FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
27' | Goooooool!!! Benko glavom šalje loptu iza leđa golmana. Ovog puta asistenciju upisuje Andjušić.
Sarajevo ljubavi moja!
Ja sam optimistican za ovu sezonu, vjerujte. Kada pogledamo konkurenciju, favoriti smo za osvajanje. Bili smo i za proslu, ali sta je tu je, desilo se ono sto se desilo. Ove sezone, sa ovim igrackim kadrom, uzimamo najmanje 1 titulu, ubijedjen sam 
Amer Dupovac!
pitic je napisao/la:Dobar nam ovaj B sastav.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kada Husejinović, Adilović, Hodžić, Balić, Benko ovako deru Maribora, a igraju u B sastavu šta će tek A tim raditi u ligi 
SRETAN BROJ - 1725
40' | Goooooool!!! Andjušić pogađa za povećanje vodstva Sarajeva.
Sarajevo ljubavi moja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
vi kontate da maribor igra sa b timom ne mi? jel?
zasto odmah najavljujete titule i deranje, sto vam to treba??? smireno bolan!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Strasno igramo, Heric je Saric za Radovca!!!!
Najavismo li duplu? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad povedemo 5 - 0 ide najava.High je napisao/la:Najavismo li duplu?
SRETAN BROJ - 1725
- f0rest1946
- Kontakt:
Ko najavljuje titule i deranje? Ja to nigdje ne procitah.FrancescoTotti je napisao/la:vi kontate da maribor igra sa b timom ne mi? jel?
Može i šestica.pitic je napisao/la:Kad povedemo 5 - 0 ide najava.High je napisao/la:Najavismo li duplu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
moramo poklopiti onaj zeljanin zeleznik mislim da su i ovi u istom rangu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sad za sad sam zadovoljan sa ovim akademcima, trpaju.muhamedhulk je napisao/la:Maribor B vs. Sarajevo Akademija
ocekujem Kovacevica na golu, Rastodera, Mujakica, Mihojevica i Hodzica nazad, Andjusic, Heric, Radovac, Hebibovic u sredini, Gljiva, Osmanovic naprijed. Kasnije moze i Vazda uci, Rustemovic, Trifkovic, Said...
Uglavnom, dobra provjera za Akademce
SRETAN BROJ - 1725
Kao sto sam napisao, najjaci smo na papiru, Procitaj ponovo.FrancescoTotti je napisao/la:vi kontate da maribor igra sa b timom ne mi? jel?
Amer Dupovac!
sad ce neki napisati da ovo nije ''pravi'' maribor, i da ne igraju sa najjacim sastavom 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekoše danas na forumu da je u pitanju Maribor B. Bio ili ne akademija na čelu sa Benkom i Saidom ih trpa.admirr je napisao/la:sad ce neki napisati da ovo nije ''pravi'' maribor, i da ne igraju sa najjacim sastavom
SRETAN BROJ - 1725
ma znam brate, ali pisem zbog ovih 80 gostiju koji citaju i pojedose sebi muda jer ne smiju napisati da to nije ''pravi'' mariborpitic je napisao/la:Rekoše danas na forumu da je u pitanju Maribor B. Bio ili ne akademija na čelu sa Benkom i Saidom ih trpa.admirr je napisao/la:sad ce neki napisati da ovo nije ''pravi'' maribor, i da ne igraju sa najjacim sastavom
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Naša utakmica je već rezultatski gotova, odoh pratiti mogu li pogoditi 1 na Arsenal Tulu.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bordobijeli, Google [Bot], johntravolta123, mnon46, muhamedhulk, Shategabri, ubipara i 64 gosta.