FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Zbog ignorisanja upozorenja administracije,i spominjanja stvari koje nemaju veze sa sportom,ujedno i krsenja pravila foruma :
harishp i kanker odmorit ce 7 dana!
harishp i kanker odmorit ce 7 dana!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kog kluba?Rudar Boy je napisao/la:Koliko ima navijaca u sirokom???

I ko se nad'o ale...
Koliko navijaca ima Siroki Brijeg??? Mislim koliko clanova???Sova je napisao/la:Kog kluba?Rudar Boy je napisao/la:Koliko ima navijaca u sirokom???
- Приједорчанин
- Kontakt:
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!
ojjj alcohol-boys hahahahahahaha.Trebali su Rakija childs

Kreativno ime nema sta

Zanima me gdje se u Prijedoru nalazi fun shop od FK Rudara?

Meni je ime bas ludo,manijacko i orginalno. A za "fan shop" ne znam. Mislim da ga za sad nema. Ali nisam sigutran.
Da li ce biti prenosena neka utakmica iz PLBIH ??? Cuo sam da ce mozda Rudar da prenose. Da li je to istina???

Da li ce biti prenosena neka utakmica iz PLBIH ??? Cuo sam da ce mozda Rudar da prenose. Da li je to istina???

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Celik-BoracRudar Boy je napisao/la:Meni je ime bas ludo,manijacko i orginalno. A za "fan shop" ne znam. Mislim da ga za sad nema. Ali nisam sigutran.
Da li ce biti prenosena neka utakmica iz PLBIH ??? Cuo sam da ce mozda Rudar da prenose. Da li je to istina???![]()
![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Koja televizija???Stole iz Bora je napisao/la:Celik-BoracRudar Boy je napisao/la:Meni je ime bas ludo,manijacko i orginalno. A za "fan shop" ne znam. Mislim da ga za sad nema. Ali nisam sigutran.
Da li ce biti prenosena neka utakmica iz PLBIH ??? Cuo sam da ce mozda Rudar da prenose. Da li je to istina???![]()
![]()
jarane, gdje ti zivis?Rudar Boy je napisao/la:Koja televizija???Stole iz Bora je napisao/la:Celik-BoracRudar Boy je napisao/la:Meni je ime bas ludo,manijacko i orginalno. A za "fan shop" ne znam. Mislim da ga za sad nema. Ali nisam sigutran.
![]()
Il regno del Diavolo!
To bi trebalo znaciti na BHT1??? Ali u vrijeme utakmice je Engleska liga,..........
U svlačionici domaće ekipe!!!Boske_ je napisao/la:Zanima me gdje se u Prijedoru nalazi fun shop od FK Rudara?
![]()
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa mogu li se u kupiti salovi,trenerke,dresovi ili se ti samo salis???VB 1987 je napisao/la:U svlačionici domaće ekipe!!!Boske_ je napisao/la:Zanima me gdje se u Prijedoru nalazi fun shop od FK Rudara?
![]()
Pa to ti više dođe kao samoposluga, naravno ako te neko ne uhvati dok sebi biraš veličinu dresa ili trenerke, zavisi šta ti hoćeš... samo polako i neprimjetnoRudar Boy je napisao/la:Pa mogu li se u kupiti salovi,trenerke,dresovi ili se ti samo salis???VB 1987 je napisao/la:U svlačionici domaće ekipe!!!Boske_ je napisao/la:Zanima me gdje se u Prijedoru nalazi fun shop od FK Rudara?
![]()

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kako sam cuo, BHT od ove sezone ne prenosi englesku ligu ..Rudar Boy je napisao/la:To bi trebalo znaciti na BHT1??? Ali u vrijeme utakmice je Engleska liga,..........
AMAR OSIM
Da, ali će reprizirati prošlu sezonu P/L Engleske i Coca Cola kupa za dječake i djevojčice do 15 godina iz Škotske...Stole iz Bora je napisao/la:Kako sam cuo, BHT od ove sezone ne prenosi englesku ligu ..Rudar Boy je napisao/la:To bi trebalo znaciti na BHT1??? Ali u vrijeme utakmice je Engleska liga,..........
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Prilicno orginalno,......... za to nisam znao,ali opet,... steta je to za klub,... pa bi mogli da sacekamo da otvore ne "samoposlugu",tj. Rudar Shop,...
Pogledaj teletext i vidjecesStole iz Bora je napisao/la:Kako sam cuo, BHT od ove sezone ne prenosi englesku ligu ..Rudar Boy je napisao/la:To bi trebalo znaciti na BHT1??? Ali u vrijeme utakmice je Engleska liga,..........
- Stole iz Bora
- Kontakt:
13:10 Engleska Premier ligaRudar Boy je napisao/la:Pogledaj teletext i vidjecesStole iz Bora je napisao/la:Kako sam cuo, BHT od ove sezone ne prenosi englesku ligu ..Rudar Boy je napisao/la:To bi trebalo znaciti na BHT1??? Ali u vrijeme utakmice je Engleska liga,..........
13:40 Nogomet: Engleska Premier liga
Ovo je odlicno ..

AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, Paromlinac, perodeformero i 48 gostiju.