Prezentacija klubova
Re: Grbovi klubova - BiH
Da vam nekvarim temu ali ovdje imaju skoro svi grbovi timova koji se nalaze u nasoj BiH.
http://www.football11.net/logos_bih_3.h ... 0Vitkovici
http://www.football11.net/logos_bih_3.h ... 0Vitkovici
najofirnije grbove imaju hercegovacki klubovi i najruzniji !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
odma u kostCRNI_SA je napisao/la:najofirnije grbove imaju hercegovacki klubovi i najruzniji !!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Igman mi je drag klub.123456 je napisao/la:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Dole osim Veleža i Leotara nije ni bilo klubova. Ostalo je bilo samo reda radi.CRNI_SA je napisao/la:najofirnije grbove imaju hercegovacki klubovi i najruzniji !!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
čamac je napisao/la:Dole osim Veleža i Leotara nije ni bilo klubova. Ostalo je bilo samo reda radi.CRNI_SA je napisao/la:najofirnije grbove imaju hercegovacki klubovi i najruzniji !!
A Igman Konjic.Eeeeeeeeeeeeee prijatelju nemoj tako.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Vjeruj mislio sam i na njega, ali ipak je bio suviše daleko po rezultattima od navedena dva. Slažem se, on je treći hercegovački klub i inače nama Željovcima drag zbog velikog broja Željinih navijača u Konjicu.
- Komunikacija
- Kontakt:
Gdje je god sahovnica taj je znak IN! 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Seljački kompleksi kakav in. Stavljati zastave na kuće i ubacivati nacionalne prefikse u imena klubova, udruženja i ostalog je odlika kompleksaša i papaka. Pogledaj sve velike bh. klubove i vidjećeš da u njihovim grbovima i imenima nema traga papanluku.
- Komunikacija
- Kontakt:
Izvini al da bi bio velik klub trebas osvojiti prvenstvo 2 puta u 4 godine i jedan kup!čamac je napisao/la:Seljački kompleksi kakav in. Stavljati zastave na kuće i ubacivati nacionalne prefikse u imena klubova, udruženja i ostalog je odlika kompleksaša i papaka. Pogledaj sve velike bh. klubove i vidjećeš da u njihovim grbovima i imenima nema traga papanluku.

Hajd' ne bih s tobom polemisao da ne kvarimo temu, a i mlad si ti još za neke stvari.
- Komunikacija
- Kontakt:
a cta ces kad mi tek tlinest pa ce tjudim da od djugih cto cta nacim.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eh jbt ovakvih razgovora sam se naslušao na svakom forumu ali NEMOJTE sad da i ova tema ode u drugom pravcu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Komunikacija
- Kontakt:
Nece kolega,evo da se vratimo na temu,meni naravno poslje grba HSK Zrinjskog,najbolji grb u ligi imaju Celik i Siroki!Mirza_Hordas je napisao/la:eh jbt ovakvih razgovora sam se naslušao na svakom forumu ali NEMOJTE sad da i ova tema ode u drugom pravcu
Je li ova tema o klubovima i njihovim uspjesima ili o grbovima???čamac je napisao/la:Dole osim Veleža i Leotara nije ni bilo klubova. Ostalo je bilo samo reda radi.CRNI_SA je napisao/la:najofirnije grbove imaju hercegovacki klubovi i najruzniji !!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kakve ti to veze ima. Otkad velicina nekog kluba ima bilo kakve veze sa njegovim grbom i tko je taj koji ce kao reci sta je ''papanski'', a sta nije. Druga je stvar sto se tebi ne svidja sto je sahovnica na njima ili ''h'' i slicno tome, ali ti klubovi su kao takvi osnovani, nije im netko kasnije nadodao ''h'' ili nicim izazvan grb promijenio, i naravno da se ima puno pravo na to i to je logicna posljedica toga da su Hrvati dio i ove drzave i nema se cega tko sramiti tu nego ima da budu ponosni sto imaju jake klubove u ligi s kojima se narod moze identificirati, a to da li nekoj ''visoj patrioti'' ili moralisti smeta je apsolutno bespredmetno.čamac je napisao/la:Seljački kompleksi kakav in. Stavljati zastave na kuće i ubacivati nacionalne prefikse u imena klubova, udruženja i ostalog je odlika kompleksaša i papaka. Pogledaj sve velike bh. klubove i vidjećeš da u njihovim grbovima i imenima nema traga papanluku.
Veci kompleksas je onaj koji se ustvari na to pali i buni jer je pripadnik necega drugog, jer promijeniti nista ne moze u tom slucaju, a naturati nekome vlastita misljenja i ideologije je dramaticno gore od tog svojevrsnog nacionalizma, jer u slucaju onoga tko takvo sto mrzi i tko bi takvo sto zabranjivao se radi o dosta gorem slucaju - fasizmu.
Naravno, ne ocekujem ni ja da ces ti ili slicni shvatiti napisano.
Sto se tice same teme, u premier ligi BiH su mi ''oduvijek'' najljepsi grbovi NK ŠB, HŠK Zrinjski, FKS te NK Čelik.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakve ti to veze ima. Otkad velicina nekog kluba ima bilo kakve veze sa njegovim grbom i tko je taj koji ce kao reci sta je ''papanski'', a sta nije. Druga je stvar sto se tebi ne svidja sto je sahovnica na njima ili ''h'' i slicno tome, ali ti klubovi su kao takvi osnovani, nije im netko kasnije nadodao ''h'' ili nicim izazvan grb promijenio, i naravno da se ima puno pravo na to i to je logicna posljedica toga da su Hrvati dio i ove drzave i nema se cega tko sramiti tu nego ima da budu ponosni sto imaju jake klubove u ligi s kojima se narod moze identificirati, a to da li nekoj ''visoj patrioti'' ili moralisti smeta je apsolutno bespredmetno.čamac je napisao/la:Seljački kompleksi kakav in. Stavljati zastave na kuće i ubacivati nacionalne prefikse u imena klubova, udruženja i ostalog je odlika kompleksaša i papaka. Pogledaj sve velike bh. klubove i vidjećeš da u njihovim grbovima i imenima nema traga papanluku.
Veci kompleksas je onaj koji se ustvari na to pali i buni jer je pripadnik necega drugog, jer promijeniti nista ne moze u tom slucaju, a naturati nekome vlastita misljenja i ideologije je dramaticno gore od tog svojevrsnog nacionalizma, jer u slucaju onoga tko takvo sto mrzi i tko bi takvo sto zabranjivao se radi o dosta gorem slucaju - fasizmu.
Naravno, ne ocekujem ni ja da ces ti ili slicni shvatiti napisano.
Sto se tice same teme, u premier ligi BiH su mi ''oduvijek'' najljepsi grbovi NK ŠB, HŠK Zrinjski, FKS te NK Čelik.
Molim ako nevrijedjam koga da mi ovo boldirano pokusa objasniti.
A meni naravno osim Zelje Velez ima najjaci grb.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne vrijedja. Pa eto, npr. HŠK Zrinjski Mostar. Kao takav je osnovan 1905, dakle hrvatsko sportsko udruzenje. Kao takav je ugasen i kao takav je ponovno reaktiviran. Jesu mijenjali to ikada, jesu naknadno dodavali to ''h'' i slicno tome? U tome je poanta. Ne znam sta to kome ima smetati, kao sto rekoh, vise je kompleksaski da to nekome smeta jer Hrvati, kao ravnopravan narod u BiH, imaju puno pravo na to.
...Život za Široki...
hajmo matere Vam bez nacionalizma, bar na ovoj temi.
@ Komunikacija i ŠB_Fidelis otkud baš NK Čelik
@ Komunikacija i ŠB_Fidelis otkud baš NK Čelik

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ha nije nacionalizam neki, samo kazem. Gori su stoput ovi koje takvo sto iritira i mrze iz cista mira, al naravno toga nisu ni svjesni.
Pa eto lijep grb.
Pa eto lijep grb.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.