NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Pa daj, HNS za onolika sranja dobije 3 utakmice, a mi da dobijemo 6-7... Pa ja se ne sjecam da je neki klub inace i u svijetu dobio toliku kaznu...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
To mi baš nema smisla? Čuj ne možeš na Pecaru ali možeš pod BB?! Zato vjeruejm u 2-3 bez gledatelja ali da će se igrati na Pecari!skripar96 je napisao/la:E ne znam hocemo li moci u Mostar,to je sad stvarno upitnoUstanikSBII je napisao/la:Ma ne vjerujem da će kazna biti tolika maksimalno 2-3 bez gledatelja! Ali mi je čudno ako se već igra bez gledatelja zašto ne može na Pecari?! Ili će recimo u Mo moći biti prisutni naši navijači?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Matere mi nema logike,ako kazna bude utakmica bez gledatelja onda je isti qurac gdje se igra 
Igraj Široki ti si najbolji!
Još bi trebalo da ove lopine imaju utjecaja na utakmice EL. Rado bi oni ali su van PL otprilike gola kiturina. Taman sve pade po Širokom , Zrinja ih nag4io za dogovorenu titulu pa sada glume strogoću nad Širokom da pokazu "Bosanskim katolicima". Nista to 30 godina oni ruše Široki bezuspješno ostaje im jos da izmjere tlak Širokobriježanima ali na onom mišiću dolje.Evolve je napisao/la:Jel se to odnosi i na euro utakmice??
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 23 maj 2017, 10:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Jasta,ionako smo na Zovnici ko kod kuce[emoji23]96BadBoy je napisao/la:A i sa Zovnice mozemo gledati
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Nek mi nadu dokaz gdje se pjevalo "ubij balije", sto se tice "Za dom spremni" kako to da sad osuđuju, a npr malo je rec da vole Blaza Kraljevica koji je gle cuda bio general HOS-a, a svi znamo kakva je ideologija HOS-a i sta im pise na zastavi
sto se kazne tice ocekujem 5-10 tisuća i 1-2 utakmice kazne.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Nije se pjevalo ubij balije,vec gazi balije. Razlika je znacajna izmedju poziva na ubojstvo i poziva na "gazenje" rivala. Al opet oni napravise svoj pricu od toga. Kako ces uopce skandirat ubij balije,nema ritma[emoji23]LoveSB96 je napisao/la:Nek mi nadu dokaz gdje se pjevalo "ubij balije", sto se tice "Za dom spremni" kako to da sad osuđuju, a npr malo je rec da vole Blaza Kraljevica koji je gle cuda bio general HOS-a, a svi znamo kakva je ideologija HOS-a i sta im pise na zastavisto se kazne tice ocekujem 5-10 tisuća i 1-2 utakmice kazne.
EKONNP
Horde su ne tako davno pozivale na ubojstvo, a ne sjecam se da su dobili kaznu...
6-7 utakmica je previse, bas previse... Skandiranja nisu u redu i klub zasluzuje vecu kaznu, ali toliko utakmica bez gledatelja...
6-7 utakmica je previse, bas previse... Skandiranja nisu u redu i klub zasluzuje vecu kaznu, ali toliko utakmica bez gledatelja...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kao da gledam,15000KM i 2 utakmice bez gledatelja.
Nema sanse vise,ili neka uzmu 30000KM,a nema praznih tribina.
Igraj Široki ti si najbolji!
2.Za klubove:
a) opomena
b) novčana kazna
c) zabrana odigravanja utakmica u inostranstvu
d) zabrana igranja utakmica na određenom stadionu ili stadionima određenog
područja
e) zabrana igranja pred gledaocima
f) oduzimanje bodova;
g) negativni bodovi
h) vraćanje u niži stepen takmičenja
Hmmm
a) opomena
b) novčana kazna
c) zabrana odigravanja utakmica u inostranstvu
d) zabrana igranja utakmica na određenom stadionu ili stadionima određenog
područja
e) zabrana igranja pred gledaocima
f) oduzimanje bodova;
g) negativni bodovi
h) vraćanje u niži stepen takmičenja
Hmmm
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Taman smo namirili klubu 30000 od ulaznica i jos toliko od kupa.96BadBoy je napisao/la:Kao da gledam,15000KM i 2 utakmice bez gledatelja.
EKONNP
)Novčana kazna za klubove ne može biti manja od 1.000 KM, niti veća od 30.000. KM
Vremenska kazna zabrane igranja utakmica na određenom stadionu ili
stadionima određenog područja ne može biti manja od tri mjeseca niti veća od dvije
godine, a kazna zabrane igranja određenog broja utakmica se izriče najviše do 12
utakmica.
(1)Kazna igranja utakmice bez prisustva gledalaca se izriče kao vremenska, u
kojem slučaju ne može biti manja od jednog mjeseca niti veća od 12 mjeseci, ili za
određeni broj utakmica koji ne može biti veći od l5 utakmica.
(2)Na utakmicama moraju biti prisutna službena lica utakmice,
stadionima određenog područja ne može biti manja od tri mjeseca niti veća od dvije
godine, a kazna zabrane igranja određenog broja utakmica se izriče najviše do 12
utakmica.
(1)Kazna igranja utakmice bez prisustva gledalaca se izriče kao vremenska, u
kojem slučaju ne može biti manja od jednog mjeseca niti veća od 12 mjeseci, ili za
određeni broj utakmica koji ne može biti veći od l5 utakmica.
(2)Na utakmicama moraju biti prisutna službena lica utakmice,
slično.
Član 74.
(Rasizam i drugi oblici diskriminacije)
(1) Ko javno vrijeđa ljudsko dostojanstvo drugog po osnovu rase, boje, nacije,
religije, jezika ili počini neki drugi diskriminirajući čin ili pokazuje vidove
ekstremističke ideološke propagande, biće kažnjen:
a)igrač, zabranom igranja od tri do devet utakmica i novčanom kaznom od
1.000 KM do 3.000 KM,
b)sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od tri do šest mjeseci i novčanom
kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM,
c)klub, novčanom kaznom od 3.000 KM do 10.000 KM
(2) Ako se prekršaj iz st. 1. ovog člana ponovi ili se okvalifikuje kao teži prekršaj,
biće kažnjen:
a)igrač, zabranom igranja od tri mjeseca do godinu dana i novčanom kaznom
od 3.000 KM do 5.000 KM,
b)sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od tri mjeseca do godinu dana i
novčanom kaznom od 3.000 KM do 5.000 KM,
c)klub, novčanom kaznom od 10.000 KM do 30.000 KM
(3) Kao teži prekršaj smatraće se, naročito, ako je počinjen zajedno od strane
dva ili više igrača, zajedno sa sportskim radnicima, članovima kluba, gledaocima
Član 74.
(Rasizam i drugi oblici diskriminacije)
(1) Ko javno vrijeđa ljudsko dostojanstvo drugog po osnovu rase, boje, nacije,
religije, jezika ili počini neki drugi diskriminirajući čin ili pokazuje vidove
ekstremističke ideološke propagande, biće kažnjen:
a)igrač, zabranom igranja od tri do devet utakmica i novčanom kaznom od
1.000 KM do 3.000 KM,
b)sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od tri do šest mjeseci i novčanom
kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM,
c)klub, novčanom kaznom od 3.000 KM do 10.000 KM
(2) Ako se prekršaj iz st. 1. ovog člana ponovi ili se okvalifikuje kao teži prekršaj,
biće kažnjen:
a)igrač, zabranom igranja od tri mjeseca do godinu dana i novčanom kaznom
od 3.000 KM do 5.000 KM,
b)sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od tri mjeseca do godinu dana i
novčanom kaznom od 3.000 KM do 5.000 KM,
c)klub, novčanom kaznom od 10.000 KM do 30.000 KM
(3) Kao teži prekršaj smatraće se, naročito, ako je počinjen zajedno od strane
dva ili više igrača, zajedno sa sportskim radnicima, članovima kluba, gledaocima
Ma necemo dobiti tako drasticne kazne, a savez ce traziti za uzvrat barem bod celiku u zadnjoj tekmi
i mirna bosna
balija ti rival, hahahah, nauci sta znaci rijec balija, i nadji gdje se neko deklarisao balijom da bi ga ti vrijedjao na taj nacin.skripar96 je napisao/la:Nije se pjevalo ubij balije,vec gazi balije. Razlika je znacajna izmedju poziva na ubojstvo i poziva na "gazenje" rivala. Al opet oni napravise svoj pricu od toga. Kako ces uopce skandirat ubij balije,nema ritma[emoji23]LoveSB96 je napisao/la:Nek mi nadu dokaz gdje se pjevalo "ubij balije", sto se tice "Za dom spremni" kako to da sad osuđuju, a npr malo je rec da vole Blaza Kraljevica koji je gle cuda bio general HOS-a, a svi znamo kakva je ideologija HOS-a i sta im pise na zastavisto se kazne tice ocekujem 5-10 tisuća i 1-2 utakmice kazne.
Igraci su vam zasluzili Evropu i Kup i to im niko ne moze osporiti!
Neulazim u price jel bilo stimanja u Kupu ali niko nikad nije imao tezi put do titule i to je cisto zato igraci i Evropa ne smiju da trpe.To sam napisao odmah nakon utakmice.
Za publiku po meni neka kazna da sam u savezu 5 bez publike ili 3 na neutralnom udaljenom najmanje 75 km i
15 k kazne.
Neulazim u price jel bilo stimanja u Kupu ali niko nikad nije imao tezi put do titule i to je cisto zato igraci i Evropa ne smiju da trpe.To sam napisao odmah nakon utakmice.
Za publiku po meni neka kazna da sam u savezu 5 bez publike ili 3 na neutralnom udaljenom najmanje 75 km i
15 k kazne.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Isto ko sto smo mi vama ustase. To su samo ukrasna imena nasih kulturnih i uvijek civiliziranih ljudi. Nisam ja reko da je ispravno ni gazenje. Al znacajna je razlika izmedju zgazi i ubij,kontas?keno83 je napisao/la:balija ti rival, hahahah, nauci sta znaci rijec balija, i nadji gdje se neko deklarisao balijom da bi ga ti vrijedjao na taj nacin.skripar96 je napisao/la:Nije se pjevalo ubij balije,vec gazi balije. Razlika je znacajna izmedju poziva na ubojstvo i poziva na "gazenje" rivala. Al opet oni napravise svoj pricu od toga. Kako ces uopce skandirat ubij balije,nema ritma[emoji23]LoveSB96 je napisao/la:Nek mi nadu dokaz gdje se pjevalo "ubij balije", sto se tice "Za dom spremni" kako to da sad osuđuju, a npr malo je rec da vole Blaza Kraljevica koji je gle cuda bio general HOS-a, a svi znamo kakva je ideologija HOS-a i sta im pise na zastavisto se kazne tice ocekujem 5-10 tisuća i 1-2 utakmice kazne.
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: 12345678922 i 13 gostiju.