Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- skyisthelimit
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Cuj konjina?skyisthelimit je napisao/la:**** ekipu koju ova konjina Spliter trpa
sretna nova svima
pa ovi nemogu bazen pogodit, sad opet mirza 3 faula, e ****
poderase ljudi i to i sa drugom postavom deru a kamoli prva ubise
pa ovi nemogu bazen pogodit, sad opet mirza 3 faula, e ****
poderase ljudi i to i sa drugom postavom deru a kamoli prva ubise
- sigurnoable
- Kontakt:
Nema tu sta da nas cudi Spursi su i ove godine jedni od glavnih kandidata za osvajanje prstena po meni ja mislim da je ovo njihova godina a ova ekipa Netsa izgleda kao Real toliko novca ulozeno a nista!
NEZALAGANJE je napisao/la: Cuj konjina?Covjek je jedan od najboljih igraca i strijelaca Eurolige bio...Nije tamo neki anonimus...
Upravo tako čovjek koji je igrao po 20-ak minuta, a ubacivao u prosjeku nekih 15-ak poena uz par skokova i izabran jedne sezone u prvu petorku Eurolige takvog se igrača ne može nazvati konjem!
Valjda Mirza proradi u drugom malo više i krene ga šut, ovo je do sada dosta loše. Izgleda on navikao na Evropu njemu već Nova Godina.
- skyisthelimit
Pa i Mirza je najbolja 4-ka svojevremeno bio, pa sta
Ne kazem bukvalno da je los, vec da batalis ekipu kojoj ovaj za poluvrijeme zabije vise od prosjeka njegovih poena po utakmici.
15.10 - 15.06 ...
anonimus je on bio u NBA bas kao i Mirza pa ti budi milion puta najbolji strijelac euroligeNEZALAGANJE je napisao/la:Cuj konjina?skyisthelimit je napisao/la:**** ekipu koju ova konjina Spliter trpaCovjek je jedan od najboljih igraca i strijelaca Eurolige bio...Nije tamo neki anonimus...
Pa ne možeš čovjeka nazvati konjem jer odigra utakmicu perfektno i odradi za svoje minute više od prosjeka. Onda bi isto rekli za Mirzu kad je nakon 5-6 poena prosjeka zabio 17 i 18 poena.
Ali da je anonimus za NBA slažem se, svi Evropljani su za njih nepoznanica i ranija karijera i uspjesi nisu mjerilo njegove igre.
Idemo Mirzaa kreće II poluvrijeme da javimo ovim što prate preko moba.
Ali da je anonimus za NBA slažem se, svi Evropljani su za njih nepoznanica i ranija karijera i uspjesi nisu mjerilo njegove igre.
Idemo Mirzaa kreće II poluvrijeme da javimo ovim što prate preko moba.
Što ga izvadi?
Da nije povreda kakva ?
Zakuca ga za klupu !!nerkolfc je napisao/la:Što ga izvadi?Da nije povreda kakva ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
On je vec etabliran NBA igrac,jer je tu vec 4 sezone,a Euroligu sam pomenuo da mu se znaju reference.semir01 je napisao/la:anonimus je on bio u NBA bas kao i Mirza pa ti budi milion puta najbolji strijelac euroligeNEZALAGANJE je napisao/la:Cuj konjina?skyisthelimit je napisao/la:**** ekipu koju ova konjina Spliter trpaCovjek je jedan od najboljih igraca i strijelaca Eurolige bio...Nije tamo neki anonimus...
- sigurnoable
- Kontakt:
Masina zvana Ginobili 
Kaznjava samo Mirzu a sto Joe seta po parketu nista !Bjez Mirza iz tog pakla ziv bio nema tu hajra !
- sigurnoable
- Kontakt:
Hvala Bogu, ja sad mogu mirno leci 10 poena

Vraća se opet na garbage time 
-
vincenttan
- Kontakt:
zato jer ima dosta licnihnerkolfc je napisao/la:Vraća se opet na garbage time
Livingston bolesnik...SCH ima covjek
Da, zato je presjedio čitavu treću.vincenttan je napisao/la:zato jer ima dosta licnihnerkolfc je napisao/la:Vraća se opet na garbage time
mislim da nije bio zadovoljan odbranom pa ga je zato promjenio
ne bi pocinjao trecu da je radi licnih a utakmica je vec bila rijesena
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 01 jan 2014, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.