NLB liga sezona 2009/10
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NLB liga sezona 2009/10
F4 će biti u Zagrebačkoj Areni
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
slazem se neutral-om,zadar ima nesto sto cibona nikad nece imati,ima to jedinstvo grada,naroda u njemu i kosarke..
isto nesto kao i hajduk,i pored losih rezultata publika je tu,visnjik je uvijek solidno popunjen,atmosfera na nivou
isto nesto kao i hajduk,i pored losih rezultata publika je tu,visnjik je uvijek solidno popunjen,atmosfera na nivou

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
ima ali zadar je ko i hajduk,uvik će biti vječni gubitnici i zaostajat će za cibonom,odnosno dinamom...wade je napisao/la:slazem se neutral-om,zadar ima nesto sto cibona nikad nece imati,ima to jedinstvo grada,naroda u njemu i kosarke..
stvarno?to si zakljucio po tome sto si vidovit?izvini milane,nisam te prepozn'o odma'...
istina je da je dinamo,odnosno cibona ispred hajduka/zadra zadnjih nekoliko godina ali reci za zadar da je vjecni gubitnik,to je smjesno...ne znam ja koga je politika dovodjenja skupih pojacanja samo da bi se bilo ispred zadra dovela do bankrota...i zadar je u dugovima,ali puno manjim nego cibona...a o hajduku necu ni da pricam,nije ovo tema za to...
istina je da je dinamo,odnosno cibona ispred hajduka/zadra zadnjih nekoliko godina ali reci za zadar da je vjecni gubitnik,to je smjesno...ne znam ja koga je politika dovodjenja skupih pojacanja samo da bi se bilo ispred zadra dovela do bankrota...i zadar je u dugovima,ali puno manjim nego cibona...a o hajduku necu ni da pricam,nije ovo tema za to...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
šta sad hoćeš reći da zadar(hajduk)nisu gubitnici,pa cibona ih u višnjiku dobiva sa 8 igrača,zadar je smiješna ekipa koliko su ove godine imali pobjeda u gostima 1 ili 2 najviše,**** takvu ekipu,koja u gostima ne može ni meda,evo bosna i široki su ih ponizili doma,Zadar će uvijek bit iza cibone uvijek...........wade je napisao/la:stvarno?to si zakljucio po tome sto si vidovit?izvini milane,nisam te prepozn'o odma'...
rekao sam zadar je trenutno iza cibone,ali jednu instituciju kao sto je zadar nazivati gubitnikom je smijesno...pametnom dostaDabar je napisao/la:šta sad hoćeš reći da zadar(hajduk)nisu gubitnici,pa cibona ih u višnjiku dobiva sa 8 igrača,zadar je smiješna ekipa koliko su ove godine imali pobjeda u gostima 1 ili 2 najviše,**** takvu ekipu,koja u gostima ne može ni meda,evo bosna i široki su ih ponizili doma,Zadar će uvijek bit iza cibone uvijek...........wade je napisao/la:stvarno?to si zakljucio po tome sto si vidovit?izvini milane,nisam te prepozn'o odma'...
wade je napisao/la:rekao sam zadar je trenutno iza cibone,ali jednu instituciju kao sto je zadar nazivati gubitnikom je smijesno...pametnom dostaDabar je napisao/la:šta sad hoćeš reći da zadar(hajduk)nisu gubitnici,pa cibona ih u višnjiku dobiva sa 8 igrača,zadar je smiješna ekipa koliko su ove godine imali pobjeda u gostima 1 ili 2 najviše,**** takvu ekipu,koja u gostima ne može ni meda,evo bosna i široki su ih ponizili doma,Zadar će uvijek bit iza cibone uvijek...........wade je napisao/la:stvarno?to si zakljucio po tome sto si vidovit?izvini milane,nisam te prepozn'o odma'...
Slazem se sa Wadeom , grad i tim zadar nazivati gubitnkom mogu samo kosarkski laici, grad koji je izronio kosarkaske velicine poput Cosica, Komazeca, Petra Popovica i druge igrace kao dalmatinski gradovi poput Splita i Sibenika uvjek su imali kosarkske svjetske talente , zna se odale su petrovic ( drazen i aca) pa kukoc, pa radja pa ratko tvrdic jos dalje da nenabrajam josip gjerga itd, sve su to svjetske imena kosarke a sve dalmatnci ne zagrepcani.cibona i zagreb su uvjek kupovali ono najbolje , dalmatince jer oni takve nisu imali niti ce ih nikad imati kao sto imaju para.
eh posto niko nista nije napisao a sutra pocinje F4, vrijeme je da nasaramo par stvari....
Partizan - Hemofarm
sastaju se po peti put ove sezone...trenutno je rezultat 3 1 za partizan..dobili ih u kupu nakon velikog preokreta u nisu, u vrscu ih dobili,dobili u pioniru, pa onda poraz u vrscu u prvenstvu....markovic, krstovic, sutalo, borisov, hill, macvan, jagodnik, katic, bobi sasvim korektna ekipa, ali ekipa koja ima mentalni strah od pere bozica....covjek ih je nistio toliko puta da su ga sanjali ja mislim...struja dosao u pola sezone preuzeo kormilo od steve koji se pogubio, sto je bilo ocigledno....macvan igra u formi strasnoj, igra period karijere, markovic isto tako uvijek je strasan protiv partizana...mora neko pripomoci da li ce to biti sutalo ili jagodnik ili krstovic vidjet cemo....ali nece moci ova dvojica sami....o partizanu sve ispricano, sve receno, vraca se slavko, braca(milosevic) se oporavio nakon sto su ga pretukli....mekkejleb igra strasno u zadnje vrijeme, MVP je tu(doduse ne igra kako je igrao, sto je i razumljivo), jan se malo pogubio, ali za decka njegovih godina to je i ocekivano, male oscilacije....roberts je uvijek tu, da odigra odbranu, skoci, pogodi pokoju trojku...kecman, rasic dovoljno je da samo jedan od njih bude raspolozen uz ovu trojicu MVP - Mekkejleb - Roberts i partizan ima sve u svojim rukama....mislim da sutra necemo gledati neizvjesnu utakmicu toliko barem na kraju....patizan bi ovo trebao da uzme 10 - tak razlike...mali aljosa postaje dobar igrac, inace igrac koji ce da nosi igru partizana za dvije godine....dule opet uzima ovo
Cibona - Olimpija
sta reci ovdje cibosi su 99 posto u finalu..zmajceki dolaze sa dva visoka igraca u rotaciji i to bavcic i aleksandrov koji raskida ugovor nakon F4 i odlazi u paketu sa juretom....jednostavno cibosi moraju ovo da dobiju..gordon, tomas vraca se nakon povrede, BB i dalje pucacki raspolozen....uglavnom druga utakmica ce da bude vrlo neinteresantna...
Finale, finale, o tome cemo kada dodje vrijeme za to, negdje u nedjelju oko podne

Partizan - Hemofarm
sastaju se po peti put ove sezone...trenutno je rezultat 3 1 za partizan..dobili ih u kupu nakon velikog preokreta u nisu, u vrscu ih dobili,dobili u pioniru, pa onda poraz u vrscu u prvenstvu....markovic, krstovic, sutalo, borisov, hill, macvan, jagodnik, katic, bobi sasvim korektna ekipa, ali ekipa koja ima mentalni strah od pere bozica....covjek ih je nistio toliko puta da su ga sanjali ja mislim...struja dosao u pola sezone preuzeo kormilo od steve koji se pogubio, sto je bilo ocigledno....macvan igra u formi strasnoj, igra period karijere, markovic isto tako uvijek je strasan protiv partizana...mora neko pripomoci da li ce to biti sutalo ili jagodnik ili krstovic vidjet cemo....ali nece moci ova dvojica sami....o partizanu sve ispricano, sve receno, vraca se slavko, braca(milosevic) se oporavio nakon sto su ga pretukli....mekkejleb igra strasno u zadnje vrijeme, MVP je tu(doduse ne igra kako je igrao, sto je i razumljivo), jan se malo pogubio, ali za decka njegovih godina to je i ocekivano, male oscilacije....roberts je uvijek tu, da odigra odbranu, skoci, pogodi pokoju trojku...kecman, rasic dovoljno je da samo jedan od njih bude raspolozen uz ovu trojicu MVP - Mekkejleb - Roberts i partizan ima sve u svojim rukama....mislim da sutra necemo gledati neizvjesnu utakmicu toliko barem na kraju....patizan bi ovo trebao da uzme 10 - tak razlike...mali aljosa postaje dobar igrac, inace igrac koji ce da nosi igru partizana za dvije godine....dule opet uzima ovo

Cibona - Olimpija
sta reci ovdje cibosi su 99 posto u finalu..zmajceki dolaze sa dva visoka igraca u rotaciji i to bavcic i aleksandrov koji raskida ugovor nakon F4 i odlazi u paketu sa juretom....jednostavno cibosi moraju ovo da dobiju..gordon, tomas vraca se nakon povrede, BB i dalje pucacki raspolozen....uglavnom druga utakmica ce da bude vrlo neinteresantna...
Finale, finale, o tome cemo kada dodje vrijeme za to, negdje u nedjelju oko podne

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
@neno, sto mislis za finale hemofarm-olimpija

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se iznenadio da Olimpija uzme Cibonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Partizan-Cibona u finalu.Mislim da ce profesionalni dizac trofeja jos jednom to uraditi u finalu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
neno je samo masio to da nece biti uzbudljivo na kraju....uostalom i nje trebalo biti nego je partizan fulao bacanja pa je tako dao sansu hemofarmu...neno#4 je napisao/la:eh posto niko nista nije napisao a sutra pocinje F4, vrijeme je da nasaramo par stvari....
Partizan - Hemofarm
sastaju se po peti put ove sezone...trenutno je rezultat 3 1 za partizan..dobili ih u kupu nakon velikog preokreta u nisu, u vrscu ih dobili,dobili u pioniru, pa onda poraz u vrscu u prvenstvu....markovic, krstovic, sutalo, borisov, hill, macvan, jagodnik, katic, bobi sasvim korektna ekipa, ali ekipa koja ima mentalni strah od pere bozica....covjek ih je nistio toliko puta da su ga sanjali ja mislim...struja dosao u pola sezone preuzeo kormilo od steve koji se pogubio, sto je bilo ocigledno....macvan igra u formi strasnoj, igra period karijere, markovic isto tako uvijek je strasan protiv partizana...mora neko pripomoci da li ce to biti sutalo ili jagodnik ili krstovic vidjet cemo....ali nece moci ova dvojica sami....o partizanu sve ispricano, sve receno, vraca se slavko, braca(milosevic) se oporavio nakon sto su ga pretukli....mekkejleb igra strasno u zadnje vrijeme, MVP je tu(doduse ne igra kako je igrao, sto je i razumljivo), jan se malo pogubio, ali za decka njegovih godina to je i ocekivano, male oscilacije....roberts je uvijek tu, da odigra odbranu, skoci, pogodi pokoju trojku...kecman, rasic dovoljno je da samo jedan od njih bude raspolozen uz ovu trojicu MVP - Mekkejleb - Roberts i partizan ima sve u svojim rukama....mislim da sutra necemo gledati neizvjesnu utakmicu toliko barem na kraju....patizan bi ovo trebao da uzme 10 - tak razlike...mali aljosa postaje dobar igrac, inace igrac koji ce da nosi igru partizana za dvije godine....dule opet uzima ovo![]()
![]()
![]()
![]()
Cibona - Olimpija
Finale, finale, o tome cemo kada dodje vrijeme za to, negdje u nedjelju oko podne![]()
![]()
![]()
![]()
@Barney, neno objasnio sto se tice obje utakmice, sto se tice druge to je bilo opce poznato, ali prvu

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno kao sto smo predvidjali finale je tu...
eh sad sta ce biti,nek bude...partizan je blagi favorit,po meni malo izrazitiji nego sto to neki prikazuju,ali finale je finale...jadni cibosi se veceras sjebali cim je bilo malo vise ljudi u dvorani...ruke im se odsjekle,nisu mogli nista pogodit...u finalu valjda ce moci
ps.evo bb online umjesto da spava
eh sad sta ce biti,nek bude...partizan je blagi favorit,po meni malo izrazitiji nego sto to neki prikazuju,ali finale je finale...jadni cibosi se veceras sjebali cim je bilo malo vise ljudi u dvorani...ruke im se odsjekle,nisu mogli nista pogodit...u finalu valjda ce moci

ps.evo bb online umjesto da spava

Smijesno mi je bilo gledati Bavketa sinoc, sjetio sam se starih vremena.
Dosta se oslobodio, popravio ledjnu tehniku, ali i dalje ima onih svojih momenata smotanosti. Ali bio bi daleko najbolji igrac bosne da je sada tu.
Sto se tice finalne utakmice, mislim da partizan uzima iako se igra u zagrebu pred vjerovatno punom arenom. cibonasi vec kukaju kako nisu navikli igrati pred vise od 5 milja ljudi kod kuce

Sto se tice finalne utakmice, mislim da partizan uzima iako se igra u zagrebu pred vjerovatno punom arenom. cibonasi vec kukaju kako nisu navikli igrati pred vise od 5 milja ljudi kod kuce

- Bily Piton
- Kontakt:
A sutra poslastica
..Dva najbolja kluba u zadnjih 20 godina na prostorima bivše SFRJ ..Patizan-Cibona...Normalno,kao partiznovac,priželjkujem pobjedu crno-belih,,,ali neće biti lako..i Cibona je solidna ekipa,a i igra kod kuće,,mada partizanu neće biti problem igrati u ZG Areni,iako su gosti..Nek pobjedi bolji...nek pobjedi Partiizan
..jbg navijački 

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
sve se slazem pogotovu sa podvucenim, mada njemu uloga prvog igraca pogotovu u sarajevu uopste ne pasebiskitt je napisao/la:Smijesno mi je bilo gledati Bavketa sinoc, sjetio sam se starih vremena.Dosta se oslobodio, popravio ledjnu tehniku, ali i dalje ima onih svojih momenata smotanosti. Ali bio bi daleko najbolji igrac bosne da je sada tu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
eh evo jos otprilike pola sata do pocetka velikog finala u Areni..ocekuje se veliki broj gledalaca...ocekuje se prepuna Arena i da se cuje hea, hea Cibosi kao prije 25 godina kada je Mozart igrao, kada je Novosel bio protiv cijele Europe, Knego, Nakic, Arapovic i ostali...koji su izasli u petak na poluvremenu, ali bez dvije najvece zvijezde, bez Nakica i Mozarta....
idemo redom od pocetka
Cibona
otvorili trijumfalno sezonu, igrali odlicno na pocetku, dobili Partizana, u EL imali tezak poraz od Siene...citavo vrijeme igraju sa oskudnom rotacijom. plus od utakmice sa Partizanom u Drazenovom domu igraju bez Roze kapitena...prosli u TOP 16 Eurolige, da je bilo malo vise srece i iskustva cak mogli i do cetvrfinala....Gordon, decko strasnih fizikalija, mozda od pleyeva najvecih fizickih predispozicija..ima prodor, pas i ne bas tako dobar, ali cesto zna da podvali loptu nakon sto probije prvu liniju odbrane, nije klasicni pley, doduse ove godine mu je prvi put da igra pleya(prosle godine je igrao na 2 ili 3), tomas, jednostavno covjek ne moze vise, bez priprema, nacet ozljedama, poceo je da pruza losije partije, sto je i razumljivo, ali ja ne sumnjam da ce on veceras da bude pravi, BB, jedan od meni najdrazih igraca regiona...Bojan, ako ne ode preko jos jednom i ne odabere Oli ili Efes ima veliku sansu da uz Tomica, Delasa postane nosioc novog vala u hrv. repki....udrih, solidan igrac za one garbage minute, ali nista vise...moze probiti, pogoditi za tri, ali nije covjek na kojeg se bas treba osloniti....Vrbanc, Troha nece vjerovatno dobiti ni minute kao i obicno...u front courtu cibosi su slabiji od Partizana..ovise o evenutalnom raspolozenju Vukusica, koji istina moze da pogodi dosta ali kada ga ide, ako nema svoj dan jednostavno mozes da ga zaledis, Zubcic isto vrlo vjerovatno nece dobiti ni minute....jedino ako Vedran bude ima los dan....Bagi, k'o bagi...nije dobio minute protiv Olimpije, vjerovatno sto su ovi citavo vrijeme igrali sa niskom postavom (nije Jure imao drugog izbora)...Leon, sto sam citavo vrijeme pricao covjek nema nekih osnovnih kosarkasih pokreta...da, zna da zakuca, ali to protiv Partizana nije jednostavno dovoljno....namjerno sam Luksu ostavio za kraj, jer i pored toga sto on gotovo uvijek protiv Partizana odigra nesto losije, sjetim se partije kada ga je Slavko izlijepio tri puta u jednom napadu, moze biti covjek odluke veceras...trebaju njegovu dobru partiju veceras...
Partizan
toliko puta isprican fenomen Duleta Vujosevica, Arene, Pionira, svega ostalog..ali evo malo preokret sezone je definitivno bila utakmica protiv Olimpijakosa, tada su imali jedan od dva perioda najbolje forme ove godine...drugi je bio na pocetku TOP 16 ove godine....doziranje forme, mijesanje karata Duleta, sve polahko se priprema za Pariz i Bercy od 7. maja....Mekkejleb, jednostavno covjek je otkrovenje Eurolige...Super Popularni Mis igra fenomenalno...kontinuitet, sistem, sve dolazi do izrazaja....Rasic, covjek koji kada ima svoj dan i kada je u nekom svmo ludom ritmu rusi Olimpijakos, Efes, Barcu, kada ga ne ide, onda izlazi s loptom u aut, ali u posljednje vrijeme je svezao par solidnih partija(protiv hemofarma u vrscu, protiv FMP - a, protiv hemofarma u Areni)...moze biti kljucni covjek....Kecman, covjek koji igra rutinski na iskustvo...jednostavno sto je stariji sve je bolji i bolji...ne boji se da preuzme odgovornost....Kapiten Pera, kada je trebalo bio je toliko puta covjek odluke, i veceras ako bude trebalo potegnut ce, bojim se samo da jednom ne bude tragicar....Veseli, sta reci o tim fizickim predispozicijama....sta reci o covjeku koji je medju 10 prema draftexpressu na predvidjanju za draft...Strahinja, nakon tuce i batina, vratio se, covjek za par minuta na terenu, za odbrane, moze u prodor, moze i tricu, ali prvenstveno ima druge zadatke....Roberts, zvani "rudar"...sta god treba covjek radi...ova godina mu je dosla odlicno nakon one u Zvezdi...nije propustio utakmice, prosle godine je pola pauzirao, ove godine nista....Djekic, igra decko prve seniorske minute ove sezone...bice mali zvijer u to ne treba niko da sumnja...pogadja najbolje trice u partizanu...Maric, MVP eurolige, u blagom padu forme nakon povrede, ali polahko dolazi sebi....tesko iko moze da ga cuva od Ciboninih centara..nije igrao u Zagrebu kada su izgubili...Vranes, "drvo" od 229, bez premca igra sezonu karijere....sve radi, posebno znaci u odbrani...
Vrlo interesantno ce mi biti vidjeti duel:
Gordon - Mekkejleb
Kecman - Tomas
Veseli - BB
Maric - Bagi(mora Peras da mu da minute)
ono sto je Cibona igrala u petak mora da se zaboravi...jer ovo je finale, borba za trofej...motivacija na puno vecem nivou, da dobiju Partizan i skinu ga sa trona napokon..ne sumnjam da ce da pruze odlicnu partiju, da li ce to da bude dovoljno za trofej vidjet cemo....
Partizan, jednostavno protiv njih sve taktike, strategije procenti suta padaju u vodu..u stanju su da dobiju bez obzira kakvu noc imali glavni igraci...nebitno kako dobro protivnik igra, oni su uvijek u stanju da lose stvari pretvore u svoju prednost...
Ocekujem takodjer vrlo malo koseva i pravi "rat" na terenu, prednost dajem Partizanu zbog trenera, bojim se da se Peras malo ne pogubi veceras, i zbog vece rotacije u timu...
idemo redom od pocetka
Cibona
otvorili trijumfalno sezonu, igrali odlicno na pocetku, dobili Partizana, u EL imali tezak poraz od Siene...citavo vrijeme igraju sa oskudnom rotacijom. plus od utakmice sa Partizanom u Drazenovom domu igraju bez Roze kapitena...prosli u TOP 16 Eurolige, da je bilo malo vise srece i iskustva cak mogli i do cetvrfinala....Gordon, decko strasnih fizikalija, mozda od pleyeva najvecih fizickih predispozicija..ima prodor, pas i ne bas tako dobar, ali cesto zna da podvali loptu nakon sto probije prvu liniju odbrane, nije klasicni pley, doduse ove godine mu je prvi put da igra pleya(prosle godine je igrao na 2 ili 3), tomas, jednostavno covjek ne moze vise, bez priprema, nacet ozljedama, poceo je da pruza losije partije, sto je i razumljivo, ali ja ne sumnjam da ce on veceras da bude pravi, BB, jedan od meni najdrazih igraca regiona...Bojan, ako ne ode preko jos jednom i ne odabere Oli ili Efes ima veliku sansu da uz Tomica, Delasa postane nosioc novog vala u hrv. repki....udrih, solidan igrac za one garbage minute, ali nista vise...moze probiti, pogoditi za tri, ali nije covjek na kojeg se bas treba osloniti....Vrbanc, Troha nece vjerovatno dobiti ni minute kao i obicno...u front courtu cibosi su slabiji od Partizana..ovise o evenutalnom raspolozenju Vukusica, koji istina moze da pogodi dosta ali kada ga ide, ako nema svoj dan jednostavno mozes da ga zaledis, Zubcic isto vrlo vjerovatno nece dobiti ni minute....jedino ako Vedran bude ima los dan....Bagi, k'o bagi...nije dobio minute protiv Olimpije, vjerovatno sto su ovi citavo vrijeme igrali sa niskom postavom (nije Jure imao drugog izbora)...Leon, sto sam citavo vrijeme pricao covjek nema nekih osnovnih kosarkasih pokreta...da, zna da zakuca, ali to protiv Partizana nije jednostavno dovoljno....namjerno sam Luksu ostavio za kraj, jer i pored toga sto on gotovo uvijek protiv Partizana odigra nesto losije, sjetim se partije kada ga je Slavko izlijepio tri puta u jednom napadu, moze biti covjek odluke veceras...trebaju njegovu dobru partiju veceras...
Partizan
toliko puta isprican fenomen Duleta Vujosevica, Arene, Pionira, svega ostalog..ali evo malo preokret sezone je definitivno bila utakmica protiv Olimpijakosa, tada su imali jedan od dva perioda najbolje forme ove godine...drugi je bio na pocetku TOP 16 ove godine....doziranje forme, mijesanje karata Duleta, sve polahko se priprema za Pariz i Bercy od 7. maja....Mekkejleb, jednostavno covjek je otkrovenje Eurolige...Super Popularni Mis igra fenomenalno...kontinuitet, sistem, sve dolazi do izrazaja....Rasic, covjek koji kada ima svoj dan i kada je u nekom svmo ludom ritmu rusi Olimpijakos, Efes, Barcu, kada ga ne ide, onda izlazi s loptom u aut, ali u posljednje vrijeme je svezao par solidnih partija(protiv hemofarma u vrscu, protiv FMP - a, protiv hemofarma u Areni)...moze biti kljucni covjek....Kecman, covjek koji igra rutinski na iskustvo...jednostavno sto je stariji sve je bolji i bolji...ne boji se da preuzme odgovornost....Kapiten Pera, kada je trebalo bio je toliko puta covjek odluke, i veceras ako bude trebalo potegnut ce, bojim se samo da jednom ne bude tragicar....Veseli, sta reci o tim fizickim predispozicijama....sta reci o covjeku koji je medju 10 prema draftexpressu na predvidjanju za draft...Strahinja, nakon tuce i batina, vratio se, covjek za par minuta na terenu, za odbrane, moze u prodor, moze i tricu, ali prvenstveno ima druge zadatke....Roberts, zvani "rudar"...sta god treba covjek radi...ova godina mu je dosla odlicno nakon one u Zvezdi...nije propustio utakmice, prosle godine je pola pauzirao, ove godine nista....Djekic, igra decko prve seniorske minute ove sezone...bice mali zvijer u to ne treba niko da sumnja...pogadja najbolje trice u partizanu...Maric, MVP eurolige, u blagom padu forme nakon povrede, ali polahko dolazi sebi....tesko iko moze da ga cuva od Ciboninih centara..nije igrao u Zagrebu kada su izgubili...Vranes, "drvo" od 229, bez premca igra sezonu karijere....sve radi, posebno znaci u odbrani...
Vrlo interesantno ce mi biti vidjeti duel:
Gordon - Mekkejleb
Kecman - Tomas
Veseli - BB
Maric - Bagi(mora Peras da mu da minute)
ono sto je Cibona igrala u petak mora da se zaboravi...jer ovo je finale, borba za trofej...motivacija na puno vecem nivou, da dobiju Partizan i skinu ga sa trona napokon..ne sumnjam da ce da pruze odlicnu partiju, da li ce to da bude dovoljno za trofej vidjet cemo....
Partizan, jednostavno protiv njih sve taktike, strategije procenti suta padaju u vodu..u stanju su da dobiju bez obzira kakvu noc imali glavni igraci...nebitno kako dobro protivnik igra, oni su uvijek u stanju da lose stvari pretvore u svoju prednost...
Ocekujem takodjer vrlo malo koseva i pravi "rat" na terenu, prednost dajem Partizanu zbog trenera, bojim se da se Peras malo ne pogubi veceras, i zbog vece rotacije u timu...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ljudi kakkva tekma jos nevjerujem

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- randy_moss
- Kontakt:
nema radovanja dok se ne osvira kraj...kecman sa 20 m pogodi za NLB titulu. kakav budalas.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
I ovo da vidim,stvarno tekma za infarkt
cestitke Partizanu na pobjedi.

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.