Ma Marko mora biti u prvoj postavi, nebitno stoper/zadnji vezni. Ako ne bude igrao momak, e onda se treba nekome posteno mame nayebat!miky_hz je napisao/la:Mihojevica opet nema,mene vise to brine nego ovih "starohana" sto nema. Bekica i dalje imaju namjeru da guraju po straniSaric je jedino zacementirao svoje mjesto u ovoj ekipi,ovo se ostalo sve rotira manje vise koliko ja vidim.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa sta hoces da kazes da on mora igrati npr pa ga daj na poziciju koja mu ne odgovara.Bar sada kada imamo Hebibovica,Hodzica,Cetkovica,Crnkica i jos par igraca za stranu on nebi smio da bude konkurencija za to mjesto.Svi oni ce odigrati bolje tu poziciju bolje od njega manje vise.I od njega se tako pravi losiji igrac kada igra na neprirodnoj pozicijiMajkl je napisao/la:Ne volim sto se gura na krilo Amer jer tu po meni najmanje moze pruziti,ali kad pogledas tu i mora jer je trenutno 3 spic a mi igeamo sa jednim.miky_hz je napisao/la:Mihojevica opet nema,mene vise to brine nego ovih "starohana" sto nema. Bekica i dalje imaju namjeru da guraju po straniSaric je jedino zacementirao svoje mjesto u ovoj ekipi,ovo se ostalo sve rotira manje vise koliko ja vidim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koje brojeve imaju "novi" igraci ?
Edit : Ne treba,upratio sam
Edit : Ne treba,upratio sam

Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 09 jul 2016, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Po ovome igramo 4-4-2 izgleda da Hurtic to yigrava jer i protiv Zagreba jevtako bilo.Evo Cetkovic na krilu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ipak igramo 4-4-2,Bekic najistureniji ,Ahmet malo iza njega..tako da sam se bezveze upalio na guranje momka po krilu,stavljen je na pravu poziciju,a mi cemo vidjeti kako cemo proci sa ovom formacijom.
Hajde momci
Hajde momci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kako Ćetković pobježe iz živog 

Četković već 4 igubljene lopte
Rutemović 3.... stručnjaci
Rutemović 3.... stručnjaci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Za 10 mintua se nista previse nije moglo vidjeti. Novakovic 2 dobre intervencije, Bekic izgubio 3 lopte i to je to.
Amer Dupovac!
Kad na svježini pojedinci imaju veliki broj ''ne izgubljeni'' nego ''predati'' lopti protivniku hladno, šta će biti za pola sata kad padne koncentracija još višeRahma je napisao/la:Za 10 mintua se nista previse nije moglo vidjeti. Novakovic 2 dobre intervencije, Bekic izgubio 3 lopte i to je to.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Za ovog Novakovica koliko su ga kudili po forumu mislio sam da covjek nez da hoda,za sada se cini sasvim pristojnim ma da ovdje ima vidovitih strucnjaka (bacaća graha)
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Ma dobro ce ovo biti za nasu ligu, to je najbitnije haha 
EDIT: Jao Almira

EDIT: Jao Almira

Amer Dupovac!
Gubi lopte samo tako, ali dobro je presjekao jednu akciju.kanarinac je napisao/la:Kaki je Amer nisam u mogucnosti da pratim

Amer Dupovac!
Kazem.ja rodjeni.bekRahma je napisao/la:Gubi lopte samo tako, ali dobro je presjekao jednu akciju.kanarinac je napisao/la:Kaki je Amer nisam u mogucnosti da pratim
Samo Sarajevo
Zadnja linija odlicna, vidi se da ce Novakovic - Kovacevic biti dobar stoperski par.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Sarić će biti najveće pojačanje i po meni, najbolji do sada.
Nema neke igre ni na jednoj strani.
Nema neke igre ni na jednoj strani.
Sarić i Kovačević mi najbolje izgledaju sad za sad
Saric je veliki dobitak za tim,po ovom dosad vidjenom 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Kako onako igrac sa brojem 7 moze ostati sam ko duh na 20 metara od gola?
Ja i ne znam kako je neko mogao sumnjati u Sarica i Sejfudina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja i ne znam kako je neko mogao sumnjati u Sarica i Sejfudina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ahmetovic se dosta trudi, Cetkovic tu i tamo. Vidi se da ovo nije njegova prirodna pozicija,RedEvil je napisao/la:Saric je veliki dobitak za tim,po ovom dosad vidjenom
Amer Dupovac!