NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

MirsoNi
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Post Postao/la MirsoNi » 16 dec 2016, 18:49

D. Cousins (28.5) Under @1,60

Mislim da je ovo večeras najveći zicer i treba odigrati dok još nisu smanjili granicu.. Primjera radi, premier ga je blokirao u ponudi.. Prvenstveno ne očekujem utakmicu sa velikim brojem poena, očekujem tvrdu tekmu i Rođu da ostane ispod ove granice jer ide na Marca Gasola, a svi su već napisali defanzivne rejtinge njegove.. Samo bi još dodao, da čak očekujem i više nerviranja kod Cousinsa zbog manje kvalitetnih igrača oko njega, jer ne igra ni Gay, pa me ne bi iznenadilo i skupi brzo par faulova, čemu je sklon, ako ne i 2 tehničke.. Ovu granicu nijednom nije prešao igrajući protiv Memphisa u posljednjih 10 međusobnih i to je dovoljan razlog zašto će ovo večeras biti najigraniji tip.

EDIT: Yebo me dan i omjer, uvijek zaboravim, bodi halali..

Omjer: 7/10 + 1/2
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 dec 2016, 19:02

Bellinelli 13,5 OVER 1.85

Kao sto se vec zna veceras nema najboljeg igraca Hornetsa, te njegovim odsustvom dosta bi mogao da profitira Bellinelli. On je na prosjeku od nekih 25min po mecu, ali veceras ce sigurno dobiti koju minutu vise. Ima veoma dobar sut za 3 poena, i to mu je ujedno i najjace oruzje. U posljednjih 7 utakmica ima samo dva undera na ovu granicu, i to je jednom stao na 13. prosjecno ove sezone biljezi 11.1 poen, ali u ovom mjesecu igra bolje te je na prosjeku od 13. Ukoliko ga veceras posluzi dobro sut mogao bi veoma lahko preko ove granice.

OMJER 8/11
BONUS 2/2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 16 dec 2016, 19:30

Memphis (-3.5) - Sacramento 1 @1,63
Memphis u zadnjih 10 domacih meceva ima 8 pobjeda, dok Sacramento u gostima ima 3 pobjede i 7 poraza.
Cousins ce imati jako tezak zadatak veceras protiv Gasola i tesko ce nesto moci napraviti + Gay je i dalje upitan, pa cak i ako zaigra, sumnjam da ce biti velike koristi od njega.
Rudy Gay (right hip flexor strain) is listed as doubtful for Friday's game against Memphis.
Gay tried to play through the pain in his hip on Monday, but exited the game after just 14 minutes and didn't return. He then sat out Wednesday as well.

Memphisu se veceras vraca Conley koji je vazan igrac za tim i s njime su puno jaci (i ovako su jaca i bolja ekipa od Sacramenta) i vjerujem da ce rijesiti Sacramenta s ovim malim hendikepom. Mike Conley (back) will be listed as active and will play Friday night vs. Sacramento.
Dobijali su puno bolje ekipe od Sacramenta pa ne vidim razlog da ne dobiju i njih. Vjerojatno ce biti limitiran ali svakako mislim da Medvjedi ovdje nece izgubiti + tradicija je na njihovoj strani. 12 uzastopnih pobjeda na svom terenu protiv Sacramenta, jos tamo od davne 2009.

Bonus tip: Milwaukee/J.Parker (20.5) VIŠE

Omjer 4/8
Bonus 2/2

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 dec 2016, 19:38

Antetokounmpo 23,5 under @1,85

Juce sam ga igrao under a ubacio je 30 pts i opet under vcrs.Opet chicago, opet butler.Ne vjerujem da dva puta zaredom se moze naigrati protiv jimmya,sinoc je postigao 20ts i prvom pol i imao je sut u jednom trenutku 9/13 uz 2 pogodjene trice.Mec je zavrsio s 30 pts(13/27 sut iz igre).Iako je juce bila vijest da ima problem s desnim zglobom istegnucem,odigrao je 39 min.U fantasticnoj je formi,prebacio je protiv bulsa ove godine 3/5 puta ovu granicu.Jednostavno mislim da ga jimmy moze limitirati na 15 pts

Barnes 18,5 under @1,7

Vratio se deron u ekipu,samim tim manje suteva za barnesa.Dallas je ekipa koja postize najmanji broj poena po utakmici 93,2.Utah s druge strane je najbolja def ekipa lige koja protivnicima dozvoljava 95 pts prosjecno.Tesko da ovakav skrseni dallas moze prebaci i 85pts.Imaju probleme s povredama(bogut,novicki,barea).Barnes ce cuvati hayward koji dobro brani tu sf poziciju.Moguci je i rani blowout,tako da ostaje mogucnost da barnes presjedi zadnju cetvrtinu.

Boston (-7,5) h1

Dva su glavna razloga zasto igram ovaj hendikep i pobjedu bostona.Najbolji igrac gostiju kemba je out za vecerasnju tekmu i vrlo izgledni povratak ajzea u ekipu bostonu.Thomas je propustio zadnje 4 utakmice bostona koji su izgubili u 3 od 4.Boston je uzasnoj formi kuci,samo jedna pobjeda u posljednjih 5 domacih utakmica.Gosti su isto vezali 3 poraza zaredom, jos bez kembe tesko da mogu to popraviti vcrs.

Omjer : 7/12
bonus: 1/2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljiljan00
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljan00 » 16 dec 2016, 19:41

J.Parker 20,5 Over 1,85

Parker odlicno igra u zadnje vrijeme i ima odlican postotak suta.U zadnji 6 utakmica je samo jednom ostao ispod granice,Sinoc protiv chicaga za 35 minuta provedenih na parketu ubacio je 28 poena sa šutom iz igre 11/19,a sa slobodni bacanja je imao 5/7.Vjerujem da ce preci ovu granicu.

omjer:3/5
bonus:2/2

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 16 dec 2016, 20:01

D.Wade 18.5 under @1.85
Večeras isti rivali samo domaćinstvo obrnuto. Wade je sinoć dao 20 poena za nekih 33 minuta provedenih na terenu. Ali njemu su 34 godine i ove b2b utakmice teško da može da izdrži. Ove sezone u b2b utakmicama je na prosjeku od 12 poena i u jednoj čak nije ni nastupio. U b2b utakmicama igra također oko 28 minuta, ali procenti šuta su mu blago rečeno katastrofalni. Možda večerašnju utakmicu čak i preskoči, ali ja bi lično volio da nastupi jer ne vidim način kako bi mogao dati 19 poena i više.

R.Anderson 13.5 over @1.85
Večeras Houston dočekuje NewOrleans. Houston koji ove sezone igra u svakoj utakmici za koš više,a takvi su i gosti kojima je ovo b2b utakmica. Anderson je na prosjeku od 13.4 poena po meču, ali pošto igra bivšeg klupa iz kojeg je bukvalno otjeran, i pošto NjuOrleans najgore brani poziciju četvorke u komplet ligi i dopušta čak 22.4 poena sa te pozicije mislim da Ryan i večeras može da nastavi seriju dobrih partija jer u zadnja dva meča koja su također bila na više poena postigao je 22 i 19 koša.

Omjer: 2/7
BT: 2/1
Tako blizu, a tako daleko.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 dec 2016, 20:06

Memphis (-3.5) - Sacramento 1 @1,63

Sacramentu je Memphis ekipa koja najmanje odgovara vjerovatno u citavoj ligi jer tamo gdje lezi najveca snaga Kingsa, a to je u Cousinsu, u MEmphisu neutralise M. Gasol. Takodjer, Gay je upitan za ovaj mec, ali i ako bude igrao, ne sumnjam da ce ga Allen uspjesno "udaviti". Conley se vraca i on bi se trebao pobrinuti za treceg najopasnijeg igraca Kingsa, Collisona. Memphis ce sigurno dobiti ovu tekmu, a ovako mali hendikep se ne moze propustiti.

Houston - New Orleans DT>10 @1,60

Igram da ce Houston dobiti sa 10 ili vise poena razlike. Rocketsi su u velikoj formi i nalaze se na dionbi 3. mjesta na Zapadu sa Clippersima sa omjerom 19-7. Houston kod kuce ima pet vezanih pobjeda. S druge strane nalaze se ocajni Pelicansi (9-18) koji u posjlednjih 5 utakmica u gostima imaju samo jednu pobjedu, i to protiv ocajnih Sunsa nakon produzetka (120:119). Houston voli utakmicu na veliki broj poena, sto se ne moze reci za Pelikane, koji su se sinoc mnogo istrosili kuci protiv Indiane u jednoj izuzetno fizicki zahtjevnoj utakmici.

slika

Omjer 4/7
Bonus 0/1
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 16 dec 2016, 20:40

Memphis (-3,5) - Sacramento 1 1.63

Memphis iako ima velikih problema sa ozljedama igraju odlicno ove sezone. Trenutno su na omjeru 18-9 i na petom su mjestu zapada. Nocas im u goste dolaze Kingsi i Cousins koji ce imati pune ruke posla sa Gasolom. Memphis sa pozicije centra prima svega 13,8 poena i ako veceras zaustave Cousinsa ispod 20 poena mislim da ce lagano dobiti ovu utakmicu. Memphis prima svega 97 poena u prosjeku po utakmici i protivnike zaustavlja na 43% suta iz igre. Gay je upitam za nocas i ako on ne zaigra to je jos jedan plus za ovaj tip. Za Memphis se veceras vraca Conley koji je jos jedna dodatna opcija u napadu.

Omjer 6/7 Bonus tip 0/2
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 16 dec 2016, 20:51

G. Antetokounmpo 23,5 Manje 1,85 @wwin.

Dečko je sinoć odigrao strašnu utakmicu ali mislim da će to večeras teško ponoviti. Igraju protiv istog protivnika, opet ide na Butlera i teško da će ovaj dopustiti iživljavanje kao sinoć. Raduje me i to što je povećana granica za jedan poen tako da je i to, neka sitna, olakšavajuća okolnost. B2b utakmica, nema smisla majke mi. Nekako mi je ovo u dobra doba siguran par, ne ide brate dragi. Ako ponovo ono sinoć, kapa do poda.

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 16 dec 2016, 21:18

Memphis (-3.5) - Sacramento 1 1.63

Evo izasla vijest Gay out. Rodjak ima svakako tezak match-up jedan od najtezih za njega. Conley se vraca sto je ogroman plus za ovaj par.
Memfis ima 6 pobjeda zaredom na svom parketu. Sacramento u zadjih 6 pobjedio samo Dallas. (u gostima) ..

8/9

bonus: 0/2

Philadelphia/D.Šarić (8.5) over 2.20

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 dec 2016, 21:44

BONUS TIP: Memphis (-3,5) - Sacramento 1

OMJER 10/12
BONUS 1/2

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 dec 2016, 21:44

Ibaka 15.5 OVER 1.85

S obzirom na izostanak Vucevica, i dalje je tanka rotacija pod kosem Orlanda tako da Ibaka ide na 30plus minuta kao i u prethodne 3 utakmice. Prethodnu tekmu je ubacio svega 8 poena ali uz los sut 3-10. Prije toga 22 i 29. S obzirom da Orlando ima problema sa reallizacijom naglasili su da je vecerasnja tekma idealna prilika da poprave efikasnost.

D.Saric 8.5 OVER 2.20

Evo opet Sarica kojeg igram po istim argumentima kao i prosli put iako nije prebacio. Momak koji dobiva dovoljno prostora i dovoljno suteva tako da je ovo margina koja se lako da prebaciti. Fin je matchup jer se radi o Lakersima koji ima ju sjajan potencijal ali i propusta u odbrani s obzirom na neiskustvo. Vjerujem da se moze sacuvati problema sa licnim greskama i pogoditi 3-4 suta.

Bonus: A.Drummond 14.5 OVER 1.85

Omjer: 5/9
BP: 1/1
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 16 dec 2016, 22:11

H.Whiteside over 16.5 (1.70)

Ne ide na Gasola nego na DeAndrea,i on ga moze bez problema natrpat.U prijasnjim utakmicama dok su igrali Wade i ostali bio je ispod ove granice,a u predzadnjoj je zabio 23pts uz sut 10/13.Trenutno igraju samo on i Dragić,Whiteside sada uzima vise od 15 suteva i igra 35 minuta.Veceras bi trebao uzet i koju loptu vise jer Dragicu nece biti lako sa C.Paulom.Whiteside je u vrlo dobroj formi,zadnje 3 utakmice zabijao je 2opts protiv Chicaga,17 vs Washington i 26 Indiani.Jedini nacin da ne pređe veceras je da ih Clippersi ne razvale do poluvremena i Whiteside ode na klupu.

J.Valanciunas under 10.5 (1.85)

Toronto je na drugom mjestu na tablici iste konferencije sa skorom od 18 pobjeda i 7 poraza. Nalaze se u mnogo boljoj formi od Hawksa jer imaju samo jedan poraz na prethodnih 10 meceva.Valanciunas ima matchup sa Howardom.Atalanta je druga u ligi u branjenju centra.Kod Raptorsa ocekujem da se ispucaju DeRozan i Lowry koji su pokazali da su klasa sto znaci i manje lopti za njega.

Bonus:R.Gobert over 11.5 (1.85)

6/8
0/1
Igraj Široki ti si najbolji!

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 16 dec 2016, 22:18

MEMPHIS -SACRAMENTO HENDIKEP (3,5) 1 VISE 1,64
ocekujem pobjedu memhisa 18-9 na sacramentom 9-16 koji su dosta nepredvidivi za kladenje ali veceras ima nece igrati drugi najbolji igrac gay a cousins tesko ce moci sam protiv sjajne centarske linije grizlija, memhis kuci ima omjer 11-4 , a sacramento se rijetko gdje proslavi gostovanjem imaju omjer 4-10 tako da ocekujem sigurnu pobjedu memhisa.

PHILADELPHIA- LA LAKERS (208,5) VISE 1,69
Bice ovo sjajna utakmica sa mnogo poena, lakersi su katastrofali u zadnje vrijeme sa 10 poraza u nizu i vecaras ce dati sve od sebe da prekinu taj niz, ali protiv sebe imaju nezgodnu ekipu philadelphie koja je po meni bliza pobjedi ovdje, odlucio sam se za broj poena jer ce se obje ekipe okrenut ofanzivi.
Kod domacih par igraca je pod upitnikom (noel, saric) a gostima poslije ove utakmice idu dosta teski protivnici tako da vjerujem da ovaj tip prolazi.

J. PARKER (20,5) VISE 1,85
Igra u fantasticnoj formi sinoc je zabio 28, veceras igraju protiv chicaga bice gutava utakmica sigurno ce dobiti dosta minuta, butleer ce vjerovatno cuvati grka koji ce vjerovatno ici ispod a parkera ocekujem over.

BONUS PAR BROJ KOSEVA GOSTUJUCE EKIPE CHARLOTTE (101,5) MANJE 1,66

OMJER 3-5
BT 1-1

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 16 dec 2016, 22:22

Boston - Charlotte
Hendikep koševa (Boston -6.5), uključujući produžetke
Tip:1 1,81

Kembu nema tko zamijeniti ,Batum je solidan igrač ali koliko god šuteva uzeo neće biti na nivou Kembe.Kod Bostona upitan Thomas(velika je mogućnost da će igrati jer sam je izjavio da je spreman za igru i da će pomoći timu da se vrati pobjedama) ali i bez njega su kvalitetniji od Charlotta.Od zadnjih 9 međusobnih utakmica Boston je u 8 pobijedio tako da je i to jedan od razloga ovog tipa jer očito im leže.Još jedan od razloga je da Boston dopušta najmanje šuteva u ligi s pozicije SG,i tu poziciju odlično brane a večeras se "očekuje" nešto od Batuma da učini i donese pobjedu gostima što se mene čini nemogućim.Horford kod Bostona ulazi u formu nakon ozljede a Charlotte je među najslabijim u ligi u branjenju centra tako da će biti od njega 20+ koševa.
Broj koševa Boston/Al Horford (15.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,85

Na prosjeku od 15,4 poena,svakom utakmicom je u boljoj formi,počeo je trice šutirati i za centra mu to odlično ide jer je na prosjeku od 36% . + bolje igra na domaćem parketu. Charlote loše brani poziciju centra,tako da od njega večeras očekujem nekih 20 koševa jer zadnju utakmicu je podbacio a nakon dana odmora on najbolje igra i tad ga šut najbolje služi pa će večeras 2-3 trice od njega biti

Broj koševa Atlanta/D.Howard (14.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,85

Toronto najmanje koševa prima s bekovskih pozicija pa će večeras puno lopti ići na Howarda koji će iskoristiti loše branjenje centra od Valanciunasa(koji zna biti često preagresivan pa lako uđe u probleme s osobnima a to Howard zna iskoristiti).U zadnjoj utakmici Howard je zabio 20 koševa tako da bi i večeras trebao nastaviti tako.

Washington - Detroit
Broj koševa Detroit (101.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,80

Detroit malo koševa prima ali malo i postiže.Na prosjeku je od 98,9 postignuti dok Washington prima 106 koševa u prosjeku.Zadnje dvije utakmice Detroit je ispod ove granice bio ,ali oni puno brže i efikasnije igraju u gostima tako da i večeras tako očekujem i bez problema će zabiti više od 100 koševa.od zadnjih 6 gostujućih 4 puta su prešli ovu granicu.Washington je od zadnjih 10 utakmicu na domaćem parketu 8 primio više od 100 koševa.

OMJER: 6/9
BONUS: 1/3
Zadnja izmjena: jajce123, dana/u 16 dec 2016, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 dec 2016, 22:23

I. Thomas 21.5 OVER 1.85

Bio je povrijedjen, nije igrao posljednje 3 utakmice, ali veceras bi trebao je 100% spreman i da igra punu minutazu. On je na prosjeku od tacno 26 poena po mecu i na ovu granicu od pocetka sezone ima svega 3 undera i to dva puta ja stao na 20 poena. Veceras nema Kembe koji mu je trebao biti matchup, nego mu je matchup Sessions. Uz punu minutazu kakvu i treba da ima veceras ide on lagano preko ove granice
Isaiah Thomas (groin) said he's going to play against the Hornets on Friday night.
He's said he's close to 100 percent dating back to earlier this week and he also wanted to play before Friday. Coach Brad Stevens said he won't play Thomas until he was all the way back, so expect him to be a full go. Expect Marcus Smart, Terry Rozier and Jaylen Brown to lose some
OMJER 8/11
BONUS 2/2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 16 dec 2016, 22:33

Philadelphia-Lakers prvo poluvrijeme 1X @1.86

Philadelphia igra dosta bolje u zadnjdih nekoliko utakmica, uvezali su 2 pobjede, a zatim su porazeni od odlicnog Toronta prije 2 dana. Lakersi su u katastrofalnoj seriji (0-8), sto je vjerovatno najvecim dijelom uzrokovano mnogobrojnim povredama koje su imali. Prethodnu utakmicu su bili kompletni i trazlili su pobjedu protiv jedne od najlosijih ekipa lige - Brooklyna, ali je nisu uspjeli ostvariti (97-107). Prije dva dana sam tipovao na Brooklyn, pa cu tako i danas na Philadelphiju i ovaj mi se par cini cak i dosta bolji od onog prije dva dana i odigrao sam kjeca na 50KM. Embiid vjerovatno nece igrati veceras, ali Phila je odigrala dosta dobrih utakmica i bez njeg (naprimjer pobjeda protiv Detroita 97-79 prije 5-6 dana). Posto Phila pruza uglavnom bolje partije u prvom poluvremenu nego u drugom izabracu tip 'prvo poluvrijeme 1X'.

Dallas(89.5) 1 @1.64

Dallas u prosjeku daje 93.5 koseva po utakmici i jedna su od najlosijih ekipa lige u ovom segmentu. Imaju problema preci 90 koseva u vecini utakmica, a to je bio slucaj i u 3 od posljednjih 5 utakmica. Sa ekipama koje igraju tvrdo nerijetko znaju odigrati cetvrtinu s ukupno 25-30 poena ili poluvrijeme sa 70-80. Danas igraju protiv Utaha koji prima samo 95 koseva u prosjeku, a kada pobjedjuju i/ili igraju protiv ekipa poput Dallasa rijetko kad prime vise od 85 koseva. Ocekujem laganu pobjedu Utaha uz 95-100 datih koseva i primljenih oko 80.

Toronto (108.5) OVER @1.62

Toronto je u odlicnoj seriji i postizu dosta koseva, u 8 od zadnjih 10 utakmica (i 10 od 12) su presli navedenu granicu (jedino nisu protiv Bostona i Milwaukeeja kada su dali 101 i 105). Lowry je pronasao formu koja mu je nedostajala na pocetku godine, a i Demar u zadnje dvije ponovo daje 30+. Atlanta je u katastrofalnoj formi i nema ko ih ne pobjedjuje s veliom razlikom, prosto nevjerovatno, a uz to i prosjecno primaju oko 115 koseva u zadnjih deset utakmica, pa je za ocekivati da ce se slicno desiti i veceras.

Sacramento (97.5) UNDER @1.62

Vecina utakmica Memphisa zavrsava s malim brojem koseva, cak i kada igraju protiv ekipa kao sto su Houston, Portland, Denver itd. Portland im je naprimjer dao samo 86 koseva prije desetak dana (88-86), a Golden State samo 89. Sacramento cesto zna zabiti dosta koseva, ali ovo je uglavnom slucaj u utakmicama protiv ekipa kao sto su gore navedene (Portland, Houston, Denver - sinoc DEN-SAC 132-98), ali vecerasnja utakmica protiv Memphisa je nesto sasvim drugo. U prilog ovome ide i cinjenica da Gay nece nastupiti veceras.

bonus tip: Washington - Detroit (205.5) UNDER @1.71
slika
omjer: 5/7
bonus: 1/2

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 dec 2016, 22:49

J. PARKER (20,5) VISE 1,85

Ovaj momak igra u strašnoj formi, ponovo igraju protiv Chikaga koje je on napunio sinoc sa 28 poena za 35 minuta uz šut iz igre 11-19 za 3 poena šutirao je 3-5 slobodna bacanja 3-7. Veceras ga ocekujem opet na jedno 30-ak minuta vjerujem da je u stranju prebaciti ovu granicu. Zadnjih 5 meceva 4 puta je prelazio ovu granicu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 16 dec 2016, 23:00

B. Lopez (21.5) Under @1.85

Igraju protiv Orlanda, a Lopez će se pod košem boriti sa Biyombom i Ibakom, pa i sa Vučevićem.. Prvenstveno očekujem tekmu sa malim brojem koševa, kako je Orlando i navikao, a ovo povećanje granice Lopeza sa standardnih 20.5 na 21.5 me još više privuklo da probam sa ovim underom.. Ovu granicu je prešao samo jednom u posljednjih 10 međusobnih sa Orlandom, kada je postigao 24 poena, ali tada u ekipi nisu bili ni Ibaka ni Biyombo..

J. Harden (29.5) Over @1.85

Igraju sa Pelikanima i očekujem utakmicu sa velikim brojem poena.. a teško da mogu zamisliti utakmicu sa velikim brojem poena, a da Harden ne zabije bar 30 poena u 10tak asistencija.. Pelikani su u zadnje vrijeme dosta bolja ekipa, nedavno su se nosili i sa GSW do samog kraja. Tačno je da su Pelikani među najboljim u ligi što se tiče branjenja SG pozicije, ali su za branjenje PG pozicije najgori i najviše u ligi primaju poena preko te pozicije, a znamo svi da Harden voli da prevodi loptu preko centra i češće je u ulozi pleja nego i sam Beverly..

Dodatni tip: D. Šarić (8.5) Under @1.60

Omjer: 7/10 + 1/2
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 16 dec 2016, 23:04

D.Wade 18.5 - Manje 1.85

Odigrao sam jos i njega ovo mu je 3 tekma u 3 dana i to je glavni razlog sto ga igram under. Ne bi me ni cudilo da odmara veceras. Inace u b2b utakmicama bilo ih je 5-6 jednom je presao ovu granicu sve ostalo je ostao debelo ispod. Takodjer i jucer je jedva presao granicu a imao je odlican %FG.

8/9

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.