Za četvrtinu brate.mirzatele je napisao/la:E kako me sjeba Ayon..8 u poluvremenu, i tako ostade..
9/10
NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
- Stone Island
- Kontakt:
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Ja se izvinjavam za (pravopisne) greske i duzinu trece analize u postu na temi za tipovanje, jedva stigoh postaviti prije 00:00
Nadam se da tip nece biti ponisten, ali razumijem ako se to desi 

Ban.bvb je napisao/la:Ja se izvinjavam za (pravopisne) greske i duzinu trece analize u postu na temi za tipovanje, jedva stigoh postaviti prije 00:00Nadam se da tip nece biti ponisten, ali razumijem ako se to desi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- PaskalHens
- Kontakt:
Ako 20 ljudi postavi jedan te isti par, to ne znači da je par siguran. Ja sam siguran da je u tom slučaju kontra skoro pa sigurna. Historija me tome naučila. Elem, nebitno, ja sam više sugerirao da se zaštiti raniji tipsteri. Svi smo pametni u pola 12 kad 80% vijesti izađe.bodi123 je napisao/la:Opet ponavljam, nema svrhe nikakve ogranicavati nekoga da postavi onaj par za koji je najsigurniji. Cilj je da imamo sto sigurnijih, ako se to tako moze nazvati parova, a kad 20 ljudi stavi jedan te isti par naravno da cu ga prije odigrati nego par koji su postavila 3 covjeka. Trpila bi prolaznost bespotrebno.
Viva la France, as they say in Rome.
Hahahahagaston je napisao/la:Ban.bvb je napisao/la:Ja se izvinjavam za (pravopisne) greske i duzinu trece analize u postu na temi za tipovanje, jedva stigoh postaviti prije 00:00Nadam se da tip nece biti ponisten, ali razumijem ako se to desi

Jbg buraz, rekli ste da nema vise zayebancije, pa da ne bude da ne postujem, specificna je situacija

Ionako brojiš pa oduzmi sebi ako hoćeš.bvb je napisao/la:Hahahahagaston je napisao/la:Ban.bvb je napisao/la:Ja se izvinjavam za (pravopisne) greske i duzinu trece analize u postu na temi za tipovanje, jedva stigoh postaviti prije 00:00Nadam se da tip nece biti ponisten, ali razumijem ako se to desi
![]()
Jbg buraz, rekli ste da nema vise zayebancije, pa da ne bude da ne postujem, specificna je situacija

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja sam na kraju ovako odigrao:
1. listić
Curry 27-
Nurkić 10+
J.Parker 20+
R.Lopez 10+
na 2,20 KM
2. listić
Jokić 13+
McCollum 23+
Holiday 17+
na 4 KM

1. listić
Curry 27-
Nurkić 10+
J.Parker 20+
R.Lopez 10+
na 2,20 KM
2. listić
Jokić 13+
McCollum 23+
Holiday 17+
na 4 KM

Jarane, ti si sad na redu, ja cu samo jednom sedmicnogaston je napisao/la:Ionako brojiš pa oduzmi sebi ako hoćeš.

dva tipa jedan za drugim:
samirr je napisao/la:Galatasaray - Milano Konačni pobjednik, uključujući produžetke 2 1,94
K.Simon (11.5) Više 1,85
Nema više Gentile-a sada je glavna napadacka opcija Milana, Krunoslav Simon koji se redovno vrti baš oko ove granice...
e sad, nagradno pitanje je: ko laze od njih dvojice?Torres_9 je napisao/la:Galatasaray - Milano kp1 @1,77
Problem s izostancima nema nijedna ekipa i salju na teren ono najbolje sto imaju.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:dva tipa jedan za drugim:
samirr je napisao/la:Galatasaray - Milano Konačni pobjednik, uključujući produžetke 2 1,94
K.Simon (11.5) Više 1,85
Nema više Gentile-a sada je glavna napadacka opcija Milana, Krunoslav Simon koji se redovno vrti baš oko ove granice...e sad, nagradno pitanje je: ko laze od njih dvojice?Torres_9 je napisao/la:Galatasaray - Milano kp1 @1,77
Problem s izostancima nema nijedna ekipa i salju na teren ono najbolje sto imaju.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
upravu je on a i ja, gentile nije vise igrac milana od 11 mjeseca (jel onda ok napisati najbolje sto imaju)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 16 dec 2016, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Daj prestanite pisat 5 postova.. koristite edit .. jbt nema smisla pravite dupli posao i moderatoru
Nije dozvoljeno editirati. Mozda sad jos je, ali ubuduce nece biti.iNFY je napisao/la:Daj prestanite pisat 5 postova.. koristite edit .. jbt nema smisla pravite dupli posao i moderatoru
Kakve veze ima to? Mozes radit sta hoces do 00:00 a i pise ispod kad je zadnji edit + se vidi sta je editovano..jopaa7 je napisao/la:Nije dozvoljeno editirati. Mozda sad jos je, ali ubuduce nece biti.iNFY je napisao/la:Daj prestanite pisat 5 postova.. koristite edit .. jbt nema smisla pravite dupli posao i moderatoru
Tako je receno ako se ne varam.iNFY je napisao/la:Kakve veze ima to? Mozes radit sta hoces do 00:00 a i pise ispod kad je zadnji edit + se vidi sta je editovano..jopaa7 je napisao/la:Nije dozvoljeno editirati. Mozda sad jos je, ali ubuduce nece biti.iNFY je napisao/la:Daj prestanite pisat 5 postova.. koristite edit .. jbt nema smisla pravite dupli posao i moderatoru
Nema nigdje to u pravilima ali eto neka kazu.
Ja sam inace editovo svaki put kad sam dodavao parove jer ne igram sve odjednom ali nisam nijednom obriso neki da dodam drugi. Jedino bi to trebalo bit zabranjeno.
Ja sam inace editovo svaki put kad sam dodavao parove jer ne igram sve odjednom ali nisam nijednom obriso neki da dodam drugi. Jedino bi to trebalo bit zabranjeno.
EDIT se moze tolerisati jos danas, sutra i prekosutra, i to uz obavezno dopustenje mene, vec od ponedjeljka cu updateovati i pravilo za edit, kojim ce se rigorozno kaznjavati svaki.
Jos nesto, po sljedecem pravilu:
Jos nesto, po sljedecem pravilu:
Znaci jos veceras je rok za sve one koji nisu nista do sada tipovali, sutra je neka manja cistka, jer sam uocio da ima poprilican broj onih nezainteresovanih a prijavljenih.- Svaki takmičar koji ne tipuje ništa 5 dana gubi pravo na učešće u takmičenju do daljnjeg.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad otprilike da se ocekuje tabela ? Nemoj mislit da te pozurujem ali zbrka je pa me zanima kako stoje stvaribodi123 je napisao/la:
Znaci jos veceras je rok za sve one koji nisu nista do sada tipovali, sutra je neka manja cistka, jer sam uocio da ima poprilican broj onih nezainteresovanih a prijavljenih.

SAMO ČELIK !
Zavrsene su tabele i statistike, jos neke detalje radimo pa cu ih ubaciti za pola sata otprilike, ti si prvi cini mi se.Viper je napisao/la:Kad otprilike da se ocekuje tabela ? Nemoj mislit da te pozurujem ali zbrka je pa me zanima kako stoje stvaribodi123 je napisao/la:
Znaci jos veceras je rok za sve one koji nisu nista do sada tipovali, sutra je neka manja cistka, jer sam uocio da ima poprilican broj onih nezainteresovanih a prijavljenih.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znaci sad da samo ponovo postujem ako hocu jos tipova da ubacim da ne bi morao cekat odobrenje za edit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.