JavierBosnia je napisao/la:Jedna od mojih želja, mozda cak i Prcic ili Gojak umjesto Krunica.![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
JavierBosnia je napisao/la:Jedna od mojih želja, mozda cak i Prcic ili Gojak umjesto Krunica.![]()
![]()
Naša fudbalska reprezentacija okupila se jučer u Zenici kako bi započela petodnevne pripreme za kvalifikacionu utkamicu protiv Grčke.
Među pozvanim igračima nekoliko je debitanata, a među njima Kenanu Kodri i Danielu Pavloviću ovo je uopšte prvi kontakt sa reprezentacijom BiH.
Svi oni su srdačno dočekani od strane selektora i stručnog štaba, ali i od igrača sa većim reprezentativnim stažom.
Pogledajte kako je to sve izgledalo, ali i šta su izjavili naši reprezentativci Kodro, Duljević, Višća, Bajić
Nemaju oni kvalitet da odigraju kvalitetnu kontru, odbranu komotno mogu igrati visoki Zuka, Sunjic i Kenan Piric.edinjo-bih je napisao/la:iako je Gibraltar, nemogu igrati 3 visoka, spora stopera iza i drzati cijelu odbranu protiv malih brzih i pokretljivih napadaca. Jedino mozda ako bi kolasinac i visca pomagali iza tj u eventualnim kontrama se brzo vracali. a drugo, i ja bih volio prcica puno vise na poziciji koju si dodjelio krunicu
Bit će teška utakmica kažeRaonffa je napisao/la:Dobro govori Kodro naš![]()
Pa španski mentalitet, nema potcijenjivanjaRokoko87 je napisao/la:Bit će teška utakmica kažeRaonffa je napisao/la:Dobro govori Kodro naš![]()
Apsolutno bih sve isto odabrao.JavierBosnia je napisao/la:Jedna od mojih želja, mozda cak i Prcic ili Gojak umjesto Krunica.![]()
![]()
Sulejman VeličanstveniJohnCleese je napisao/la:Kako je dobro vidjeti te opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosanski sa spanskim naglaskom. Da i to dozivimo.Raonffa je napisao/la:Dobro govori Kodro naš![]()
Najlogicnija postavka, mislim da smo i protiv Andore igrali 3-5-2. Mada sigurno ce Mesa izvesti nesto sto niko ne ocekuje, tako bar najcesce budeHankMoody je napisao/la:Apsolutno bih sve isto odabrao.JavierBosnia je napisao/la:Jedna od mojih želja, mozda cak i Prcic ili Gojak umjesto Krunica.![]()
![]()