BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- AndreWilliams
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Dje ovaj, dje onaj! menadjerski
Pa sto placamo selektora onda?Raonffa je napisao/la:Ma ne razbijajte glavu ljudi, zavisimo od momentuma i volje igrača i to je to, kad im se qurac digne parirat će Italiji, kad im se spusti tarlahat će nas Finska i to je to.
Nek Dzeko skupi ekipu dan prije tekme, malo se ranije vrate iz kafane i sutra na inspiraciju.
Zbog cega se igrac iz kluba najjace lige na svijetu ignorise?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
A to ti je tako kod nas, vazda bilo i tako će biti još ko zna koliko.DrFilgud je napisao/la:Pa sto placamo selektora onda?Raonffa je napisao/la:Ma ne razbijajte glavu ljudi, zavisimo od momentuma i volje igrača i to je to, kad im se qurac digne parirat će Italiji, kad im se spusti tarlahat će nas Finska i to je to.
Nek Dzeko skupi ekipu dan prije tekme, malo se ranije vrate iz kafane i sutra na inspiraciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Drug, sve dok bude naivne raje koja ce to pravdati i pust jeftine fore, novinara koji ce se prodat za cvanciku...bice tako.Raonffa je napisao/la: A to ti je tako kod nas, vazda bilo i tako će biti još ko zna koliko.
Yebiga, nismo mi jedini što se tiče toga, ima tih sranja i kod ostalih, pogotovo kod Srba koji uvijek imaju dobre igrače a odu na svako četvrto veliko takmičenje.DrFilgud je napisao/la:Drug, sve dok bude naivne raje koja ce to pravdati i pust jeftine fore, novinara koji ce se prodat za cvanciku...bice tako.Raonffa je napisao/la: A to ti je tako kod nas, vazda bilo i tako će biti još ko zna koliko.
Naš pogani mentalitet, koji u suštini svi mi nosimo i eto to ti je to, to se generacijama nasljeđuje

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tarlahat ce nas Finska a kad im se digne tarlahat ce nas i Italija.
E taman tako, treba da se poredimo Srbima.Raonffa je napisao/la: Yebiga, nismo mi jedini što se tiče toga, ima tih sranja i kod ostalih, pogotovo kod Srba koji uvijek imaju dobre igrače a odu na svako četvrto veliko takmičenje.
Naš pogani mentalitet, koji u suštini svi mi nosimo i eto to ti je to, to se generacijama nasljeđuje

Moze se mijenjati mentalitet itekako, nego banda ne da da se nista promijeni.
Kad se promijeni mentalitet, ove spodobe koje gledamo svaki dan nemaju sansi.
I na forumu si uvijek imao botove, koji su branili i opravdavali sve najgore.
Pa pojedincima ovo sve odgovara, tako ti je u cijeloj državi, 10% ljudi se bogati na račun ostatka stanovništva. Tako ti je u u našem reprezentativnom fudbalu, određeni broj osoba ima korist od svega ovoga, a navijači čupaju kosu sa glave.DrFilgud je napisao/la:E taman tako, treba da se poredimo Srbima.Raonffa je napisao/la: Yebiga, nismo mi jedini što se tiče toga, ima tih sranja i kod ostalih, pogotovo kod Srba koji uvijek imaju dobre igrače a odu na svako četvrto veliko takmičenje.
Naš pogani mentalitet, koji u suštini svi mi nosimo i eto to ti je to, to se generacijama nasljeđuje![]()
Moze se mijenjati mentalitet itekako, nego banda ne da da se nista promijeni.
Kad se promijeni mentalitet, ove spodobe koje gledamo svaki dan nemaju sansi.
I na forumu si uvijek imao botove, koji su branili i opravdavali sve najgore.
Ja, iskreno, jedva čekam oktobar i još jedan epski kikseraj reprezentacije protiv Finske i Grčke.
Tako je, treba vecina ljudi da bude toga svjesna i stvari ce se poceti mijenjati.Raonffa je napisao/la: Pa pojedincima ovo sve odgovara, tako ti je u cijeloj državi, 10% ljudi se bogati na račun ostatka stanovništva. Tako ti je u u našem reprezentativnom fudbalu, određeni broj osoba ima korist od svega ovoga, a navijači čupaju kosu sa glave.
Nazalost jos se nije stvorila kriticna masa, raja to jos uvije gleda povrsno, naivno.
nisam slusao konferenciju...je li covjek stvarno izjavio da turska 2. liga uopste nije losa liga hahaha
je li moguce da nas lik smatra tolikim levatima i da ne postoji neko piskaralo koje ce ga pitati da li se on zeza kad lupi neku takvu glupost:-(
kojom logikom se covjek vodi kada poziva rezervu jednog tima dok za standardnog igraca tog tima nema mjesta:-)
poziva drugoligase i saudijce koji uopste ne igraju jos uvijek a igrac epl tima nema mjesta medju 25 vedeta:-)
ovaj je zezno sve dosadasnje definitivno..nadam se i vjerujem u 6 boba, inace ga treba otjerati u azerbejdzan odmah sa aerodroma u armeniji.
da, @dokoljenko, sad slobodno nadji i moje postove stare 2 godine, u kojima sam navijao za roberta.
samo konj ne mijenja misljenje a pogotovo navijac reprezentacije kada vidi da nesto ne valja.
svi ti koje ismijavas navijaju za repku a ne za roberta, amara,husrefa, papeta ali ti to neces nikad moci skontati.
tebi je idol koji izvali glupost o crncima i genetici haha
je li moguce da nas lik smatra tolikim levatima i da ne postoji neko piskaralo koje ce ga pitati da li se on zeza kad lupi neku takvu glupost:-(
kojom logikom se covjek vodi kada poziva rezervu jednog tima dok za standardnog igraca tog tima nema mjesta:-)
poziva drugoligase i saudijce koji uopste ne igraju jos uvijek a igrac epl tima nema mjesta medju 25 vedeta:-)
ovaj je zezno sve dosadasnje definitivno..nadam se i vjerujem u 6 boba, inace ga treba otjerati u azerbejdzan odmah sa aerodroma u armeniji.
da, @dokoljenko, sad slobodno nadji i moje postove stare 2 godine, u kojima sam navijao za roberta.
samo konj ne mijenja misljenje a pogotovo navijac reprezentacije kada vidi da nesto ne valja.
svi ti koje ismijavas navijaju za repku a ne za roberta, amara,husrefa, papeta ali ti to neces nikad moci skontati.
tebi je idol koji izvali glupost o crncima i genetici haha
Dal je realno protiv Lihtenstajna stavit cijenu ulaznica za zapad i istok 30 KM???Pa ne igramo protiv Njemacke,Spanije i Francuske zajedno jbt
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nemamo mi novinara nijednog da udari po selektoru, pa pogledajte stanje na tabeli nijedna pizda od novinara ne smije da kritikuje.
Ustvari ne želim ni da nazivam novinarima debile koji se prodaju za 50KM.
Ustvari ne želim ni da nazivam novinarima debile koji se prodaju za 50KM.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Da li je moguće da su svi novinari potkupljeni, zašto niko jučer nije pitao gdje je makar Hajrović ? Zašto nema nijedan članak o spisku i da nikad nije bio gori, da trenutni roster nas vodi u propast. Opravdanje za nepozivanje nekih igrača koji su bili u dobroj formi je da se trebaju još dokazati da ne može trenutni bljesak biti razlog, ovi novi sa spiska ne da nisu trenutno u formi nego nisu nikad ni bili.
Haram ti bilo Roberte što Topčagića pozvao nisi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Kakvi novinari druže, danas svako moze biti novinar, kupi premium temu, uradi sajt, plati malo FaceBook marketing i eto i ti postaneš novinar.master44 je napisao/la:Da li je moguće da su svi novinari potkupljeni, zašto niko jučer nije pitao gdje je makar Hajrović ? Zašto nema nijedan članak o spisku i da nikad nije bio gori, da trenutni roster nas vodi u propast. Opravdanje za nepozivanje nekih igrača koji su bili u dobroj formi je da se trebaju još dokazati da ne može trenutni bljesak biti razlog, ovi novi sa spiska ne da nisu trenutno u formi nego nisu nikad ni bili.
Trenutno nema 2 sportska novinara u BiH, ostali su ko Miske sa foruma koji bi dao guze da malo sjede sa igračima i stručnim stabom i uzme poneku izjavu za žnj portal koji je urađen po ovom principu gore sto sam naveo.
MES QUE UN CLUB!
Šteta ako je takva situacija, onda i nismo zaslužili bolje. Opravdanja tipa je li bitno da li na klupi sjedi Hadžić ili neko drugi također dovoljno govore gdje smo stigli.Wandelanoite je napisao/la:Kakvi novinari druže, danas svako moze biti novinar, kupi premium temu, uradi sajt, plati malo FaceBook marketing i eto i ti postaneš novinar.master44 je napisao/la:Da li je moguće da su svi novinari potkupljeni, zašto niko jučer nije pitao gdje je makar Hajrović ? Zašto nema nijedan članak o spisku i da nikad nije bio gori, da trenutni roster nas vodi u propast. Opravdanje za nepozivanje nekih igrača koji su bili u dobroj formi je da se trebaju još dokazati da ne može trenutni bljesak biti razlog, ovi novi sa spiska ne da nisu trenutno u formi nego nisu nikad ni bili.
Trenutno nema 2 sportska novinara u BiH, ostali su ko Miske sa foruma koji bi dao guze da malo sjede sa igračima i stručnim stabom i uzme poneku izjavu za žnj portal koji je urađen po ovom principu gore sto sam naveo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hoće li opet neki igrač propustiti veći dio priprema jer završava transfer kojeg neće završiti?
-
- Kontakt:
Zasto da ne ? Fino je bilo, Robert karakterski je reko svi cemo biti sretni kada edo zakasniDrape je napisao/la:Hoće li opet neki igrač propustiti veći dio priprema jer završava transfer kojeg neće završiti?

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.