Sazetak kasnije, bilo je bruka golovajoker90 je napisao/la:Ko nije danas dosao, propustio je termin pun majstorija i brutalnih startova!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ima li gdje sazetak da se pogleda od ove tekme sa Mariborom danas? Kod nas bi sazetak s termina trajao pola sata, dok se ubace svi potezi i prilike.muhamedhulk je napisao/la:Sazetak kasnije, bilo je bruka golovajoker90 je napisao/la:Ko nije danas dosao, propustio je termin pun majstorija i brutalnih startova!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma to će sutra biti, ogroman je to posao za ove naše muflone..joker90 je napisao/la:Ima li gdje sazetak da se pogleda od ove tekme sa Mariborom danas? Kod nas bi sazetak s termina trajao pola sata, dok se ubace svi potezi i prilike.muhamedhulk je napisao/la:Sazetak kasnije, bilo je bruka golovajoker90 je napisao/la:Ko nije danas dosao, propustio je termin pun majstorija i brutalnih startova!
Ništa ja loše nisam rekao samo mu treba da se kali barem i protiv svoje generacije ili mlađih da bi došao na staro što je nekad bio, do njega je.kositikosamja je napisao/la:Ašto ga ti ne voliš u pm, samo me zanima imas li ti u zivotu uspona i padova?? Momak je odlican, sta bi rekao za Duljevica, ovo je sramota za nas klub, za naciju nasu, SRAMOTA!pitic je napisao/la:95 godište, taman da se Radovac kali protiv godinu starijih od sebe.PerryFred je napisao/la:Maribor B je trećeligaš. Većina igrača 1995. godište i mlađi.
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prije skoro mjesec dana, objavili smo da će Nike biti novi sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo, samo je bilo pitanje vremena kada će stići službena potvrda i predstavljanje. Sada nam je i to poznato. Naime, kako smo uspjeli saznati, ozvaničenje saradnje s ovim američkim brendom uslijediti će prije početka samog prvenstva, tačnije pred vječiti derbi s Željezničarom. Tako će se nakon tri godine zaključiti saradnja između FK Sarajevo i bosanskohercegovačkog brenda, HAAD-a.
Sabrine mi moje!
Znaci premijera novih dresova je na vjecitomBosnianKingdom je napisao/la:Prije skoro mjesec dana, objavili smo da će Nike biti novi sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo, samo je bilo pitanje vremena kada će stići službena potvrda i predstavljanje. Sada nam je i to poznato. Naime, kako smo uspjeli saznati, ozvaničenje saradnje s ovim američkim brendom uslijediti će prije početka samog prvenstva, tačnije pred vječiti derbi s Željezničarom. Tako će se nakon tri godine zaključiti saradnja između FK Sarajevo i bosanskohercegovačkog brenda, HAAD-a.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sve je dobro dok su tu još uvijek Benkara i Duljević 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Po vasem misljenju i na osnovu ove dvije pripremne,koja je nasa najjaca postava i formacija koja bi mogla zapoceti derbi?
Ja bi ovako:
Pavlovic-kadusic,kovacevic,mihojevic,bekic-rustemovic,saric-hebibovic,cetkovic,duljevic-benko
Ja bi ovako:
Pavlovic-kadusic,kovacevic,mihojevic,bekic-rustemovic,saric-hebibovic,cetkovic,duljevic-benko
Mozda sam lud, ali ja bih ovako krenuo. Dulju i Almira na krila, obojica prebrzi, mislim da bi ih zaklali po stranama. Balica na lijevog beka, pokazao se defanzivno puno cvrscim od Almira!zagorski je napisao/la:Po vasem misljenju i na osnovu ove dvije pripremne,koja je nasa najjaca postava i formacija koja bi mogla zapoceti derbi?
Ja bi ovako:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@joker 90,nije ti ovo lose uopste mada sumnjam da ce Hurta nesto ovako izvesti
Ma znam da ce Hurta opet staviti Cetkovica na krilo ili neku slicnu glupost napraviti, ali mislim da bi ovaj sastav gore bio pun pogodak i da je ovo nekako ono najbolje sto imamo u ovom trenutku. Pavlovic mora braniti, Adi samo neke manje bitne utakmice moze dobiti priliku.
Mihojevic i Kovacevic-forsirao bih ovaj par na stoperskim pozicijama, Novakovica po potrebi nekd ubacivati.
Rustem i Saric-ovo bi mogla biti bas dobitna kombinacija na sredini, protiv Spartaka mi se pravo svidjelo kako su zajedno igrali.
Duljevic i Hodzic-Prema nekim info Hodzic je nas najspremniji igrac, volio bih ga ne derbiju vidjeti ovako desno sa Duljom da nadopunjuju, obojica brzi i ofanzivno prejaki.
Bekic i Balic- Bekic kao i dulja super brz i prodoran, moze fino lijevom ubaciti nakon svakog prodora, ima iza sebe Balica koji je defanzivno jaci, a pokazao je Bgm protiv Spartaka da zna centrirati dobro iz trka, sto nasim bekovima nije bas poznata stvar.
Desetka, ako bude zdrav Said, ako ne bude onda Cetkovica ako bude imao kvaliteta za pocetni sastav.
Gore naravno, u vrhu napada, samo jedan covjek moze igrat!
Mihojevic i Kovacevic-forsirao bih ovaj par na stoperskim pozicijama, Novakovica po potrebi nekd ubacivati.
Rustem i Saric-ovo bi mogla biti bas dobitna kombinacija na sredini, protiv Spartaka mi se pravo svidjelo kako su zajedno igrali.
Duljevic i Hodzic-Prema nekim info Hodzic je nas najspremniji igrac, volio bih ga ne derbiju vidjeti ovako desno sa Duljom da nadopunjuju, obojica brzi i ofanzivno prejaki.
Bekic i Balic- Bekic kao i dulja super brz i prodoran, moze fino lijevom ubaciti nakon svakog prodora, ima iza sebe Balica koji je defanzivno jaci, a pokazao je Bgm protiv Spartaka da zna centrirati dobro iz trka, sto nasim bekovima nije bas poznata stvar.
Desetka, ako bude zdrav Said, ako ne bude onda Cetkovica ako bude imao kvaliteta za pocetni sastav.
Gore naravno, u vrhu napada, samo jedan covjek moze igrat!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
dobra podstava jokac brate samo mislim da ce advan 100% starter biti na beku, i almir na beku isto samo je nedumica hoce li novakovic ili balic sa kovacevicem biti na stoperi ili crnkic ili hodzic krilo ili cvele ili said amf samo je to nedumica mada imamo jako sirok spektar igraca koji su kvalittetni za klupe sto me radujer i mislim prvenstveno zbog toga ce biti dobo za nas na 2 fronta a nemoj ni andzusica zaboraviti mali ubija
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hurtic: Pavlovic, Kadusic, Novakovic, Kovacevic, Almir, Saric, Rustemovic, Duljevic, Husejinovic, Amer i Benko
Moja zelja: Pavlovic, Kadusic, Kovacevic, Mihojevic, Almir, Saric, Rustemovic, Duljevic, Husejinovic, Hebibovic i Benko
Moja zelja: Pavlovic, Kadusic, Kovacevic, Mihojevic, Almir, Saric, Rustemovic, Duljevic, Husejinovic, Hebibovic i Benko
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Imal kaka snimak utakmica, da vidim kakav je said...
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hebibovic je isto solidno kriloRule_hz je napisao/la:dobra podstava jokac brate samo mislim da ce advan 100% starter biti na beku, i almir na beku isto samo je nedumica hoce li novakovic ili balic sa kovacevicem biti na stoperi ili crnkic ili hodzic krilo ili cvele ili said amf samo je to nedumica mada imamo jako sirok spektar igraca koji su kvalittetni za klupe sto me radujer i mislim prvenstveno zbog toga ce biti dobo za nas na 2 fronta a nemoj ni andzusica zaboraviti mali ubija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma nemas se sta sikirat odbrane mislim da smo definitivno dobri sa odbranom kad je ova liga u pitanju prvenstveno mislim na ubacaje visoki pokretljivi mirni, a sto se tice igre u polju mislim da ce rustem i elvis pola posla odraDiti kad je ta defanziva u pitanju ,nema potrebe marka forsirat na stoperu on je 1 izmjena rustemu ili saricu, kao sto su hebibovic i andzusic izmjene za krila kao i ahmet benki i bekic 8, ma na slatkim smo mukama koju god gledas poziciju top smo osigurani izuzev tog stopera fali nam jedan mozda i onaj mujakic namjenjen za to sve u svemu mjera Allaha mi samo da to hurta pravilno poslozi i nece biti zime, mislim da said nece igrat prvu protiv kona ide cvele 100%
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mihojević je doktor za Rustemovića.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rule, ova sezona nam je velika sansa. Mislim da imamo jako finu ekipu unatoc skepticizmu koji vlada na forumimaRule_hz je napisao/la:ma nemas se sta sikirat odbrane mislim da smo definitivno dobri sa odbranom kad je ova liga u pitanju prvenstveno mislim na ubacaje visoki pokretljivi mirni, a sto se tice igre u polju mislim da ce rustem i elvis pola posla odraDiti kad je ta defanziva u pitanju ,nema potrebe marka forsirat na stoperu on je 1 izmjena rustemu ili saricu, kao sto su hebibovic i andzusic izmjene za krila kao i ahmet benki i bekic 8, ma na slatkim smo mukama koju god gledas poziciju top smo osigurani izuzev tog stopera fali nam jedan mozda i onaj mujakic namjenjen za to sve u svemu mjera Allaha mi samo da to hurta pravilno poslozi i nece biti zime, mislim da said nece igrat prvu protiv kona ide cvele 100%
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !