Pozitivna ako se gleda bilans Dininog i Ibrakovicevog racunaMemara je napisao/la:Svu pozitivnu priču oko našeg fudbala smo upravo mi pokrenuli, znam da vam je to jako teško priznati.

Pozitivna ako se gleda bilans Dininog i Ibrakovicevog racunaMemara je napisao/la:Svu pozitivnu priču oko našeg fudbala smo upravo mi pokrenuli, znam da vam je to jako teško priznati.
Jedino ako pod 'dobar' rad podrazumjevas to da vam je Tan prakticno pao u krilo, u smislu da ga je doveo neko ko nije u vrhu kluba, a vi za dvije godine uspjeli napraviti cirkus od svega.Memara je napisao/la:Pa upravo naš dobar rad vas je natjerao da i vi promjenite statut kluba (;
Memara je napisao/la:Pa upravo naš loš rad vas je natjerao da i vi promjenite statut kluba (;
Ja da navijam za velez u venu bi se fekoCocaine je napisao/la:Bola prcila vas vise ta prica. Ko je prodao ko kupio i ko je preslikao statut. Dosadno vise. Puknes se alkoholom i pustiš Marvina Gayea
[youtube][/youtube]
Vrh vrhova
to bi bila pobjeda nad korupcijom u bh fudbalu, u koju se zakleo fening, samo nije se nadao da ce se naci na "wanted poster"sergejevic je napisao/la:Hoce li izbaciti ove varalice u drugu ligu ? Vidjeli smo svi da ne mogu dobiti ove utakmice koje nisu kupili.
High je napisao/la:Joj, gledaj gastritičara.![]()
jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam otkud tebi volja za smijehom, kad ti klub pada sve vise u rupu bez dna... koje droge uzimas?
reakcija brkice na aferu punacHigh je napisao/la:Vidi ovog nepismenog imigranta kojeg je isprskao čitav forum.
Uvalim ti k.urac.solinas je napisao/la:reakcija brkice na aferu punacHigh je napisao/la:Vidi ovog nepismenog imigranta kojeg je isprskao čitav forum.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, held9 i 19 gostiju.