Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH/BiH-Turska
Sinoc kazem ocu 2 minute poslije utakmice da nikad u zivotu nisam vjerovao da ce mi biti drago da mi izgubi reprezentacija, ali sinoc je bilo tako. I to mi se desilo sinoc i nadam se da se taj osjecaj nece nikad ponoviti. Prije svega mi je bilo drago jer za mjesec dana igramo dvije utakmice koje su poslije danske i srbije vjerovatno najbitnije od kada nam je drzava nezavisna i samostalna. Drago mi je da se ciro uvjerio u kvalitete svog ibricica, zatim mravca, pandje, nurkovica, damjanovica, radeljica, a drago mi je da je s druge strane i njemu i svima nama dozvolio pjanicu da pokaze sve svoje kvalitete. Drago mi je jer smo se i mi i ciro uvjerili da u ekipi ima igraca, istih onih koji su propustili pobjedu protiv danske za euro, ili mozda srbije za baraz koju godinu poslije. Ti i takvi, nazovimo ih igracima, ili pak reprezentativcima nemaju mjesta u kajzerslauternu, cotbusu, hajduku, ne prolaze probe po poljskoj ligi, pa valjda je to dovoljan dokaz da reprezentacija sa takvim igracima ne zasluzuje neko veliko takmicenje. Siguran sam da oni koje smo sa tugom gledali sinoc 20-tak minuta nece igrati protiv armenije i turske i da cemo pobjediti te dvije utakmice u kombinaciji sa ovim igracima: supic, hasagic ili begovic, berberovic, spahic, nadarevic, salihovic, pjanic, mislimovic, muratovic, rahimic, vladavic, dzeko, ibisevic, muslimovic, stilic (mozda sam nekog izostavio), te da ce ciro popuniti spisak sa igracima iz nase lige, jer ova liga ima kvaltetnijih igaca nego sto su oni koji ne mogu da igraju u drugoj njemackoj i prvoj hrvatskoj, to je pokazalo sarajevo, siroki, slavija pa i zrinjski, to pokazuju utakmice premier lige koja se na sva zvona hvali...cini se da to svi vidimo sem cire, te se nadam da iako ne uspijemo necemo zaliti ni mi a ni ciro kako se nismo uvjerili protiv irana da nismo smjeli ici s nekim igracima dalje...Sve drugo sto bi se desilo, nebismo imali razloga da zalimo.
Turci su vrlo optimisticni da mogu lahko doci do 3 boda protiv nas u Zenici. Evo nekih komentara koje sam pronasao na forume turske reprezentacije na engleskom jeziku. Ovo je misljenje turskih navijaca o nasoj reprezentaciji pa vi sami presudite :
- "Soon we will get 3 points each from Estonia and Bosnia".
- "Bosnia (I think) is an unexperienced team, so anything can happen".
- "I can tell you Bosnia will crap at least one of the Estonia/Armenia games".
- "Bosnia 0-6 Turkey, we will crush Bosnia".
- "It's not like Bosnia has beaten any good team either. Estonia and armenia aren't very good teams and when they played against Turkey they lost and against Spain they lost too".
- " Those few wins got into your heads. Just because Spain lost one game doesn't mean they aren't the best. Spain will crush Bosnia and Turkey will do the same. Bosnia beated Belgium, Estonia and Armenia I don't see any super powers in there. Bosnia will see how football is played when they play against Turkey and Spain."
- "Bosnia has not guaranteed anything yet. Bosnia will lose to both Spain and Turkey for sure".
Izvor : fifa.com i forums.soccerfansnetwork.com
Kao sto mozete vidjeti, oni nas uopste nesfataju kao jednu jaku reprezentaciju. Zato se ja dodatno nadam da cemo ih pobjedi, ako bog da, u Zenici. Makar bilo 1-0, ja cu biti zadovoljan.
- "It's not like Bosnia has beaten any good team either. Estonia and armenia aren't very good teams and when they played against Turkey they lost and against Spain they lost too".
- " Those few wins got into your heads. Just because Spain lost one game doesn't mean they aren't the best. Spain will crush Bosnia and Turkey will do the same. Bosnia beated Belgium, Estonia and Armenia I don't see any super powers in there. Bosnia will see how football is played when they play against Turkey and Spain."
- "Bosnia has not guaranteed anything yet. Bosnia will lose to both Spain and Turkey for sure".
Kao sto mozete vidjeti, oni nas uopste nesfataju kao jednu jaku reprezentaciju. Zato se ja dodatno nadam da cemo ih pobjedi, ako bog da, u Zenici. Makar bilo 1-0, ja cu biti zadovoljan.

Mijenjat će oni selektora u oktobru, možda i u septembru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ovo je spisak potencijalnih reprezentativaca BiH, iako su neki već nastupali za omladinske selekcije naše zemlje, a i ostalih zemalja. Treba dodati također da su neki od dole nabrojanih već davno nastupali i za A reprezentaciju poput Krunića i Blatnjaka. Igrači sa spiska su u starosnoj dobi od 19 do 30 godina što znači da su u najboljim godinama. U ovim igračima ima mnogo potencijala, a onog koga zanima više kliknite na igrača . A dopunjena verzija spiska glasi ovako:
Samir Šarić - FW - 25 god - Sandefjord - Norveška
Admir Raščić - FW - 28 god - Sandefjord - Norveška
Fenan Salčinović - MF -21 god - Lech Poznan (Sandefjord) - Poljska (Norveška)
Sead Ramović - GK - 30 god - Tromsø IL - Norveška
Edin Đulbić - DF - 26 god - Rot Weiss Ahlen - Njemačka
Zlatko Janjić - MF - 23 god - Arminia Bielefeld - Njemačka
Darko Maletić - MF - 28 god - TuS Koblenz - Njemačka
Admir Ljevaković - MF - 26 god - FK Teplice - Češka
Samir Merzić - DF - 24 god - FK Teplice - Češka
Aidin Mahmutović - FW - 23 god - FK Teplice - Češka
Anes Haurdić - MF - 19 god - FK Baumit Jablonec - Češka
Muris Mešanović - FW - 19 god - FK Baumit Jablonec - Češka
Esad Razić - FW - 26 god - Olympiakos Nicosia - Kipar
Esad Veledar - MF - 25 god - FK DAC 1904 Dunajská Streda - Slovačka
Mato Šimunović - MF -24 god - FC Nitra - Slovačka
Avdija Vršajević - FW - 23 god - 1. FC Tatran Prešov - Slovačka
Dejan Drakul - MF - 21 god - 1. FC Tatran Prešov - Slovačka
Eldar Hasanović - MF - 19 god - MŠK Žilina - Slovačka
Mislav Karoglan - MF - 27 god - MŠK Žilina - Slovačka
Damir Čeković - MF - 23 god - MŠK Žilina - Slovačka
Goran Galesić - DF - 24 god - ND Gorica - Slovenija
Mehmedalija Čović - DF - 23 god - AA Gent (Interblock Ljubljana) - Belgija (Slovenija)
Ivan Jolić - FW - 29 god - Interblock Ljubljana - Slovenija
Edin Adilović - FW - 24 god - NK Nafta Lendava - Slovenija
Nedžad Sardarević - 25 god - NK Primorje - Slovenija
Ozren Perić - FW - 24 god - NK Rudar Velenje - Slovenija
Eldar Topić - FW - 26 god - FK Austria Vien - Austrija
Nedeljko Malić - DF - 23 god - SV Mattersburg - Austrija
Zdenko Baotić - GK - 24 god - SK Sturm Graz - Austrija
Milan Srećo - MF - 23 god - FK Banat Zrenjanin - Srbija
Aleksandar Jovanović - MF - FK Hajduk Kula - Srbija
Petar Jelić - FW - 22 god - OFK Beograd - Srbija
Amer Osmanagić - MF - 25 god - OFK Beograd - Srbija
Aleksandar Kosorić - DF - 22 god - FK Partizan - Srbija
Ognjen Vranješ - DF - 19 god - Crvena Zvezda - Srbija
Đorđe Kamber - MF - 25 god - Diósgyőri VTK - Mađarska
Josip Ćutuk - DF - 24 god - Újpest FC - Mađarska
Gabriel Petrović - MF - 22 god - IF Brommapojkarna - Švedska
Emir Kujović - FW - 20 god - Halmstads BK - Švedska
Nordin Gerzić - MF - 25 god - Örebro SK - Švedska
Emra Tahirović - FW - 21 god - Örebro SK - Švedska
Sanel Kapidžić - FW - 22 god - Aarhus Gymnastikforening - Danska
Sedin Alić - MF - 20 god - SönderjyskE - Danska
Selver Hodžić - DF - 30 god - Neuchâtel Xamax - Švicarska
Damir Džombić - DF - 24 god - FC Vaduz - Lihtenštajn (Švicarska)
Senad Lulić - MF - 23 god - Grasshopper-Club Zürich - Švicarska
Edin Junuzović - FW - 23 god - FC Amkar Perm - Rusija
Dragan Blatnjak - FW - 27 god - FC Khimki - Rusija
Branislav Krunić - MF - 30 god - FC Moskva - Rusija
Mersudin Ahmetović - FW - 24 god - FC Rostov - Rusija
Vanja Džaferović - DF - 26 god - PFC Lokomotiv Sofia - Bugarska
Asmir Alomerović - MF - 19 god - FC Avenir Beggen - Luksemburg
Emčo Kalabić - MF - 21 god - F91 Dudelange - Luksemburg
Anis Mehović - MF - 20 god - F91 Dudelange - Luksemburg
Almin Babačić - DF - 25 god - Jeunesse Esch - Luksemburg
Aldin Ramčilović - MF - 22 god - FC Progrès Niedercorn - Luksemburg
Mehmed Mujkić - MF - 21 god - FC RM Hamm Benfica - Luksemburg
Amer Dautbašić - FW - 25 god - SC Steinfort - Luksemburg
Zdravko Šaraba - DF - 29 god - FC Dinamo Minsk - Bjelorusija
Dilaver Zrnanović - DF - 24 god - FC MTZ-RIPO - Bjelorusija
Siniša Gagula - MF - 25 god - OFI Crete - Grčka
Samir Šarić - FW - 25 god - Sandefjord - Norveška
Admir Raščić - FW - 28 god - Sandefjord - Norveška
Fenan Salčinović - MF -21 god - Lech Poznan (Sandefjord) - Poljska (Norveška)
Sead Ramović - GK - 30 god - Tromsø IL - Norveška
Edin Đulbić - DF - 26 god - Rot Weiss Ahlen - Njemačka
Zlatko Janjić - MF - 23 god - Arminia Bielefeld - Njemačka
Darko Maletić - MF - 28 god - TuS Koblenz - Njemačka
Admir Ljevaković - MF - 26 god - FK Teplice - Češka
Samir Merzić - DF - 24 god - FK Teplice - Češka
Aidin Mahmutović - FW - 23 god - FK Teplice - Češka
Anes Haurdić - MF - 19 god - FK Baumit Jablonec - Češka
Muris Mešanović - FW - 19 god - FK Baumit Jablonec - Češka
Esad Razić - FW - 26 god - Olympiakos Nicosia - Kipar
Esad Veledar - MF - 25 god - FK DAC 1904 Dunajská Streda - Slovačka
Mato Šimunović - MF -24 god - FC Nitra - Slovačka
Avdija Vršajević - FW - 23 god - 1. FC Tatran Prešov - Slovačka
Dejan Drakul - MF - 21 god - 1. FC Tatran Prešov - Slovačka
Eldar Hasanović - MF - 19 god - MŠK Žilina - Slovačka
Mislav Karoglan - MF - 27 god - MŠK Žilina - Slovačka
Damir Čeković - MF - 23 god - MŠK Žilina - Slovačka
Goran Galesić - DF - 24 god - ND Gorica - Slovenija
Mehmedalija Čović - DF - 23 god - AA Gent (Interblock Ljubljana) - Belgija (Slovenija)
Ivan Jolić - FW - 29 god - Interblock Ljubljana - Slovenija
Edin Adilović - FW - 24 god - NK Nafta Lendava - Slovenija
Nedžad Sardarević - 25 god - NK Primorje - Slovenija
Ozren Perić - FW - 24 god - NK Rudar Velenje - Slovenija
Eldar Topić - FW - 26 god - FK Austria Vien - Austrija
Nedeljko Malić - DF - 23 god - SV Mattersburg - Austrija
Zdenko Baotić - GK - 24 god - SK Sturm Graz - Austrija
Milan Srećo - MF - 23 god - FK Banat Zrenjanin - Srbija
Aleksandar Jovanović - MF - FK Hajduk Kula - Srbija
Petar Jelić - FW - 22 god - OFK Beograd - Srbija
Amer Osmanagić - MF - 25 god - OFK Beograd - Srbija
Aleksandar Kosorić - DF - 22 god - FK Partizan - Srbija
Ognjen Vranješ - DF - 19 god - Crvena Zvezda - Srbija
Đorđe Kamber - MF - 25 god - Diósgyőri VTK - Mađarska
Josip Ćutuk - DF - 24 god - Újpest FC - Mađarska
Gabriel Petrović - MF - 22 god - IF Brommapojkarna - Švedska
Emir Kujović - FW - 20 god - Halmstads BK - Švedska
Nordin Gerzić - MF - 25 god - Örebro SK - Švedska
Emra Tahirović - FW - 21 god - Örebro SK - Švedska
Sanel Kapidžić - FW - 22 god - Aarhus Gymnastikforening - Danska
Sedin Alić - MF - 20 god - SönderjyskE - Danska
Selver Hodžić - DF - 30 god - Neuchâtel Xamax - Švicarska
Damir Džombić - DF - 24 god - FC Vaduz - Lihtenštajn (Švicarska)
Senad Lulić - MF - 23 god - Grasshopper-Club Zürich - Švicarska
Edin Junuzović - FW - 23 god - FC Amkar Perm - Rusija
Dragan Blatnjak - FW - 27 god - FC Khimki - Rusija
Branislav Krunić - MF - 30 god - FC Moskva - Rusija
Mersudin Ahmetović - FW - 24 god - FC Rostov - Rusija
Vanja Džaferović - DF - 26 god - PFC Lokomotiv Sofia - Bugarska
Asmir Alomerović - MF - 19 god - FC Avenir Beggen - Luksemburg
Emčo Kalabić - MF - 21 god - F91 Dudelange - Luksemburg
Anis Mehović - MF - 20 god - F91 Dudelange - Luksemburg
Almin Babačić - DF - 25 god - Jeunesse Esch - Luksemburg
Aldin Ramčilović - MF - 22 god - FC Progrès Niedercorn - Luksemburg
Mehmed Mujkić - MF - 21 god - FC RM Hamm Benfica - Luksemburg
Amer Dautbašić - FW - 25 god - SC Steinfort - Luksemburg
Zdravko Šaraba - DF - 29 god - FC Dinamo Minsk - Bjelorusija
Dilaver Zrnanović - DF - 24 god - FC MTZ-RIPO - Bjelorusija
Siniša Gagula - MF - 25 god - OFI Crete - Grčka
da se ovaj nije zezno za rezultat.tako je i belgijski selektor govorio da idu po 6 bodova pa su dobili 6 golova.prije ce biti za nas 6-0 nego za turskuTarik14 je napisao/la:Turci su vrlo optimisticni da mogu lahko doci do 3 boda protiv nas u Zenici. Evo nekih komentara koje sam pronasao na forume turske reprezentacije na engleskom jeziku. Ovo je misljenje turskih navijaca o nasoj reprezentaciji pa vi sami presudite :
mene je najvise strah utakmice u armeniji , nekako imam los osjecajTarik14 je napisao/la:Turci su vrlo optimisticni da mogu lahko doci do 3 boda protiv nas u Zenici. Evo nekih komentara koje sam pronasao na forume turske reprezentacije na engleskom jeziku. Ovo je misljenje turskih navijaca o nasoj reprezentaciji pa vi sami presudite :
sto se tice turske, njih mozemo razvalit , nadam se da cemo ih docekati ko sto su oni nase navijace,
neki po 5 dana u zatvoru bili
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
ognjen vranes- 19 god. taj bi igrao da ja biram tim
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutnom selektoru Turske reprezentacije (Fatih Terim) se prijeti otkaz u slucaju da Turska ne izbori baraz za SP odnosno drugo mjesto. On ipak ostaje optimistican i jednom intervju za Turske novine je rekao da ocekuje 6 boda protiv Estonije i nase reprezentacije. Mene licno ne smeta toliko sto nas Turci podcjenijavu jel su nas Belgijanci takoder svatili kao "lahk zalogaj" i na kraju smo im ispucali cetvorku u sred Genka. Ja ocekujem pobjedu protiv Armenije (1-3) i remi protiv Turske (2-2).Virtu4l je napisao/la:Mijenjat će oni selektora u oktobru, možda i u septembru.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Korkusu şimdi bizim Bosna Zenica kazanmak think.
Bunu Bosna ve Hersek bize daha iyi% 100 olduğunu düşünüyorum
Bu oyun Zenica, where atmosfere orada oyuncularımız için en zor dağıdır oynanır
Biz bu nedenle küçük bir Bosna Böylece zayıf ve Hersek bana büyük bir rezalet olduğunu yendi
Beat bize bu zor bize geçen yıl yenilgi acısını bekledim olacak
Ovo su samo jedni od komentara na turskim forumima ko zna turski skontace da je pitanju strah turskih navijaca i pored poraza od Irana i da smo najaci kad smo najranjiviji..i da ako izgube od nas nemaju se nicemu nadati..
Biz bu nedenle küçük bir Bosna Böylece zayıf ve Hersek bana büyük bir rezalet olduğunu yendi
Ovo su samo jedni od komentara na turskim forumima ko zna turski skontace da je pitanju strah turskih navijaca i pored poraza od Irana i da smo najaci kad smo najranjiviji..i da ako izgube od nas nemaju se nicemu nadati..
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Da, to i ja mislim. Nije realno da mi pobjedimo Tursku 6-0 a kamoli da nas oni pobjede 0-6 kod kuce.fanatikos je napisao/la: Da se ovaj nije zezno za rezultat.tako je i belgijski selektor govorio da idu po 6 bodova pa su dobili 6 golova.prije ce biti za nas 6-0 nego za tursku

Naravno, ima izuzetaka. Garantujem ti ja da 85% turskih navijaca vjeruju da ce njihov tim doci do pobjede u Zenici. Ovi komentari su uglavnom pametni i takve komentare sam rijetko vidio u posljednje vrijeme kada je u pitanju utakmica izmedu BIH i Turske.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Korkusu şimdi bizim Bosna Zenica kazanmak think.
nek nas oni samo podcjenjuju , a sa bilinog polja slabo ko se izvukao sa pozitivnim rezultatom
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Tako je i, ako bog da, nece se ni oni izvuci s pozitivnim rezultatom.Bosnier je napisao/la:nek nas oni samo podcjenjuju , a sa bilinog polja slabo ko se izvukao sa pozitivnim rezultatom

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Victory sina ja Armena ja Türgi, kuid te meist kaotada ja kui teil on defeated meile 7:0
Cuj kralja Estonskog pobijedit cete armeniju i tursku ali cete od nas izgubiti iako ste nas pobjedili 7:0... HAHAHHAHA
Cuj kralja Estonskog pobijedit cete armeniju i tursku ali cete od nas izgubiti iako ste nas pobjedili 7:0... HAHAHHAHA
Tarik14 je napisao/la: Kao sto mozete vidjeti, oni nas uopste nesfataju kao jednu jaku reprezentaciju. Zato se ja dodatno nadam da cemo ih pobjedi, ako bog da, u Zenici. Makar bilo 1-0, ja cu biti zadovoljan.
shvataju oni nas ozbiljnije nego sto iko misli , to sto Turci pisu po forumima nema nikakve veze sa onim sto Fatih Terim misli , daBogdo on tako misli ..bilo bi nama puno lakse ..,
uostalom 2 puta su dosli u BiH i oba puta izgubili , jednom 2-0 , jednom 3-2 ..
utakmica sa njima ce biti jako teska jer ce oni morati ici na pobjedu , tj sve ili nista .. nasa prednost je upravo u tome ...
i jos da dodam da nisam siguran da ce dobiti Belgiju u Brisel, oni to vec uracunali ..aj nek samo racunaju ...na kraju ce im biti losa matematika akoBogda

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
gdje ti cupas ove komentare i kako prevodis to ? hahahha.. nasmijao si me pravo sa ovim ˝cuj kralja estonskogRoB_Do_BaGrO je napisao/la:Victory sina ja Armena ja Türgi, kuid te meist kaotada ja kui teil on defeated meile 7:0
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Preko kuma koji se nalazi u danskoj inace prijatelji su mu i turci svedjani estonci latvijci i tako dalje pa on je na forumima ali sam ja online sa njim preko skype...mostar_mo je napisao/la:gdje ti cupas ove komentare i kako prevodis to ? hahahha.. nasmijao si me pravo sa ovim ˝cuj kralja estonskogRoB_Do_BaGrO je napisao/la:Victory sina ja Armena ja Türgi, kuid te meist kaotada ja kui teil on defeated meile 7:0
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Preko kuma koji se nalazi u danskoj inace prijatelji su mu i turci svedjani estonci latvijci i tako dalje pa on je na forumima ali sam ja online sa njim preko skype...mostar_mo je napisao/la:gdje ti cupas ove komentare i kako prevodis to ? hahahha.. nasmijao si me pravo sa ovim ˝cuj kralja estonskogRoB_Do_BaGrO je napisao/la:Victory sina ja Armena ja Türgi, kuid te meist kaotada ja kui teil on defeated meile 7:0
hahahhaa al bas je kralj estonski ..kakvu izjavu izusti , al meni je smijesnije kako si ti to rekao , cuj kralja estonskog hahahhaaha , ko da sam ti facu vidio kad si to pisao haha , nisam se nasmijao oca mi ovako slatko odavno ..

Sigurno nam nece biti lako ni protiv Armenije ni protiv Turske, bit ce obadvije teske, normalno teza ce biti protiv Turske, ali bit ce i drukciji pristup utakmicama na osnovu Irana drukcije je igrati prijateljske a drukcije kvalifikacione. Neka je Ciro stavio i Radeljica i Damjanovica, jer sada zna da ih vise netreba zvati, da nemoze racunati na njiha dvojicu. Zao mi je sto nije stavio Mirvica i Stilica, da odigraju bar po 20-ak minuta da vidimo malo i njiha kakvi su jer za to sluze prijateljske utakmice.
Tesko ce biti napraviti sastav prptiv Armenije i Turske, neka je Bog na pomoci, mozda ovako bi bilo dobro protiv Armenije:
--------------------------Supic-------------------
----------------Spahic---Nadarevic------------
-- ?????????------------------------------Jahic-----
------------------Rahimic------------------------
-------Pjanic-----Bajramovic/Stilic-----Salihovic--
---------------Ibisevic--------Dzeko---------------
Zaista neznam koga staviti na desnog Beka
A protiv Turske zamijeniti Pjanica Misimovicem, ali Ciro igra sa 3 stopera pa onda nemoze ovaj sastav i bit ce ovaki sastav:
-------------------Supic--------------
-----Spahic-----Nadarevic----Jahic----
-----????----------------------Salihovic-------
--------------------Rahimic------------------
-------------Ibricic----Muratovic--------
--------------Dzeko----Ibisevic--------
a protiv Turske Misimovic umijsto Muratovica
Tesko ce biti napraviti sastav prptiv Armenije i Turske, neka je Bog na pomoci, mozda ovako bi bilo dobro protiv Armenije:
--------------------------Supic-------------------
----------------Spahic---Nadarevic------------
-- ?????????------------------------------Jahic-----
------------------Rahimic------------------------
-------Pjanic-----Bajramovic/Stilic-----Salihovic--
---------------Ibisevic--------Dzeko---------------
Zaista neznam koga staviti na desnog Beka
A protiv Turske zamijeniti Pjanica Misimovicem, ali Ciro igra sa 3 stopera pa onda nemoze ovaj sastav i bit ce ovaki sastav:
-------------------Supic--------------
-----Spahic-----Nadarevic----Jahic----
-----????----------------------Salihovic-------
--------------------Rahimic------------------
-------------Ibricic----Muratovic--------
--------------Dzeko----Ibisevic--------
a protiv Turske Misimovic umijsto Muratovica
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Mensur Mujdza igra za SC Freiburg, on je desni bek. Treba pod hitno da dobije poziv u reprezentaciji. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.