samoposmatram je napisao/la: Jedno je sigurno, mora paziti na kile i osisat se pod hitno.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
samoposmatram je napisao/la: Jedno je sigurno, mora paziti na kile i osisat se pod hitno.
Ima dobru frizuru I malo je debeljuškast..newborn je napisao/la:jedan od najboljih driblera u evropi...Rokoko87 je napisao/la:Bh Ronaldo, 4 miliona, svi bivaju kartonirani zbog njega, kapiten, voli potegnuti sa velikih udaljenosti, izvodi prekide, navijač Želje, talenat od 23 godine, igrač poteza, tražili ga bundesligaši I on nije materijal za repku?
Zapitajte se malo trolovi.
više liči na neku starletu nego na fudbaleraRokoko87 je napisao/la:Ima dobru frizuru I malo je debeljuškast..newborn je napisao/la:jedan od najboljih driblera u evropi...Rokoko87 je napisao/la:Bh Ronaldo, 4 miliona, svi bivaju kartonirani zbog njega, kapiten, voli potegnuti sa velikih udaljenosti, izvodi prekide, navijač Želje, talenat od 23 godine, igrač poteza, tražili ga bundesligaši I on nije materijal za repku?
Zapitajte se malo trolovi.
Ma naravno slažem se sa tobom u potpunosti.Više sam mislio na taj neki nedostatk radnih navika,sportske discipline,nikako na fudbalsko umijeće.Lično nije mi jasno kako je i guza sebi dozvolio da ima 10 kg viška,bog mu dao umijeće,fudbalsku intelegenciju a on udri po burecima i ćevapima..i onda slijede ozlijede..pa naravno da slijede jer svaki dio tijela ti je opterećen težinom i sve to trpi..šta slijedi...karijera ode do vraga...nije mi nikako jasno kako ga bar mogućnost da uzme dobru lovu ne motiviše da ne zapusti fizičku spremu..pa more lošijih igrača je samo zbog volje i inata napravilo dobre transfere..sve to isto važi u nekoj mjeri i za Dulju..Peace je napisao/la:Ne mozes porediti husejnovica i ovog pokusaja od igraca... guza je ovu ligu prekucavao sa 18-19 god i prešao u bundesligasa i to kakvog u tom trenutku... ovaj sa 23 god ne moze meda... statistika mu je za jednog ofanzivca ultra bijedna...
I guza kad se vratio sa bar 10-tak kila viska, ako ne i vise, opet je pokazao kakav je majstor.... kao osoba ultra neinteligentan, ali kao igrac za ovu ligu tata mata... sa dr strane duljevic se ne ističe ni u sarajevu (prosjek kakvih ima u skoro svakom klubu u bih)... i bas da vidim sta ce se desiti sad kad je evidentno guranje na silu, zbog prodaje, propalo....
Said u Dinamu, Katalonija na aparatima a izjasnio se i Messi: "Huseinović je jedini sa kojim bih mogao uspjeti u namjeri da ponovo osvojim sve što se moze osvojiti."Fdbal90 je napisao/la:Ne moze dulja sa saidom u istu recenicu. Huseinovic je igrac koji je obdaren sa toliko talenta da je mogao komotno da igra za najbolje klubove svijeta (barca, real, united, bayern...) ali nazalost glava mu je prazna ali on i sad bez godine ozbiljnog fudbala sa 15 kg viska je majstor za sve u ovoj nasoj ligi pa iz duljevica i da dodhe u sarajevo opet bi harao kao prije 3-4 godine.
Otekao od masnoca iz bureka i cevapa.newborn je napisao/la:
više liči na neku starletu nego na fudbalera
Zar nije bila ista situacija i sa Radovcem? Ja mozda grijesim ili je on bio prvi kapiten jedno vrijeme?High je napisao/la:Ovog je ubila kapitenska traka. Čim je dobio veću minutažu, pohasio se.
Jeste.sajo10 je napisao/la:Zar nije bila ista situacija i sa Radovcem? Ja mozda grijesim ili je on bio prvi kapiten jedno vrijeme?High je napisao/la:Ovog je ubila kapitenska traka. Čim je dobio veću minutažu, pohasio se.
Suljo20002 je napisao/la:Brisi temu![]()
Pa vece mu sisee nego kod mene u cure![]()
Pa to više govori o tvojoj curiSuljo20002 je napisao/la:Brisi temu![]()
HankMoody je napisao/la:Pa to više govori o tvojoj curiSuljo20002 je napisao/la:Brisi temu![]()
![]()
HankMoody je napisao/la:Pa to više govori o tvojoj curiSuljo20002 je napisao/la:Brisi temu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, hurem, Proximic i 32 gosta.