Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
a jes zarazna ova Chiesina pjesma, bila bi ga grehota prodati samo radi toga
Muka mi ovo i gledati.
what a hit son what a hit
A da hoće Salah kakvu bar fušersku asistenciju uhvatiti.
Uh strasan gol 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne da mu se baš
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Bruka se lik već više od 3 mjeseca.
Burka se a podijelio je ljudima ovakvih kao sto je i on promašio desetak.
- JayCatwright
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Taman da ostavi sve za prvih 20 kola iduće sezoneJayCatwright je napisao/la: ↑19 maj 2025, 22:20Ma igra jako loše već duži period vala, to ne znači da nije stvarao šanse.
Jbg tacno se vidi koja ekipa je trenirala a koja je partijala u Dubaiu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lost again who gives a fuck
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako nista bar smo vidjeli sto Chiesa ne igra 

Quansahu će cijena na kraju spast na 15ak miliona.
Valjda ko nasjedne pa ga pokupi, očajan igrač.
Doduše nije mu pomogao ni Tsimikas včrs, kladurina.
Valjda ko nasjedne pa ga pokupi, očajan igrač.
Doduše nije mu pomogao ni Tsimikas včrs, kladurina.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

Dobiješ užas doček na Anfieldu i sedam dana kasnije klub te zamijenio i navijači te ne jebu ni dva posto.
Dobro zagrijavanje za Real. Isto ga čeka za dvije sezone

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Quansah ponovo pokazao nespremnost i manjak fokusa na tekmi, nije prisutan i nema sharpness da isprati intenzitet, a Kostas je vec ja mislim s jednom nogom vani i onakve partije sinoc su olaksale klubu da se pozdravi s njim na kraju sezone. Sljedeci igrac koji nazalost mislim da nece napustiti klub ali bi trebao je Curtis Jones, decko koji je dosta obecavao, ima talenta i potencijala ali ocigledno da nema dovoljno i da je taj njegov plafon mnogo nizi nego se ocekivalo. Jednostavno nedorece igrac, ne nudi nista specijalno ekipi, ono u cemu bi trebao biti jak u vidu kontrole lopte, progresa s istom i pasovima to uopste ne radi dobro i na terenu ekipa ne dobija nista sto se njega tice, a to se vidjelo i sinoc. Dosta predvidiv, pegla loptu predugo i nema utjecaja na igru. Osim sto ponudi par utakmica po sezoni gdje nesto odradi on vise d toga ne moze i tim kao Liverpul ne bi trebao trpit igrace koji ne mogu da iznesu kvalitetno barem pola sezone i ostatak da budu solidni, a da ne pricam o full sezoni. Npr za razliku od njega Elliot iako je slab u deulima, trkacki je tanak i ne radi dobar presing opet ima neke kvaltete koje mogu da dodu do izrazaja, cesto s klupe zna da pravi razliku kad se ganja rezultat jer je drukciji tip igraca i nudi neki skillset koji doprinosi ekipi prema naprijed, dovoljno za klupe za sad, Jones nije ni za to. Osim Quanse, Jonesa i Kostasa jos Darwina treba rijesiti i da se ocisti ekipa od polovnjaka i slabih igraca, nazalost Jones ce ostati i uzimati mjesto u sastavu i dalje.
Kako se Salah u zadnjih 7-8 tekmi ustopao to je za izucavanje, jest da su saigraci imali lose momente i kostali ga par G/A ali i sam je najvise kriv, ne kapiram sta mu se desava, mogao je da ganja zlatnu kopacku i obori jos dva rekorda u EPL-u za sta mu je trebalo mozda 2 gola i 2 asisttencije jos, steta sto nece staviti tresnjicu na vrh torte.
Kako se Salah u zadnjih 7-8 tekmi ustopao to je za izucavanje, jest da su saigraci imali lose momente i kostali ga par G/A ali i sam je najvise kriv, ne kapiram sta mu se desava, mogao je da ganja zlatnu kopacku i obori jos dva rekorda u EPL-u za sta mu je trebalo mozda 2 gola i 2 asisttencije jos, steta sto nece staviti tresnjicu na vrh torte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.