Zavisi dosta i od grupe..U kojem sesiru ce biti BiH?coelho41 je napisao/la:Prosinecki je dobio dobru reprezentaciju, sa malim ciljevima(EP), a kriteriji su spusteni kao nikad(24 reprezentacije) nema ni razloga da bude pesimista.
Btw

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zavisi dosta i od grupe..U kojem sesiru ce biti BiH?coelho41 je napisao/la:Prosinecki je dobio dobru reprezentaciju, sa malim ciljevima(EP), a kriteriji su spusteni kao nikad(24 reprezentacije) nema ni razloga da bude pesimista.
Vidjeli smo da je naslijedio taj gen za namještanje utakmica. Precrtao majstorski.calcio je napisao/la: To stvarno ne razumijete sta sam htio reci? Znaci otac mu je koji ga je odgojio, zajedno su radili u vise navrata, bave se istim poslom,... Neko ode na fakultet 3--4 godine i misli da je svu pamet svijeta pokupio, a Amar je uz Ivicu 50 godina.
Slazem se sa trollom Moggijem ne zavisi nista od grupe sve i da smo u zadnjem sesiru, ima jedna nepobjediva reprezentacija i sa ostalima se mozemo nadigravat.marconato je napisao/la:Zavisi dosta i od grupe..U kojem sesiru ce biti BiHcoelho41 je napisao/la:Prosinecki je dobio dobru reprezentaciju, sa malim ciljevima(EP), a kriteriji su spusteni kao nikad(24 reprezentacije) nema ni razloga da bude pesimista.
TELEFON: 033 276-826wobly92 je napisao/la:Vidjeli smo da je naslijedio taj gen za namještanje utakmica. Precrtao majstorski.calcio je napisao/la: To stvarno ne razumijete sta sam htio reci? Znaci otac mu je koji ga je odgojio, zajedno su radili u vise navrata, bave se istim poslom,... Neko ode na fakultet 3--4 godine i misli da je svu pamet svijeta pokupio, a Amar je uz Ivicu 50 godina.
Bravo Tmovac, nema labavo.TMovac je napisao/la:TELEFON: 033 276-826wobly92 je napisao/la:Vidjeli smo da je naslijedio taj gen za namještanje utakmica. Precrtao majstorski.calcio je napisao/la: To stvarno ne razumijete sta sam htio reci? Znaci otac mu je koji ga je odgojio, zajedno su radili u vise navrata, bave se istim poslom,... Neko ode na fakultet 3--4 godine i misli da je svu pamet svijeta pokupio, a Amar je uz Ivicu 50 godina.
Adresa: Radićeva 6, Sarajevo. Evo ti brate adresa i kontakt broj tuzilastva kantona Sarajevo. Pa ako imas bilo kakve dokaze bujrum. Napravi prijavu kao savjestan gradjanin i patriota ove drzave.
Ako je išta mali Amar mogao nauciti od Ivice onda je to da treba bježati od selektorske funkcije reprezentacije BiH ko šejtan od bismile,.Male su to pare a teško je deverati medju svojim narodom,nije dobro po zdravlje a našem narodu neš valjat nikad,.calcio je napisao/la: To stvarno ne razumijete sta sam htio reci? Znaci otac mu je koji ga je odgojio, zajedno su radili u vise navrata, bave se istim poslom,... Neko ode na fakultet 3--4 godine i misli da je svu pamet svijeta pokupio, a Amar je uz Ivicu 50 godina.
Nerviraju me ovakvi likovi koji samo trabunjaju i optuzuju nekoga samo da mu nanesu stetu bez adekvatnih dokaza. U Engleskoj imas Hayd park. Gdje mozes trabunjati sve sto zelis, protiv bilo koga zelis. Ali cim se maknes sa te 1 stepenice, ili ce taj koga optuzujes sutra osvanuti u corki, ili ti ( ako si iznosio lazne optuzbe ). Namjestanje utakmica je ozbiljno krivicno djelo. I ako je bilo ko uradio nesto nezakonito treba za to i odgovarati, pa makar bio i moj babo rodjeni.Harrison je napisao/la:Bravo Tmovac, nema labavo.TMovac je napisao/la:TELEFON: 033 276-826wobly92 je napisao/la: To stvarno ne razumijete sta sam htio reci? Znaci otac mu je koji ga je odgojio, zajedno su radili u vise navrata, bave se istim poslom,... Neko ode na fakultet 3--4 godine i misli da je svu pamet svijeta pokupio, a Amar je uz Ivicu 50 godina.
Vidjeli smo da je naslijedio taj gen za namještanje utakmica. Precrtao majstorski.
Adresa: Radićeva 6, Sarajevo. Evo ti brate adresa i kontakt broj tuzilastva kantona Sarajevo. Pa ako imas bilo kakve dokaze bujrum. Napravi prijavu kao savjestan gradjanin i patriota ove drzave.
Kazes minimum minimuma?Kompromis je napisao/la:Minimum minimuma koji mora imati je plasman na EP.... sve preko toga sto ostvari bonus je... normalno nisam bio za njega, ali eto kad je vec izabran nek hajca... ali ispod kvalifikacije na prvenstvo nista drugo ne treba razmatrati... da li ce to biti direktno ili kroz baraz sasvim mi je svejedno... ali krajnji cilj se zna....
Ne moze dobiti nikako neku neprelaznu skupinu jer cemo u najgorem slucaju biti u 3. sesiru, a moguce i u 2. nekad predkraj..... zato barem 3. mjesto u grupi i onda kroz baraz....
realnost je prolazak grupe na EP, u kojima jedno ispada, a cilj sve dalje sto ide nakon togaEvander je napisao/la:Kazes minimum minimuma?Kompromis je napisao/la:Minimum minimuma koji mora imati je plasman na EP.... sve preko toga sto ostvari bonus je... normalno nisam bio za njega, ali eto kad je vec izabran nek hajca... ali ispod kvalifikacije na prvenstvo nista drugo ne treba razmatrati... da li ce to biti direktno ili kroz baraz sasvim mi je svejedno... ali krajnji cilj se zna....
Ne moze dobiti nikako neku neprelaznu skupinu jer cemo u najgorem slucaju biti u 3. sesiru, a moguce i u 2. nekad predkraj..... zato barem 3. mjesto u grupi i onda kroz baraz....![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da je ne odlazak na EP neupsjek, ali ovakvo sto izgovoriti![]()
![]()
![]()
Ako je ovo minimum minimuma, sta je onda po tebi "realnost"? Cetvrfinale EP?![]()
![]()
![]()
![]()
Na koliko EP smo ranije bili?![]()
![]()
![]()
Po meni minumum minumuma je da unaprijedi igru i da na terenu dobijemo ono sto je ekvivalent igrackom kadru kojeg cemo imati, ma sta god da to na kraju znacilo.
Nema više baraža. Samo najbolje 2 ekipe iz svake grupe idu direktno, a baraž će ustvari igrati pobjednici grupa u Ligi nacija.Kompromis je napisao/la:Minimum minimuma koji mora imati je plasman na EP.... sve preko toga sto ostvari bonus je... normalno nisam bio za njega, ali eto kad je vec izabran nek hajca... ali ispod kvalifikacije na prvenstvo nista drugo ne treba razmatrati... da li ce to biti direktno ili kroz baraz sasvim mi je svejedno... ali krajnji cilj se zna....
Ne moze dobiti nikako neku neprelaznu skupinu jer cemo u najgorem slucaju biti u 3. sesiru, a moguce i u 2. nekad predkraj..... zato barem 3. mjesto u grupi i onda kroz baraz....
Play-offs (4 teams qualify)
The last four EURO places will be won through the European Qualifiers play-offs, which will be contested by the 16 UEFA Nations League group winners (i.e. the four group winners in each of the four divisions).
Each league will have a path of its own and each path will feature two single-leg semi-finals and one single-leg final, drawn on 22 November 2019, played in single venues from 26–31 March 2020. The winner of each path will win a ticket to UEFA EURO 2020.
If a UEFA Nations League group winner has already qualified via the European Qualifiers, then their spot will go to the next best-ranked team in their league. If a league does not have four teams to compete, the remaining slots are allocated to teams from another league, according to the overall UEFA Nations League rankings.
To sam smetnuo sa uma da se uopste i igra... eto mu prilike da i na taj nacin izbori EP, ako zakaze na ovaj standardni nacin... mada zakazati ne bi trebao jer ce u najgorem slucaju dobiti jednu jaku ekipu (Poljska je idealna) i jednu koja je tu negdje sa nama (ako budemo 3. sesir)... ekipe iz ovih ispod sesira su svakako odron, pogotovo 5. i 6 sesir......BoixosNois1899 je napisao/la:Nema više baraža. Samo najbolje 2 ekipe iz svake grupe idu direktno, a baraž će ustvari igrati pobjednici grupa u Ligi nacija.Kompromis je napisao/la:Minimum minimuma koji mora imati je plasman na EP.... sve preko toga sto ostvari bonus je... normalno nisam bio za njega, ali eto kad je vec izabran nek hajca... ali ispod kvalifikacije na prvenstvo nista drugo ne treba razmatrati... da li ce to biti direktno ili kroz baraz sasvim mi je svejedno... ali krajnji cilj se zna....
Play-offs (4 teams qualify)
The last four EURO places will be won through the European Qualifiers play-offs, which will be contested by the 16 UEFA Nations League group winners (i.e. the four group winners in each of the four divisions).
Each league will have a path of its own and each path will feature two single-leg semi-finals and one single-leg final, drawn on 22 November 2019, played in single venues from 26–31 March 2020. The winner of each path will win a ticket to UEFA EURO 2020.
If a UEFA Nations League group winner has already qualified via the European Qualifiers, then their spot will go to the next best-ranked team in their league. If a league does not have four teams to compete, the remaining slots are allocated to teams from another league, according to the overall UEFA Nations League rankings.
Nažalost, Ivica je odslužio svoje i to je već dokazano, ponovo mu se suditi ne može, jel trebaju dokazi crno na bijelo da je namještao i bio kažnjavan?TMovac je napisao/la: Nerviraju me ovakvi likovi koji samo trabunjaju i optuzuju nekoga samo da mu nanesu stetu bez adekvatnih dokaza. U Engleskoj imas Hayd park. Gdje mozes trabunjati sve sto zelis, protiv bilo koga zelis. Ali cim se maknes sa te 1 stepenice, ili ce taj koga optuzujes sutra osvanuti u corki, ili ti ( ako si iznosio lazne optuzbe ). Namjestanje utakmica je ozbiljno krivicno djelo. I ako je bilo ko uradio nesto nezakonito treba za to i odgovarati, pa makar bio i moj babo rodjeni.