FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vec su poceli internet ratnici tamo da komentarisu. 

-
- Kontakt:
Evo ja bas citam uz kaficu onako i umiremIngram je napisao/la:Vec su poceli internet ratnici tamo da komentarisu.

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Benkara pogađa za vodstvo, dok je Dulja udvostručuje.. 

ni ovakav Celik ali bgm ni Radnik ne zasluzuju da karta protiv njih bude veca nego protiv Mladosti, Metaleghea i slicnih, cast Radniku na prosloj sezoni ali ne spadaju u nazovimo je 'Vip' kategorijuDenchiNL je napisao/la:Nije svejedno, jer ce fudbalski biti slabi ako uopste dodje do odigravanja tekme zbog stanja u klubu i kod njih i olimpica, nije nemoguc scenario da to budu po 3-0 za zelenim stolom, kako onda opravdati vecu cijenu???ElCartel11 je napisao/la: Svejedno kakav god da bio Celik, ipak ce privuci vise raje nego Radnik. Jednostavno Celik je ime koje nesto znaci u bosanskom fudbalu, taman da dodju sa pionirima igrati, jos je tu dugi rivalitet sa Robijasima, dok Radnik i nema svoju navijacku skupinu (mozda ima ali u vrh glave 10 ljudi).
Pyro is not a crime !
Pavlović - Kadušić, Kovačević, Mihojević, Bekić - Rustemović, Sarić - Bekić, Said, Duljević - Benko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vrlo jednostavno - Sarajevo i ovih ostalih 5 ekipa su ocijenjeni kao atraktivni, na osnovu rezultata od prosle sezone, i cijene su skuplje. Ostalih 6 klubova je ocijenjeno kao neatraktivno, i zato su spustili cijenu.
Ovdje nije bitna historija, niko ne zivi od stare slave, nego je bitna sadasnjost - a tu je Radnik uspjesniji od Celika.
Ovdje nije bitna historija, niko ne zivi od stare slave, nego je bitna sadasnjost - a tu je Radnik uspjesniji od Celika.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da li će ova naša utakmica ostati na ovom njihovom kanalu ili će je odmah skinuti, da se može i kasnije pogledati?
Ja mislim da ostavljaju, vidim im i reprize ranijih mecevahilmo je napisao/la:Da li će ova naša utakmica ostati na ovom njihovom kanalu ili će je odmah skinuti, da se može i kasnije pogledati?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pavlovic - Bekic, Kovacevic, Novakovic, Kadusic - Rustemovic, Saric - Duljevic, Cetkovic, 8ekic - Ahmetovic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FK Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Kovačević, Novaković, Almir Bekić, Rustemović, Sarić, Ćetković, Duljević, Amer Bekić, Ahmetović.
Opet Saida nema u sastavu.
-
- Kontakt:
Balić, Benko, Husejnović..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mihojevica opet nema,mene vise to brine nego ovih "starohana" sto nema. Bekica i dalje imaju namjeru da guraju po strani
Saric je jedino zacementirao svoje mjesto u ovoj ekipi,ovo se ostalo sve rotira manje vise koliko ja vidim.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Haj da vidimo i tog Novakovica,čovjeka nagrdiše ,a da tekme nije odigrao.
E pa momcino sad ih demantuj.
E pa momcino sad ih demantuj.
Ma nije ovo prvih 11...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne volim sto se gura na krilo Amer jer tu po meni najmanje moze pruziti,ali kad pogledas tu i mora jer je trenutno 3 spic a mi igeamo sa jednim.miky_hz je napisao/la:Mihojevica opet nema,mene vise to brine nego ovih "starohana" sto nema. Bekica i dalje imaju namjeru da guraju po straniSaric je jedino zacementirao svoje mjesto u ovoj ekipi,ovo se ostalo sve rotira manje vise koliko ja vidim.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bing [Bot], bordobijeli, mire971, sarajevo19461987, Vanja8 i 63 gosta.