FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Akademce gurat nemozemo ovako gdje igraci igraju samo za platu ne znam ni ja sam imamo li ijednog igraca iz Sarajeva treba malo ginuti za grb ne trckarat i primat platu ko u Dinamu
Znači borimo se sa Željezničarem za treće mjesto i trebamo biti sretni?bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2025, 13:33Idemo u kupu do kraja to je 4 utakmice . Imas derby željezničar i zrinjski na kosevo znaci 6 bas ozbiljni tekmi . I naravno imas i ove ostale u kojim se relno treba stvarati kostur za iducu sezonu i probati mozda jos nekog mladog promovisati . Nije bas sve tako crno kao sto ti gledas.
- luckystrike
- Kontakt:
ne želim da vjerujem u navode o povredi Gojkovića!
-
- Kontakt:
Rožmane, što si ljut?mirzatele je napisao/la: ↑28 mar 2025, 13:48Znači borimo se sa Željezničarem za treće mjesto i trebamo biti sretni?bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2025, 13:33Idemo u kupu do kraja to je 4 utakmice . Imas derby željezničar i zrinjski na kosevo znaci 6 bas ozbiljni tekmi . I naravno imas i ove ostale u kojim se relno treba stvarati kostur za iducu sezonu i probati mozda jos nekog mladog promovisati . Nije bas sve tako crno kao sto ti gledas.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Poznavajući nas i našu "sreću" ove sezone, ne bi me iznenadilo da ga nema narednih 18 mjeseci. Nažalost. Nadam se da griješim i da su navodi netačni.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pa to je trenutno stanje . Probati uzeti kup i prvenstvo 3 mjesto za ovu sezonu ne moze više,nije za neko veselje al nema ni od stalni promjena nista .mirzatele je napisao/la: ↑28 mar 2025, 13:48Znači borimo se sa Željezničarem za treće mjesto i trebamo biti sretni?bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2025, 13:33Idemo u kupu do kraja to je 4 utakmice . Imas derby željezničar i zrinjski na kosevo znaci 6 bas ozbiljni tekmi . I naravno imas i ove ostale u kojim se relno treba stvarati kostur za iducu sezonu i probati mozda jos nekog mladog promovisati . Nije bas sve tako crno kao sto ti gledas.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 28 mar 2025, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta je s Gojka ?? Koljeno ?
Tacno je za Renata pokidao je prednje krizne ligamente 6mjeseci out
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakvi smo mi pehovi, nerealno.
Zao mi je Renata. Daj Boze da se sto brze oporavi.

Zao mi je Renata. Daj Boze da se sto brze oporavi.
-
- Kontakt:
Bas losa vijest za Renata . Mi cemo morati igrati s 4 u posljednjij liniji 2 stopera i dva bocna .
Poslije Zrinjskog se pisalo da uzimamo kup da nam nema niko ravan sada neke druge price da nema sanse da osvojimoNoProfit je napisao/la: ↑28 mar 2025, 13:01Od osam mogućih trofeja u četiri godine, mi vjerovatno nećemo osvojiti nijedan.
Koji dobri rezultati?![]()

Zar nisu dobri rezultati bili u prvom dijelu sezone?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Zaista nevjerovatno da se utakmica sa Borcem toliko odgađala i da se dovela skoro pred početak aprila u vrijeme ramazana, obilnih padavina, reprezentativne pauze gdje ti ode najbolji igrač ekipe i dolazi skoro dan pred utakmicu, gdje ti uzmu sve U21 opcije i ostaneš na onoj najgoroj, čitaj Mehmedović, a Borac sa full ekipom ( izuzev golmana, gdje je ovaj novi naravno branio na nivou Keylora Navasa ) i finom trening utakmicom u vidu Famosa dođe spreman na Koševo. Na sve to se desi situacija sa raspadanjem Koševa i tokom utakmice ACL Renata. Sve je bilo odvratno od početka, odvratno se i završilo.
Are you not entertained ?!
- relativizam
- Kontakt:
Re:
potpisujem svePosejdon je napisao/la: ↑28 mar 2025, 14:17Zaista nevjerovatno da se utakmica sa Borcem toliko odgađala i da se dovela skoro pred početak aprila u vrijeme ramazana, obilnih padavina, reprezentativne pauze gdje ti ode najbolji igrač ekipe i dolazi skoro dan pred utakmicu, gdje ti uzmu sve U21 opcije i ostaneš na onoj najgoroj, čitaj Mehmedović, a Borac sa full ekipom ( izuzev golmana, gdje je ovaj novi naravno branio na nivou Keylora Navasa ) i finom trening utakmicom u vidu Famosa dođe spreman na Koševo. Na sve to se desi situacija sa raspadanjem Koševa i tokom utakmice ACL Renata. Sve je bilo odvratno od početka, odvratno se i završilo.
i to je ono sto i mene grize a da se klub ne oglasi pa makar da pokaze da nije uredu ,ono najmanje...
nego ti svejedno kako igrao i ko igrao i kad igrao ,kao da se samo ceka kraj,sampion se zna a dva mjeseca do kraja
Ma sumnjam da je Renato pokidao prednje križne ligamente, poslije ukazivanja pomoći igrao još 10 minuta, čak mislim i da se ljutio što je izveden iz igre.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Uzdas se u njeg da ti drzi sve nazad i sve tip top krene i onda krizni ligamenti, ako je to istina onda nas prave budalama,pa frajer tacno sto kazes igra 10 minuta nit sepa nit koji ... druze kad krizni ligamenti odu pokidaju se nemos hodat jbt.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ko te pravi budalom? Daj Boze da nije ACL, ali ne bi bio ni prvi ni zadnji igrac koji je nastavio igrati sa pokidanim ligamentima. Zna se desiti se da igrac pokida pa igra 5, 10, 15 minuta nakon povrede. Adrenalin, ne osjetis bol odmah.Imamkarbarum je napisao/la: ↑28 mar 2025, 14:46Uzdas se u njeg da ti drzi sve nazad i sve tip top krene i onda krizni ligamenti, ako je to istina onda nas prave budalama,pa frajer tacno sto kazes igra 10 minuta nit sepa nit koji ... druze kad krizni ligamenti odu pokidaju se nemos hodat jbt.
To je jedino što me još malo tješi, bilo je slučajeva da igrač sam izađe sa terena, u NBA je Klay Thompson pokidao ACL, izveo slobodna bacanja i izašao, a Renato je čak odigrao još par minuta, i sam napustio teren, e sad možda je pokidao ligamente ali ne ACL, postoji i medijalni ligament gdje je oporavak lakši i kraći. Nadam se da je došlo do buke u komunikacijskom kanalu među insajderima pa da su pogrešno prenesene informacije.Imamkarbarum je napisao/la: ↑28 mar 2025, 14:46Uzdas se u njeg da ti drzi sve nazad i sve tip top krene i onda krizni ligamenti, ako je to istina onda nas prave budalama,pa frajer tacno sto kazes igra 10 minuta nit sepa nit koji ... druze kad krizni ligamenti odu pokidaju se nemos hodat jbt.
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Buljubasic na derbiju pokidao ligamente pa se vratio u igru,jos mu psuju mater nasi sa klupe sto ne trci.Jednostavno bolestan mentalitet gdje hoce sve na silu.Ako igrac ne moze izbaci ga uvedi drugog.Ne uvodis dijete od 5 godina uvodis fudbalera koji je tu s razlogom.Ne vracaj ga nikako u igru.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2025, 14:53Ko te pravi budalom? Daj Boze da nije ACL, ali ne bi bio ni prvi ni zadnji igrac koji je nastavio igrati sa pokidanim ligamentima. Zna se desiti se da igrac pokida pa igra 5, 10, 15 minuta nakon povrede. Adrenalin, ne osjetis bol odmah.Imamkarbarum je napisao/la: ↑28 mar 2025, 14:46Uzdas se u njeg da ti drzi sve nazad i sve tip top krene i onda krizni ligamenti, ako je to istina onda nas prave budalama,pa frajer tacno sto kazes igra 10 minuta nit sepa nit koji ... druze kad krizni ligamenti odu pokidaju se nemos hodat jbt.
Nasi doktori odma pokazali da Renato ne moze ali eto neko je trazio da se vrati i vjerovatno pogorsao povredu.
Yebo vas "stisni zube" vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
valjda saznamo danas sta je i kako je