Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Smail Prevljak
Zasluzio je mjesto u pocetnoj postavi nakon performansa u prosloj utakmici. Yebo ih dabbur.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Dabbur je vec postigao 7 golova pa ga je tesko skinuti.JackTheStripper je napisao/la:Zasluzio je mjesto u pocetnoj postavi nakon performansa u prosloj utakmici. Yebo ih dabbur.
Smail nek cuti i radi, vremenom ce pokaziti svoj kvalitet.
- Beduin
- Kontakt:
Imal gdje link prenosa ili ko prenosi pored Arene?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nakon ovoga večeras, treba ga definitivno skinuti. Frajera sam dvaput vidio na terenu i to je to.soko je napisao/la:Dabbur je vec postigao 7 golova pa ga je tesko skinuti.JackTheStripper je napisao/la:Zasluzio je mjesto u pocetnoj postavi nakon performansa u prosloj utakmici. Yebo ih dabbur.
Smail nek cuti i radi, vremenom ce pokaziti svoj kvalitet.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Smail je doktor za ove "napadace". Ne razumijem sta radi ovaj trener
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja ne znam sta ste vi ocekivali da ce mozda zaigrati? eh tu ste se zajebali odma na startu,momak je dobio novi poboljsan ugovor i njega boli k.... hoce li igrati ili ne.Znao je on koliko ce i kad ce igrati prije nego je potpisao ugovor,sve dok se Dabur i ovaj kosooki ne prodaju bice u izlogu konstantno tj igrat ce prije Prevljaka pa makar nikad gola dali..
Kad prodaju Dabura i ovog Japanca Prevljak ce imati slobodan put u prvih 11.
Kad prodaju Dabura i ovog Japanca Prevljak ce imati slobodan put u prvih 11.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Naravno da nije ispred Dabbura trenutno.
Prevljak izmedju ostalog je jos uvijek mlak, prenijezan, vjerujem da su i povrede kumovale tome pa se previse pazi sada...fali tog fajta, zustrine u igri, snage...
Zato jos uvijek nije u uzim planovima za prvih 11 u bitnim utakmicama.
Vidjet cemo kako ce se razvijati situacija.
Prevljak izmedju ostalog je jos uvijek mlak, prenijezan, vjerujem da su i povrede kumovale tome pa se previse pazi sada...fali tog fajta, zustrine u igri, snage...
Zato jos uvijek nije u uzim planovima za prvih 11 u bitnim utakmicama.
Vidjet cemo kako ce se razvijati situacija.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dabbur i Hwang su proslu sezonu odigrali brutalno, ne moze se ocekivati da ih stavi na klupu tek tako. Meni isto malo samo cudno sto ne dobiva sa klupe skoro nikakve sanse do sada, to ce se jos smanjiti kad se vrati Hwang, ali za prvi sastav je trenutno mozda jos malo prerano. Jucerasnja utakmica je bila bezveze, ali u svim dosadasnjim je Dabbur odlicno odigrao i zasluzeno je prvi napadac.
Opet teroriše nejač. Smaile đe će ti duša...
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 25 avg 2018, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
majstoreee
Bravo 
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trebao je dobiti poziv. Ali, dobro svakako će biti tu na narednom okupljanju.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 25 avg 2018, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Masina. 
Jos jedan

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
edinjo-bih
- Kontakt:
too care
Cinjenica jeste da je ova liga jako losa defanzivno i da je salzburg zaista premocan tim sto odma znaci da ko je god u napadu salzburga ima ogromne sanse za golove, medjutim opet 4 gola u 2 utakmice je ogromna stvari.
Nije mi samo jasno kako je bajic dobio sansu ispred prevljaka jer mislim da se bajicevi ni roditelji ne sjecaju kad je zabio posteno gol. Prevljaka treba zaista gurati jer kakav god da je, talentovaniji je od kodre definitivno a u boljoj formi od bajica.
Nije mi samo jasno kako je bajic dobio sansu ispred prevljaka jer mislim da se bajicevi ni roditelji ne sjecaju kad je zabio posteno gol. Prevljaka treba zaista gurati jer kakav god da je, talentovaniji je od kodre definitivno a u boljoj formi od bajica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.