
Ok.Aerials je napisao/la:SaburaKawhi je napisao/la: Necu, ne brini.![]()
Samo ti pozuri.
A nisi mi se pohvalio za hanumu nikako..shzna je napisao/la:Rokoko87,
Ma rastavili me nasi ratnici na proste faktore.
Post ide, elhamdulillah. Bar dok ne vidim hanumu svoju.
Ti si mučki provokator.Besic je napisao/la:Roko danas ga ja pitam Jel teško postit,kaze gura se pomalo, a da vidiš sliku gdje sam mu to komentiral,malo je reći travestizam, zar ne shzna![]()
Pa sve vrijeme ovdje kukas kako ne mozes da se nakanis i onda ja kontam da do danas nisi ni poceo spremati to sto ti prvo dolazi.Kawhi je napisao/la:Pa ucim cijeli semestar. Zadnja dva dana samo procitao sve sto smo radili dosad da se podsjetim. Imam za 10 dana ispit iz predmeta koji nisam redovno ucio i to planiram ostaviti za drugog roka. Nista gore nego uciti samo za ispite.kobe24 je napisao/la:Kakav je to fakultet gdje za 1/30 dana predjes sve za ispit i uz to imas vremena da se sepuris na forumu sa nekakvim bivsim, sadasnjim i buducim djevojkama...![]()
Ne budi ljubomoran sto znam sa djevojkama pricati. Stvar je samo u kulturi.
kobe24 je napisao/la:Kakav je to fakultet gdje za 1/30 dana predjes sve za ispit i uz to imas vremena da se sepuris na forumu sa nekakvim bivsim, sadasnjim i buducim djevojkama...![]()
Vidi ovog @higha sto se razbacuje ovom terminologijom. Nemoj misliti da to @Besha davno nije apsolvirao.
Ne znam bas da li je spreman da preuzme ulogu lidera, ali nema sumnje da malac ima veliki potencijal.High je napisao/la:
Misliš li da je @Besic predstavnik zapadnjačkog kulturnog koda?
Jel' ovo predsehurska šala ilishzna je napisao/la:Ti si mučki provokator.Besic je napisao/la:Roko danas ga ja pitam Jel teško postit,kaze gura se pomalo, a da vidiš sliku gdje sam mu to komentiral,malo je reći travestizam, zar ne shzna![]()
Rokoko,
Ma brate danas samo jedna lagana setnja poslije faksa, nista specijalno, treba znati granice.
Kako se nisam pohvalio, ja pred zenidbu bolan, zna ovaj 1. madjar Zavidovica.
Pa nije da ne planiram, ali iskreno ima jos puno posla prije nego se odlucim za taj akt, valja stati na noge, rijesiti stambeno pitanje, pa imam i ovaj faks iako volje nemam za njeg nikako. Ima dosta toga za uciniti prije, ali ako Bog da zdravlja i zivota, u jedno dogledno vrijeme, sto da ne.Derdiyok je napisao/la: Jel' ovo predsehurska šala ili![]()
Kako god nek bude malo starijih ženskih pristalica na svadbi
shzna je napisao/la:Pa nije da ne planiram, ali iskreno ima jos puno posla prije nego se odlucim za taj akt, valja stati na noge, rijesiti stambeno pitanje, pa imam i ovaj faks iako volje nemam za njeg nikako. Ima dosta toga za uciniti prije, ali ako Bog da zdravlja i zivota, u jedno dogledno vrijeme, sto da ne.Derdiyok je napisao/la: Jel' ovo predsehurska šala ili![]()
Kako god nek bude malo starijih ženskih pristalica na svadbi
Postoji i solucija da idemo vani jer hanuma ima njemacke papire ali vidjet cemo.
Svim postacima zelim da im Allah dž.š. olaksa post, i da isti ukabuli. Amin.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.