Sem njega jedino Diaz bi mogao donijeti neki veci novac a navodno je Barca zagrizla..
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Kakav Macca ne ide nigdje, Slot je objasnio da Macca ima slobodno zadnje dvije tekme jer je zasluzio odmor s obzirom koliko je igrao cesto itd.StevieG8 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 18:14Nadam se da ova saga oko Wirtza ne znaci odlazak nekog vaznog igraca koji ce to finansirat. Suska se oko MacAllistera i Reala a nema ga u zadnje vrijeme pa je i Szobo isproban na njegovoj poziciji![]()
Sem njega jedino Diaz bi mogao donijeti neki veci novac a navodno je Barca zagrizla..
Meni ovo djeluje i najrealnije. Wirtz i Szobo kao dvije 9.5. Ova kombinacija me malo podsjeća na Firmina. Kontam ako istresu 150mil na Wirtza, nerealno mi je očekivati da daju još 100 na neprovjerenog napadača. Uostalom, ponuda je baš loša. I Sesko i Ekitike su samo potencijalno dobri napadači. Rizik sličan Nunezu. Volio bih Alvareza vidjet, ali to mi je baš nerealno.
Prema svim informacijama izgleda da je klub do sad uradio gotovo sve sto je mogao, sve je do igraca i njegove licne zelje i odluke. Na pocetku sam mislio da je samo obicna mahalska ili corak ali fakat su uletili all in tako da ovaj put ako i ne bude nista jbg ali kako radi ova ekipa s Edwardsom siguran sam da u slucaju i da ne ulove Wirtza da je vec neko drugo ime u opticaju (preferiram Alvareza jer vrijedi i za njega uletiti all in).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.