Vaša priča se nastavlja, nema izgovora dajte Slobodi premije!Memara je napisao/la:Svu pozitivnu priču oko našeg fudbala smo upravo mi pokrenuli, znam da vam je to jako teško priznati.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- amazon
- Kontakt:
Almir Hurtić: Još uvijek se ne odričem titule
tito te je.bo kakav cirkus od kluba hahahahaha

tito te je.bo kakav cirkus od kluba hahahahaha

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dajte mi brojeve gdje da uplatim za nove stolice Zeljkanu.
- amazon
- Kontakt:
Bolje ti je ostavi te pare da posaljes Dini hranu kad bude u muriji, veci je sevap 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:

Ma Dino je pun njemu ne treba zato daj mi taj broj radije bih ja vama pomogao. Inspirisao me Dzekson sa njegovih 30 stolica, reko mogu i ja bar koju sevap je svega mi.
Jel Dzeko gurbetima poklonio tvrdu ili mehku stolicu? 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cim vidim aldina i njegovih 1000 klonova, muka mi je...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Imas na zvacinoj stranici brojeve.Memara je napisao/la:Dajte mi brojeve gdje da uplatim za nove stolice Zeljkanu.
Mada bolje ti je da kupis i ostavis za Dimove, to bi bilo i najvise sto imate od stadiona. Stolica po stolica...

sergejevic je napisao/la:Imas na zvacinoj stranici brojeve.Memara je napisao/la:Dajte mi brojeve gdje da uplatim za nove stolice Zeljkanu.
Mada bolje ti je da kupis i ostavis za Dimove, to bi bilo i najvise sto imate od stadiona. Stolica po stolica...

- amazon
- Kontakt:
Tan je odlucio da pravi stadion FK.Njanjama, trazi se lokacija..
Hakeri, dajte provalite IP adresu ove forumske kurtizane, da je isprskamo i uživo. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- amazon
- Kontakt:

KAD SE SJETIM NA PRIPREMAMA NEMA DRUŠTVENIH MREŽA AHAHAHAHAHAHAHHhahahahahahahaha
@amazonka,
postavi i donji dio fotografije na kojem si prikazana ti kako čučiš i uživaš u bj.
postavi i donji dio fotografije na kojem si prikazana ti kako čučiš i uživaš u bj.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- amazon
- Kontakt:
High u akcija prskanja uzivo

Uredu. Sad odlazi na drugo mjesto i tamo budi glupa. Ovdje si niža klasa - tipični kmet. 

- amazon
- Kontakt:
Dzesi ti prsko prije, da pokazem raji 

Samo da citiram piletapile87 je napisao/la:Ahmetovic je igrac koji bi nekada dao 30 golova u nasoj ligi ali nije mogao igrati ni drugu ligu ni kazahstansku jednostavno isluzen i potrosen igrac koji moze dati jedno 5-6 golova u sezoni.

Bolanos je napisao/la:Ne, ne. Vi ste apsolutni favoriti, kako jedn vas rece mi smo nebitan faktor.tuzlak1987 je napisao/la:Glavni favorit za titulu je Sarajevo.. Cisto jer dovode igrace koje ostali ne mogu. Ta dva Brazilca, pa Jesic i saradnici.. Ulazu novac koji ostali ne mogu, glupo je reci da ne idu na titulu sa takvim investicijama. To sto Azmir daje je sitno u odnosu na ove stvari jer je Azmir u tri godine ulozio 1.5 mil KM
Nakon njih favoriti su Zrinjski, Sloboda i SirokiBicemo sretni kad Evropu izborimo aBd.
Vidovit

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Napadacki fudbal zapustio bradu sigurno ima ponudu iz Sirije
Afera punac se nastavlja. Truck driver je ljakse dobre duse,ma krac dobre duse da je tako bio bi merhametli pa davo I sakom I kapom. Nema bogatasa dobre duse sve to treba pljackat. Zivio Rifet Hood.
Azmir neka uzme I kod nas stolica koliko imaju trofeja.
Dino feninga mujkic je u problemu, sad slusa svilen konac I konta o Ješi. (Btw izdrzi Ješa
)
Dino platili smo vodu
sve se vraca supak jedan. Mislio si šuknut nama a natakario si se na mohunu ko lisa ann.
Sta ono rece sablja da je Sloboda ove godine najbolji tim

Afera punac se nastavlja. Truck driver je ljakse dobre duse,ma krac dobre duse da je tako bio bi merhametli pa davo I sakom I kapom. Nema bogatasa dobre duse sve to treba pljackat. Zivio Rifet Hood.
Azmir neka uzme I kod nas stolica koliko imaju trofeja.
Dino feninga mujkic je u problemu, sad slusa svilen konac I konta o Ješi. (Btw izdrzi Ješa

Dino platili smo vodu

Sta ono rece sablja da je Sloboda ove godine najbolji tim

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 25 gostiju.