Jakobsen je najjaci. Prolezi kroz mene 250km/h iz kontra smjera.

Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
I meni istoRamiy je napisao/la:Meni normala bilo kupite internet
Na kraju kad sam ulazio u cilj stoji mi Harden iza mene 20 sekundi pa sam skroz usporio jer je kiša bila. Jedva ušao u cilj. Na rezultatima mi piše ti bio samo 3 sekunde iza mene. Mogao si me uzet.Ramiy je napisao/la:Meni normala bilo kupite internet
Najjača mi je Force India u prvoj krivini. Svaki put mi blokirala unutrašnju stranu.harden je napisao/la:Dobroe ocami kontam ovo samo kod mene, koji qracbolidi ko traktori, oru sa strane.
Nisam u ponedjeljak vozio, ali sam vas pratio, konkretno tebe i de mi reci jesi li ti viđao ovaj ferarijev bolidbodi123 je napisao/la:Ja konto svijum da se cijela liga dogovorila da meni sacekusu napravi. Bukvalno samo stoje bolidi na stazi i idu u mene kad ja prolazim kraj njih.![]()
Jakobsen je najjaci. Prolezi kroz mene 250km/h iz kontra smjera.
Ama pisalo mi je da sam drugi citav zadnji krug, prvi ispred mene 13s... kontam sta sam bolida vidio sa strane da se zabijaju, nije ni cudo. Na kraju plasman 9. od sedam vozaca.Kanye je napisao/la: Mogao si me uzet.![]()
Nisam u Australiji, tu mi je bilo sve ok. Ali veceras jesam. Cijelo vrijeme bukvalno Ferrarijev bolid kruzio u istom mjestu, tamo pred onaj zadnji pravac.Mokes je napisao/la:Nisam u ponedjeljak vozio, ali sam vas pratio, konkretno tebe i de mi reci jesi li ti viđao ovaj ferarijev bolidbodi123 je napisao/la:Ja konto svijum da se cijela liga dogovorila da meni sacekusu napravi. Bukvalno samo stoje bolidi na stazi i idu u mene kad ja prolazim kraj njih.![]()
Jakobsen je najjaci. Prolezi kroz mene 250km/h iz kontra smjera.![]()
Konstantno je vozio oko jednog dijela staze, gore, dolje, lijevo, desno![]()
Loš je kvalitet ali valjda moćeš uočiti.
Ja jesam.Mokes je napisao/la:Nisam u ponedjeljak vozio, ali sam vas pratio, konkretno tebe i de mi reci jesi li ti viđao ovaj ferarijev bolidbodi123 je napisao/la:Ja konto svijum da se cijela liga dogovorila da meni sacekusu napravi. Bukvalno samo stoje bolidi na stazi i idu u mene kad ja prolazim kraj njih.![]()
Jakobsen je najjaci. Prolezi kroz mene 250km/h iz kontra smjera.![]()
Konstantno je vozio oko jednog dijela staze, gore, dolje, lijevo, desno![]()
Loš je kvalitet ali valjda moćeš uočiti.
Kod mene bilo jopa, melo, ja pa ti.harden je napisao/la:Ama pisalo mi je da sam drugi citav zadnji krug, prvi ispred mene 13s... kontam sta sam bolida vidio sa strane da se zabijaju, nije ni cudo. Na kraju plasman 9. od sedam vozaca.Kanye je napisao/la: Mogao si me uzet.![]()
Ferrari sto je lutao po stazi
I kod mela. Nas sa dobrim netom yebe.Forster je napisao/la:Kod mene koji imam najgori internet sve bilo uredno![]()
Olako ispušten podium...
Da znas da te nisam vidio nikako...Ramiy je napisao/la: Mene su svi brzi bili na onom pravcu nisam imao setup tu me harden jednom malo nabio nista strasno a svakako nije ni svesjtan toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.