Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 20:48

neznalica je napisao/la:jedno logično pitanje ,ako je taj medunjanin tako jak i tako dobar kao što ga vi "stručnjaci" predstavljate na osnovu utakmice gledane na tv-u i na osnovu priča rekla -kazala kako to da ga selektor holandije ne pozove u repku????????
:lol: :mrgreen: ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 20:49

neznalica je napisao/la:jedno logično pitanje ,ako je taj medunjanin tako jak i tako dobar kao što ga vi "stručnjaci" predstavljate na osnovu utakmice gledane na tv-u i na osnovu priča rekla -kazala kako to da ga selektor holandije ne pozove u repku????????

ovako jesi ti ikad vidio koga Holandjanji imaju u vezi???
Sigurno da su u vezi jedna od najacih ekipa u svijetu. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 20:51

Jest kao i Kanada imaju najbolje golmane na svjetu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 sep 2009, 20:52

jeste smijesni cuj sto ga nije holandija pozvala a sto nije srbija pozvala misimovica zato sto je tad imala 10 puta boljih igraca a sta fali ovom medunjaninu covjek igra u naj jacoj ligi da nevalja nebi igro pa bolje njega da pozove nego sto probava ove nase levate iz premijer lige

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 sep 2009, 20:52

a sto se prasina digla pa momak ce igrati u to nema sumnje pogotovo ako bude standardan 8-) sta sada neki glume ovdje patriote daj ba ne serite !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 14 sep 2009, 20:53

iz istog razloga zbog kojeg i Grafite nije pozvan u reprezentaciju Brazila... ;)
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 sep 2009, 20:54

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da je budala koji cita,i citira postove ovog harisa...lik je stvarno smijesan..vjerovatno se radi o nekom djetetu!Nemoj se ljutiti druze,ali stvarno je tako!
Pa naravno,vecinom iste face se javljaju sa nekim argumentima.
A ti koji si providan kao najlon i udaras postove od tri stranice :lol: a u stvari ne napises nista mora makar kao onaj izhandzani horoz da se javi iako ga koke ne bendaju ni jedan posto :mrgreen:
P.S Inace hvala ti na komplimentu,bas mi je drago kad me neko 20 godina podmladi :lol: A tebi i da 50 imas isti klinac.
Ocigledno sam i ja budala ,pa sam procitao nesto od tebe :D ...vidis da mozes doci do izrazaja,lijepo bacis tu neku seosku frazu,i svi se lijepo nasmijemo...demonstriras jos jedanput o kakvom se provincijalcu radi...nego momak ,da ti ja dam jedan savjet:
Okani se foruma,smiju ti se raja,bez obzira sto te ne vidimo ,smatramo te jako stupidoznim..nemoj se ljutiti,ali pises cesto na ovom forumu,i sve sto vise pises ,tones dublje...nisam imao namjeru izazvati kod tebe neku ljutnju,ovo ti je iskreni savjet...opusti se druze,i igraj neku online igricu,ovo nije mjesto za tebe!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 14 sep 2009, 20:54

BIHfan je napisao/la:

pa čitajući vaše postove čovjek bi pomislio da se radi o novom zidanu pa čak i o boljem igraču,jer ne samo da je dobar u ofanzivi prema vašim podacima kao sami kaka, u defanzivi je bolji od viere u najboljim danima opet prema vašim podacima,pa marvik bi zbog njega trebao otpisati van der vaarta i de jonga jer ima igračinu za obe pozicije ;) ;) ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 20:55

harishp je napisao/la:Jest kao i Kanada imaju najbolje golmane na svjetu :mrgreen:
Mislim da se ovo odnosi na mene,rekao si da se neces javljat,al et dokaz tvoje intaligencije je rezultiralo ovim postom.

Evo ti nacrtano sve vezisti Holandske repke:
Sneijder
Robben
de Jong
van der Vaart
Elia
Babel
Kuyt
Drenthe
van Bronkhost

jel dosta Mourinho?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 20:58

@Velez mostar naravno da jesi.Jedino ,,pametno,, sto si napisao :lol:
P.S cuj to sad mu konkurencija jaka pa mu i BIH valja :roll: Jel vi uopste kontate o cemu pisete.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 20:58

neznalica je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

pa čitajući vaše postove čovjek bi pomislio da se radi o novom zidanu pa čak i o boljem igraču,jer ne samo da je dobar u ofanzivi prema vašim podacima kao sami kaka, u defanzivi je bolji od viere u najboljim danima opet prema vašim podacima,pa marvik bi zbog njega trebao otpisati van der vaarta i de jonga jer ima igračinu za obe pozicije ;) ;) ;)

nick ti odlicno stoji i jesi neznalica pa ko je rekao da je Zidan novi,nit cemo mi imati ikad nekog kao Zidan al je Haris igrac koji je potreban ovo BIH,snjim bi rjesili probleme za buducnost i vezni red i napad bi imao buducnost jer je mlad,jedino odbrana nam skrpi za futur... :(
FK DELFIN NEUM

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 14 sep 2009, 20:59

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jest kao i Kanada imaju najbolje golmane na svjetu :mrgreen:
Mislim da se ovo odnosi na mene,rekao si da se neces javljat,al et dokaz tvoje intaligencije je rezultiralo ovim postom.

Sneijder
Robben
de Jong
van der Vaart
Elia
Babel
Kuyt
Drenthe
van Bronkhost

jel dosta Mourinho?
a tako znači jaka konkurencija tamo pa može i bih ovamo slabija konkurencija :? :oops: :oops: :oops:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 sep 2009, 21:00

fakat ima ovdje svakakvih ljudi pa samo lud moze reci da nam ne treba haris :? ne sumnjam u ciru zovnut ce ga sigurno mozda vec protiv estonije !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2009, 21:01

Upravo tako. U svakom slucaju, ja mu zelim dobrodoslicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 14 sep 2009, 21:02

barbarez je jevrej...malo je bosnjaka katolika i jos manje pravoslavaca ,a od hrvata mislim da tek nekih 20% njih voli bosnu vise od hrvatske...odprilike to su hrvati posavine,nesto malo ovamo prema varesu i ono sto ih je protjerano iz podrinja...ja sam licno citao intervju misimovica gdje covjek kaze da kuci govori na bosanskom jeziku a isto se sjecam njegove izjave kad su ga htjeli zvati za rs da igra, zato procitajte malo pa onda jedite ono sto se nejede...a ovo sto je savez pricao o medunjaninu nasim medijima ja nevjerujem ni jedne rijeci...dovoljno sam suplji cuo od te bagre pa nemam razloga da im istavjerujem isto to vazi i za medunjanina...baka mu trazio pare eto momak nije htio dat,hej zove ga najjaca u21 repka na svijetu a tamo mu kockar baka trazi pare da bi imao mjesta pored jednog petra jelica....ajte ba ljudi mediji su najlaksi izvor manipulacije i nevjerujte svemu sto citate...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 21:03

neznalica je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Sneijder
Robben
de Jong
van der Vaart
Elia
Babel
Kuyt
Drenthe
van Bronkhost

jel dosta Mourinho?
a tako znači jaka konkurencija tamo pa može i bih ovamo slabija konkurencija :? :oops: :oops: :oops:

halo ba citas li ti sto sam ovo napisao,ocito ne,e meni je mrsko sad to tebi detaljno reci jer isad ides u osnovnu skolu i nije moj posao.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 21:07

mrzim_ulizice je napisao/la:jeste smijesni cuj sto ga nije holandija pozvala a sto nije srbija pozvala misimovica zato sto je tad imala 10 puta boljih igraca a sta fali ovom medunjaninu covjek igra u naj jacoj ligi da nevalja nebi igro pa bolje njega da pozove nego sto probava ove nase levate iz premijer lige
drago mi je brate da se i ja i ti jednom slazemo u necem... :mrgreen: :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 21:07

,,Intaligencija,, :lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 14 sep 2009, 21:08

CRNI_SA je napisao/la:fakat ima ovdje svakakvih ljudi pa samo lud moze reci da nam ne treba haris :? ne sumnjam u ciru zovnut ce ga sigurno mozda vec protiv estonije !!
ljudi ne razumijete ,čovjek kada je imao priliku da bira izabrao holandiju sada kada nema priliku bira našu državu PATRIOTA NEMA ŠTA a onda se pozivamo na barbareza i spahića koji su miljama ispred tog uhljupa koji je još jednom ponavljam kada je bio u prilici da bira izabrao holandiju , pokrećem peticiju vratimo anela džaku i ognjena koromana , govorite o njemu kao on će riješiti probleme u veznom redu pa što ih ne riješi sinoć protiv valencije jadan ne bio :?: dajte više sad da ga stavljamo u isti koš sa zlatanom bajramovićem koji je u mladoj repki igrao kod šenera lijevog beka al je dolazio na okupljanje jer je IZABRAO BIH a ne kao neki HOLANDIJU ili ti pak NIZOZEMSKU!!!!!!!!!!!

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 14 sep 2009, 21:10

Pored ovog svega sto sam cuo o Harisu kako je on kao neki izdajnik itd...
Na um pada samo jedna misao "hebem ti tehnolosku revoluciju kad je zbog nje internet dosao u svaku selendru"!!!!!
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hm59 i 13 gostiju.