Znači za Brazil je pod moranje da idu Bešić i Zahirović sve ostalo je potop naše reprezentacije
Bešić/Zahirović -Prcić je najbolje rješenje
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
jel ti imas problema sa vidom mozda ?Unofficialpage je napisao/la:Koliko si ti siguran da ga ne bi pozvao na SP? Kako vi znate koga će Pape zvati a koga neće? Ili vi imate neke informacije što mi nemamo tj. imate spisak? Da, ipak, sačekamo 5. maj pa da tad krenenmo sa osudama ili ćime već.
A kad je izjavio ovo? Koliko mene sječanje služi ovo je izjavio nekad u februaru, zar ne?Mozambik je napisao/la:jel ti imas problema sa vidom mozda ?Unofficialpage je napisao/la:Koliko si ti siguran da ga ne bi pozvao na SP? Kako vi znate koga će Pape zvati a koga neće? Ili vi imate neke informacije što mi nemamo tj. imate spisak? Da, ipak, sačekamo 5. maj pa da tad krenenmo sa osudama ili ćime već.
Tacno, i jedino je Prcica otpisao 4 mjeseca prije SP, nijednog drugog igraca.Unofficialpage je napisao/la:A kad je izjavio ovo? Koliko mene sječanje služi ovo je izjavio nekad u februaru, zar ne?Mozambik je napisao/la:jel ti imas problema sa vidom mozda ?Unofficialpage je napisao/la:Koliko si ti siguran da ga ne bi pozvao na SP? Kako vi znate koga će Pape zvati a koga neće? Ili vi imate neke informacije što mi nemamo tj. imate spisak? Da, ipak, sačekamo 5. maj pa da tad krenenmo sa osudama ili ćime već.
Fakat bi trebali snimit pjesmu protiv Susica. Mislim da je legenda jak na vokalu...zizu1991 je napisao/la:![]()
![]()
Ja mu pripisujem svakog izgubljenog igraca od Seferovica do Halilovica jer ni sa jednim nije popricao ni sekunde, a neke je tjerao od nas kao Kolasinca,Hajrovica ali nije uspio dok je neke i otjerao kao Prcica i Besica.mujezin je napisao/la:Zar ima jos onih koji pripisuju Susicu to sto je Tankovic odabrao Svedsku?
I onda dodje mentol i kaze da je Safet trenercina i po, jer mi imamo samo 7-8 kvalitetnih igraca. To sto smo prije mjesec dana za jedan vikend imali 12 igraca u prvim postavama u ligi petici i to sto je nas strucnjak **** i Pricica i Marija Vrancica i Arslanagica i Salatica naravno nespominju..1988risha je napisao/la:Najsmjesnije od svega sto kod nas u repki postoje igrači iz druge lige Turske,iz HNL,iz klubova kojima ne znam pravilno ni ime izgovorit,onda u ekipi imamo npr Bičakčića koji je 99% već ponovo u cvajti... dakle ispadaju... a s druge strane Prciću kaze ne mozes igrat jer si u slabom klubu i ispast ćete iz ligePa valjda bi kriterij trebao biti isti za sve... nema te u prvoj ligi,nema poziva,nema te u jačim ligama,nema poziva...
Al jok,Hajduk i Rijeka su uz Istanbul mega klubovi
Očekujem iskreno i Adilovića umjesto Zeca
pošto Zeko igra u prvoj ligi za njega nemam mjesta
To je zato sto Prcic nije pogodan , da je kojim slucajem clan Germanije ili u nekoj rodbinskoj vezi sa Safetom smijem se opkladiti da bi se vec nalazio na spisku za Brazil .1988risha je napisao/la:Najsmjesnije od svega sto kod nas u repki postoje igrači iz druge lige Turske,iz HNL,iz klubova kojima ne znam pravilno ni ime izgovorit,onda u ekipi imamo npr Bičakčića koji je 99% već ponovo u cvajti... dakle ispadaju... a s druge strane Prciću kaze ne mozes igrat jer si u slabom klubu i ispast ćete iz ligePa valjda bi kriterij trebao biti isti za sve... nema te u prvoj ligi,nema poziva,nema te u jačim ligama,nema poziva...
Al jok,Hajduk i Rijeka su uz Istanbul mega klubovi
Očekujem iskreno i Adilovića umjesto Zeca
pošto Zeko igra u prvoj ligi za njega nema mjesta
Susic je mogao i za Prcica izmisliti poziciju , kao sto je za Tinu ucinio , ako vec nema mjesta . Izmedju Hadzica , Susica i Prcica se trebao pozvati najbolji igrac a to je bez dvojbe Prcic i pored svega standardni mladi reprezentativac za razliku od ove dvojce sto se ne zasluzeno dobili pozive .Elegant je napisao/la:Daj je taj Prcic pozvan protiv Egipta garant vam sad ne bi bio ni u malom mozgu.
Nego bi ga blatili zajedno sa Tinom, Hadzicem kojima je to bila prva utakmica, kao sto bi i njemu bila prva.
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, MiranGlasnic i 20 gostiju.