NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 30 okt 2013, 18:41

Bgm je haman to taj japanac, ovo nam je najskuplji igrac do sad

http://prntscr.com/20s8wr" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2013, 18:52

kad je ovaj japanac zadnji put igrao .znali neko koji mu je bio zadnji klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 okt 2013, 18:54

astra1922 je napisao/la:kad je ovaj japanac zadnji put igrao .znali neko koji mu je bio zadnji klub
http://www.transfermarkt.de/de/taisuke- ... 47734.html" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 okt 2013, 19:23

zadnji klub mu bio slavija sofija,a neko spomenu drugu bundes ligu ..nije ni blizu njemacke bio

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 okt 2013, 21:32

astra1922 je napisao/la:zadnji klub mu bio slavija sofija,a neko spomenu drugu bundes ligu ..nije ni blizu njemacke bio
Prije nego sto je dosao u Zvijezdu bio je na probi u 2.Bundesligi u ekipi FC Erzgebirge Aue, ali posto tamo nije prosao zavrsio je kod nas.Mogao bi biti zanimljiv igrac ipak je igrao 2 sezone u Prvoj ligi Bugarske koja je mnogo jaca od nase i Azijsku Ligu prvaka sa ekipom iz Singapura.

slika

" onclick="window.open(this.href);return false;

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 30 okt 2013, 23:39

Bosanski zmaj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:zadnji klub mu bio slavija sofija,a neko spomenu drugu bundes ligu ..nije ni blizu njemacke bio
Prije nego sto je dosao u Zvijezdu bio je na probi u 2.Bundesligi u ekipi FC Erzgebirge Aue, ali posto tamo nije prosao zavrsio je kod nas.Mogao bi biti zanimljiv igrac ipak je igrao 2 sezone u Prvoj ligi Bugarske koja je mnogo jaca od nase i Azijsku Ligu prvaka sa ekipom iz Singapura.

slika

" onclick="window.open(this.href);return false;
izgleda da azerbejdzanac priprema ekipu za evropsku ligu... 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 31 okt 2013, 00:22

sada slijedi vitez tu moramo uzet 3 boda licno bi bio nezadovoljan 1 bodom pa slijedi opet gostovanje kod zelje eh tu bi bio zadovoljan i sa 1 bodom a sto da ne i 3 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 okt 2013, 07:33

ma bice ovaj japanac sigurno pojacanje zato sto nam skripi na njegovoj poziciji.iako sa povratkom ordagica malo smo pokrpili sredu.sada ce zavisiti kolko je nasim stalo do pobjede ako bude zelje i volje da se prikljuce vrhu tabele vitez sigurno mozemo pobijediti.igrat ce se na neutralnom terenu nece biti pritiska.
vitez je dobra ekipa pokazao je to nekoliko puta ove sezone.nas su izbacili iz kupa sada je vrijeme da ih sa prvom ekipom mlatnemo i prikljucimo se vrhu

Nova sezona nova nafaka

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 31 okt 2013, 08:08

Ma bit ce to sve dobro i protiv Viteza , i nadam se pobjedi od 1 razlike bez pritiska , bez iceg jer smo vidili da mozemo i Borca nadigrat , jucer je eto pao Travnik pa sto ne bi i Vitez ;)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 31 okt 2013, 11:27

Čuj ovog znalca TK neki dana sam pisao da ti nemaš pojima o fudbalu i danas moram opet pa Zvijezda što je imala ekipu poslije rata danas bi ovim dala 5 komada ko iz šale. Edo Halilkan,Jole,Mire,Huso,Dure,Kadija,Dure.Nekažem da i i sada nema dobrih igrača ali onda su svi bili domaći igrači da se tada dovelo dva tri igrača i malo bolji trener Zvijeda bi bila nato i tada.A ne ima nas sa svih kontinenata.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 31 okt 2013, 12:21

To kralju,neka si mu rekao,nevjerovatno je kako su ljudi u stanju pljuvati svoje,i zaboraviti da smo mi iz rovova izlazili pa igrali za zvijezdu,pjesacili iz carsije do mionice da bi trenirali,za 300 km igrali,a ni to nije redovno bilo,hvala ti kralju na postenom komentaru,pozz

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 31 okt 2013, 12:48

svaka cast svima onima koji su izlazili iz rovova i pjesice dosli do mionice da bi odigrali utakmicu u voljenom dresu oni najbolje znaju kako se klub voli...i to treba da bude sjet svima nama ovdje na forumu i sire ali ne treba stavljat svoje prste u posao koji ljudi vode klub po pitanju igraca,jedan rece ima nas dole sa svih kontinenata hebem ga ja sta fali ako ih ima ako ce opravdat to sto su dosli kao pojacanja neka jos vise dolazi stranaca,neka se nasa djeca pokazu pa neka igraju a ne da odigra par minuta u prvom timu i ko je on je odmah hoce platu bogovsku i da ne nabrajam dalje
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 31 okt 2013, 12:50

Smirite malo strasti i sagledajte to realnije. Istina je da je ona prva poslijeratna generacija sa Edom, Miretom , Joletom, Husom idr. bila izuzetno jaka, bilo je tu i par momaka iz Modriče Sarvan, Salkić da dalje ne nabrajam, ali to je bila generacija koja je prošla Jugoslovensku školu. Ali sve ovo poslije toga jedno veliko ništa, katastrofa. Ja sam iz ovog grada i volim našu raju ali ljudi koja naša djeca, koje to izašao iz Zvijezde da može igrati premier ligu a kamoli da napravi neku inozemnu karijeru. Pa mi smo igrali sa našom djecom i da nam Gračanica nedade utakmicu mi bi ispali u kantonalnu ligu. Tačno je da ima i stranaca koji nezavrijeđuju nositi Zvijezdin dres ali nemojte samo o našoj djeci. I nemojte se vaditi na plate kao stranci imaju veće a mi igramo nizašta. Pa pogledajte srebreni koji nam je udaljen 25 KM koliko je gore izašlo igrača. Nemojte se vaditi ni da vam U zvijezdi nepružaju dovoljno pažnje imate okolna sela i gradove da probate tražiti svoj put pod fudbalskim nebom ali ni tamo nemožete proći jer jednostavno niste dovoljno kvalitetni. Koji je to naš igrač nešto napravio u fudbalu poslije rata osim Jusufa Daića a i on nije naš nego je iz Modriče. Ja bi najsretniji bio da 70% prvog tima čine naša djeca ali od toga nema ništa, nema kod nas više igrača kao što su bili Edo ili Jole.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 31 okt 2013, 13:16

combe je napisao/la:Smirite malo strasti i sagledajte to realnije. Istina je da je ona prva poslijeratna generacija sa Edom, Miretom , Joletom, Husom idr. bila izuzetno jaka, bilo je tu i par momaka iz Modriče Sarvan, Salkić da dalje ne nabrajam, ali to je bila generacija koja je prošla Jugoslovensku školu. Ali sve ovo poslije toga jedno veliko ništa, katastrofa. Ja sam iz ovog grada i volim našu raju ali ljudi koja naša djeca, koje to izašao iz Zvijezde da može igrati premier ligu a kamoli da napravi neku inozemnu karijeru. Pa mi smo igrali sa našom djecom i da nam Gračanica nedade utakmicu mi bi ispali u kantonalnu ligu. Tačno je da ima i stranaca koji nezavrijeđuju nositi Zvijezdin dres ali nemojte samo o našoj djeci. I nemojte se vaditi na plate kao stranci imaju veće a mi igramo nizašta. Pa pogledajte srebreni koji nam je udaljen 25 KM koliko je gore izašlo igrača. Nemojte se vaditi ni da vam U zvijezdi nepružaju dovoljno pažnje imate okolna sela i gradove da probate tražiti svoj put pod fudbalskim nebom ali ni tamo nemožete proći jer jednostavno niste dovoljno kvalitetni. Koji je to naš igrač nešto napravio u fudbalu poslije rata osim Jusufa Daića a i on nije naš nego je iz Modriče. Ja bi najsretniji bio da 70% prvog tima čine naša djeca ali od toga nema ništa, nema kod nas više igrača kao što su bili Edo ili Jole.
potpis
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 31 okt 2013, 16:30

Znateli kada će iz reda Zvijezdine škole izaći neki dobar fudbaler????

Evo vam odgovor jasan, kad se ukinu članarine, kad klub bude kopovao trenerke, kopačke itd. Kad klub bude davao stipendije za najbolje omladince itd... To sve čini jednu dobru školu, i kad se dijete sa 16 godina eno sada recemo tipa Čolić ubacuje po 10 minuta, 15 minuta po utakmici kada se zadovolji rezultat.

Dosta djece u Gradačcu koji šutaju loptu po igralištima malim, nemaju za članarine roditelji pa nemogu da od babnih sinova dodju dole i pokazu šta znaju. A fudbaleri su se pravili na luci.. to još od davnina svi mi pričaju, a i moja generacija tu je počela jedna lopta nas 50. Tako da dzabe vi tu raspravljate u klubu je bitno što više love da ima, nije bitan talenat bitno je 25-30km koliko je članarina...

Treba da se pravi selekcija najboljih i samo najbolji da igraju a ne sada vaam je 70% otišlo u TEMPO, sada će ostatak talenata za Durgutom...

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 31 okt 2013, 17:16

To si ciro dobro napisao,nikada se u zvijezdi nije naplacivala clanarina,kupi sebi kopacke i dodji treniraj,igraj ako si dobar,jer je jedino teren mjerilo za sve,a kada smo mi igrali nije ni postojao menadzer,ni bilo ko drugi da te nekom preporuci,da te taj neko dodje pogledati,a mislim da bi sigurno neko od tih momaka sto ste nabrojali uspio negdje,koliko toliko traga ostaviti..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 okt 2013, 21:13

U Viteza trener dobio nogu, nama prilika da makar uzmemo bod......

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 01 nov 2013, 00:46

ciro_ciro je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Haman se ciro opet registrovo.........

Imas ti i dan 3-4 momka iz gradacca sto treniraju sa prvim timom.......

I hajdi nabroji te dobre momke sto su izasli iz Zvijezde, da nisu mozda Cupo, Jole, Fikro, Alija..... po meni jedino posle rata sto je nesto vrijedilo u Zvijezdi je bio onaj bek Lidzi i golman neznam mu puno ime al su ga zvali "Kec" ostalo su sve bili alkosi

CIRO Je oduvjek tu na forumu, samo necu da komentarišem. Više jer se vi svi lozite na to rekla kazala, a nemate ni o čemu pojma. Niti znate pravu situaciju u Zvijezdi. Nije ni bitno zelim da čestitam Taletoviću. A Jole upravu si ovi igrači nisu svetci, a što se tiče uslova kada smo mi dole trenirali nije bilo ni prozora, a o toploj vodi da ne pričam...
Nego u šumi se brojno stanje povećaje dobro se čuvajte...

U planu je da se stavi velika reklama iza gola (ispred šume), tako da sumnjam da ce se vidit iz šume.
Bez uvrede..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 nov 2013, 10:17

Što se tiče te reklame to bi super bilo, prvo što je ružno za pogledati a drugo radi onih pametnjakovića koji tamo sijede(izuzev RD koji su silom prilika tamo jer im nedaju ući na stadion). Oni su uvijek najpametniji i sve znaju a kada je dati 5 KM e onda je problem. Velikoj većini njih koji sjede u šumi nije problem izdvojiti 5 KM nego je njihova parola: nas trojica po 5 KM i eto mezeta i koje pive, još 1 L rakije od kuće i to je to-dobra sjedaljka. Slažem se ja i sa tim al hajdi onda brate na jezero, Popovaču ili na neku vikendicu sjedi i merači a nemoj pravit ciganluk oko stadiona. ZATO REKLAMA KAO GLAVNA INVESTICIJA POD HITNO.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 nov 2013, 18:49

mozemoli ostati neporazeni u vitezu ha :)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.