Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 29 apr 2014, 13:13

Poziciju zadnjeg veznog samo mogu pokriti Bešić ili Zahirović, bespotrebno vam je sad kopanje po transfermarktu i vađenje Dilavera i Jahića koji bi nam bili od iste koristi kao Tino ili Hadžić

Znači za Brazil je pod moranje da idu Bešić i Zahirović sve ostalo je potop naše reprezentacije ;)

Bešić/Zahirović -Prcić je najbolje rješenje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 13:14

Unofficialpage je napisao/la:Koliko si ti siguran da ga ne bi pozvao na SP? Kako vi znate koga će Pape zvati a koga neće? Ili vi imate neke informacije što mi nemamo tj. imate spisak? Da, ipak, sačekamo 5. maj pa da tad krenenmo sa osudama ili ćime već. ;)
jel ti imas problema sa vidom mozda ?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 13:17

Ne znam zasto propustamo prilike da postanemo profesionalna reprezentacija . :roll:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 apr 2014, 13:19

Mozambik je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Koliko si ti siguran da ga ne bi pozvao na SP? Kako vi znate koga će Pape zvati a koga neće? Ili vi imate neke informacije što mi nemamo tj. imate spisak? Da, ipak, sačekamo 5. maj pa da tad krenenmo sa osudama ili ćime već. ;)
A kad je izjavio ovo? Koliko mene sječanje služi ovo je izjavio nekad u februaru, zar ne?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 apr 2014, 13:20

Pa sta onda. Pape je uvjek dosljedan svojim izjavama, zar ne? :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 13:23

Unofficialpage je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
A kad je izjavio ovo? Koliko mene sječanje služi ovo je izjavio nekad u februaru, zar ne?
Tacno, i jedino je Prcica otpisao 4 mjeseca prije SP, nijednog drugog igraca.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2014, 13:49

Ako Susic uzmimo hipotetski pozove Susica juniora, Hadzica, Kvrzica, Vrsajevica a ne pozove Besica, Arslanagica ako sredi papire, Prcica ili Zeca ja ne znam kako bi to bilo ko to mogao opravdati. Evo jucer me prijatelj koji je navijac Hrvatske repke pitao kako je moguce da Susicu izmicu toliki talenti a razgovor se vodio na temu Prcic, Tankovic i da je toliko poluigraca pozvano bez velikog otpora novinara i javnosti. Nisam znao objasniti kako se ne nadje jedan jedini novinar koji ima tezinu da Susica to upita, zaista mi nije jasno. Siguran sam da bi ga Hrvatski novinari i javnost pojeli da je ovdje izbornik i da govori i radi ovolike nebuloze. Osim toga da li ste ikad vidjeli izbornika u bilo kojoj repci u susjedstvu koji je toliko neelokventan, ogranicen u izjavama jednostavno covjek bez grama kulture i takta u razgovoru. Samo njegove izjave su nas vec kostale par igraca i mislim da on nije jadan tome kriv. On ne zna drugacije nije skole nikad vidio. Pogledajte Spahica kad daje interview i usporedite sa Susicevim novinarskim eskapadama i bit ce vam jasno o cemu pricam. Na zalost moramo ga trpiti jos par mjeseci onda ce mu svakako biti kraj, vec 5. Svibnja ce zavladati ludilo vidjet cete. Ipak ja volim nasu repku vise nego sto ovog prezirem i moj glas ce imat tokom SP ja ne mogu navijat protiv nasih a tako ni protiv njega. Kad krene SP ja cu navijat i za Susica .

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 29 apr 2014, 13:53

Zar ima jos onih koji pripisuju Susicu to sto je Tankovic odabrao Svedsku?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 apr 2014, 13:54

zizu1991 je napisao/la::njanjanja: :salut:
Fakat bi trebali snimit pjesmu protiv Susica. Mislim da je legenda jak na vokalu... :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 13:58

Ja mu pripisujem Prcica . Jedini razlog njegovog nepozivanja moze samo biti nepotizam Safeta :roll:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2014, 14:33

mujezin je napisao/la:Zar ima jos onih koji pripisuju Susicu to sto je Tankovic odabrao Svedsku?
Ja mu pripisujem svakog izgubljenog igraca od Seferovica do Halilovica jer ni sa jednim nije popricao ni sekunde, a neke je tjerao od nas kao Kolasinca,Hajrovica ali nije uspio dok je neke i otjerao kao Prcica i Besica.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 apr 2014, 14:53

Znaci selektor izjavi da nece voditi jednog mladog reprezentativca na SP. Mladi reprezentativac zbog toga odluci da ne zeli vise igrati za svoju zemlju. Neki navijaci ga podrze. Ako je ovo kako treba biti u normalnim zemljama i reprezentacijama onda ja zelim ostati nenormalan.
Vjerovatno nas ceka pravi val oprostaja od reprezentacije poslije objavljivanja konacnog spiska za Brazil. Prcic je dao primjer kako se to radi. Nema me na spisku za mundijal? Adios BiH. :roll:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 14:58

Opet bezocno lazes.

"Možda i nije bilo realno nadati se da idem u Brazil, ipak nisam učestvovao u kvalifikacijama, ali po meni nije pošteno da se jedini ja mjesecima unaprijed otpišem za razliku od svih ostalih igrača. Mnogo je igrača koje se treba moliti i kojima se poručuje da izvade potrebne papire kako bi bili pozvani, dok mene nikada nije trebalo moliti. Za Bosnu i Hercegovinu sam uvijek bio tu. Svoju domovinu volim neizmjerno, ali to izgleda danas nije važno"

NE ZASLUZUJEMO TE SANJINE :tokralju:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 apr 2014, 15:07

Kakav hinjski potez Safeta Susica JAgodic daje intervju u kojem kritikuje Sanjina Prcica ,a opravdava Muhameda BEsica kako bi se stvorila atmosfera za nepozivanje Prcica..SUsicu ne moze te niko oprati ako momka ne pozoves

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 29 apr 2014, 15:23

Najsmjesnije od svega sto kod nas u repki postoje igrači iz druge lige Turske,iz HNL,iz klubova kojima ne znam pravilno ni ime izgovorit,onda u ekipi imamo npr Bičakčića koji je 99% već ponovo u cvajti... dakle ispadaju... a s druge strane Prciću kaze ne mozes igrat jer si u slabom klubu i ispast ćete iz lige :D Pa valjda bi kriterij trebao biti isti za sve... nema te u prvoj ligi,nema poziva,nema te u jačim ligama,nema poziva... :D Al jok,Hajduk i Rijeka su uz Istanbul mega klubovi :D Očekujem iskreno i Adilovića umjesto Zeca :D pošto Zeko igra u prvoj ligi za njega nema mjesta :D
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 29 apr 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 apr 2014, 15:27

1988risha je napisao/la:Najsmjesnije od svega sto kod nas u repki postoje igrači iz druge lige Turske,iz HNL,iz klubova kojima ne znam pravilno ni ime izgovorit,onda u ekipi imamo npr Bičakčića koji je 99% već ponovo u cvajti... dakle ispadaju... a s druge strane Prciću kaze ne mozes igrat jer si u slabom klubu i ispast ćete iz lige :D Pa valjda bi kriterij trebao biti isti za sve... nema te u prvoj ligi,nema poziva,nema te u jačim ligama,nema poziva... :D Al jok,Hajduk i Rijeka su uz Istanbul mega klubovi :D Očekujem iskreno i Adilovića umjesto Zeca :D pošto Zeko igra u prvoj ligi za njega nemam mjesta :D
I onda dodje mentol i kaze da je Safet trenercina i po, jer mi imamo samo 7-8 kvalitetnih igraca. To sto smo prije mjesec dana za jedan vikend imali 12 igraca u prvim postavama u ligi petici i to sto je nas strucnjak **** i Pricica i Marija Vrancica i Arslanagica i Salatica naravno nespominju..

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 15:36

1988risha je napisao/la:Najsmjesnije od svega sto kod nas u repki postoje igrači iz druge lige Turske,iz HNL,iz klubova kojima ne znam pravilno ni ime izgovorit,onda u ekipi imamo npr Bičakčića koji je 99% već ponovo u cvajti... dakle ispadaju... a s druge strane Prciću kaze ne mozes igrat jer si u slabom klubu i ispast ćete iz lige :D Pa valjda bi kriterij trebao biti isti za sve... nema te u prvoj ligi,nema poziva,nema te u jačim ligama,nema poziva... :D Al jok,Hajduk i Rijeka su uz Istanbul mega klubovi :D Očekujem iskreno i Adilovića umjesto Zeca :D pošto Zeko igra u prvoj ligi za njega nema mjesta :D
To je zato sto Prcic nije pogodan , da je kojim slucajem clan Germanije ili u nekoj rodbinskoj vezi sa Safetom smijem se opkladiti da bi se vec nalazio na spisku za Brazil .

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 apr 2014, 15:40

Daj je taj Prcic pozvan protiv Egipta garant vam sad ne bi bio ni u malom mozgu.

Nego bi ga blatili zajedno sa Tinom, Hadzicem kojima je to bila prva utakmica, kao sto bi i njemu bila prva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 29 apr 2014, 15:45

Elegant je napisao/la:Daj je taj Prcic pozvan protiv Egipta garant vam sad ne bi bio ni u malom mozgu.

Nego bi ga blatili zajedno sa Tinom, Hadzicem kojima je to bila prva utakmica, kao sto bi i njemu bila prva.
Susic je mogao i za Prcica izmisliti poziciju , kao sto je za Tinu ucinio , ako vec nema mjesta . Izmedju Hadzica , Susica i Prcica se trebao pozvati najbolji igrac a to je bez dvojbe Prcic i pored svega standardni mladi reprezentativac za razliku od ove dvojce sto se ne zasluzeno dobili pozive . :wave:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 29 apr 2014, 15:48

Ako momak ne dobije poziv za Brazil, izgubili smo po meni jednog jako vaznog igraca. Mislim da mu se treba dati prilika u Bazilu samim tim sto je izabran u timu kola Francuske lige koja je po Susicu jako losa. Ipak je Svjetsko prvenstvo zivo trziste nakog kojeg pogotavo ovako mladi igraci kao Prcic, Besic, pa mozda i Susic(mda mi on po svemu sudeci onoliko koliko sam ga gledao nemam bas velikog talenta), ako se pokazu mogu dati jako lijepe utiske mnogobrojnim skautima i preci u jace klubove.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, MiranGlasnic i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []