FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
zasad uzimamo bod i u Mostaru 70 minuta Branitelj - Radnički: 0-0........

pogrijesio si temu koliko vidim.sodagrad je napisao/la:zasad uzimamo bod i u Mostaru 70 minuta Branitelj - Radnički: 0-0........
Imal neko od ovih "Fukara" navijaca da kaze kako igra onaj nas bivsi Šišic ili ti ga Babala? Igral on uopste,nigdje ga? ili je rezerva? Puno srece u nastavku vama...Tri vezane pobjede sve iz temelja mijenja,nije jos nista izgubljeno za vas...
::::SAMO ČELIK::::
Teska je situacija al nista jos nije izgubljeno ako zbijemo redove. Sledece cetri tekme nas mogu vratit u zivot.
Sloboda-Vitez: Ovo kako znamo i umijemo moramo dobit,Vitez je dobra ekipa al ako imalo legende misle dobro klubu moraju postavit ultimatum Ibraku a prije toga nek izmire obaveze koje moraju .Ovdje se trica mora osvojit.
Radnicki -Sloboda; Derbi starih rivala,pune tribine, kvalitetan domacin.Valjda ovdje neprimimo go i izgubimo 1-0,nek bude 0-0 dosta, ako se nasi prevare pa sta bolje odigraju mojoj sreci nigdje kraja.
Sloboda-Jedinstvo: Ovdje je racunica jasna uz 4 boda iz prethodna dva meca, sa pobjedom ovdje bi hvatali kakav takav prikljucak za vrh i ponovo bi malo zivnuli. Preteska utakmica al ako zelimo u PL ovakve tekme kuci se moraju dobivati.
Sloboda -Iskra: Sa 7 bodova iz prethodnih meceva ovdje nas pobjeda vraca u borbu za PL,i ponovo smo zivi.
Imamo malo srece u nesreci pa nam raspored ide na ruku pa i u ovoj losoj situacij mogli bi se uz malo znanja i vise srece ponovo mogli vratiti u borbu za vrh. I onda poslije ostat samo do kraja polusezone konkurentni. NA pauzi se porbudit i pocet radit i onda naprije u PL
Sloboda-Vitez: Ovo kako znamo i umijemo moramo dobit,Vitez je dobra ekipa al ako imalo legende misle dobro klubu moraju postavit ultimatum Ibraku a prije toga nek izmire obaveze koje moraju .Ovdje se trica mora osvojit.
Radnicki -Sloboda; Derbi starih rivala,pune tribine, kvalitetan domacin.Valjda ovdje neprimimo go i izgubimo 1-0,nek bude 0-0 dosta, ako se nasi prevare pa sta bolje odigraju mojoj sreci nigdje kraja.
Sloboda-Jedinstvo: Ovdje je racunica jasna uz 4 boda iz prethodna dva meca, sa pobjedom ovdje bi hvatali kakav takav prikljucak za vrh i ponovo bi malo zivnuli. Preteska utakmica al ako zelimo u PL ovakve tekme kuci se moraju dobivati.
Sloboda -Iskra: Sa 7 bodova iz prethodnih meceva ovdje nas pobjeda vraca u borbu za PL,i ponovo smo zivi.
Imamo malo srece u nesreci pa nam raspored ide na ruku pa i u ovoj losoj situacij mogli bi se uz malo znanja i vise srece ponovo mogli vratiti u borbu za vrh. I onda poslije ostat samo do kraja polusezone konkurentni. NA pauzi se porbudit i pocet radit i onda naprije u PL
upravu si tebra ... idemo sad jedn po jednu tekmu rjesavati , ali mislim da nam Branitelj dolazi , jer nama radnicki daje protivnika ...TRUST je napisao/la:Teska je situacija al nista jos nije izgubljeno ako zbijemo redove. Sledece cetri tekme nas mogu vratit u zivot.
Igrali smo i mi protiv Zvezde, Dinama, Partizana, Atalante, Hajduka i ostalih velikana , pobjeđivali pa šta sad. Niste jedini koji su imali tu čast ali sada igramo i jedni i drugi sa Bratstvom, Krajišnikom, Vitezom i ostalim.
- King Kenny
- Kontakt:
@JTS ne obaziri se na budalastine ,pa recimo na utakmici protiv Veleza je bilo vise navijaca nego sto njegovi Zavidovici imaju stanovnika
,cuj manijak iz Zavidovica hahaha
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Neki od rezultata Iskre u Prvoj saveznoj ligi Jugoslavije:
Iskra - Vardar 1:0
C.Zvezda - Iskra 0:0
Iskra - Dinamo V 2:1
Iskra - Zeljeznicar 1:1
Iskra - Hajduk 1:0
Partizan - Iskra 0:0
Iskra - Buducnost 3:1
Iskra - Osijek 2:0
Iskra - C.Zvezda 2:1
Iskra - Sloboda 2:0
Vojvodina - Iskra 1:3
Zvezda nije mogla do pobjede niti u Beogradu kao i Partizan, Hajduk i Zvezda su padali u Bugojnu kao i Vaša Sloboda ali sada nas Bratstvo dere u po Bugojna i to je suština.
Iskra - Vardar 1:0
C.Zvezda - Iskra 0:0
Iskra - Dinamo V 2:1
Iskra - Zeljeznicar 1:1
Iskra - Hajduk 1:0
Partizan - Iskra 0:0
Iskra - Buducnost 3:1
Iskra - Osijek 2:0
Iskra - C.Zvezda 2:1
Iskra - Sloboda 2:0
Vojvodina - Iskra 1:3
Zvezda nije mogla do pobjede niti u Beogradu kao i Partizan, Hajduk i Zvezda su padali u Bugojnu kao i Vaša Sloboda ali sada nas Bratstvo dere u po Bugojna i to je suština.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jes ba, vi ste zavidovicani sarajlije. Jel' vas to sramota Krivaje?almirr je napisao/la:oci moje lijepe zeljo ima u zav navijaca vise neg vas sto pratite sloboduKing Kenny je napisao/la:@JTS ne obaziri se na budalastine ,pa recimo na utakmici protiv Veleza je bilo vise navijaca nego sto njegovi Zavidovici imaju stanovnika,cuj manijak iz Zavidovica hahaha
.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Momče ima li u tvom gradu kakav klub. Ili jednostavno kada tvom matičnom, rođenom klubu iz Zavidovića ne ide, hajde da navijamo za neki drugi. Prodaj svoj grad za malo slave i k.u.r.č.e.n.j.a.almirr je napisao/la:oci moje lijepe zeljo ima u zav navijaca vise neg vas sto pratite sloboduKing Kenny je napisao/la:@JTS ne obaziri se na budalastine ,pa recimo na utakmici protiv Veleza je bilo vise navijaca nego sto njegovi Zavidovici imaju stanovnika,cuj manijak iz Zavidovica hahaha
.
Ali nisi samo ti problem, ja se bojim da će Katalonci prije nezavisnost dobiti na teritoriji Bosne i Hercegovine nego na teritoriji Španije.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
I vi dajete ovim pacenicima paznju ccc.. nego sta cemo klub na dnu tabele gotov,obecan ekspresan povratak,a nista se na tome ne radi,klub svakim danom sve vise propada,a niko nista ne poduzima 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A legende svasta obecale,trebo si ih opet direktno spomenut,na to ti se svodi zadnjih 100 postova ovdjeharry_90 je napisao/la:I vi dajete ovim pacenicima paznju ccc.. nego sta cemo klub na dnu tabele gotov,obecan ekspresan povratak,a nista se na tome ne radi,klub svakim danom sve vise propada,a niko nista ne poduzima

Yebo i legende i Jasmina i ostale zajebancije,ljudi dragi ova liga je poluamaterska jel to u ostalim klubovima sjevaju place i pare pa nas ljudi deru,nema u ovoj ligi nikakvih para i to ne treba da bude nikakvo opravdanje za setkanje po terenu i nikakvu igru...
Izadji na teren natopi ga dobro,napravi rezultat,pokreni svojim igrama da se nesto promjeni,ako nema para ima valjda u njima inata da se nekom dokazu pa da bjeze odavde i da zarade koju marku,ali ne najlakse je nema para necu da igram,nemam uslova,pa nema u ovoj ligi skoro pa nikakvih uslova pa i drugi igraju i ne zale se...
Sto se tice Ibraka,ako mislimo nesto napravit treba mu se zahvalit i cao,nema rezultata,igra jos gora a motivacija nikakva,ali kao sto vidimo da ovi nesposobnjakovici ne znaju da vode klub,koga ce dovest,sta ce uradit da krene naprijed,ni oni ocigledno ne znaju...
Igrali su nasi igraci za karton pilica pa su odvaljivali da pobjede a plata kad bude bude,nama treba trener autoritet koji ce ovo razdrmat pa ko hoce da igra nek igra,sve se opet svodi na 11 vs 11 na terenu,samo treba dobro ih motivisat i nabrijat da ginu 90 minuta sedmicno,a ako ima rezultata dolaze i pare a ako nema rezultata nema ni para ni interesovanja i tad smo ga tek nayebali...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Napravi ja gresku gledam u raspored i razmisljam o Slobodi i ponesose me misli i preskoci ja dva kola. Znaci prije ovog nekog povoljnijeg rasporeda ako se moze reci imamo dvije jake utakmice Branitelj kuci i Rudar na strani. Kako god nista nije izgubljeno sve se moze stici samo se treba pocet radit pa kolko toliko samo da na kraju polu sezone budemo u igri da nismo daleko od vrha. A na polu sezoni se grad mora dici i treba se max onda pocet radit.RUDARSKA2 je napisao/la:upravu si tebra ... idemo sad jedn po jednu tekmu rjesavati , ali mislim da nam Branitelj dolazi , jer nama radnicki daje protivnika ...TRUST je napisao/la:Teska je situacija al nista jos nije izgubljeno ako zbijemo redove. Sledece cetri tekme nas mogu vratit u zivot.
Sloboda-Branitelj:Dolazi Branitelj koji je dosta dobar a kod nas se ljulja na sve strane, od loseg morala igraca do nervoznih i ljutih navijaca i onih neradnika legendi. Ovo je mozda najbitnij mec sezone,pogotov na snazi dobija jer poslije ovog idemo Rudaru.Pobjeda nam treba ko žednom voda u pustinji u slucaju kiska u Kakanj bi se islo ko razbjena armija bez glave jer bi vjerovatno mnoge turbulencije zahvatile klub i dole bi tezak poraz mogli dozivit. Znaci sad moramo pobjedit kako bilo a onda poslije gledat sta dole u Kaknju odigrat malo bolje. i tek onda ide ovaj gore dio utakmica. Raspored nije los nista nije izgubljeno i ovako losi mozemo na polusezoni imat prikljucak i bit konkurentni za vrh
- Probisvjet
- Kontakt:
TRUST je napisao/la:Napravi ja gresku gledam u raspored i razmisljam o Slobodi i ponesose me misli i preskoci ja dva kola. Znaci prije ovog nekog povoljnijeg rasporeda ako se moze reci imamo dvije jake utakmice Branitelj kuci i Rudar na strani. Kako god nista nije izgubljeno sve se moze stici samo se treba pocet radit pa kolko toliko samo da na kraju polu sezone budemo u igri da nismo daleko od vrha. A na polu sezoni se grad mora dici i treba se max onda pocet radit.RUDARSKA2 je napisao/la:upravu si tebra ... idemo sad jedn po jednu tekmu rjesavati , ali mislim da nam Branitelj dolazi , jer nama radnicki daje protivnika ...TRUST je napisao/la:Teska je situacija al nista jos nije izgubljeno ako zbijemo redove. Sledece cetri tekme nas mogu vratit u zivot.
Sloboda-Branitelj:Dolazi Branitelj koji je dosta dobar a kod nas se ljulja na sve strane, od loseg morala igraca do nervoznih i ljutih navijaca i onih neradnika legendi. Ovo je mozda najbitnij mec sezone,pogotov na snazi dobija jer poslije ovog idemo Rudaru.Pobjeda nam treba ko žednom voda u pustinji u slucaju kiska u Kakanj bi se islo ko razbjena armija bez glave jer bi vjerovatno mnoge turbulencije zahvatile klub i dole bi tezak poraz mogli dozivit. Znaci sad moramo pobjedit kako bilo a onda poslije gledat sta dole u Kaknju odigrat malo bolje. i tek onda ide ovaj gore dio utakmica. Raspored nije los nista nije izgubljeno i ovako losi mozemo na polusezoni imat prikljucak i bit konkurentni za vrh
Misliš?![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sloboda-Branitelj 1 mora se pobjedit
Rudar-Sloboda- prezadovoljan bodom, nakon svih kikseva na strani protiv losih ekipa od rudara ovdje treba odigrat hrabro i otvoreno pa i ako izgubimo nije smak svijeta samo da ne izgubimo ko zadnji papci uz kukavicku igru da se nasi pomire sa porazom vec u Sarajevu a da nisu ni stigli u Kakanj a kamoli istrcali na teren.
Sloboda-Vitez 1 mora se pobjedit ako se cemu zelimo nadati
Radnicki-Sloboda x2-neznam kako svjedno uz znanje,srecu ,ili pare, ovdje se mora barem do boda
Sloboda-Jedinstvo 1- jedan od konkurenata za ulazak i njih moramo ovdje dobit i automatski smaljit razliku za njima za tri boda.Bit ce strasno tesko al makar i na guzove i supacki ovo se mora dobit.
Sloboda-Iskra 1 - Uz ove gore rezultate ovdje niz zaokruzit pobjedom i mislim da smo ponovo zivi koliko toliko i konkurentni za ulazak. Jest da je to nivo bolesnika na aparatima al smo zivi i konkurentni.
Bit ce strasno tesko ali ne i nemoguce ove gore rezulatate ostvarit i onda sa koliko toliko samopouzdanja otic u goste Krajini pa tamo sta bude bude.
Rudar-Sloboda- prezadovoljan bodom, nakon svih kikseva na strani protiv losih ekipa od rudara ovdje treba odigrat hrabro i otvoreno pa i ako izgubimo nije smak svijeta samo da ne izgubimo ko zadnji papci uz kukavicku igru da se nasi pomire sa porazom vec u Sarajevu a da nisu ni stigli u Kakanj a kamoli istrcali na teren.
Sloboda-Vitez 1 mora se pobjedit ako se cemu zelimo nadati
Radnicki-Sloboda x2-neznam kako svjedno uz znanje,srecu ,ili pare, ovdje se mora barem do boda
Sloboda-Jedinstvo 1- jedan od konkurenata za ulazak i njih moramo ovdje dobit i automatski smaljit razliku za njima za tri boda.Bit ce strasno tesko al makar i na guzove i supacki ovo se mora dobit.
Sloboda-Iskra 1 - Uz ove gore rezultate ovdje niz zaokruzit pobjedom i mislim da smo ponovo zivi koliko toliko i konkurentni za ulazak. Jest da je to nivo bolesnika na aparatima al smo zivi i konkurentni.
Bit ce strasno tesko ali ne i nemoguce ove gore rezulatate ostvarit i onda sa koliko toliko samopouzdanja otic u goste Krajini pa tamo sta bude bude.
-
- Kontakt:
Lijepo ste ovo napisali,samo je to nerealno-Vi očito nemate ekipu za premijer ligu i to morate shvatiti.Meni osobno je Vaša ekipa draga i jako je respektiram la Vi ste najslabija ekipa koja je u Livno ove godine došla,a očito nemate niti druge segmente potrebne za nešto više.Jako ste simpatični al to nije dovoljno.
Mi smo simpatični,jaki i imamo ekipu za PL.plavobijeli je napisao/la:Lijepo ste ovo napisali,samo je to nerealno-Vi očito nemate ekipu za premijer ligu i to morate shvatiti.Meni osobno je Vaša ekipa draga i jako je respektiram la Vi ste najslabija ekipa koja je u Livno ove godine došla,a očito nemate niti druge segmente potrebne za nešto više.Jako ste simpatični al to nije dovoljno.
- IgorVisent
- Kontakt:
A u prilog tome govore vasi rezultati iz prvih 6 kola19Tuzla87 je napisao/la:Mi smo simpatični,jaki i imamo ekipu za PL.plavobijeli je napisao/la:Lijepo ste ovo napisali,samo je to nerealno-Vi očito nemate ekipu za premijer ligu i to morate shvatiti.Meni osobno je Vaša ekipa draga i jako je respektiram la Vi ste najslabija ekipa koja je u Livno ove godine došla,a očito nemate niti druge segmente potrebne za nešto više.Jako ste simpatični al to nije dovoljno.

Diavolo. ACM
ko se zadni smije , najsladje se smije ...
Mi ne bjezimo od toga da prozivljavamo katastrofu VELIKU , ALI ova nasa katastrofa nebi bila katastrofa da se mi zovemo neki TROGLAV ,neko BRATSTVO , neki BRANITELJ itd ... nasa "katastrofa" vama bi bila veliki uspjeh !!!
al ne brinite misevi SLOBODA ce veoma brzo igrati na velikoj sceni , EURO meceve , a vi u narednim sezonama mozete ocekivati ko zna sta , mozda i 4,5 ligu ...
evo prvo ovo BRATSTVO , garantujem , kad ovaj kloc gradonacelnik sto im kupuje utakmice digne ruke ( a to ce uskoro ) garantujem da ce iste sezone ispasti u 3 ligu gdje im je i mjesto , a vec naredne u 4 .
pricat cemo za 6 kola , garantujem da se probijamo u sami vrh ...

Mi ne bjezimo od toga da prozivljavamo katastrofu VELIKU , ALI ova nasa katastrofa nebi bila katastrofa da se mi zovemo neki TROGLAV ,neko BRATSTVO , neki BRANITELJ itd ... nasa "katastrofa" vama bi bila veliki uspjeh !!!
al ne brinite misevi SLOBODA ce veoma brzo igrati na velikoj sceni , EURO meceve , a vi u narednim sezonama mozete ocekivati ko zna sta , mozda i 4,5 ligu ...
evo prvo ovo BRATSTVO , garantujem , kad ovaj kloc gradonacelnik sto im kupuje utakmice digne ruke ( a to ce uskoro ) garantujem da ce iste sezone ispasti u 3 ligu gdje im je i mjesto , a vec naredne u 4 .
-
- Kontakt:
Ko o čemu, k.u.r.v.a o poštenjuRUDARSKA2 je napisao/la:ko se zadni smije , najsladje se smije ...![]()

Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 17 sep 2012, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.