Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Arvid
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arvid » 21 maj 2025, 10:15

I found freedom. Losing all hope was freedom.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 maj 2025, 18:14

Nadam se da ova saga oko Wirtza ne znaci odlazak nekog vaznog igraca koji ce to finansirat. Suska se oko MacAllistera i Reala a nema ga u zadnje vrijeme pa je i Szobo isproban na njegovoj poziciji :hmmmmm:
Sem njega jedino Diaz bi mogao donijeti neki veci novac a navodno je Barca zagrizla..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 maj 2025, 18:18

Macca izginuo ove sezone, čovjek je zaslužio odmor. Neće on nigdje.

Quansah, Tsimikas, Jota, Nunez, Elliott, Morton, Diaz.

Ima se para od narednih godina, tako da se ne sikiram.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 21 maj 2025, 18:19

StevieG8 je napisao/la:
21 maj 2025, 18:14
Nadam se da ova saga oko Wirtza ne znaci odlazak nekog vaznog igraca koji ce to finansirat. Suska se oko MacAllistera i Reala a nema ga u zadnje vrijeme pa je i Szobo isproban na njegovoj poziciji :hmmmmm:
Sem njega jedino Diaz bi mogao donijeti neki veci novac a navodno je Barca zagrizla..
Kakav Macca ne ide nigdje, Slot je objasnio da Macca ima slobodno zadnje dvije tekme jer je zasluzio odmor s obzirom koliko je igrao cesto itd.

Diaz mozda, Nunez ide 100%, mozda i Elliot ide vidjet cemo, Tsimikas takoder. Osim toga ja licno bi volio vidjeti leda Quansi ili Jonesu.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 maj 2025, 22:12

Za Nuneza ce neko dat 50m, Elliota neće pustit ispod 40m.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 21 maj 2025, 22:20

sreca ne postoje homegrown pravila

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 22 maj 2025, 08:50

gaston je napisao/la:
21 maj 2025, 22:12
Za Nuneza ce neko dat 50m, Elliota neće pustit ispod 40m.
Zaboravili ste Kellehera takoder, dobre pare se mogu dobiti tu.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 maj 2025, 03:31

Daj boze da barsa jos zeli i ima para za diaza. Daj gordona, duplo bolje krilo

Za 9ku se vrti prica oko seske, pedra i onog pokemona iz frankfurta. Traze po 70-100m, zestoko ludilo.
Sesko je veci slager od nuneza.

Ako je Isak nedostupan, bolje dovesti gimeneza za 30-40m.
Povrijedio se i izgubio mjesto u timu, onaj milan se svakako raspao a Slot ga valjda dobro zna koliko moze.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 23 maj 2025, 08:07

Mene ta pozicija napadaca najvise zanima zapravo, kako ce se to na kraju zavrsiti jer upravo sam to razmisljao i ti spominjes gore tu trojicu koja su tu negdje od 70-100 mil, a pored njih ima jos par imena na trzistu koja kostaju slicne pare ali niti jedan ne garantuje kvalitet potreban ovoj ekipi, ponovo ces dobiti macka u vreci. Vjerujem da ce se to najvise izanalizirati od strane struke jer se ne smije ponoviti stiuacija kao s Nunezom. Sto se mene tice kada bi doveli Alvareza to bi bio idealan komad slagalice za ovu ekipu i napad bi bio strasan jer ima skillset koji je perfektan za ovu ekipu i ako se moze negdje pnuditi 100 mil to bi bio no brainer.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 23 maj 2025, 08:34

Nije iskljuceno ni da Wirtz bude "devetka" ako ga dovedemo.
Srce, čast i ponos!

sarajevskiMarlboro
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiMarlboro » 23 maj 2025, 09:31

Venom je napisao/la:
23 maj 2025, 08:34
Nije iskljuceno ni da Wirtz bude "devetka" ako ga dovedemo.
Meni ovo djeluje i najrealnije. Wirtz i Szobo kao dvije 9.5. Ova kombinacija me malo podsjeća na Firmina. Kontam ako istresu 150mil na Wirtza, nerealno mi je očekivati da daju još 100 na neprovjerenog napadača. Uostalom, ponuda je baš loša. I Sesko i Ekitike su samo potencijalno dobri napadači. Rizik sličan Nunezu. Volio bih Alvareza vidjet, ali to mi je baš nerealno.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 maj 2025, 09:37

Sesko da je dobar zabio bi ono protiv Portugala.

Alvarez može, Nunez + keš?

Ali ako dođe Wirtz ne vjerujem da ćemo dovesti novog napadača, nego će biti taktičkih promjena naprijed. Slobo, Wirtz, Macca, defanzivni vezni, Salah, Gakpo. Ne bi me čudilo da gurne PingPonga na krilo, a Salaha kao devetku u nekim utakmicama.

Dolazak Wirtza nam stvarno otvara dosta taktičkih mogućnosti i igre protiv raznih sistema i taktika. Daje Slobi slobodu, Maccalister će se isto bolje snaći, a i otvara prostor za Gakpa / Diaza. Bio sam skeptičan oko naredne sezone, ali kad bi doveli Wirtza :beba:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 maj 2025, 09:48

Ili da Diaz nastavi na 9 a Wirtz igra lijevo. Svasta bi se tu dalo uraditi samo da on dode.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 maj 2025, 11:23

Slot bacio Trenta pod autobus a jest covjek brutalan :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 23 maj 2025, 16:44

StevieG8 je napisao/la:
23 maj 2025, 11:23
Slot bacio Trenta pod autobus a jest covjek brutalan :urnebes:
Bolje ovo nego jaranski sa svima kao Klopp.

slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 maj 2025, 17:23

Yebo majku strah me da se predam još uvijek ovoj priči oko Wirtza, al' stvarno izgleda da je ozbiljno. :shock:

Kakav bi ovo coup bio :bow:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 23 maj 2025, 17:33

:salut:
Srce, čast i ponos!

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 23 maj 2025, 17:42

gaston je napisao/la:
23 maj 2025, 17:23
Yebo majku strah me da se predam još uvijek ovoj priči oko Wirtza, al' stvarno izgleda da je ozbiljno. :shock:

Kakav bi ovo coup bio :bow:
Prema svim informacijama izgleda da je klub do sad uradio gotovo sve sto je mogao, sve je do igraca i njegove licne zelje i odluke. Na pocetku sam mislio da je samo obicna mahalska ili corak ali fakat su uletili all in tako da ovaj put ako i ne bude nista jbg ali kako radi ova ekipa s Edwardsom siguran sam da u slucaju i da ne ulove Wirtza da je vec neko drugo ime u opticaju (preferiram Alvareza jer vrijedi i za njega uletiti all in).

Frimpong je sigurica, Kerkez u toku pregovori, Wirtz se ceka njegova odluka.

Predstavljanja igraca krecu od Juna i zato jos nema nista o Frimpongu zbog isticanja ugovora Nike-a i zato jos ne mogu ni promovisati nove dresove s Adidasom tako da od 1. Juna krece akcija s oficijalnim objavama.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 23 maj 2025, 17:46

Od 01.08. krece ugovor sa Adidasom
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 maj 2025, 17:48

Pa mora se čekati Juni jer tad i zvanično počinje prelazni rok.
Joyce je objavio, a bilo je i famozno here we go za Frimponga.

Jasno je da je sva pažnja trenutno na Wirtzu, al' ja bih stvarno volio da se što prije završi i Kerkez.

Negdje sam pročitao da Kerkeza i napadača goni Hughes, a na Wirtzu radi lično Edwards.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.