RŠD Velež Mostar

Alminjo99
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Alminjo99 » 01 sep 2024, 00:13

Mi, Gosk, Igman i Sloboda, samo Radnik je miljama trenutno od nas, ostale ne treba ni spominjati.
Hvala ćelavoj ublehi, idi Hurdi pod ruku sve ti yebem pogano
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 01 sep 2024, 00:15

Sad treba Avdi dati da on malo vodi ekipu , da proba staru rusku skolu par utakmica , pa poslije njega onda malo dati zvonicu nek i on malo proba , pa onda Haskicu nek i on malo proba pa onda malo nac nekog navijaca zagrizenog ato voli velez nek i on malo proba , onda nekog turistu nafatat na mostu nek i on malo proba ……itd its itd

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 01 sep 2024, 00:15

Očigledno da ćemo imati problema sa ovakvim veznim redom, ne može ti Halilović startati svaku utakmicu kad je operisan od kreativnosti.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 01 sep 2024, 00:33

Bazinga12345 je napisao/la:
01 sep 2024, 00:15
Očigledno da ćemo imati problema sa ovakvim veznim redom, ne može ti Halilović startati svaku utakmicu kad je operisan od kreativnosti.
Možda bi nam ovaj valjao. Slobodan je igrač.
slika

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 01 sep 2024, 00:33

To je mozda I najveci problem u moru problema na terenu. Prses kakav god bio barem se nudi, poveze odbranu i napad i zna dodat zadnji pas. Ovaj halilovic bude na terenu a uopste se ne primjeti da je igrao.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 01 sep 2024, 00:34

Niti možemo igrati formaciju sa krilima bez krila, niti Haskić može biti špic. Šta uradišmo ljudi dragi.

Prošle sezone imali na kraju dogovor, Pršešu pridružit još jednog kvalitetnog veznjaka sličnog stila, sa dobrim pregledom i pasom.

Haskića spustiti na klupu, dovesti prvog špica (ne mislim na Gruzijca koji ima 1.67 nismo Manchester City) i Haska zadnjih 20 minuta da ide životom.

Suljiću naći jedno krilo, pa onda neka se bore za lijevu stranu i desno dovesti kvalitetno krilo.

Šta smo mi uradili?
Doveli Mujana koji je polušpic, Mehremića i Savića ko nam je uvalio svaka mu čast, prvi umalo nije poginuo na terenu od samog sebe i postavljanja a drugi ne može završit utakmicu nema hljeba tog. Doveli nekog xy napadača, k’o i ovog Brazilca na bek/vezu, otjerali Suljica, Haskića i Pršeša.

Pa onda vratili sva tri igrača, gdje su opet Suljića otjerali. Pršeš vam odbija da se vrati u ekipu, a Haskić ima privatni biznis gdje daje na terenu koliko je i dogovor bio 20 minuta.

Sa trenerom umjesto da smo nastavili ili još boljeg doveli, mi smo čitavu dramu napravili.

Upravo, ako čitate ovo:
Nemamo krila, nemamo kreativca u veznom redu i to nam stvara probleme, nemamo ni špica. Znači vama fale 4 igrača.

Jevtović, Mujan su vam višak jer su to igrači koji nisu kvalitet za nas.
Ti si naša ljubav jedina!

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 01 sep 2024, 00:35

Merza je igrao menadzera i tamo mu je islo , imao dobar internet , klikne 3 -5-2 pa malo 4-4-2 pa ispadne iz lige pa resetuje pa ponovo i tako se stice iskustvo i znanje .
Sad treba Avdu gurnut u vatru , mlad je ali ambiciozan i prati trendove .
Mislim da ima potencijala i da ga vrijedi istrpiti zajedno sa posudjenim i vec otrcanim igracima koji uopste nisu nasi nego razigravamo tudje na posudbi .

Treba ispljuvati sve sto valja i sto je pozitivno a gurati samo losije i tu se rastaliti.
Lakse se sa strancem rastaliti , Bosnjo bi mogao promahalat onda me nigdje nema.
Treba dovest Lausovog brata ili sestru da i ona malo igra , ili Jevtovicev stari , kazu dobar igrac , da i on malo igra ,ili Halolilovic nek opet uplati na racun u hrvatskoj , i da malo ljetujem u njegovim apartmanima dzaba onda moze igrat i mama njegova i tetka , svi nek dodju , malo samo da se spreme fizicki , ne treba puno.
Ili nek potpise Čanadi opet pa raskine pa se rastalimo iz budzeta klupskog ma ljepota ko prosli put
Ma klub iz snova za punjenje dzepova i nerviranje navijaca ( ovce)

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 01 sep 2024, 00:45

VictoriasFikret je napisao/la:
01 sep 2024, 00:33
Možda bi nam ovaj valjao. Slobodan je igrač.
slika
Koliko znam, zavrsio je sve sa Slogom. Mislim da ga trenutno papiri koce sa bivsim klubom i da ce uskoro biti zvanicno. To je bar zadnja informacija. Dado je odlican igrac, ja sam se nadao da cemo ga mi vratiti, ali nisu ga htjeli. Trebali ste ga ranije zaganjati, valjao bi vam sigurno.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 02:05

Posto vi navodite greske Sikala, koji je odigrao savrseno, pored cirave ekipe i zamjena koje su usle prije njega, onda kao jadni navijaci niste ni zasluzili bolje osim da osijedite u jadu i bijedi, jer vama dragi Bog ne moze pomoci da progledate i skontate gdje su greske.

Sto ovaj jedan rece, treba omladincu Avdi dati sansu, perspektivan je i ambiciozan, nece se taliti, bira samo najbolje, a njegovo znanje je dokazano godinama vec. Ove sezone evo od pripreme ekipe ba Kupresu pa na ovamo, sve je za 10. Strucnjak zajedno s Merzom. Ne treba nam bolje. A vi nista vise niste ni zasluzili. Poyy

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 01 sep 2024, 02:14

user1986 je napisao/la:
01 sep 2024, 02:05
Posto vi navodite greske Sikala, koji je odigrao savrseno, pored cirave ekipe i zamjena koje su usle prije njega, onda kao jadni navijaci niste ni zasluzili bolje osim da osijedite u jadu i bijedi, jer vama dragi Bog ne moze pomoci da progledate i skontate gdje su greske.

Sto ovaj jedan rece, treba omladincu Avdi dati sansu, perspektivan je i ambiciozan, nece se taliti, bira samo najbolje, a njegovo znanje je dokazano godinama vec. Ove sezone evo od pripreme ekipe ba Kupresu pa na ovamo, sve je za 10. Strucnjak zajedno s Merzom. Ne treba nam bolje. A vi nista vise niste ni zasluzili. Poyy
Da je igrao savrseno nije , ali bio je ok. Bolji od halilovica ali nije to neko mjerilo. Odlicna asistencija pri kraju ali I izgubljena lopta koja bi nas kostala da je bio borac ili zrinjski takodje smijesan pad u mat situaciji. Valjda ti je momak neki rod ili prijatelj ali malo objektivnosti ne bi naudilo.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 02:24

Ne brani ga bola ako momku mislis dobro. Ja da nekom igracu mislim sve najgore radio bih sto ti radis Sikalu. Ili si glup pa ne mozes da shvatis da radis kontra od toga sto zelis ili najmjerno hoces da ga raja zamrzi, trece opcije nema. Popusti malo sta god u pitanju bilo jer si i dosadan ko proljev.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 01 sep 2024, 02:41

Dok su nama Šikalo i sl. igračine, Velež igra očajno :thumbup:

Takvih igrača se treba što prije riješiti.
Republika Bosna i Hercegovina

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 01 sep 2024, 03:36

Treba Sikala poslati u Nevesinje jednu sezonu da odradi kod Remetica mozda se razigra ovako ne ide svaku utakmicu kiksa treba da igra ali ne u ovoj ligi mozda jednu polusezonu u nizoj ligi da sto vise igra puno bi mu pomoglo

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 01 sep 2024, 08:09

user1986 je napisao/la:
01 sep 2024, 02:05

Koji si ti meni car

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 08:34

Savršeni Šikalo je definicija groteske.

Ovo što ovaj čovjek na forumu radi tom momku, to mu ni najveći dušmanin ne bi radio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 08:35

Koliko ste jadni, to nije normalno. Zao mi vas je i bas cete se patiti i dalje, glumeci neke navijace i neku ljubav prema Velezu. :urnebes: :urnebes:

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 08:38

Xenophon je napisao/la:
01 sep 2024, 02:41
Dok su nama Šikalo i sl. igračine, Velež igra očajno :thumbup:

Takvih igrača se treba što prije riješiti.
Pa sto se ne rijesite?
Bolje se rijesiti igraca nego Merze i Avde, realno. Takve strucnjake necete naci nigdje.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 08:42

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 08:34
Savršeni Šikalo je definicija groteske.

Ovo što ovaj čovjek na forumu radi tom momku, to mu ni najveći dušmanin ne bi radio.
Nema vecih dusmana od tebe i ekipe koja te prati, evo vas gledam ima godinu dana i samo serete i serete. Degutantno je postalo. A bitni ste haos. Narocito ti koji branis glavnog koji ti je klub u crno zavio.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 08:45

Mi samo seremo i seremo, a ti samo konstruktivno braniš Šikala i prozivaš ama baš svakog trenera do sada koji ga vodi. Sad si počeo i sa Avdom i Merzom :ljepota:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 08:52

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 08:45
Mi samo seremo i seremo, a ti samo konstruktivno braniš Šikala i prozivaš ama baš svakog trenera do sada koji ga vodi. Sad si počeo i sa Avdom i Merzom :ljepota:
Sta imam poceti filozofe, sta si do sad nasao dobro u njihovom radu? To vide i coravi, ali ti ne mozes. Draze ti je da ti oni vode klub nego da ti klub osvaja bodove. Sto jedan rece gore, Merza igrao menadzera. :urnebes: :urnebes:
Uostalom, tebi je i glavni dobar, sta ocekivati od tebe. Ide se lagano prema federalnoj. Ali za sve je Sikalo kriv. Buahahhaahhaa.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.